2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyy bi de o konu vardi di mi onu ben komple unutmusum
Canim bence hemen gitmek pek mantikli degil biraz zaman gecsin istersen. Hormonlar bi dengesini bulsun oyle gidilmeli bence daha verimli olur.
Ben normalde ağdaya gidiyordum hamilelikte çok pişman oldum lazer yaptırmadım diye o yüzden başlıycam. Biraz bekliyim bakayım bu durumda da hiç ağdaya zor gidilir bebeği o kadar bırakamam
Hangi hastanede yaptıracaksın bana da haber verir misin ben de Ankara’ya yakın oturuyorum gelip muayene oluruz düşünüyorum bizim burada 1 yaş altına yapmıyorlarda
Araştırmalara başladım kuzum kesinlesince yszarım sanada. Bi tanıdıgımız medicana yaptırmıstı hemde doğumun ertesi günü oraylada konuscam

Aaa bilmiyor musun eşler daha lohusa
Ya niye bu kadar prensesler bu adamlar

Ben 1 haftalikken yaptirdim . Cok rahat ettim hatta yarin kontrolumuz var. Sadece pipinin ucunu iyusturuyorlar. Ilac etkisi gecince agrisi olur sanmistim. Hicbir sey olmadi. Normal bir aksamdan farksiz gecti. Ne kadar erken o kadar iyi canim erteleme bence
Erkek anneleri sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Ben diyorum ki baba olacağımi bilsem üç çocuk isterim çok güzel hem çocuk sahibi oluyorsun hem hiçbir şey yapmıyorsun

Ya gerçekten aynısını dün yaptı elimin tersiyle şaaaak diye vurasim geliyor ama işte .. adam ise gidiyor birşey diyemiyorum

Hangi hastanede yaptıracaksın bana da haber verir misin ben de Ankara’ya yakın oturuyorum gelip muayene oluruz düşünüyorum bizim burada 1 yaş altına yapmıyorlarda

Kızlar tavsiye vereyimmi :) ankara keçiörende VEDAT ALİ CANOĞLU kliniği var sadece sünnet yapıyor. Kendi bulmuş olduğu ve patentini aldığı bir klemp ile yapıyor. Sünnet olduk bezini taktı ve dedi ki eve gidince nasıl oynuyosa aynı devam etsin bırak yüz üstü dursun dedi ki aynen öyle oldu. Tanıdığım herkese tavsiye ettim her giden çok memnun ayrıldı. Bir araştırın isterseniz

Teşekkür ederiim kuzum bakcam
Imkani olan sezeryan olsundan sonra yeni mottoyu soyluyorum kizlar
IMKANI OLAN BABA OLSUN
Kız o imkanı olan normal doğursundu karıştırmayın sezeryanı çoğumuzun travması oldu

Ben diyorum ki baba olacağımi bilsem üç çocuk isterim çok güzel hem çocuk sahibi oluyorsun hem hiçbir şey yapmıyorsun
spermi ver doğunca da iki agu gugu yap sonra horla gitsin
Canım keşke İstanbul için de tavsiye veren olsa. Hayırlı olsun
Ben de doktorların müsade ettiği ilk fırsatta sünnet ettircem.

spermi ver doğunca da iki agu gugu yap sonra horla gitsin
Hayyalcim bak işin zevkli kısımlarında varlar hep çocuk yapmak ,ağlamadan önce eğlenmek acı veren kısımlar hep bizde doğum ,gece emzirmek , hastalanınca basinda beklemek

Yani 3 cocuk isteyen biriydim. 2. Cocugu nasil yapcam diye dusunuyorum suan. Sezeryana gircegini bilmek cok travmatik kesinlikle

Bende o moddaydım valla yaş 30 olacak. İlk bebeğim oldu hani araya açmadan yapmaktı niyet ama sanmıyorum sanırım oğluşum tek olacak

Merhaba kızlar. Eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç bir şey söylemek istedim. Yarın bebeğim 40 günlük oluyor. 1 ay annemlerde kaldım. Babam sabah 07.30da evden çıkar akşam 18.30da eve gelir. Ve eve gelir gelmez 1 ay boyunca kızımla ilgilendi 2 saat 3 saat konuştu onunla masallar anlattı ağladığında susturdu. Anneme dedim bana ve kardeşlerimede böyle miydi diye evet dedi işten gelir uyuyana kadar sizinle ilgilenirdi dedi. 10 gündür kendi evimdeyim eşimde bunun yarısı yok. Yani bu karakter meselesi ben buna karar verdim. Bazı insanlar bebekleri çok seviyor dillerinden anlıyor ve ilgilenmek hoşlarına gidiyor. Ne yazık ki bende şanslı olan kesimden değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…