Ben atıyorum kurutmaya çekmedi vallaKizlar bebislerin kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Ceker diye atmiyorum ben ama evde kurutmak da zor oluyor
Canım bu mesajını okudum şimdi, bizde de kusma ve burun tıkanıklığı var. Doktora götürebildin mi? Ne söyledi bunlar reflü belirtisi miymiş?Canim okuyabildigim kadar okumaya calistim grubu. Senin yazdiklarini gorunce ayni biz dedim. Hipp organic combiotic kullaniyoruz. Emiyor emiyor dakikalarca , birakiyorum gazini cikariyorum hoop yine araniyor bazen agliyor aranirken. 60 cc mama veriyorum baska turlu asla doyup uykuya gecmiyor. Ama acayip kusmaya basladi fiskirtarak ben artik refluden supheleniyorum. Burnuda hep tikali cunku bu da belirtileri arasinda diye okumustum. Bugun doktora gidecegiz sirf bu meme mama kusma dongusu icin. Kakasi normal bir mukus ya da kan durumu yok o yuzden alerji oldugunu cok sanmiyorum ama reflu olabilir bence. Ben bugun doktor gorusu aldiktan sonra seni de bilgilendiririm.
Bence güçlenmesiyle ilgili bebeğin. Benim gözlemim o geçen hafta itibariyle emme refklesi iyice kuvvetlendi. Yarım saat duruyordu memede şimdi 15 dakikada o yarım saat durdugundan daha fazla yutkunma sesi geliyor. Hemşire bana tek gögsünü ver dedi ikisini birden verme dediKızlar şöyle saatli ve 15 dk bi meme 15 dk diğeri uygulamasını yapabilen var mı? Ben kaçtır pes ettim artık geliyor uyuyor uyanmıyor, güçlü emmiyor, ama Memedem çekince basıyor çığlığı. Gün içinde sürekli memede neredeyse o yüzden saate bakmıyorum bilr. Ekstra sağdıpım sütlerden veriyorum çok ağladığında ama bu iş ne zaman bitecek? Burada bir arkadaş ayıyla değil kilosuyla ilgili demişti güçlü emiş için. Kaç kilo olması lazım ki acaba
senin kaynana benim bile ayrı sinirim geliyorKaynana fitili de benden.
Canım, biz hep farklı sağlık merkezlerine gitmek durumunda kaldık tartıdan tartıya da fark ediyor ama sanırım 1 ayda hemen hemen 850-900 gr gibi bir şey aldı sanıyorum. Yarım saat memede zaten ama yutkunma sesini kaç kere duyuyorumdur bilmiyorum. Ben de diğer memeden akan sütü sağıp veriyorum mecbur. Yani sadece emmeyle değil ek işlemle bu kadar oluyor bu çocukBende biraktim canim cunku besinci dakikada falan uyuyor zaten istesem de yapamiyorum. Cozumu her istediginde vermekte buldum ama ona da hemsire oyle yapma dedi hatta 15-15 de yapmamak lazimmis o en bastaymis. Artik buyudukleri icin tek memeyi yarim saat emzirmeliymisiz cunku ilk 10-15 dk gelen sut onsut denen seymis ve suluymus esas yagli kisim ondan sonra geliyormus bi 10-15 dk onu da emmeliymis. Iyi hos da bebek uyuyor.
Senin mesajlarini arada goruyorum ama tam bilmiyorum hikayeni. Bebis kac kg aldi 1 ayda
Ben de öyle düşünüyorum canım. 35 günlük gibi bi şey şu an kızım. İnşallah ileride daha güçlü emer diye düşünüyorum. 3 aya kadar düzeliyor diyorlar, inşallah öyle olur. Yoksa sıkıntı yaşayacağız gibi duruyorBence güçlenmesiyle ilgili bebeğin. Benim gözlemim o geçen hafta itibariyle emme refklesi iyice kuvvetlendi. Yarım saat duruyordu memede şimdi 15 dakikada o yarım saat durdugundan daha fazla yutkunma sesi geliyor. Hemşire bana tek gögsünü ver dedi ikisini birden verme dedi
senin kaynana benim bile ayrı sinirim geliyorhayır yanii bide ben kimsem
Ben atıyorum canım pek çekme fark etmedimKizlar bebislerin kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Ceker diye atmiyorum ben ama evde kurutmak da zor oluyor
P pembesakayik cnm bende atıyorum bebek programında hiç çekme olmuyorBen atıyorum canım pek çekme fark etmedim
Ay nasıl unuturumKaynana fitili de benden.
Aa teşekkür ediyorum
Rpobiyotikleri şöyle ayirabilirsiniz
En iyisi forbieminnies bu arada
Atıyorum canısıKizlar bebislerin kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Ceker diye atmiyorum ben ama evde kurutmak da zor oluyor
Tabii sinir olacaksın, kankam sayılırsın bir yerde.senin kaynana benim bile ayrı sinirim geliyorhayır yanii bide ben kimsem
Düzelecek zamanla insallah sen stres yapma sütün çoğalsın yeterCanım, biz hep farklı sağlık merkezlerine gitmek durumunda kaldık tartıdan tartıya da fark ediyor ama sanırım 1 ayda hemen hemen 850-900 gr gibi bir şey aldı sanıyorum. Yarım saat memede zaten ama yutkunma sesini kaç kere duyuyorumdur bilmiyorum. Ben de diğer memeden akan sütü sağıp veriyorum mecbur. Yani sadece emmeyle değil ek işlemle bu kadar oluyor bu çocuk
Ben de öyle düşünüyorum canım. 35 günlük gibi bi şey şu an kızım. İnşallah ileride daha güçlü emer diye düşünüyorum. 3 aya kadar düzeliyor diyorlar, inşallah öyle olur. Yoksa sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor
Bizde ondan kullanıyoruz canım. Ya bana hastanede hemşire mama anne sütü gibi değil 3 saatlik ara koy demişti. Doğdugundan beri öyle alıştırdım hem bebeği hem kendimi. Satın aldığım eczanecide bende bundan kullandım 3 saati beklemiyordum dedi. Ama gazı kolay çıkartıyor bir tek işte tam kabızlık denmezde kakada zorlanmamız var onda da beni emmiyor bazen aç olmasın diye mamasını arttırıyorum o zamanları oluyorKızlar yazanı unutttum bizde hipp combiotic kullanıyoruz sindirimi kolay mama olduğu için sık besleniyor bebekler araştırdım ben gazını çok rahat çıkarıyor nil çok bölük pörçük yiyor öğlenleri ama geceleri 90-120 cc değişiyor
Tabii sinir olacaksın, kankam sayılırsın bir yerde.
Oh be tek değilimBende ayırdım canım oğlumla birlikte yatıyorum
Hadi bismillah 4 numara külot bez aldım bakalım ben normalde molfix kullanıyorum ama onun külot bezine göre baya uygun geldiKızlar sleppy 2. 1 tl kampanyası başladı hepsiburadada ben prima sleppy karışık kullanıyorum hatta elimdeki prima premium 2 bitince direk sleepy e geçicem alacaklar şunu bilsin sleppy daha kalıp olarak dar 1 beden büyük alın mesela şuan sleppy 3 kullanıyoruz biz 5 kiloyuz
Canim ben hollandadayim, bize dogum sonrasi, bebek hemsiresi geliyor yardima. Onun yonlendirmesiyle ilk gunden itibaren once bir meme 15 dk, sonra alt degisim ve ikinci meme 15 dk seklinde emziriyorum hep. Bebek bu rutine alisti, aglayip zirlamiyor. Biraz israrci mi olsanki. Gece gunduz ayni sistem. Uc saatte bir tekrarliyoruz.Kızlar şöyle saatli ve 15 dk bi meme 15 dk diğeri uygulamasını yapabilen var mı? Ben kaçtır pes ettim artık geliyor uyuyor uyanmıyor, güçlü emmiyor, ama Memedem çekince basıyor çığlığı. Gün içinde sürekli memede neredeyse o yüzden saate bakmıyorum bilr. Ekstra sağdıpım sütlerden veriyorum çok ağladığında ama bu iş ne zaman bitecek? Burada bir arkadaş ayıyla değil kilosuyla ilgili demişti güçlü emiş için. Kaç kilo olması lazım ki acaba
Benimki beni yedi dün artık küçucuk çocuğa yalvariyordum ne olur uyu kızım şimdi tamam mı diyeAhahahah koptum dün gece beşiğe sanki dikenli tel koyduk koyuyoruz ne oyunlar eller ayaklar kucağıma alıyorum mışıl mışıl valla 4. Ay sonunda ek gıdaya yavaş yavaş başladıktan sonra uyku eğitimi odasında uyutmalar başlıcak bende şimdi ana kucağında sallanarak uyuyor bazen emzik alıyor bazen almıyor keyfe keder her hareketi
Evet canım gerçekten büyüdükce daha güzel tutacakKuzum ya, canım papatyamHaklısın neler atlattım. Şükür bugünümüze.
Ben bir danışmandan yardım alıyorum. Onunla ortak karar olarak bu şekilde ilerliyorum. Maalesef böyle dirençler olabiliyormuş. Aşacağız dedi.
Sakin olabilmek bazen çok zor. Evet sağıp veriyorum. Tek beni sevindiren şey bu.
Bol bol ten teması yap canım benim. Hep önerilen şey bu. Kilo aldıkça daha iyi olacak diyorlar emmeleri için. Dediğin gibi en kötü ihtimalle sağıp vereceğim
bende cogunlukla boyle yapiyorum ama kendisinin uyanmasini bekliyorum. 2.5-3 saatte bir uyaniyor.Canim ben hollandadayim, bize dogum sonrasi, bebek hemsiresi geliyor yardima. Onun yonlendirmesiyle ilk gunden itibaren once bir meme 15 dk, sonra alt degisim ve ikinci meme 15 dk seklinde emziriyorum hep. Bebek bu rutine alisti, aglayip zirlamiyor. Biraz israrci mi olsanki. Gece gunduz ayni sistem. Uc saatte bir tekrarliyoruz.
Kimisi bu sekilde saatle bakimi dogru bulmuyor, bebegin istegine gore davraniyor. Ama ben ne dedilerse oyle yapiyorum.
Canım iki meme arasında alt değiştirme olayını ben de yapıyorum çünkü hiç sevmiyor alt değiştirmeyi uyanıyor. Zorluyorum elimden geldiğince ama etkin emdiğini düşünmüyorum yine de. Üstüne bir de son 2 gündür şiddetli kolik sancıları başladı. Biogaia kullanıyorduk iyi gelmişti, damla bitti 2 gün vermedik, hemen başladı sancılar. 2 gün önce tekrar başladık ama düzelmediCanim ben hollandadayim, bize dogum sonrasi, bebek hemsiresi geliyor yardima. Onun yonlendirmesiyle ilk gunden itibaren once bir meme 15 dk, sonra alt degisim ve ikinci meme 15 dk seklinde emziriyorum hep. Bebek bu rutine alisti, aglayip zirlamiyor. Biraz israrci mi olsanki. Gece gunduz ayni sistem. Uc saatte bir tekrarliyoruz.
Kimisi bu sekilde saatle bakimi dogru bulmuyor, bebegin istegine gore davraniyor. Ama ben ne dedilerse oyle yapiyorum.
ben sleepy hiç beğenmedim ya. prima kullandım kızımda sonra molpede döndüm. primadan sonra en iyisi molped bence. ama bebekten bebeğe değişir. oğlumda da biraz büyünce primadan molped e geçerim. prima aşırı pahalı zatenKızlar sleppy 2. 1 tl kampanyası başladı hepsiburadada ben prima sleppy karışık kullanıyorum hatta elimdeki prima premium 2 bitince direk sleepy e geçicem alacaklar şunu bilsin sleppy daha kalıp olarak dar 1 beden büyük alın mesela şuan sleppy 3 kullanıyoruz biz 5 kiloyuz
Çok şükür ikimizde iyiyiz sadece yoğun bi tempoda olduğumdan fazla telefonu elime alamıyorum malum durmadan emzir bez değiştir uyut döngüsündeyim izin verdiği takdirde insani ihtiyaçlarımı giderebiliyorumAğrıların azalmıştır ama artık bebek nasıl sen nasılsın alıştınız mı
Philips avent aldı direk benim ki. Ama ben doğdugundan beri biberon kullanmasına bağlıyorum hemen almasını. Ay ilk eşimle annem vermişti tuttu şak diye ben ağlamıştım emziğide kıskanmassın be diyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?