2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bu mesajını okudum şimdi, bizde de kusma ve burun tıkanıklığı var. Doktora götürebildin mi? Ne söyledi bunlar reflü belirtisi miymiş?

Bence güçlenmesiyle ilgili bebeğin. Benim gözlemim o geçen hafta itibariyle emme refklesi iyice kuvvetlendi. Yarım saat duruyordu memede şimdi 15 dakikada o yarım saat durdugundan daha fazla yutkunma sesi geliyor. Hemşire bana tek gögsünü ver dedi ikisini birden verme dedi
Kaynana fitili de benden.
senin kaynana benim bile ayrı sinirim geliyor hayır yanii bide ben kimsem

Kızlar sleppy 2. 1 tl kampanyası başladı hepsiburadada ben prima sleppy karışık kullanıyorum hatta elimdeki prima premium 2 bitince direk sleepy e geçicem alacaklar şunu bilsin sleppy daha kalıp olarak dar 1 beden büyük alın mesela şuan sleppy 3 kullanıyoruz biz 5 kiloyuz

Canım, biz hep farklı sağlık merkezlerine gitmek durumunda kaldık tartıdan tartıya da fark ediyor ama sanırım 1 ayda hemen hemen 850-900 gr gibi bir şey aldı sanıyorum. Yarım saat memede zaten ama yutkunma sesini kaç kere duyuyorumdur bilmiyorum. Ben de diğer memeden akan sütü sağıp veriyorum mecbur. Yani sadece emmeyle değil ek işlemle bu kadar oluyor bu çocuk
Ben de öyle düşünüyorum canım. 35 günlük gibi bi şey şu an kızım. İnşallah ileride daha güçlü emer diye düşünüyorum. 3 aya kadar düzeliyor diyorlar, inşallah öyle olur. Yoksa sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor

Kızlar yazanı unutttum bizde hipp combiotic kullanıyoruz sindirimi kolay mama olduğu için sık besleniyor bebekler araştırdım ben gazını çok rahat çıkarıyor nil çok bölük pörçük yiyor öğlenleri ama geceleri 90-120 cc değişiyor

Düzelecek zamanla insallah sen stres yapma sütün çoğalsın yeter
Bizde ondan kullanıyoruz canım. Ya bana hastanede hemşire mama anne sütü gibi değil 3 saatlik ara koy demişti. Doğdugundan beri öyle alıştırdım hem bebeği hem kendimi. Satın aldığım eczanecide bende bundan kullandım 3 saati beklemiyordum dedi. Ama gazı kolay çıkartıyor bir tek işte tam kabızlık denmezde kakada zorlanmamız var onda da beni emmiyor bazen aç olmasın diye mamasını arttırıyorum o zamanları oluyor
Tabii sinir olacaksın, kankam sayılırsın bir yerde.
ya zaten burada resmen o moda girdik aylardır

Bende ayırdım canım oğlumla birlikte yatıyorum
Oh be tek değilim
Hadi bismillah 4 numara külot bez aldım bakalım ben normalde molfix kullanıyorum ama onun külot bezine göre baya uygun geldi

Canim ben hollandadayim, bize dogum sonrasi, bebek hemsiresi geliyor yardima. Onun yonlendirmesiyle ilk gunden itibaren once bir meme 15 dk, sonra alt degisim ve ikinci meme 15 dk seklinde emziriyorum hep. Bebek bu rutine alisti, aglayip zirlamiyor. Biraz israrci mi olsanki. Gece gunduz ayni sistem. Uc saatte bir tekrarliyoruz.
Kimisi bu sekilde saatle bakimi dogru bulmuyor, bebegin istegine gore davraniyor. Ama ben ne dedilerse oyle yapiyorum.

Benimki beni yedi dün artık küçucuk çocuğa yalvariyordum ne olur uyu kızım şimdi tamam mı diye

Evet canım gerçekten büyüdükce daha güzel tutacak bak gördün mü danışman da söylemiş siz neler aştiniz Dorukla bu da geçecek

bende cogunlukla boyle yapiyorum ama kendisinin uyanmasini bekliyorum. 2.5-3 saatte bir uyaniyor.
Sadece meme de uyuya kaliyor sipa, o yuzden bende alt degsitirip diger memeye geciriyorum.
Genelde tekrar uyuya kaliyor , biraz mama ile destekliyorum.

Canım iki meme arasında alt değiştirme olayını ben de yapıyorum çünkü hiç sevmiyor alt değiştirmeyi uyanıyor. Zorluyorum elimden geldiğince ama etkin emdiğini düşünmüyorum yine de. Üstüne bir de son 2 gündür şiddetli kolik sancıları başladı. Biogaia kullanıyorduk iyi gelmişti, damla bitti 2 gün vermedik, hemen başladı sancılar. 2 gün önce tekrar başladık ama düzelmedi böyle olunca memede de durmuyor sancıdan kıvranırken

ben sleepy hiç beğenmedim ya. prima kullandım kızımda sonra molpede döndüm. primadan sonra en iyisi molped bence. ama bebekten bebeğe değişir. oğlumda da biraz büyünce primadan molped e geçerim. prima aşırı pahalı zaten

Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece yoğun bi tempoda olduğumdan fazla telefonu elime alamıyorum malum durmadan emzir bez değiştir uyut döngüsündeyim izin verdiği takdirde insani ihtiyaçlarımı giderebiliyorum sen nasılsın bebeğin nasıl iyi misiniz

Kızlar yaa kaşık biberon meme reddi yapar mı? Bebiş 1 saattir ağlıyor, memeye takıyorum istemedi kıvranır gibi itti vs, gaz sancısı var sandım ama sonra sağdığım sütten verdim kaşık biberonla kana kana içti yine sustu. Acaba kaşığa alışıp memeyi bırakır mı ya çok panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…