Lohusa bey hahahah ya Allah iyiliğini versin ne güldüm 6 nöbetini tutarkenEmzirme esnasında susadığımda su istiyorum getiriyor sağolsun içirmeye çalısıyorda. Aksam bebeğin mamasını veriyor bana sesleniyor su getirir misin diye getirdim bide içireyim diye bekliyordedim al lohusa bey emzirirken için yanmıştır diye
Ayrica az once bebeyi emzirdim yatirdim wcye gideyim dedim. Bebe aglamaya basladi ben wcdeyken. Adamda tik yok. Hemen cikamadim da. Bir insan kulaginin dibinde aglayan bir bebegi nasil duymaz merak ediyorum.
Sonra geldim cocugu susturdum yatirdim sut sagmaya basladim. Uyandi diyor ki bunu geceleri yapmak zorunda misin. Bebek aglamasina uyanmayan adam makinenin bizt bizt sesinden rahatsiz oldu. Kulaklar bebek aglamasina otomatik kapatmis kendini bir tek onu duymuyor.
Sütleri birleştirmen için muhakkak aynı ısıda olması gerekiyor canım, mochinin kapağı var ye onu kapatırsan dolap kokusu sinmez ben öyle yapıyorum. Sağdığın ilk sütü saklama poşetine koy ağzını kapa, 2. Kes mochi ile süt sağdığında mochi ile dolaba koy bir önceki ile aynı soğukluğa geldiğinde ilk sağdığın poşete ekle böyle böyle devam et.bir de sizlere bir sorum var. mochide topladiginiz sutleri nasil biriktiriyorsunuz. Az az cikiyor biriktirip buzluga atmak istiyorum ama biriktirmek icin buzdolabina koyunca da dolap kokusu siner bebek icmez mi acaba diye dusunuyorum. Var mi baska fikri olan
hele hele prensese gel hele
baş parmak emiyor mu peki?
Güneş henüz baş parmak keşfedemedi. Ya yumruk emiyor yA da parmakları yelpaze gibi açıp parmak boğumlarını yalıyor
Arada yakaladığı parmakları (genelde serçe ve yüzük) ağzına sokmayı başarıyor, allahım tam ısırmalık
Benim de tek motivasyonum bu her gün her gün bir şeyler ısmarlıyorum çok masraflıyız bu ara
İmkanı olan baba olsun çok yerinde oldu
Oy yorgun annecim
Ben geçen ağıra zorlamayayım diye töreni banyoda yaptım
Ona rağmen kanamam oldu. Ne zaman tamamen iyileşecek bu dikişler
Minnoşum eşe olan sinir geçmez ama
Baba konusunda maşallah çok şanslısın
Bardağın dolu tarafını gösterme çalışmalarıbenim babam da ağlıyo bu modunda biriymiş. torunla 1 gece geçirdi, yine ağlayana kadar güzel sevdi
Tam bir prenses
2 gecedir yine reflü yatağıyla kendi yatağımıza aldım. Beyaz gürültü filan açıyordum ama uzun soluklu olmuyordu uykusu. 2 saatten önce uykuya geçmiyordu
Bu gece de 2 saatin sonunda pes ettim ve
çok kısık sesle ninni söyleyerek uyuttum, şoktayım4 saate yakın beraber uyumuşuz. Uyandı uykusunu açmadan emzirdim. Şimdi o uyuyor, ben de günlerdir aklımda demleyip de içemediğim sıcak çayımı içiyorum.
Yaaa benimki her konuda böyle. Bi iş yapacaksa tek başına yapamıyor şunu verir misim bunu alır mısın
Genital bölge temizliği olmasa alt değiştirteceğim de neyse
Gerçi benimki kovaya daldır çıkar yapardı kesin
Besle büyüt o gitsin babasına gülsün
Uyandırdım kocamı bezini aldım emzirdim nöbeti ona devrettim babasının şebekliklerine gül hemde ilk kez
Emzirme esnasında susadığımda su istiyorum getiriyor sağolsun içirmeye çalısıyorda. Aksam bebeğin mamasını veriyor bana sesleniyor su getirir misin diye getirdim bide içireyim diye bekliyordedim al lohusa bey emzirirken için yanmıştır diye
İnanmıyorumAyrica az once bebeyi emzirdim yatirdim wcye gideyim dedim. Bebe aglamaya basladi ben wcdeyken. Adamda tik yok. Hemen cikamadim da. Bir insan kulaginin dibinde aglayan bir bebegi nasil duymaz merak ediyorum.
Sonra geldim cocugu susturdum yatirdim sut sagmaya basladim. Uyandi diyor ki bunu geceleri yapmak zorunda misin. Bebek aglamasina uyanmayan adam makinenin bizt bizt sesinden rahatsiz oldu. Kulaklar bebek aglamasina otomatik kapatmis kendini bir tek onu duymuyor.
Canım ben aktif süt sağan biri olarak sütleri süt saklama kaplarında biriktiriyorum. Doruk bugüne kadar şükür etkilenmedi. weebaby den almıştım ben. Aynı dereceye gelince birleştirebilirsin sütlerini.bir de sizlere bir sorum var. mochide topladiginiz sutleri nasil biriktiriyorsunuz. Az az cikiyor biriktirip buzluga atmak istiyorum ama biriktirmek icin buzdolabina koyunca da dolap kokusu siner bebek icmez mi acaba diye dusunuyorum. Var mi baska fikri olan
Benim 6 vardiyam daha bitmediiLohusa bey hahahah ya Allah iyiliğini versin ne güldüm 6 nöbetini tutarken
Sütleri birleştirmen için muhakkak aynı ısıda olması gerekiyor canım, mochinin kapağı var ye onu kapatırsan dolap kokusu sinmez ben öyle yapıyorum. Sağdığın ilk sütü saklama poşetine koy ağzını kapa, 2. Kes mochi ile süt sağdığında mochi ile dolaba koy bir önceki ile aynı soğukluğa geldiğinde ilk sağdığın poşete ekle böyle böyle devam et.
Ama aklında olsun gece ve gündüz sütünün ayrılmasını öneriyorlar uzmanlar özellikle de çalışacaksan. İki sütün içeriği ayrı olduğu İçin.
Ama eğer çalışmayıp edeysen nasıl olsa bebek yanında olduğundan birleştirebiliriz diye biliyorum. Bununla ilgili bir video paylaşıyorum umarım işine yarar
Teşekkür ederim canım benim bakayımen temiz iş kovaya daldırmak zaten moral bozarsa koca onun kafasını da suya daldırabiliriz mesela kendi istiyor yapmak ne yapıyorsa yoksa özellikle emanet etmem çünkü yarım yamalak yapıyor
hadi bakalım buradan yak. Hani erkek bebeler anneciydi
illa karşılık isteyecekler ne enteresan yahu. Lohusa beye saygılar
İnanmıyorumsanki sen keyfinden süt sağıyorsun. Valla ben olsam inadına daha çok yaparım. kulağının dibinde dibinde
Canım ben aktif süt sağan biri olarak sütleri süt saklama kaplarında biriktiriyorum. Doruk bugüne kadar şükür etkilenmedi. weebaby den almıştım ben. Aynı dereceye gelince birleştirebilirsin sütlerini.
Wee Baby Sut Saklama Kabı (4 L Lalalala1 canım seni de etiketledim poşet yerine daha efektif geldi bana böyle yapmak. Neticede evdeyiz.
Ah biz de öyleyiz malesef, 3 aydan sonra güncelleme gelir inşallah.Benim 6 vardiyam daha bitmediibir an önce uyusun diye çabalıyorum ama uyuyası yok bebeniin. Diğer beslenme saatine yaklaşıyoruz biz hala 3 saatte bir beslenme modundayız daha
Bu isi meselesini bilmiyordum canim tesekkur ederim. Isime yaramaz olur mu. Annelik okyanusmus o kadar bilgi o kadar detay var ki bilmedigim.Lohusa bey hahahah ya Allah iyiliğini versin ne güldüm 6 nöbetini tutarken
Sütleri birleştirmen için muhakkak aynı ısıda olması gerekiyor canım, mochinin kapağı var ye onu kapatırsan dolap kokusu sinmez ben öyle yapıyorum. Sağdığın ilk sütü saklama poşetine koy ağzını kapa, 2. Kes mochi ile süt sağdığında mochi ile dolaba koy bir önceki ile aynı soğukluğa geldiğinde ilk sağdığın poşete ekle böyle böyle devam et.
Ama aklında olsun gece ve gündüz sütünün ayrılmasını öneriyorlar uzmanlar özellikle de çalışacaksan. İki sütün içeriği ayrı olduğu İçin.
Ama eğer çalışmayıp edeysen nasıl olsa bebek yanında olduğundan birleştirebiliriz diye biliyorum. Bununla ilgili bir video paylaşıyorum umarım işine yarar
Aa bunlardan bende de var gecen gun dedim niye almissam bos yere diyeen temiz iş kovaya daldırmak zaten moral bozarsa koca onun kafasını da suya daldırabiliriz mesela kendi istiyor yapmak ne yapıyorsa yoksa özellikle emanet etmem çünkü yarım yamalak yapıyor
hadi bakalım buradan yak. Hani erkek bebeler anneciydi
illa karşılık isteyecekler ne enteresan yahu. Lohusa beye saygılar
İnanmıyorumsanki sen keyfinden süt sağıyorsun. Valla ben olsam inadına daha çok yaparım. kulağının dibinde dibinde
Canım ben aktif süt sağan biri olarak sütleri süt saklama kaplarında biriktiriyorum. Doruk bugüne kadar şükür etkilenmedi. weebaby den almıştım ben. Aynı dereceye gelince birleştirebilirsin sütlerini.
Wee Baby Sut Saklama Kabı (4 L Lalalala1 canım seni de etiketledim poşet yerine daha efektif geldi bana böyle yapmak. Neticede evdeyiz.
ben önce brz oynuorm masaj yapıorm altını değiştriorm buara hava verıorm burnunu temizleyip meme, tıpışlıorm sırtımda 1de yatıyor 3te kalkıyor tek mama hakkını ozmn verıorm snrada 6da emziriyorum. böyle yazınca cok kolaymışKızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana noluryatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
son cümle benim hayatımCanim ben once kundakliyorum bebisi kendini uyandirmasin diye. Gunduz yapmiyorum sadece gece kundak. Sonra emziriyorum uykuya dalar gibi oluyor sonra alt degistirip digerini emziriyorum. Sonra memeyi biraktiginda gazini cikarmak icin omzuma aliyorum. Eger doymussa burda sirtina pat pat yaparken uyuyor sonra kucagima alip biraz daha popoya pat pat yapiyorum iyice daldigindan emin olunca yatagina koyuyorum.
Ama eger doymamissa pat pat yaparken uyur gibi olsa da kucagima alinca uyaniyor bu sefer tekrar meme veriyorum basa sariyoruz yani.
Yatagina yatirinca da baya kalin bi battaniyesi var onu ortuyorum yine sadece geceleri o battaniye. Sicak tutsun mayisip uyusun diye.
Sonra da biraz besigini salliyorum yattigim yerden ayagimla
Ayrica yataga koyarken cok irkiliyordu benimki burada bir arkadas once ayaklari sonra gobegi basini koyun yataga demisti artik oyle yapiyorum irkilip uyanmiyor.
Tabi bunlar sansliysam ise yariyor sanssizsam bir turlu dalamiyor veya koyunca agliyor falan
Canım ben birkaç tane kaşık biberon aldım mochiden sağılanı önce o kaşık biberon kabına koyuyorum kapağını kapatıyorum sonra diğer sağdığımı da başka bir kaşık biberona koyup dolapta yanına koyuyorum. Bir süre geçtikten sonra dolaptakilrri birleştirip kalan kaba mochideki yeni sağdığımı koyuyorum, çok biriktiklerinde de biberonda biriktiriyorum. Baktım gördüm o gün hepsini vermeyeceğim o zaman kaynattığım kavanozda buzluğa atıyorum tarih yazıp. Kaşık biberonla veremediğim için artık birçoğunu buzluğa atmak zorunda kaldım zatenbir de sizlere bir sorum var. mochide topladiginiz sutleri nasil biriktiriyorsunuz. Az az cikiyor biriktirip buzluga atmak istiyorum ama biriktirmek icin buzdolabina koyunca da dolap kokusu siner bebek icmez mi acaba diye dusunuyorum. Var mi baska fikri olan
Insallah canim cok tesekkur ederim.Çok sevindim canım, ben de korktum reflü mü diye. Benimkinin burnunu serum fizyolojikle açıyorum, yine de ses geliyor, tıkalı oluyor yani. Şimdi nebülizatör aldım, içine serum fizyolojik koyup, burnuna tutuyorsun. Ama cesaret edip, kullanamadım. Kullanma klavuzunda doktora sormadan kullanmayın yazıyor. Poff ne zor ya gece kusacak diye de aklım gidiyor dediğin gibi. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tamamen biter kusmaları.
Kızlar gece uykusuna nasıl geçiyor sizinkiler? Hadi yazın bana noluryatağa nasıl alıyorsunuz mesela?
Erkek anneleri sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Kaşık biberon pişmanlıktırCanım ben birkaç tane kaşık biberon aldım mochiden sağılanı önce o kaşık biberon kabına koyuyorum kapağını kapatıyorum sonra diğer sağdığımı da başka bir kaşık biberona koyup dolapta yanına koyuyorum. Bir süre geçtikten sonra dolaptakilrri birleştirip kalan kaba mochideki yeni sağdığımı koyuyorum, çok biriktiklerinde de biberonda biriktiriyorum. Baktım gördüm o gün hepsini vermeyeceğim o zaman kaynattığım kavanozda buzluğa atıyorum tarih yazıp. Kaşık biberonla veremediğim için artık birçoğunu buzluğa atmak zorunda kaldım zaten
Ben buyuk konusmayayim ama tek cocuk olacak kararliyim, cok zormus hamilelik dogum ve yeni dogan bakimiBende o moddaydım valla yaş 30 olacak. İlk bebeğim oldu hani araya açmadan yapmaktı niyet ama sanmıyorum sanırım oğluşum tek olacak
İşte bizCanım, "ŞANSLIYSAM EĞER" memede uykuya dalıyor bazen pışpışlayıp yavaşça göğsüme doğru yatırıyorum, orada biraz daha dalarsa şansıma yatağına bırakıyorum, yine şanslıysam bir 3 saat uyuyor. Pek şanslı olmuyorum ama olsun bir de annem ağzına emzik tıkıp sallayarak uyutuyor, en azından bi yarım saat çay içiyoruz
Canım, "ŞANSLIYSAM EĞER" memede uykuya dalıyor bazen pışpışlayıp yavaşça göğsüme doğru yatırıyorum, orada biraz daha dalarsa şansıma yatağına bırakıyorum, yine şanslıysam bir 3 saat uyuyor. Pek şanslı olmuyorum ama olsun bir de annem ağzına emzik tıkıp sallayarak uyutuyor, en azından bi yarım saat çay içiyoruz
Canım sırtına destek al öyle emzir istersen sırtını zorluyosun muhtemelenBende başta hiç ağrı sızı yoktu canım 3 hafta sonra iğne vurdukları yer sızlamaya başladı hala sızlıyor özellikle emzirirken
Canım bence bir tek ben mi böyleyim diye düşündüğümüz çoğu şeyi çoğumuz yaşıyoruz. İnan annem olmasa ben haraptım. Yemek yapamıyorum mesela mümkün değil sürekli emmek istiyor ama emmiyor da sıpa orada keyif yapmak istiyor. Şu an böyle alışmasa mı demek benim için çok Büyük bir lüks çünkü bu kız ne gece uyuyor ne gündüz uyuyor. Ben de uykusuzluktan ölmemek için her yolu deniyorum mecbur hangisi işe yararsa hiç sorgulamıyorum şu anİşte bizAllahım bir tek biz böyleyiz diyordum, bu çocuk olmadı diyorduk, ben başta dediğin gibi yatırıyordum, son 3 gündür koyun koyuna uyuyoruz, çay içmeyi bırak, tuvalete gitmek için eşimi bekliyorum. Biter di mi bu olay? 10 kilo olunca da böyle mi olcak? Şimdiden böyle alışmasa mı, uyku eğitimi mi aldırcaz ay ben tükendim yardım edin Şans bizimle olsun inşallah
Hangi dizi o? İzleyelim de gülelim birazAy dün annemle bir dizi izledim çocuğu emzirirken, anlatmam lazım. 40'ı çıkmamış bir bebek var, ama nasıl dertsiz. Biberonla mama veriyorlar sonra çocuk kendi kendine ağlamadan takılıyor. Dur beşiğine yatıralım uyusun diyorlar yatırıyorlar beşiğe çocuğun sesi çıkmıyor, uyuyor falan. Dedim aaaaa oluyo mu ya öylesonra biberona alışmış, annesi emzirmeye çalışıyor hemen emiyor falan. Yaaa dedim siz kimi yiyonuz, senaristler, gerçekçi şeyler yazın bi zahmet
Kullanmasını bilseydim belki pişmanlık olmazdı ama şu an kesinlikle pişmanlık canımKaşık biberon pişmanlıktırkullanamadım öyle duruyor
Yaa neydi adı hatırlamıyorum kuzum İclal Aydın'ın oynadığı bi diziydi kardeşler var falanHangi dizi o? İzleyelim de gülelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?