Evet ıspanak hit sebzem değildi ama sabahki kaka hasılatından sonra top 1 de şu anZaten neredeyse çoğu kış sebzesi gaz yapıyor tutunabildiğimiz bir ıspanak var
hope2022 kuzum kusma İçin eklediğim videonun 7. Dksını izlemeni öneriyorum.
Cnm ben emzirmiyorum biliyorsun özendirmek gibi olmasın ama her şeyi yiyip içiyorum
Ay bizde öyleyiiz her yer yanıyor evin ısrarla ama odada yıkıyoruz
Zaten neredeyse çoğu kış sebzesi gaz yapıyor tutunabildiğimiz bir ıspanak var
hope2022 kuzum kusma İçin eklediğim videonun 7. Dksını izlemeni öneriyorum.
Bez değiştirme fobisine sahibim artık. Titrek ellerle açıyorum.Ben normalde eğer bebeği serberts hava alsın diye bırakmayacaksam. Bezi açıyorum şöyle bir havayla temas ediyor geri kapatıp 1-2 dakika bekletiyorum o da işe yarıyorbunlar oraya hava temasını seviyor yoksa o fışkıyelerde bizde çok ıslandıık nasıl beceriyorlarsa uzağa işemeyii
Direnin kızlar bitecek kocalarımızın lohusalığıılohusalıkları bitmeye yakın hoş ikincilerin imasına da başladılar ikinci çocugumuz kız olacakmış adıda belliymiş oğlan 2 yasına girdiğinde oda doğmuş olacakmııs diyor daha 33-34 gün önce mi ne vücudu kesilip dikilen bir insana
Ohh dünyanın en güzel yeri annesinin kucağısefasıı olsun küçük beyiin. Bizim de en güzel boşluğumuzu doldurdular çok şükür bol bol sarılıp uyuyoruuz biz istesekte 5-6 ay sonrasına bile istemeyecek sürekli orda durmaya tadını çıkartalım
Ah keşke emseydide mama okadar zorkiii ah geceleri heleEvet ıspanak hit sebzem değildi ama sabahki kaka hasılatından sonra top 1 de şu an
biliyorum ekimcim. Sefan olsun
ah bu anneler
aa güneş henüz bi şeylere tutup çekmeyi filan keşfetmediBenim yolunmadık saçım kalmadı tel tel koparıp ellerinden topluyorum bide toplu yani nasıl beceriyor bilmem
Ispanak ve dereotu tavsiyenle sofralarımda. Süte katkısı büyükGünaydın herkese bir tavsiye ile günü açmak istedim: ıspanak baya iyi geliyor hem süt kalitesi için, hem de bebişlerin bağırsaklarına.
Tabii yıkaması yapması bir dert ama yazmak istedim.
O zaman Ağzımı açmayayım benBen yooo bizim başımıza gelmez yegenlerimi de onla yıkadım dedigimin ertesi günü beş dakika çocuğu soyunduruyum da dememle birlikte salona boşaldı su, kova katlanıp
Kimse dokunmuyordu yanında bile değildik
Teyzem bizim evi görse yandıkben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladiev de 26-28 derece arasi degisiyor yani
Ne demek canım aynı yolun yolcusuyuz malum :)Ya çok teşekkür ederim faydalı şeyler atıyorsun
İnanılmaz bir bel ağrım olmuştu 20-25 günden sonra geçmişti diye hatırlıyorum canım ağrı normal diye biliyorumKizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?
Canım inan ki biliyorum bu ne demek.Ah keşke emseydide mama okadar zorkiii ah geceleri hele
Aaa bilmiyor musun eşler daha lohusaKizlar benim kocaya güncelleme geldi hamileyken bana prenses gibi bakan döndüğümde bile uyanıp birşey oldu mu(benim ki sıkıntılı bir gebelikti gerçi ) diye soran adam gitti gece sesleniyorum pompayı getir aşkım hiiiç uyuyor çocuğu yerine yatırır misin süt dökülecek ölü gibi uyuyorçocuğu yatırdım uyuyacağım aşkım yattı mı çocuk deyip beni öptü yattı biyerinde pireler uçuşuyor
ben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladiev de 26-28 derece arasi degisiyor yani
O doğursun 2. Yi deDirenin kızlar bitecek kocalarımızın lohusalığıılohusalıkları bitmeye yakın hoş ikincilerin imasına da başladılar ikinci çocugumuz kız olacakmış adıda belliymiş oğlan 2 yasına girdiğinde oda doğmuş olacakmııs diyor daha 33-34 gün önce mi ne vücudu kesilip dikilen bir insana
Afiyet olsunaa güneş henüz bi şeylere tutup çekmeyi filan keşfetmedibenim saçlara zaten dokunmadı ben kendininkileri kastetmiştim
Nilkuşum a yeni güncellemeler mi geldi o zmaan
Ispanak ve dereotu tavsiyenle sofralarımda. Süte katkısı büyük
O zaman Ağzımı açmayayım ben
Teyzem bizim evi görse yandık
Benim anlamadığım o kadar sese nasıl uyuyorlarKizlar benim kocaya güncelleme geldi hamileyken bana prenses gibi bakan döndüğümde bile uyanıp birşey oldu mu(benim ki sıkıntılı bir gebelikti gerçi ) diye soran adam gitti gece sesleniyorum pompayı getir aşkım hiiiç uyuyor çocuğu yerine yatırır misin süt dökülecek ölü gibi uyuyorçocuğu yatırdım uyuyacağım aşkım yattı mı çocuk deyip beni öptü yattı biyerinde pireler uçuşuyor
Hemde nasıll. Canım normal diye biliyorum ama 1 aya yakın sürüyor sonra azalıyor. Ama fazla yorulduğunda sırt üstü yatarsan orası yine sızlıyor ne kadar geçerse geçsin. (Oğlumun doğumunda da belden uyuşturma denenmişti ordan biliyorum)Kizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?
Kizlar benim kocaya güncelleme geldi hamileyken bana prenses gibi bakan döndüğümde bile uyanıp birşey oldu mu(benim ki sıkıntılı bir gebelikti gerçi ) diye soran adam gitti gece sesleniyorum pompayı getir aşkım hiiiç uyuyor çocuğu yerine yatırır misin süt dökülecek ölü gibi uyuyorçocuğu yatırdım uyuyacağım aşkım yattı mı çocuk deyip beni öptü yattı biyerinde pireler uçuşuyor
Ben spinal oldum sezeryandan sonra bacak ağrılarım var hala pazartesiye doğum sonrası kontrolüm var bakalım sanırım vücudumun bir vitamine ihtiyacı var hamilelikte bileklerim ağrıyordu hala geçmedi o ağrılarımdaKizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?
Evet canım kusma var hala. Doktorum bana da kilo kaybı veya haftada 100 gr altı kilo alımında veririm dedi bizim kilo alımı 100-110 arası haftada bir tartılcaz bakalım inşallah kilo alımı artarda gerek kalmazNe demek canım aynı yolun yolcusuyuz malum :)
Bir de ben 2 gün evvel doktoruma tekrar sordum çok kusuyor emmeden sonra sütü midede tutmak İçin katılaştırıcı ilaçlar oluyormuş diye, herhangi bir şey kullanmayacağız diye yineledi. O yüzden geçmesini bekleyeceğiz. Hala kusuyor mu seninki de?
Ay o olay beni bitiriyor çocuk ağlıyor o kadar oda ses odada hareket her şey bitiyor çocuğu uyutup yatıyorum gelmiş sarılıp uyudu mu diye öpüyorKizlar benim kocaya güncelleme geldi hamileyken bana prenses gibi bakan döndüğümde bile uyanıp birşey oldu mu(benim ki sıkıntılı bir gebelikti gerçi ) diye soran adam gitti gece sesleniyorum pompayı getir aşkım hiiiç uyuyor çocuğu yerine yatırır misin süt dökülecek ölü gibi uyuyorçocuğu yatırdım uyuyacağım aşkım yattı mı çocuk deyip beni öptü yattı biyerinde pireler uçuşuyor
Doğum yapmadan önce benimde modum çocuk 1,5 yasına gelince hamile kalırım yaşları açılmadan arkadaş gibi büyüsünler diye. Ben 4 kız kardeşiz aramızda hep 2-3 yaş var en küçüğü ile hariç hayatımda arkadaşa çok ihtşyacım olmadı o yüzden isterdim ama ben o sezeryan kısmını aşabileceğimi sanmıyorum. Hastanede emzirme odasında kadınla konusuyorum oda benimle aynı gün doğum yapmış 2. Çocuğu sezeryan ikiside 4 yasındaymıs ilk cocugu dedim nasıl cesaret ettin bile bile diye hamileyken anlamıyorsunda ameliyathaneye gitmek için o sedyeye koyduklarında pişmanlık geliyor sonra kucağına alınca bitiyor diyeay annen ile annemi tanıştırmamız lazım gerçekten bu anneler ve eski inanışları
O doğursun 2. Yi debana ima yapanların ağzına tepiyorum lafı çocuk mocuk yok daha gerçi dendiğine göre 5 aylık filan olunca şeytan dürtüyormuş. Öyle hamile kalan çok diyorlar aman dikkat hope’um
Afiyet olsungüneş kızıma şifa olsun
Masallah bu nasil suslu bir kiz boyleKızlar dün mıçamayan kızım bugün bir mıçtıbel göbek sırt her yer bok baş edilicek gibi değil hemen bir banyo faslı püru pak oldukkk Eki Görüntüle 3161545
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?