2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açım sinirlerim bozuldu bugün ağladım. Eşim izin almış bana tost yaptırıp getirdi sağolsun. Beni açlık da yoruyor sanırım. Akşam 7 ye kadar eşimi bekliyorum bir şeyler yemek için. Kendim bir şey yapayım desem kucağımdayken olmuyor. Suyu zor alıp geliyorum. Koltuğa bıraksam dediğin gbi morarıyor çocuk 1 dakikada. inşallah yatağına ben uyucam diyip gittiği günleri görürüz aminnn

Yaa Annenle konuşup yardım istesen olmuyor mu kuzum? Bugünler tek başına geçecek gibi değil gerçekten, çok haklısın. Benim eşim öğretmen, bu hafta seminer haftası diye evde olacak, ben anneme sen felme demiştim ama sonra kayınvalidemi bırakırken yakın oturuyorlardı diye annem ben yine geleyim dedi. İyi ki de gelmiş diyorum tek başıma idare edemezdim akşamları kolik nöbetleri çok zorladı bizi çünkü

Ya ben bu sütleri ziyan etmek istemiyorum, normal kaşıkla deneyeceğim bir de belki öyle kendi gibi yalanıp yalanıp içer

Ben buyuk konusmayayim ama tek cocuk olacak kararliyim, cok zormus hamilelik dogum ve yeni dogan bakimi
Ben de aynı şeyi düşünüyorum
Valla kullanabilenleri tebrik ediyorum ben de. Bizimki ağzının içinde biriktirip tükürdü hepsini kaşık biberon kullanınca
Ya ben bu sütleri ziyan etmek istemiyorum, normal kaşıkla deneyeceğim bir de belki öyle kendi gibi yalanıp yalanıp içer

1 saat aralıklarla uyanıp uyuyoruz bugün çok huysuzuz
Öncesinde 3-5 dakika sağım yapın diyorlar canım tazyik problemi için
Valla emzikle uyutma en güzeli zaten kusma problemimiz var uykuya yakın emmek istiyor emzik en güzel çözüm
Ben buyuk konusmayayim ama tek cocuk olacak kararliyim, cok zormus hamilelik dogum ve yeni dogan bakimi
Hem çok güzel hem çok yorucu bir süreç. Rabbim eksikliklerini göstermesin
Pusetin içinde dolandııryorum ben evdeyken. Mutfakta işim varsa pusetle birlikte masanın üzerine koyuyorum yavaş yavaş kucağından orayı deneyebilirsen
Ziyan etme canım benim. Valla ne güzel sütün geliyor sağıptq verebilecek kadar çok şükür ver biberonla kendine işkence etme. Her ögün verme gene gögsünde tut ama gece ve öğlen 1 öğününde güzelce doysun yatsın diye ver

Canm ben hamileyken hep bişeyler yapıp derin sondurucuya atmıştım onları çıkarıp yapıyorum çok zorlanırsam bende tekim. Hani varsa öyle hazır yaptığın şeyler tek elle onları pişir aç kalma yada hazır börekler var onlardan al at buzluğa en azından pişirir kahvaltıda yersin. Ben bu sabah mecbur öyle yaptım. Bazen ilk akşam uykusuna geçtiğinde ıslattığım nohutu falan pişiriyorum iki gün götürüyo o beni. Yemek yapmak zorundayım oğlum var çünkü. Bugun sadece mercimek çorbası yapabildim mesela yanına salata yapcam oğluma. Yani belki fikir olur diye diyorum. Kucaktayken çorba yapsan bari onu içsenn

Ben de özenip yağlar aldım, banyodan sonra kızıma masajlar yaparım diye. Annamm sürdüğüm güne alt değiştirme banyo zaten kıyamet alameti

Canım kucakta çok zor oluyor sıpa kafasını atıveriyor arkaya geçen mutfakta yaptı zor tuttum. Hazır çikolata kek de yemek istemiyorum. Ama dediğin gibi hazır börek almak çok mantıklı, mikrodalgada ısıtıp yerim. Sen nohut pişirirken bebiş ne yapıyor mesela?

Canm ben dik tutmuyorum kucağımda benimki de kafasını atıyo. Yani tek kolumla yatar pozisyonda tutuyorum orda uyuyo bende iş görüyorum en kötü kanguruya takıyorum öyle yapıyorum

Iki bebeğim de çok huysuz bu mesajlar dikkatimi çekti hemen yazayım ilk iki kızım arası 35 aydı bu iki kızımın arası 18 ay, meselâ eşimin evde olduğu gün bir iki çeşit yemek yapmaya çalışıyorum basit şeyler, meselâ nohut hasliyorum atiyorum.buzluga.
Basit sebzeler alıyorum pırasa, karnabahar, semizotu(yoğurtlu salatası çok iyi öğün kurtarıcı)
Haşlanmış nohutu yayla çorbasına katıp çorbayı hem vitamin olarak arttiriyorum hem.de değişiklik iyi okuyor evdeki diğer kişiler için.
Hazır mantı aldim el yapımı onu da katıyorum.larada yayla corbasina iyi geliyor.
Tavuk kanat, tavuklu pilav, hazır döner ( eşim mahalledeki donerciden kiloyla alıyor yanına pilav yapabildiysek şahane yoksa eşim.sandvic yapıyor salatayla.
Evde tahin helvası bulundur pekmez tahin olur inanılmaz enerji veriyor ama abartmadan yemek lazım kilo için. Ben bir kaseye kuruyemiş koyuyorum o da çok iyi geliyor o mideyi nastiriyir.
Ve 2 sürahi su dolduruyoruz bana hani bebek kucagimdayken susuzluktan olmeyım.diye onu da doldurup içiyorum.
Evde çocuk olunca işler zor. Hepsi bana bakıyor.
Sabah eşim çıkmadan çorba yapıyorum o günü kurtarıyor. Hem bebeği tut hem.ac kal gerçekten tukeniyirum. Eşinizin evde olduğu anları değerlendirin evet çok yorucu ama inanın birşeyleri kendi başınıza halletmek insani acayip motive ediyor. Ve buhunler gececek heo bunu dusunun ve bu gunleri cok ozleyecegiz ben sling kullanmaya basladim ablasinda da kullanıyordum slingte uyuyor minik öyle ufak isleri yapıyorum. Çok zor ama gümüşlerin altından ancak anne kalkar dünyanın en güçlü varlığı annedir.

Canm ben dik tutmuyorum kucağımda benimki de kafasını atıyo. Yani tek kolumla yatar pozisyonda tutuyorum orda uyuyo bende iş görüyorum en kötü kanguruya takıyorum öyle yapıyorum
İşte benimki kucakta durmuyor, meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor. Üzerime bir şey giymeyi özledim öyle söyleyim sizinkiler nasıl duruyor kucakta ya, benimki sesimi duyar duymaz meme istiyor. Kucağımda kollarımı kemirerek ağlıyor

Canım allah kolaylık versin o zaman. Ama cezveye su koy yumurta haşla bari aç kalmaa. Onu ocağa koyman 20 saniye sürer haşlanınca da soymak 10 saniye sonra emzirirken yersin

Benimkide öyle canım kucagimdaysa hep memede asla durmuyor meme yoksa hep ağlıyor

Benimkide öyle canım kucagimdaysa hep memede asla durmuyor meme yoksa hep ağlıyor

Ne zaman geçer sence, ne yapıcaz böyle biz depresyona doğru gidiyorum sanki senelerce böyle kalacak, hep ağlayacak gibi geliyor göğüslerim çok acıyor
Kızlar benimki de aynı şekilde. Hani doyan bebek memeyi iter falan diyorlar ya ben hiç görmedim memeyi ittiğini neredeyse tüm gün memede olmasına rağmen. Orada emiyor, emmesi gereken zaman kadar da emmiyor daha az emiyor, uyukluyor, emzik gibi ağzında tutuyor emmeden ama ayrılmak istemiyor. Ekstra süt verdiğimde falan biraz uyuklar gibi oluyor işte. Böyle böyle büyüyecekler herhalde. Doyduğundan o kadar şüpheliyim ki anneme az önce "Anne bebekler aç kalsa da bi şekilde büyürler di' mi?" dedim, "Yeter artık beni verem ettin bu takıntınla" dedi sonunda kadın

4. Bebeğim annem de bana yeter artık kendini de beni de perişan ettin dedi durdu. Bu çocuk bezini nasil kirletiyor kızım çocuğu seyrek görüyorum büyüyor bu çocuk beni deli etme.deyip.durdu. Ben de hep beni sakın tutmak için yapıyor sandım meğer gerçekten büyümüş ay kontrolünde anladım ama hala eşime tartmaya götürelim haftasına ac sanki diyorum ne bu çilemiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…