Canım konuştum bugün biriyle ama eve gelemiyormuş 2.5 hafta. Online başlarız dedi. online'a çok sıcak bakamıyorum çünkü görüyorum zaten internetten iyi kötü. Çözülecek mi onu da bilemiyorum, riske atabileceğim ücretler de değil. Ama çok zorunda kalırsam mecburen konuşacağım biriyle.Geçecek diyorlar. Ben de hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Önceki hayatımız tamamen değişti..
Canım naçizane bir emzirme danışmanı ile çalışmanı öneririm. Bazen insan çaresiz kalıyor çalışacağım kişi hem sana yöntemini göstere hem de manevi destek sağlar. Biz ne desek boş.
Atıldı mı hatırlamıyorum ama denk gelmişken atayım dedim
Canim doktor bana 40 bitince tekrar kanaman olacak normal demisti. Belki senin de kanaman baslamistir. Anladigim kadariyla 40 in bitice adet olmak gibi bir sey.Kanama kahveye dönmüştü 45.gün yine koyu kırmızı oldu az miktarda ama en uzun kaç gün sürdü sizin cnlar
Hiç çaresi yok muBenim ilk oğlum öyleydi iki numara da tam tersi gündüz uyanık gece uyuyor
Evin içinde gezerek emzirmeyi deneyin hoplayarak sallanarak emzirinBittim artık. Dün geceden beri meme tutmuyor, ağlıyor itiyor memeyi. Meme reddi başladı artık. Sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum, çocuk aç. Bir fikri olan var mı nasıl besleyeceğim ben bu çocuğu kızlar? Bitmiş haldeyim, çok yıprandım artık
Canım Ankarada mısın? Ben biriyle çalıştım eve geldi, çok memnun kaldım. Bir seferde çözdü derdimizi ama bizim derdimiz yanlış meme tutmaktıCanım konuştum bugün biriyle ama eve gelemiyormuş 2.5 hafta. Online başlarız dedi. online'a çok sıcak bakamıyorum çünkü görüyorum zaten internetten iyi kötü. Çözülecek mi onu da bilemiyorum, riske atabileceğim ücretler de değil. Ama çok zorunda kalırsam mecburen konuşacağım biriyle.
Hey maşallah canımCnm geceleri 90 cc yiyor 3 saatte 1
Yağmurcum maşallah diyeyim Doruk da birkaç gündür meme tutuyor ve deneye yanıla sevdiği pozisyonu buldum futbol topuymuş bizim deBen birkaç gündür futbol topu pozisyonunda emziriyorum sanki iyi geldi. Son birkaç gündür çok kavga edip ağlıyordu memede. Bu pozisyonda daha rahat etti sanki
Ay benim minik uzadı tepsim kücük geliyor ayaklarını ölçmüyor ondanKuzum hassas mutfak terazisi Var üzerine tepsi koyup güneşi yatırıyorum
Kıyafet bez ağırlığını düşüyorum
Kuzum eds denedin mi?
Geceyle gündüzü karıştırma canım onu karıştırdı mı cocuklar kötü oluyor sana zor olur. Aksam olunca kesinlikle karanlıkta yatır gündzü de evin güneşliklerini aç aydınlık olsunHiç çaresi yok mu
Bugün emzirme eğitimindeydim randevu günümüzdü. Normal her zmaanki pozisyonda emdi tarttı sonra kadın bebeği evirci çevirdi 40 gr fazladan tartıda cıktı ilk defa emzirme sonrası açlık ağlaması yaşamadı. Kolumun altında ayakları duruyordu pozisyonun adı ne bilmiyorum ama kafası yandan geldi. Aynı zamanda bebek emerken sende gögüsünü kavra sık bırak dedi hem o uçları uyarsın sende kanalları uyar dedi. Dış dünyayı tanımaya baslayacskalr biberon verme sütün güzel artmış dedi. Eds yapamadımı anlattım oda kadeh yönetimi yada kaşık biberon al dedi. 15 gün sonra randevumuz var tekrar bakalım. Mamayı azaltma yönündeyiz 8 öğünümüz 6 öğüne düştü 30-45 cc arası duruma göre verirsin dedi. Herkese kulağımı kapatıp kaşık biberona başlıycam şimdiden dış seslerin tepkileri kulağımı tırmalaya başladııHey maşallah canım
Yağmurcum maşallah diyeyim Doruk da birkaç gündür meme tutuyor ve deneye yanıla sevdiği pozisyonu buldum futbol topuymuş bizim debir de eğer yapabilirsen, yanına yatırıp yastıkta hafif çevirip memeyi direkt ver.
Tam benimde hissettiğim şey günleri günlerini tutmuyor gerçektenOluyor ama 1-2 saat ve sanki bazen yükmüş gibi hissettiriyor deliriyorum inan erkek milletti günleri günlerini tutmuyor
Canım 41 gündür silikon göğüs ucuyla emziriyorum. İlk başta doğduğunda göğüsümü tutamadı ondan uçla emzirdim. Sonra tuttu ama hep yara yaptı göğüsümü bende silikona geri döndüm. Bir zararı var mı bilmiyorum ama rahat emziriyorum. İlk başlarda sütüm çok bol gelirdi sanki silikon biraz bebeğin emmesini kolaylaştırdı öksürtmedi. Bir denesene sendeKızlar silikon göğüs ucu kullanan var mı? Tazyikli süt sorununa iyi gelir mi acaba? Çünkü sebebi olabilecek bir şey fark ettim, benim kız memede uyuklarken damağıyla sadecd göğüs ucunu emiyor gibi yapıyor tıpkı emzik gibi. Bu da süt üretimini arttırıyor galiba. Silikon uç taksam işe yarar mı sizce? Meme reddi olmasın diye yaralarım geçer geçmez hemen bırakmıştım ama bu durumda işe yarar mı acaba? Nette kesin bir şey bulamadım. Ve artık bebeğin emmemesinden, sürekli boğazında kalacak korkusuyla emzirmekten, üstüne her tarafımın sırılsıklam olmasından gerçekten yıldım, geceleri de uyumuyor doğru düzgün çöktüm artık ben yeter geçsin bu günler artık
Bizim dilimizde hep var aynen karbonatlı su ile tülbente parmağını geçir canım temizle ama dilince azsa bir şey olmazKızlar genişlerinizin dilinde beyazlık var mı? Aile hekiminde hemşire pamukcuk olmuş dedi, doktoruma.simdi mesaj attim damak yanak içlerinde olmadığı için pamukcuk değil.dedi. sizin basınıza geldi mi ne yaptınız? Birsey yapmalı miyim? Bilemedim
Ay ne yapacagimi bilemedim güya 4.bebek offff hic başıma gelemmisyi yepyeni şeyler öğreniyorum panikledim ya. Karbonatlı su zararı olmaz di mi sen yaptın mindootorun mu önerdi?Bizim dilimizde hep var aynen karbonatlı su ile tülbente parmağını geçir canım temizle ama dilince azsa bir şey olmaz
Ayyy doktor mu verdi o damlayı benim de çok ihtiyacım var bebeğim sürekli uyanık ya da memede uyuyor memede uyuyunca da bana bir yük anlatamamBay bay night damla 10 damlayla 12 den 5 e kadar deliksiz uyudu Nil hanım 5 de beslenmeye kalktı 8 de kalktı 11 de kalktı normale döndü şükürler olsun ilk defa uyudum
Cnm doktorlar losyon veriyor birşeye yaramıyor annem hep bana yaparmış bizde yaptık eski usüller içine sinmezse losyon al ben çocuğa sürekli ilaç vermek istemedimAy ne yapacagimi bilemedim güya 4.bebek offff hic başıma gelemmisyi yepyeni şeyler öğreniyorum panikledim ya. Karbonatlı su zararı olmaz di mi sen yaptın mindootorun mu önerdi?
Ayyy doktor mu verdi o damlayı benim de çok ihtiyacım var bebeğim sürekli uyanık ya da memede uyuyor memede uyuyunca da bana bir yük anlatamam
Çok güzel gelişmeler bunlar canımAy benim minik uzadı tepsim kücük geliyor ayaklarını ölçmüyor ondansırf bu yğzden kendime büyük tepsi alcam
Geceyle gündüzü karıştırma canım onu karıştırdı mı cocuklar kötü oluyor sana zor olur. Aksam olunca kesinlikle karanlıkta yatır gündzü de evin güneşliklerini aç aydınlık olsun
Bugün emzirme eğitimindeydim randevu günümüzdü. Normal her zmaanki pozisyonda emdi tarttı sonra kadın bebeği evirci çevirdi 40 gr fazladan tartıda cıktı ilk defa emzirme sonrası açlık ağlaması yaşamadı. Kolumun altında ayakları duruyordu pozisyonun adı ne bilmiyorum ama kafası yandan geldi. Aynı zamanda bebek emerken sende gögüsünü kavra sık bırak dedi hem o uçları uyarsın sende kanalları uyar dedi. Dış dünyayı tanımaya baslayacskalr biberon verme sütün güzel artmış dedi. Eds yapamadımı anlattım oda kadeh yönetimi yada kaşık biberon al dedi. 15 gün sonra randevumuz var tekrar bakalım. Mamayı azaltma yönündeyiz 8 öğünümüz 6 öğüne düştü 30-45 cc arası duruma göre verirsin dedi. Herkese kulağımı kapatıp kaşık biberona başlıycam şimdiden dış seslerin tepkileri kulağımı tırmalaya başladıı
Tatlım o dediğin pamukcuk. Maalesef aslında candida mantarı. Mikostatin diye bir ilaç var. Günde düzenli olarak 4 er kez hem kendi memene hem bebeğe vereceksin. O şekilde 4-5 gün devam edersen tamamen kurtulursun. Sadece bebeğe yapman yetmez. Çünkü büyük ihtimal seni emdiği için o mantar senin de memende mevcut artık. Bebeğine sadece ilacı vermen yetersiz olur, çünkü memenden çocuğa geçmeye devam edecek.Ay ne yapacagimi bilemedim güya 4.bebek offff hic başıma gelemmisyi yepyeni şeyler öğreniyorum panikledim ya. Karbonatlı su zararı olmaz di mi sen yaptın mindootorun mu önerdi?
Ayyy doktor mu verdi o damlayı benim de çok ihtiyacım var bebeğim sürekli uyanık ya da memede uyuyor memede uyuyunca da bana bir yük anlatamam
Bizim dilimizde hep var aynen karbonatlı su ile tülbente parmağını geçir canım temizle ama dilince azsa bir şey olmaz
Hiç farklı bir şey yemedim canım. Gezdirerek emzirmeyi de denedim sskinleşince, çok başarılı olduğum söylenemez ama,Evin içinde gezerek emzirmeyi deneyin hoplayarak sallanarak emzirin
Yendiğiniz ağır bir yemek mesela pastırma filan sütün tadını değiştirebiliyor bazen farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin
Kuzum ben İstanbul'dayım ne yazık ki,,Canım Ankarada mısın? Ben biriyle çalıştım eve geldi, çok memnun kaldım. Bir seferde çözdü derdimizi ama bizim derdimiz yanlış meme tutmaktı
Onu da denedim tutmadı canım,tazyiği alması için iyi olabilir diye düşünmüştüm ama kızım tutmadı yine memeyiTam benimde hissettiğim şey günleri günlerini tutmuyor gerçektenBir arkadaşım var gece süt sağardım eşim onu verirdi bende aralıksız uyurdum dedi. Ne yazık ki o şans bende yok
Canım 41 gündür silikon göğüs ucuyla emziriyorum. İlk başta doğduğunda göğüsümü tutamadı ondan uçla emzirdim. Sonra tuttu ama hep yara yaptı göğüsümü bende silikona geri döndüm. Bir zararı var mı bilmiyorum ama rahat emziriyorum. İlk başlarda sütüm çok bol gelirdi sanki silikon biraz bebeğin emmesini kolaylaştırdı öksürtmedi. Bir denesene sende
Yaaa süperBay bay night damla 10 damlayla 12 den 5 e kadar deliksiz uyudu Nil hanım 5 de beslenmeye kalktı 8 de kalktı 11 de kalktı normale döndü şükürler olsun ilk defa uyudum
Bende biberonla besliyorum bebeğimi de bu bahsettiğiniz nasıl bir şey acaba tam olarakmaalesef biberon kullanan bebeklerin kabusu bu. Doruk da taburcu olduğunda vardı ağzında biberon ile beslendiğinden ötürü. Düzenli olarak karbonatlı su ya da ilaç kullanmayınca geçmiyor. Geri geliyor bir şekilde.
Evet cnm ama tehlikeli birşey değil diye biliyorum biberon mağdurlarımaalesef biberon kullanan bebeklerin kabusu bu. Doruk da taburcu olduğunda vardı ağzında biberon ile beslendiğinden ötürü. Düzenli olarak karbonatlı su ya da ilaç kullanmayınca geçmiyor. Geri geliyor bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?