Bende başta hiç ağrı sızı yoktu canım 3 hafta sonra iğne vurdukları yer sızlamaya başladı hala sızlıyor özellikle emzirirkenKizlar aranizda epidural olup. Bel kalca agrisi ceken var mi benim gibi. dogum sonrasi sol bacagimi cekiyorum. Hatta topalliyorum. BU normal mi?
Merhaba kızlar. Eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç bir şey söylemek istedim. Yarın bebeğim 40 günlük oluyor. 1 ay annemlerde kaldım. Babam sabah 07.30da evden çıkar akşam 18.30da eve gelir. Ve eve gelir gelmez 1 ay boyunca kızımla ilgilendi 2 saat 3 saat konuştu onunla masallar anlattı ağladığında susturdu. Anneme dedim bana ve kardeşlerimede böyle miydi diye evet dedi işten gelir uyuyana kadar sizinle ilgilenirdi dedi. 10 gündür kendi evimdeyim eşimde bunun yarısı yok. Yani bu karakter meselesi ben buna karar verdim. Bazı insanlar bebekleri çok seviyor dillerinden anlıyor ve ilgilenmek hoşlarına gidiyor. Ne yazık ki bende şanslı olan kesimden değilim
Spermleri de başını yesin, çok gerginim zaten. Ota b*ka uyandıracağım bu gece.spermi ver doğunca da iki agu gugu yap sonra horla gitsin
10 gündür kendi evimdeyim babam görüntülü arar sürekli Whatsapp tan yazar fotoğraf ister. Yani bilmiyorum eşimde bu şekilde ilgili olsun isterdim. Öpüyor seviyor ilaçlarını veriyor bebeğin bu kadar. Geçirdiği vakit çok az. Doğru söylüyorsun insan çaba görmek istiyor. Birde bana sürekli soru soruyor eşim nefesinde hırıltı var mı gece kaçta kalktınız ağladı mı uyudu mu? Kendin kalk bak bu sorularının cevabına diye bağıracağım doğru zamanı bekliyorumBebeklerde iletişim sadece erkeklerde değil bazı kadınlar bize beceremiyor. Ama insan beceremese bile çaba görmek istiyor
Ahahaha benim kız resmen kaynar suyla yıkanıyor aynı ben sıcak su olmazsa ağlıyor bide soyduğumuzda anlıyor çırpınmaya başlıyorhala tören şeklinde yıkıyorum bnm pofuduk ayıyı
Kızlar bakın erkekler içgüdüsel olarak bizim çeyreğimiz olamaz ama size sadece şunu tavsiye edebilirim benimde eşim çalışıyor annem varken çok rahattı öp git annem gitti baktı ben çöktüm ilgilenmek zorunda kaldı şimdi akşamları o gelince ben 2 saat uyuyorum o bakıyor maması gazı alt değiştirtmiyorum o 2 saat bana yetiyor farkındayım o 2-3 saat ona fazla geliyor ama bu çocuğu ben tek yapmadım tekde ben istemedim en sıkıntılı zamanlar bu çocuk geceleri uyumaya başlayınca böyle sıkılmıcaz hiç olmazsa yorulsakta akşam 9 da kahvemizi alıp bi oturabilcez erkek o yapamaz onda durmaz demeyin durduğu kadar bırakınMerhaba kızlar. Eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç bir şey söylemek istedim. Yarın bebeğim 40 günlük oluyor. 1 ay annemlerde kaldım. Babam sabah 07.30da evden çıkar akşam 18.30da eve gelir. Ve eve gelir gelmez 1 ay boyunca kızımla ilgilendi 2 saat 3 saat konuştu onunla masallar anlattı ağladığında susturdu. Anneme dedim bana ve kardeşlerimede böyle miydi diye evet dedi işten gelir uyuyana kadar sizinle ilgilenirdi dedi. 10 gündür kendi evimdeyim eşimde bunun yarısı yok. Yani bu karakter meselesi ben buna karar verdim. Bazı insanlar bebekleri çok seviyor dillerinden anlıyor ve ilgilenmek hoşlarına gidiyor. Ne yazık ki bende şanslı olan kesimden değilim
Bende dün gece bıraktım çok doğru söylüyorsunKızlar bakın erkekler içgüdüsel olarak bizim çeyreğimiz olamaz ama size sadece şunu tavsiye edebilirim benimde eşim çalışıyor annem varken çok rahattı öp git annem gitti baktı ben çöktüm ilgilenmek zorunda kaldı şimdi akşamları o gelince ben 2 saat uyuyorum o bakıyor maması gazı alt değiştirtmiyorum o 2 saat bana yetiyor farkındayım o 2-3 saat ona fazla geliyor ama bu çocuğu ben tek yapmadım tekde ben istemedim en sıkıntılı zamanlar bu çocuk geceleri uyumaya başlayınca böyle sıkılmıcaz hiç olmazsa yorulsakta akşam 9 da kahvemizi alıp bi oturabilcez erkek o yapamaz onda durmaz demeyin durduğu kadar bırakın
ya bende guzelim kuveti var ,begenmedi annemAhhahaha annem halen lavaboda yıkıyor nilikova su yanımızda
Kızlar bakın erkekler içgüdüsel olarak bizim çeyreğimiz olamaz ama size sadece şunu tavsiye edebilirim benimde eşim çalışıyor annem varken çok rahattı öp git annem gitti baktı ben çöktüm ilgilenmek zorunda kaldı şimdi akşamları o gelince ben 2 saat uyuyorum o bakıyor maması gazı alt değiştirtmiyorum o 2 saat bana yetiyor farkındayım o 2-3 saat ona fazla geliyor ama bu çocuğu ben tek yapmadım tekde ben istemedim en sıkıntılı zamanlar bu çocuk geceleri uyumaya başlayınca böyle sıkılmıcaz hiç olmazsa yorulsakta akşam 9 da kahvemizi alıp bi oturabilcez erkek o yapamaz onda durmaz demeyin durduğu kadar bırakın
Ay evet bide kaynana moduna bürünüyorlar. Sanki 40 çocuk büyütmüş gibi şu niye böyle şu oldu mu vs ee zaten gözünün önünde sen ne görüyorsan bende onu görüyorum yani10 gündür kendi evimdeyim babam görüntülü arar sürekli Whatsapp tan yazar fotoğraf ister. Yani bilmiyorum eşimde bu şekilde ilgili olsun isterdim. Öpüyor seviyor ilaçlarını veriyor bebeğin bu kadar. Geçirdiği vakit çok az. Doğru söylüyorsun insan çaba görmek istiyor. Birde bana sürekli soru soruyor eşim nefesinde hırıltı var mı gece kaçta kalktınız ağladı mı uyudu mu? Kendin kalk bak bu sorularının cevabına diye bağıracağım doğru zamanı bekliyorum
göz bakimina 10. gunden basladik
Hayyalcim bak işin zevkli kısımlarında varlar hep çocuk yapmak ,ağlamadan önce eğlenmek acı veren kısımlar hep bizdedoğum ,gece emzirmek , hastalanınca basinda beklemek
Tek olsun bizim olsunBende o moddaydım valla yaş 30 olacak. İlk bebeğim oldu hani araya açmadan yapmaktı niyet ama sanmıyorum sanırım oğluşum tek olacak
1. Lohusa savaşları başlasınSpermleri de başını yesin, çok gerginim zaten. Ota b*ka uyandıracağım bu gece.
Bakınca aferin bekliyorlar değil miBence erkekler bizim için yaptıklarını sanıyorlar. Sanki çocuğa bakınca bizden laf yemeyecekler. Eşime diyorum hep benim için değil oğlun için yap ne yapacaksan bu süreç 3-4 ay sadece benim kucağımdan alıp 1 saat bakmasanda olur 1,5 ayı bitmek üzere gelip geçici ama sen o sevgi bağını oturtmak diye. Anlar umarım
Ay evet bide kaynana moduna bürünüyorlar. Sanki 40 çocuk büyütmüş gibi şu niye böyle şu oldu mu vs ee zaten gözünün önünde sen ne görüyorsan bende onu görüyorum yani
hele hele prensese gel heleKızlar dün mıçamayan kızım bugün bir mıçtıbel göbek sırt her yer bok baş edilicek gibi değil hemen bir banyo faslı püru pak oldukkk Eki Görüntüle 3161545
baş parmak emiyor mu peki?bzmkide memeyi bırakıp ellerini yemeye taktı
Benim de tek motivasyonum bu her gün her gün bir şeyler ısmarlıyorum çok masraflıyız bu araYa gerçekten aynısını dün yaptı elimin tersiyle şaaaak diye vurasim geliyor ama işte .. adam ise gidiyor birşey diyemiyorum
Imkani olan sezeryan olsundan sonra yeni mottoyu soyluyorum kizlar
IMKANI OLAN BABA OLSUN
İmkanı olan baba olsun çok yerinde olduAyy kafa kalmadi valla. Neyse siz anladiniz kizlarcim
Ben geçen ağıra zorlamayayım diye töreni banyoda yaptımhala tören şeklinde yıkıyorum bnm pofuduk ayıyı
Minnoşum eşe olan sinir geçmez amaMerhaba kızlar. Eşlerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç bir şey söylemek istedim. Yarın bebeğim 40 günlük oluyor. 1 ay annemlerde kaldım. Babam sabah 07.30da evden çıkar akşam 18.30da eve gelir. Ve eve gelir gelmez 1 ay boyunca kızımla ilgilendi 2 saat 3 saat konuştu onunla masallar anlattı ağladığında susturdu. Anneme dedim bana ve kardeşlerimede böyle miydi diye evet dedi işten gelir uyuyana kadar sizinle ilgilenirdi dedi. 10 gündür kendi evimdeyim eşimde bunun yarısı yok. Yani bu karakter meselesi ben buna karar verdim. Bazı insanlar bebekleri çok seviyor dillerinden anlıyor ve ilgilenmek hoşlarına gidiyor. Ne yazık ki bende şanslı olan kesimden değilim
Tam bir prensesgöz bakimina 10. gunden basladik
2 gecedir yine reflü yatağıyla kendi yatağımıza aldım. Beyaz gürültü filan açıyordum ama uzun soluklu olmuyordu uykusu. 2 saatten önce uykuya geçmiyorduKızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana noluryatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
Yaaa benimki her konuda böyle. Bi iş yapacaksa tek başına yapamıyor şunu verir misim bunu alır mısınişi biliyorlar sanırım bu işin enayisi biz oluyoruz
Tek olsun bizim olsun
1. Lohusa savaşları başlasın
Bakınca aferin bekliyorlar değil mi
Oysaki biz ne kadar azımsamışız onlarıhem lohusa hem kaynana hem horlama makinesi
Bizim model de mesela diyelim altını değişecek çocuğun, elime bezi veriyor bunu at, ıslak mendil ver diye talimat veriyor bana
Ters ters bakınca da çok sinirli olmakla suçlanıyorum
Hayırlı ossssun sen besle büyüt o ise ilk babasına gülsünBesle büyüt o gitsin babasına gülsün
Uyandırdım kocamı bezini aldım emzirdim nöbeti ona devrettim babasının şebekliklerine gül hemde ilk kez
Emzirme esnasında susadığımda su istiyorum getiriyor sağolsun içirmeye çalısıyorda. Aksam bebeğin mamasını veriyor bana sesleniyor su getirir misin diye getirdim bide içireyim diye bekliyorişi biliyorlar sanırım bu işin enayisi biz oluyoruz
Tek olsun bizim olsun
1. Lohusa savaşları başlasın
Bakınca aferin bekliyorlar değil mi
Oysaki biz ne kadar azımsamışız onlarıhem lohusa hem kaynana hem horlama makinesi
Bizim model de mesela diyelim altını değişecek çocuğun, elime bezi veriyor bunu at, ıslak mendil ver diye talimat veriyor bana
Ters ters bakınca da çok sinirli olmakla suçlanıyorum
Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana noluryatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana noluryatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?