2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Lohusa bey hahahah ya Allah iyiliğini versin ne güldüm 6 nöbetini tutarken

Sütleri birleştirmen için muhakkak aynı ısıda olması gerekiyor canım, mochinin kapağı var ye onu kapatırsan dolap kokusu sinmez ben öyle yapıyorum. Sağdığın ilk sütü saklama poşetine koy ağzını kapa, 2. Kes mochi ile süt sağdığında mochi ile dolaba koy bir önceki ile aynı soğukluğa geldiğinde ilk sağdığın poşete ekle böyle böyle devam et.

Ama aklında olsun gece ve gündüz sütünün ayrılmasını öneriyorlar uzmanlar özellikle de çalışacaksan. İki sütün içeriği ayrı olduğu İçin.
Ama eğer çalışmayıp edeysen nasıl olsa bebek yanında olduğundan birleştirebiliriz diye biliyorum. Bununla ilgili bir video paylaşıyorum umarım işine yarar

en temiz iş kovaya daldırmak zaten moral bozarsa koca onun kafasını da suya daldırabiliriz mesela kendi istiyor yapmak ne yapıyorsa yoksa özellikle emanet etmem çünkü yarım yamalak yapıyor
Besle büyüt o gitsin babasına gülsün
Uyandırdım kocamı bezini aldım emzirdim nöbeti ona devrettim babasının şebekliklerine gül hemde ilk kez
hadi bakalım buradan yak. Hani erkek bebeler anneciydi
illa karşılık isteyecekler ne enteresan yahu. Lohusa beye saygılar
İnanmıyorum sanki sen keyfinden süt sağıyorsun. Valla ben olsam inadına daha çok yaparım. kulağının dibinde dibinde
Canım ben aktif süt sağan biri olarak sütleri süt saklama kaplarında biriktiriyorum. Doruk bugüne kadar şükür etkilenmedi. weebaby den almıştım ben. Aynı dereceye gelince birleştirebilirsin sütlerini.
Wee Baby Sut Saklama Kabı (4 L Lalalala1 canım seni de etiketledim poşet yerine daha efektif geldi bana böyle yapmak. Neticede evdeyiz.

Benim 6 vardiyam daha bitmedii bir an önce uyusun diye çabalıyorum ama uyuyası yok bebeniin. Diğer beslenme saatine yaklaşıyoruz biz hala 3 saatte bir beslenme modundayız daha

Teşekkür ederim canım benim bakayım
Benim 6 vardiyam daha bitmedii bir an önce uyusun diye çabalıyorum ama uyuyası yok bebeniin. Diğer beslenme saatine yaklaşıyoruz biz hala 3 saatte bir beslenme modundayız daha
Ah biz de öyleyiz malesef, 3 aydan sonra güncelleme gelir inşallah.

Bizim de 6 emzirme vardiyası bitti ama ne çare bu sefer 07:30 kaka yapma ve ıkınma vardiyası başladı uyuyamadım
Biz de vardiya bitmez

Bu isi meselesini bilmiyordum canim tesekkur ederim. Isime yaramaz olur mu. Annelik okyanusmus o kadar bilgi o kadar detay var ki bilmedigim.
Aa bunlardan bende de var gecen gun dedim niye almissam bos yere diye bir bakayim canim tesekkur ederim.

Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana nolur yatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
ben önce brz oynuorm masaj yapıorm altını değiştriorm buara hava verıorm burnunu temizleyip meme, tıpışlıorm sırtımda 1de yatıyor 3te kalkıyor tek mama hakkını ozmn verıorm snrada 6da emziriyorum. böyle yazınca cok kolaymış

son cümle benim hayatım

Canım ben birkaç tane kaşık biberon aldım mochiden sağılanı önce o kaşık biberon kabına koyuyorum kapağını kapatıyorum sonra diğer sağdığımı da başka bir kaşık biberona koyup dolapta yanına koyuyorum. Bir süre geçtikten sonra dolaptakilrri birleştirip kalan kaba mochideki yeni sağdığımı koyuyorum, çok biriktiklerinde de biberonda biriktiriyorum. Baktım gördüm o gün hepsini vermeyeceğim o zaman kaynattığım kavanozda buzluğa atıyorum tarih yazıp. Kaşık biberonla veremediğim için artık birçoğunu buzluğa atmak zorunda kaldım zaten

Kızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz? Ben nedense bebek hep önsüt alıyor yağlı süt alamıyor gibi hissediyorum, çünkü hep aç gibi ağlıyor. Tek meme vermeye başladım ama ondan da emin olamıyorum doğru mu yapıyorum diye. Bir memeden emerken bazen mochide diğer memeden 30 cc süt geliyor ve önsüt mesela o, onu sonradan verdiğimde de pek doyurucu veya besleyici olmayacak gibi hissediyorum bu tazyik sorunu geçici bir şey mi acaba yoksa ekstra bir şey mi yapmak lazım bilgisi olan paylaşabilir mi acaba Bir de bebek emerken göğsü deli gibi kaşınan oluyor mu? Ben çok kaşınıyorum, alt kısma iğneler batıyor resmen

Insallah canim cok tesekkur ederim.
Bu kusmalar bende travma oldu resmen, gece uyumaya calistigim 2 3saatlik uykularda sirf bu yuzden asiri kalitesiz, ozellikle emzirip yatirinca cok korkuyorum ama yapacak bir sey yok maalesef ,3.ayda genelde geciyormus reflu.

Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana nolur yatağa nasıl alıyorsunuz mesela?

Canım, "ŞANSLIYSAM EĞER " memede uykuya dalıyor bazen pışpışlayıp yavaşça göğsüme doğru yatırıyorum, orada biraz daha dalarsa şansıma yatağına bırakıyorum, yine şanslıysam bir 3 saat uyuyor. Pek şanslı olmuyorum ama olsun bir de annem ağzına emzik tıkıp sallayarak uyutuyor, en azından bi yarım saat çay içiyoruz

Kaşık biberon pişmanlıktır kullanamadım öyle duruyor

İşte biz Allahım bir tek biz böyleyiz diyordum, bu çocuk olmadı diyorduk, ben başta dediğin gibi yatırıyordum, son 3 gündür koyun koyuna uyuyoruz, çay içmeyi bırak, tuvalete gitmek için eşimi bekliyorum. Biter di mi bu olay? 10 kilo olunca da böyle mi olcak? Şimdiden böyle alışmasa mı, uyku eğitimi mi aldırcaz ay ben tükendim yardım edin Şans bizimle olsun inşallah

Canım bence bir tek ben mi böyleyim diye düşündüğümüz çoğu şeyi çoğumuz yaşıyoruz. İnan annem olmasa ben haraptım. Yemek yapamıyorum mesela mümkün değil sürekli emmek istiyor ama emmiyor da sıpa orada keyif yapmak istiyor. Şu an böyle alışmasa mı demek benim için çok Büyük bir lüks çünkü bu kız ne gece uyuyor ne gündüz uyuyor. Ben de uykusuzluktan ölmemek için her yolu deniyorum mecbur hangisi işe yararsa hiç sorgulamıyorum şu an tuvalete gitmek için çocuğu anneme vermek zorunda kalıyorum yoksa katılıyor ağlamaktan, mosmor oluyor korkuyorum nefessiz kalacak diye. Üstüne emme dertleri ayrı vs yani anlayacağın hepimiz benzer durumdayız bence

Ay dün annemle bir dizi izledim çocuğu emzirirken, anlatmam lazım. 40'ı çıkmamış bir bebek var, ama nasıl dertsiz. Biberonla mama veriyorlar sonra çocuk kendi kendine ağlamadan takılıyor. Dur beşiğine yatıralım uyusun diyorlar yatırıyorlar beşiğe çocuğun sesi çıkmıyor, uyuyor falan. Dedim aaaaa oluyo mu ya öyle sonra biberona alışmış, annesi emzirmeye çalışıyor hemen emiyor falan. Yaaa dedim siz kimi yiyonuz, senaristler, gerçekçi şeyler yazın bi zahmet

Hangi dizi o? İzleyelim de gülelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…