- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.481
- 548
Ben de üstümde emzirmeye çalıyorum ama ne mümkün, yine de boğazına kaçıyor bir şekide. Bir de önsüt, sonsüt durumu beni yoruyorCanım ben de bu tazyik sorununu yaşıyorum. Ne zaman kızım ağzına alsa bi sürü gaz yutuyor ya da boğazına kaçıyor tazyikten. Önden sağayım desem o da çözüm olmuyor hele ki çok acıktıysa tam sıkıntı. Beş dk emiyor gazdan devam edemiyor sonra aç kalıyor. Nasıl canım sıkılıyor anlatamam… tek çare yatarak emzirmede buldum onda da sırtım kopuyor. Bir çaresi olan varsa ben de hemen yapmak isterim
O damladan bende almıştım hamileyken her ihtimale karşıKızlar uyumayan bebeleriniz için doktorum bay bay night damla verdi bilginiz olsun ezcanedeki kadın herkes 2 şer 3 er alıyor dedidua edin işe yarasın bu gece başlıyorum 14 saat uyumayan bebeme
Canim bazi cocuklar ilginc bir sekilde anakucaklarini cok seviyor. Deneme sansi buldun mu hic onlar cocugu sarar sekilde oluyor ya kundaklayip ona koyunca duruyorlar bazen. Oyle bir sey bulabilirsen en azindan bir corba salata yapana kadar seni kurtarir belki. Veya sling deneyebilirsin.Canım kucakta çok zor oluyor sıpa kafasını atıveriyor arkayageçen mutfakta yaptı zor tuttum. Hazır çikolata kek de yemek istemiyorum. Ama dediğin gibi hazır börek almak çok mantıklı, mikrodalgada ısıtıp yerim. Sen nohut pişirirken bebiş ne yapıyor mesela?
Canim benimki daha kucuk bir sey diyemicem o konuda ama ben doktorlarin cocuklara ayni fabrikadan cikmis muamelesi yapmasina gicik oluyorum. 6. haftada yapmaz da 7-8 de yapar kimisi 5te yapar her cocugun gelisimi farkli. Nolur endiselenme biraz daha gozlemle olmadi goturursun tekrar bir doktora. 6. hafta demis zaten 40i 6 hafta oluyor herhalde seninki de daha 42 gunluk yaziyor profilinde. O kadarcik sapma da oluversin yani icini ferah tut.Kizlar size birsey sormak isterim. Doktor kontrolune gittik ve doktor 6. Hafta itibariyla yuz ustu yatirdiginda kafasini kaldirip saga sola donebilmeli ve anne seslendiginde kafasini o tarafa cevirmeli diye soyledi. Bizimki yapamiyor, endiselenmeye basladim. Sizde durum nedir, hemen miralimi bozmali miyim
Bunu ben de cok merak ediyorum premium kullaniyoruz ama baya maliyetli oluyor. Sleepy bio natural veya ecologic kullanan varsa yorumlayabilirse super olurKizlar prima premium care kullandim. Cok memnun kaldim ama fiyatli baya. Prima Harmonie hic begenmedim.
Sleepy i merak ediyorum. Aranizda deneyimleyen var mi? Hakikaten cok mu iyi. Yoksa fiyqtina gore mi iyi
Kızım çok usluda biraz o yönden şanslıyım yoksa daha zor olurdu benim için. Çok şükür gece uykumu güzel alıyorum. Ben sadece bebeğin bakımını paylaşalım isterdim ama çabuk sıkılıyor eşim. Ne güzel eşin destek oluyor sanaKızlar bakın erkekler içgüdüsel olarak bizim çeyreğimiz olamaz ama size sadece şunu tavsiye edebilirim benimde eşim çalışıyor annem varken çok rahattı öp git annem gitti baktı ben çöktüm ilgilenmek zorunda kaldı şimdi akşamları o gelince ben 2 saat uyuyorum o bakıyor maması gazı alt değiştirtmiyorum o 2 saat bana yetiyor farkındayım o 2-3 saat ona fazla geliyor ama bu çocuğu ben tek yapmadım tekde ben istemedim en sıkıntılı zamanlar bu çocuk geceleri uyumaya başlayınca böyle sıkılmıcaz hiç olmazsa yorulsakta akşam 9 da kahvemizi alıp bi oturabilcez erkek o yapamaz onda durmaz demeyin durduğu kadar bırakın
Ahh ahh bakalım inşallah eşlerde bir an önce duruma adapte olurlarhele hele prensese gel hele
baş parmak emiyor mu peki?
Güneş henüz baş parmak keşfedemedi. Ya yumruk emiyor yA da parmakları yelpaze gibi açıp parmak boğumlarını yalıyor
Arada yakaladığı parmakları (genelde serçe ve yüzük) ağzına sokmayı başarıyor, allahım tam ısırmalık
Benim de tek motivasyonum bu her gün her gün bir şeyler ısmarlıyorum çok masraflıyız bu ara
İmkanı olan baba olsun çok yerinde oldu
Oy yorgun annecim
Ben geçen ağıra zorlamayayım diye töreni banyoda yaptım
Ona rağmen kanamam oldu. Ne zaman tamamen iyileşecek bu dikişler
Minnoşum eşe olan sinir geçmez ama
Baba konusunda maşallah çok şanslısın
Bardağın dolu tarafını gösterme çalışmalarıbenim babam da ağlıyo bu modunda biriymiş. torunla 1 gece geçirdi, yine ağlayana kadar güzel sevdi
Tam bir prenses
2 gecedir yine reflü yatağıyla kendi yatağımıza aldım. Beyaz gürültü filan açıyordum ama uzun soluklu olmuyordu uykusu. 2 saatten önce uykuya geçmiyordu
Bu gece de 2 saatin sonunda pes ettim ve
çok kısık sesle ninni söyleyerek uyuttum, şoktayım4 saate yakın beraber uyumuşuz. Uyandı uykusunu açmadan emzirdim. Şimdi o uyuyor, ben de günlerdir aklımda demleyip de içemediğim sıcak çayımı içiyorum.
Yaaa benimki her konuda böyle. Bi iş yapacaksa tek başına yapamıyor şunu verir misim bunu alır mısın
Genital bölge temizliği olmasa alt değiştirteceğim de neyse
Gerçi benimki kovaya daldır çıkar yapardı kesin
Valla biz 2 ay 20 günlüğüz doktor sabah akşam 20 damla dedi ama ben bugün 10 damla verdim sonucu yazıcam size ki benim doktorum ilaca karşı bi doktor bu tamamen bitkiselmiş çay karışımı çok yorum okudum benim bebe 14 saat uyumuyor böyle uyumaması banada onada eziyetO damladan bende almıştım hamileyken her ihtimale karşıfakat üzerinde 4 yaş sonrası yazıyor nasıl kullanıyorsun ve kaçıncı aydan itibaren başladın acaba
Oluyor ama 1-2 saat ve sanki bazen yükmüş gibi hissettiriyor deliriyorum inan erkek milletti günleri günlerini tutmuyorKızım çok usluda biraz o yönden şanslıyım yoksa daha zor olurdu benim için. Çok şükür gece uykumu güzel alıyorum. Ben sadece bebeğin bakımını paylaşalım isterdim ama çabuk sıkılıyor eşim. Ne güzel eşin destek oluyor sana
Ahh ahh bakalım inşallah eşlerde bir an önce duruma adapte olurlar
Ben hem prima premium hem sleppy ekstra kullanıyorum. Sadece sleepy kalıbı dar prima 2 kullanırken sleepy 3 aldım hiç fark yok kızlar benim kız her şekilde pişikCanim bazi cocuklar ilginc bir sekilde anakucaklarini cok seviyor. Deneme sansi buldun mu hic onlar cocugu sarar sekilde oluyor ya kundaklayip ona koyunca duruyorlar bazen. Oyle bir sey bulabilirsen en azindan bir corba salata yapana kadar seni kurtarir belki. Veya sling deneyebilirsin.
Canim benimki daha kucuk bir sey diyemicem o konuda ama ben doktorlarin cocuklara ayni fabrikadan cikmis muamelesi yapmasina gicik oluyorum. 6. haftada yapmaz da 7-8 de yapar kimisi 5te yapar her cocugun gelisimi farkli. Nolur endiselenme biraz daha gozlemle olmadi goturursun tekrar bir doktora. 6. hafta demis zaten 40i 6 hafta oluyor herhalde seninki de daha 42 gunluk yaziyor profilinde. O kadarcik sapma da oluversin yani icini ferah tut.
Bunu ben de cok merak ediyorum premium kullaniyoruz ama baya maliyetli oluyor. Sleepy bio natural veya ecologic kullanan varsa yorumlayabilirse super olur
Ağlama hemen ıhlamur yap içir canım biberonla içirmiyorsan çay kaşığınla biraz ılık ver benden grip geçti nile senin kadarken ıhlamurla atlattık bu arada doktor verdi ıhlamuruKizlar bir de ben galiba 1 aylik bebegi hasta ettim moralim cok bozuk yarin doktora goturucem. Allah askina su bebekleri kimseye opturmeyin ben gonul koymasinlar diye en yakinlarimiz opunce "hehe opmesek daha iyi"demekten ileri gidemedim ama keske gitseydim. Hele gecen biri cocuguna opturdu bak kardes diye son anda gordum yetisemedim ve cocuk hastaydi.
Yani derdimi nerelere anlatsam bilemiyorum dunya uzerinde ne kadar anlayissiz insan varsa hepsi benim kocamin ailesinde toplanmis basta kendisi olmak uzere.
Stresten basima agrilar girdi cocuk oksuruyor daha 1 aylik ya.
Tabi usutmus de olabilirim cocugu o ayri ama suan optukleri sahneler gozumun onunden geciyor agliyorum sinirden.
Bence ne kadar verirsen ver yeme kapasitesinde bu küçük canavarlarKızlar benimki de aynı şekilde. Hani doyan bebek memeyi iter falan diyorlar ya ben hiç görmedim memeyi ittiğini neredeyse tüm gün memede olmasına rağmen. Orada emiyor, emmesi gereken zaman kadar da emmiyor daha az emiyor, uyukluyor, emzik gibi ağzında tutuyor emmeden ama ayrılmak istemiyor. Ekstra süt verdiğimde falan biraz uyuklar gibi oluyor işte. Böyle böyle büyüyecekler herhalde. Doyduğundan o kadar şüpheliyim ki anneme az önce "Anne bebekler aç kalsa da bi şekilde büyürler di' mi?" dedim, "Yeter artık beni verem ettin bu takıntınla" dedi sonunda kadın
Gece kaç cc veriyorsun canım. Benim ki daha 36 günlük ama biz her emzirme ardını mamayla destekliyoruz. gündüz düzenimiz iyide gece çok değişkenlik gösteriyor gündüz emzirip 60 cc mamaBizimki hep aç 5 saatte çıkamadı gece beslenmesi
Canım daha erken değil mi bu tarz etkinlikler için kendin bilirsin de ben 40 muhabetinden demiyorum bende 36 gündür evden çıkmamazlık yapmadık gezmeye gittik ama sonunda evdeydik ama istediğimiz zaman emzimrmye va devam ettik orda onu yapabilecek misinÇok zor bir gün geçirdik hiç uyumuyor kızlar ve kakası çok sıvı alerjiden mi yine bilemiyorum ne yiyeceğim artık inanın şaşırdım eşim odaya gitti orada uyuyor annesiyle ben yatak odasında bebekleyim birşey olacak diye uyuyamıyorum bugünde hepsi bizdeydi misafirlikte yarında yolculuk var Konyada düğün var akrabalarının bir yandan valiz derdi bir yandan yolda ne olacak bilmiyorum birde Konya buraya göre soğuktur nasıl baş edicez çok bitkin vemutsuzum
gitmeniz sart mi kuzum dugune ?Çok zor bir gün geçirdik hiç uyumuyor kızlar ve kakası çok sıvı alerjiden mi yine bilemiyorum ne yiyeceğim artık inanın şaşırdım eşim odaya gitti orada uyuyor annesiyle ben yatak odasında bebekleyim birşey olacak diye uyuyamıyorum bugünde hepsi bizdeydi misafirlikte yarında yolculuk var Konyada düğün var akrabalarının bir yandan valiz derdi bir yandan yolda ne olacak bilmiyorum birde Konya buraya göre soğuktur nasıl baş edicez çok bitkin vemutsuzum
Biz prima kullanıyoruz. Siparişimiz gecikti diye idareten sleepy alalım dedik bir ara, birkaç gün kullandık sadece ve haftalar geçmesine rağmen yaptığı pişik hala tam anlamıyla geçmiş değil.Canim bazi cocuklar ilginc bir sekilde anakucaklarini cok seviyor. Deneme sansi buldun mu hic onlar cocugu sarar sekilde oluyor ya kundaklayip ona koyunca duruyorlar bazen. Oyle bir sey bulabilirsen en azindan bir corba salata yapana kadar seni kurtarir belki. Veya sling deneyebilirsin.
Canim benimki daha kucuk bir sey diyemicem o konuda ama ben doktorlarin cocuklara ayni fabrikadan cikmis muamelesi yapmasina gicik oluyorum. 6. haftada yapmaz da 7-8 de yapar kimisi 5te yapar her cocugun gelisimi farkli. Nolur endiselenme biraz daha gozlemle olmadi goturursun tekrar bir doktora. 6. hafta demis zaten 40i 6 hafta oluyor herhalde seninki de daha 42 gunluk yaziyor profilinde. O kadarcik sapma da oluversin yani icini ferah tut.
Bunu ben de cok merak ediyorum premium kullaniyoruz ama baya maliyetli oluyor. Sleepy bio natural veya ecologic kullanan varsa yorumlayabilirse super olur
kiz benim bebe 11 gunluk bizde emzirme sonrasi 60 cc veriyoruzGece kaç cc veriyorsun canım. Benim ki daha 36 günlük ama biz her emzirme ardını mamayla destekliyoruz. gündüz düzenimiz iyide gece çok değişkenlik gösteriyor gündüz emzirip 60 cc mama
Biz 3 hafta önce 90 verdirdi doktorkiz benim bebe 11 gunluk bizde emzirme sonrasi 60 cc veriyoruzobur olacak benimki heralde
Bence ne kadar verirsen ver yeme kapasitesinde bu küçük canavarlar
Gece kaç cc veriyorsun canım. Benim ki daha 36 günlük ama biz her emzirme ardını mamayla destekliyoruz. gündüz düzenimiz iyide gece çok değişkenlik gösteriyor gündüz emzirip 60 cc mama
Canım daha erken değil mi bu tarz etkinlikler için kendin bilirsin de ben 40 muhabetinden demiyorum bende 36 gündür evden çıkmamazlık yapmadık gezmeye gittik ama sonunda evdeydik ama istediğimiz zaman emzimrmye va devam ettik orda onu yapabilecek misin
Bende istemiyorum kalayım hatta dedim ama babam hasta oldu bu ara kalsam bakacak kimse yok aklım sizde kalacak 2-3 gün diye tutturuyorgitmeniz sart mi kuzum dugune ?
simdi orda canini skan cok insan olur. her kafadan bir ses cikar.
banada gunde 30-35 gr almali dediler ama hic tartmiyorum.Biz 3 hafta önce 90 verdirdi doktorgünde 50 gr kilo almıştı 5 günde dedim bu kilo almaa değil basıyoruz mamayı şişiriyoruz diye doktorda kilo alsın diye verdim dedi tabi yarısını kusuyordu o ayrıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?