2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Zaten neredeyse çoğu kış sebzesi gaz yapıyor tutunabildiğimiz bir ıspanak var

hope2022 kuzum kusma İçin eklediğim videonun 7. Dksını izlemeni öneriyorum.

Evet ıspanak hit sebzem değildi ama sabahki kaka hasılatından sonra top 1 de şu an
Cnm ben emzirmiyorum biliyorsun özendirmek gibi olmasın ama her şeyi yiyip içiyorum
biliyorum ekimcim. Sefan olsun
Ay bizde öyleyiiz her yer yanıyor evin ısrarla ama odada yıkıyoruz
ah bu anneler

Bez değiştirme fobisine sahibim artık. Titrek ellerle açıyorum.

Benim yolunmadık saçım kalmadı tel tel koparıp ellerinden topluyorum bide toplu yani nasıl beceriyor bilmem
aa güneş henüz bi şeylere tutup çekmeyi filan keşfetmedi benim saçlara zaten dokunmadı ben kendininkileri kastetmiştim
Nilkuşum a yeni güncellemeler mi geldi o zmaan
Günaydın herkese bir tavsiye ile günü açmak istedim: ıspanak baya iyi geliyor hem süt kalitesi için, hem de bebişlerin bağırsaklarına.
Tabii yıkaması yapması bir dert ama yazmak istedim.
Ispanak ve dereotu tavsiyenle sofralarımda. Süte katkısı büyük
O zaman Ağzımı açmayayım ben
ben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladi ev de 26-28 derece arasi degisiyor yani
Teyzem bizim evi görse yandık

bebegin emecegi varsa emiyor meme reddi bence zaten emmeye gonlu olmayan bebekler icin gecerli. Benim sutum cok cok az. Bebis mememle kavga ediyor resmen. Mecburen mama destegi veriyorum. Yine de pes etmeden mememi tutuyorum once 15 er dakika umarim bollasir sutum

Kizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?

Ya çok teşekkür ederim faydalı şeyler atıyorsun
Ne demek canım aynı yolun yolcusuyuz malum :)

Bir de ben 2 gün evvel doktoruma tekrar sordum çok kusuyor emmeden sonra sütü midede tutmak İçin katılaştırıcı ilaçlar oluyormuş diye, herhangi bir şey kullanmayacağız diye yineledi. O yüzden geçmesini bekleyeceğiz. Hala kusuyor mu seninki de?

Kizlar benim kocaya güncelleme geldi hamileyken bana prenses gibi bakan döndüğümde bile uyanıp birşey oldu mu(benim ki sıkıntılı bir gebelikti gerçi ) diye soran adam gitti gece sesleniyorum pompayı getir aşkım hiiiç uyuyor çocuğu yerine yatırır misin süt dökülecek ölü gibi uyuyor çocuğu yatırdım uyuyacağım aşkım yattı mı çocuk deyip beni öptü yattı biyerinde pireler uçuşuyor

Ah keşke emseydide mama okadar zorkiii ah geceleri hele
Canım inan ki biliyorum bu ne demek.
Gece gündüz kalkıp süt sağıyorum. Depoluyorum. 1.5 saatte bir kalkıp sütü ısıtıyorum. Sonraki öğünü ayarlayıp herşeyi yıkayıp yatıyorum. Senden çok farkım yok, gerçekten zor. Allah yardımcın olsun

Aaa bilmiyor musun eşler daha lohusa

ben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladi ev de 26-28 derece arasi degisiyor yani
ay annen ile annemi tanıştırmamız lazım gerçekten bu anneler ve eski inanışları
O doğursun 2. Yi de bana ima yapanların ağzına tepiyorum lafı çocuk mocuk yok daha gerçi dendiğine göre 5 aylık filan olunca şeytan dürtüyormuş. Öyle hamile kalan çok diyorlar aman dikkat hope’um
Afiyet olsun güneş kızıma şifa olsun

Benim anlamadığım o kadar sese nasıl uyuyorlar resmen numara yapıyorlar bence pire meselesi değil bu arkadaşım

Kizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?
Hemde nasıll. Canım normal diye biliyorum ama 1 aya yakın sürüyor sonra azalıyor. Ama fazla yorulduğunda sırt üstü yatarsan orası yine sızlıyor ne kadar geçerse geçsin. (Oğlumun doğumunda da belden uyuşturma denenmişti ordan biliyorum)

valla hamilelik sultanlikmis. Benimki evde kablosuz kulaklikla geziyor sozde kapaliymis bir sey calmiyormus sadece kulaginda duruyormus ama yalan sesleniyorum sesleniyorum duymuyor. Bebegin gece aglamasini alt komsu ust komsu hepsi duyuyor benim kocam misil misil uyuyor.
Bebekler gibi uyuyor diycem de bebekler uyumuyor. Hayalim bebe gibi degil baba gibi uyumak

Ben spinal oldum sezeryandan sonra bacak ağrılarım var hala pazartesiye doğum sonrası kontrolüm var bakalım sanırım vücudumun bir vitamine ihtiyacı var hamilelikte bileklerim ağrıyordu hala geçmedi o ağrılarımda
Evet canım kusma var hala. Doktorum bana da kilo kaybı veya haftada 100 gr altı kilo alımında veririm dedi bizim kilo alımı 100-110 arası haftada bir tartılcaz bakalım inşallah kilo alımı artarda gerek kalmaz
Ay o olay beni bitiriyor çocuk ağlıyor o kadar oda ses odada hareket her şey bitiyor çocuğu uyutup yatıyorum gelmiş sarılıp uyudu mu diye öpüyor hani o kadar çabaladım bi gözünün ucuyla bakmadın halimize
Doğum yapmadan önce benimde modum çocuk 1,5 yasına gelince hamile kalırım yaşları açılmadan arkadaş gibi büyüsünler diye. Ben 4 kız kardeşiz aramızda hep 2-3 yaş var en küçüğü ile hariç hayatımda arkadaşa çok ihtşyacım olmadı o yüzden isterdim ama ben o sezeryan kısmını aşabileceğimi sanmıyorum. Hastanede emzirme odasında kadınla konusuyorum oda benimle aynı gün doğum yapmış 2. Çocuğu sezeryan ikiside 4 yasındaymıs ilk cocugu dedim nasıl cesaret ettin bile bile diye hamileyken anlamıyorsunda ameliyathaneye gitmek için o sedyeye koyduklarında pişmanlık geliyor sonra kucağına alınca bitiyor diye

Kızlar dün mıçamayan kızım bugün bir mıçtı bel göbek sırt her yer bok baş edilicek gibi değil hemen bir banyo faslı püru pak oldukkk Eki Görüntüle 3161545
Masallah bu nasil suslu bir kiz boyle
Ben de gorucegime bu kadar sevinmezdim onceden. Gecen bir yapti kendi ustu basi batti yetmedi benimki de batti ama olsun yeter ki yapsin aglamasin minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…