2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki ondan tok kaliykr muhtelemen bastan beri oyleydi hatta basta toplam 1saat 20dk emiyordu. Bu siralar dengesiz ama 15dk da emiyor 1saat de cene kuvvetleniyor sanirim ama doyyuyor mu bilmiyorum bazen 1saat bazen de 4 saat ac kalıyor. Bekliyirum uyanmasini. Bu saatte de acken uyumaz herhalde . Cunku o zaman hafif uyandirmayq calisiyirum hic orali degil
Simdi annemler biz de de kader aglarini orecek yanliz kalinca bakalim :))))

Biz suan yasamadik da o da korkulu ruyam olur filan diye :)
Ben yooo bizim başımıza gelmez yegenlerimi de onla yıkadım dedigimin ertesi günü beş dakika çocuğu soyunduruyum da dememle birlikte salona boşaldı su, kova katlanıp

Kimse dokunmuyordu yanında bile değildik

Ah o emziği bir tutsa beni özgür bırakacak da aynen dün emzirmedim gece sadece koynuma aldım, uyudu sıpa. Biraz önce korkuyla uyandım, iyi ki ezmedim ya battaniyeyi ısıtmayı deneyeceğim
Ay dikkat et canım Allah korusun
Saçımız çekilecek kadar yok suan ama uzayınca onu da yapacak akıllı bıdık
Az önce kendine yumruk atıp ağlayarak uyandı
Ya tam ısırmalıklar ama küçücükler
Kesiin eder çocugun altını değiştirirken bi 5 dakika hava alsın diye açık bırakıyorum üşür o üşür diye başlıyor

ben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladi ev de 26-28 derece arasi degisiyor yani

Nasıl açık bırakabiliyorsun? Allahaşkına şu fıskiyelere bir çözüm bulduysanız anlatın?

Kesiin eder çocugun altını değiştirirken bi 5 dakika hava alsın diye açık bırakıyorum üşür o üşür diye başlıyor
Aaa benim annem banyosunu banyoda yaptıralım bebek küvetinde diyorum hayır olmaz üşür diyor İlla o koca küveti ve kovayı çeke çeke odaya getirecekmişiz
Dün dedim artık anne burası sobalı ev değil, eski zaman değil. Evler kaloriferli. Banyoda yıkayıp hemen odasında giydircez
işin kötü tarafı ısrar da sevmiyor

Günaydın herkese bir tavsiye ile günü açmak istedim: ıspanak baya iyi geliyor hem süt kalitesi için, hem de bebişlerin bağırsaklarına.
Tabii yıkaması yapması bir dert ama yazmak istedim.
Zaten neredeyse çoğu kış sebzesi gaz yapıyor tutunabildiğimiz bir ıspanak var

hope2022 kuzum kusma İçin eklediğim videonun 7. Dksını izlemeni öneriyorum.

ben uyansinda emzirim diye soyuyorum bazen , gecen benim arkadaslarda gelmisti. annem bir hisim odaya girdi “
vicdansizlar sanki plaja goturceksiniz cocugu” diye basladi ev de 26-28 derece arasi degisiyor yani
Bizimki sarılık zamanı hemşirelerden duyunca soymama izin veriyordu emzirmek için biz söyleyince inanmıyorlar

bebek yanında memede yanında hep emzir artık büyüyor aklını karıstrma bebişin.büyüdükce daha kısa sürede memeyi boşaltıcak

dışarıda hava soğuk değil gündüzleri feda olsunda minik kuşa 1.500 lira ısınma bedeli geldi sen düşün evin içinii
Nasıl açık bırakabiliyorsun? Allahaşkına şu fıskiyelere bir çözüm bulduysanız anlatın?
Alt açma bezini seriyorun kuzu altına yaparsa lavobada iki dakika yıkayıp giydiriyorum hemen yoksa geri kapatıyorum
Ay bizde öyleyiiz her yer yanıyor evin ısrarla ama odada yıkıyoruz

Bize de daha dogalgaz faturasi gelmedi asiri meraktayim kac gelecek diye. Ev hamam gibi sicak basiyor bana ama kapatmaya kalksam esim bebek usuyecek diyor. Aslinda kendi usuyor da iste. Lohusa ya ici usuyor kocamin

Allahim nazar degmis :)))) bir de salona bosalmis . Eyvah eyvah o sahneyi dusunmek istemiyor:))

Malum kahvalti . Ortalik toplama idi derken cocugu yataga koyuyorum. 5 10 dk sonra agla yine kucaga al 2dkya birak derken saat 1 de kahvalti yaptim şükür. O da uyumadan anca bu kadar dayandi . Koynumda sızdı :))toparlayacak inşallah yoksa ise de goturmez bu veled :))

Eklentiler

• 20221115_124713.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 68
Yahu alt açma bezi ben de kullanıyorum da bizimki malum havadan fışkırtıyor, o kurtarmaz yani. Allah allah imrendim ya, vukuatsız günümüz yok.
Ben normalde eğer bebeği serberts hava alsın diye bırakmayacaksam. Bezi açıyorum şöyle bir havayla temas ediyor geri kapatıp 1-2 dakika bekletiyorum o da işe yarıyor bunlar oraya hava temasını seviyor yoksa o fışkıyelerde bizde çok ıslandıık nasıl beceriyorlarsa uzağa işemeyii
Bize de daha dogalgaz faturasi gelmedi asiri meraktayim kac gelecek diye. Ev hamam gibi sicak basiyor bana ama kapatmaya kalksam esim bebek usuyecek diyor. Aslinda kendi usuyor da iste. Lohusa ya ici usuyor kocamin
Direnin kızlar bitecek kocalarımızın lohusalığıı lohusalıkları bitmeye yakın hoş ikincilerin imasına da başladılar ikinci çocugumuz kız olacakmış adıda belliymiş oğlan 2 yasına girdiğinde oda doğmuş olacakmııs diyor daha 33-34 gün önce mi ne vücudu kesilip dikilen bir insana
Ohh dünyanın en güzel yeri annesinin kucağı sefasıı olsun küçük beyiin. Bizim de en güzel boşluğumuzu doldurdular çok şükür bol bol sarılıp uyuyoruuz biz istesekte 5-6 ay sonrasına bile istemeyecek sürekli orda durmaya tadını çıkartalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…