- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ne güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açımCanım bence bir tek ben mi böyleyim diye düşündüğümüz çoğu şeyi çoğumuz yaşıyoruz. İnan annem olmasa ben haraptım. Yemek yapamıyorum mesela mümkün değil sürekli emmek istiyor ama emmiyor da sıpa orada keyif yapmak istiyor. Şu an böyle alışmasa mı demek benim için çok Büyük bir lüks çünkü bu kız ne gece uyuyor ne gündüz uyuyor. Ben de uykusuzluktan ölmemek için her yolu deniyorum mecbur hangisi işe yararsa hiç sorgulamıyorum şu antuvalete gitmek için çocuğu anneme vermek zorunda kalıyorum yoksa katılıyor ağlamaktan, mosmor oluyor korkuyorum nefessiz kalacak diye. Üstüne emme dertleri ayrı vs yani anlayacağın hepimiz benzer durumdayız bence
Valla kullanabilenleri tebrik ediyorum ben de. Bizimki ağzının içinde biriktirip tükürdü hepsini kaşık biberon kullanıncaKullanmasını bilseydim belki pişmanlık olmazdı ama şu an kesinlikle pişmanlık canım
YaaNe güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açımsinirlerim bozuldu bugün ağladım. Eşim izin almış bana tost yaptırıp getirdi sağolsun. Beni açlık da yoruyor sanırım. Akşam 7 ye kadar eşimi bekliyorum bir şeyler yemek için. Kendim bir şey yapayım desem kucağımdayken olmuyor. Suyu zor alıp geliyorum. Koltuğa bıraksam dediğin gbi morarıyor çocuk 1 dakikada. inşallah yatağına ben uyucam diyip gittiği günleri görürüz aminnn
Genelde yaslanıyorum bir yere çok nadir desteksiz emziriyorum hiç yapmayayım o zaman etkisi olabilir canım doğruCanım sırtına destek al öyle emzir istersen sırtını zorluyosun muhtemelen
Ben de aynı şeyi düşünüyorumBen buyuk konusmayayim ama tek cocuk olacak kararliyim, cok zormus hamilelik dogum ve yeni dogan bakimi
Ya ben bu sütleri ziyan etmek istemiyorum, normal kaşıkla deneyeceğim bir deValla kullanabilenleri tebrik ediyorum ben de. Bizimki ağzının içinde biriktirip tükürdü hepsini kaşık biberon kullanınca
Teşekkür ederim canım benim bakayım
Ah biz de öyleyiz malesef, 3 aydan sonra güncelleme gelir inşallah.
Bizim de 6 emzirme vardiyası bitti ama ne çare bu sefer 07:30 kaka yapma ve ıkınma vardiyası başladı uyuyamadım
Biz de vardiya bitmez
Öncesinde 3-5 dakika sağım yapın diyorlar canım tazyik problemi içinKızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz? Ben nedense bebek hep önsüt alıyor yağlı süt alamıyor gibi hissediyorum, çünkü hep aç gibi ağlıyor. Tek meme vermeye başladım ama ondan da emin olamıyorum doğru mu yapıyorum diye. Bir memeden emerken bazen mochide diğer memeden 30 cc süt geliyor ve önsüt mesela o, onu sonradan verdiğimde de pek doyurucu veya besleyici olmayacak gibi hissediyorumbu tazyik sorunu geçici bir şey mi acaba yoksa ekstra bir şey mi yapmak lazım bilgisi olan paylaşabilir mi acaba Bir de bebek emerken göğsü deli gibi kaşınan oluyor mu? Ben çok kaşınıyorum, alt kısma iğneler batıyor resmen
Valla emzikle uyutma en güzeli zaten kusma problemimiz var uykuya yakın emmek istiyor emzik en güzel çözümCanım, "ŞANSLIYSAM EĞER" memede uykuya dalıyor bazen pışpışlayıp yavaşça göğsüme doğru yatırıyorum, orada biraz daha dalarsa şansıma yatağına bırakıyorum, yine şanslıysam bir 3 saat uyuyor. Pek şanslı olmuyorum ama olsun bir de annem ağzına emzik tıkıp sallayarak uyutuyor, en azından bi yarım saat çay içiyoruz
Hem çok güzel hem çok yorucu bir süreç. Rabbim eksikliklerini göstermesinBen buyuk konusmayayim ama tek cocuk olacak kararliyim, cok zormus hamilelik dogum ve yeni dogan bakimi
Pusetin içinde dolandııryorum ben evdeyken. Mutfakta işim varsa pusetle birlikte masanın üzerine koyuyorum yavaş yavaş kucağından orayı deneyebilirsenNe güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açımsinirlerim bozuldu bugün ağladım. Eşim izin almış bana tost yaptırıp getirdi sağolsun. Beni açlık da yoruyor sanırım. Akşam 7 ye kadar eşimi bekliyorum bir şeyler yemek için. Kendim bir şey yapayım desem kucağımdayken olmuyor. Suyu zor alıp geliyorum. Koltuğa bıraksam dediğin gbi morarıyor çocuk 1 dakikada. inşallah yatağına ben uyucam diyip gittiği günleri görürüz aminnn
Ziyan etme canım benim. Valla ne güzel sütün geliyor sağıptq verebilecek kadar çok şükür ver biberonla kendine işkence etme. Her ögün verme gene gögsünde tut ama gece ve öğlen 1 öğününde güzelce doysun yatsın diye verYa ben bu sütleri ziyan etmek istemiyorum, normal kaşıkla deneyeceğim bir debelki öyle kendi gibi yalanıp yalanıp içer
Canm ben hamileyken hep bişeyler yapıp derin sondurucuya atmıştım onları çıkarıp yapıyorum çok zorlanırsam bende tekim. Hani varsa öyle hazır yaptığın şeyler tek elle onları pişir aç kalmaNe güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açımsinirlerim bozuldu bugün ağladım. Eşim izin almış bana tost yaptırıp getirdi sağolsun. Beni açlık da yoruyor sanırım. Akşam 7 ye kadar eşimi bekliyorum bir şeyler yemek için. Kendim bir şey yapayım desem kucağımdayken olmuyor. Suyu zor alıp geliyorum. Koltuğa bıraksam dediğin gbi morarıyor çocuk 1 dakikada. inşallah yatağına ben uyucam diyip gittiği günleri görürüz aminnn
Ben de özenip yağlar aldım, banyodan sonra kızıma masajlar yaparım diye. Annamm sürdüğüm güneben önce brz oynuorm masaj yapıorm altını değiştriorm buara hava verıorm burnunu temizleyip meme, tıpışlıorm sırtımda 1de yatıyor 3te kalkıyor tek mama hakkını ozmn verıorm snrada 6da emziriyorum. böyle yazınca cok kolaymış
Canım kucakta çok zor oluyor sıpa kafasını atıveriyor arkayaCanm ben hamileyken hep bişeyler yapıp derin sondurucuya atmıştım onları çıkarıp yapıyorum çok zorlanırsam bende tekim. Hani varsa öyle hazır yaptığın şeyler tek elle onları pişir aç kalmayada hazır börekler var onlardan al at buzluğa en azından pişirir kahvaltıda yersin. Ben bu sabah mecbur öyle yaptım. Bazen ilk akşam uykusuna geçtiğinde ıslattığım nohutu falan pişiriyorum iki gün götürüyo o beni. Yemek yapmak zorundayım oğlum var çünkü. Bugun sadece mercimek çorbası yapabildim mesela yanına salata yapcam oğluma. Yani belki fikir olur diye diyorum. Kucaktayken çorba yapsan bari onu içsenn
Canm ben dik tutmuyorum kucağımda benimki de kafasını atıyo. Yani tek kolumla yatar pozisyonda tutuyorum orda uyuyo bende iş görüyorum en kötü kanguruya takıyorum öyle yapıyorumCanım kucakta çok zor oluyor sıpa kafasını atıveriyor arkayageçen mutfakta yaptı zor tuttum. Hazır çikolata kek de yemek istemiyorum. Ama dediğin gibi hazır börek almak çok mantıklı, mikrodalgada ısıtıp yerim. Sen nohut pişirirken bebiş ne yapıyor mesela?
Ne güzel annen yanındaymış. Benimki çok yakın oturuyor ama ara sıra yemek yolluyor o kadar. Gündüzleri hep açımsinirlerim bozuldu bugün ağladım. Eşim izin almış bana tost yaptırıp getirdi sağolsun. Beni açlık da yoruyor sanırım. Akşam 7 ye kadar eşimi bekliyorum bir şeyler yemek için. Kendim bir şey yapayım desem kucağımdayken olmuyor. Suyu zor alıp geliyorum. Koltuğa bıraksam dediğin gbi morarıyor çocuk 1 dakikada. inşallah yatağına ben uyucam diyip gittiği günleri görürüz aminnn
Iki bebeğim de çok huysuz bu mesajlar dikkatimi çekti hemen yazayım ilk iki kızım arası 35 aydı bu iki kızımın arası 18 ay, meselâ eşimin evde olduğu gün bir iki çeşit yemek yapmaya çalışıyorum basit şeyler, meselâ nohut hasliyorum atiyorum.buzluga.Canm ben hamileyken hep bişeyler yapıp derin sondurucuya atmıştım onları çıkarıp yapıyorum çok zorlanırsam bende tekim. Hani varsa öyle hazır yaptığın şeyler tek elle onları pişir aç kalmayada hazır börekler var onlardan al at buzluğa en azından pişirir kahvaltıda yersin. Ben bu sabah mecbur öyle yaptım. Bazen ilk akşam uykusuna geçtiğinde ıslattığım nohutu falan pişiriyorum iki gün götürüyo o beni. Yemek yapmak zorundayım oğlum var çünkü. Bugun sadece mercimek çorbası yapabildim mesela yanına salata yapcam oğluma. Yani belki fikir olur diye diyorum. Kucaktayken çorba yapsan bari onu içsenn
İşte benimki kucakta durmuyor, meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor. Üzerime bir şey giymeyi özledim öyle söyleyimCanm ben dik tutmuyorum kucağımda benimki de kafasını atıyo. Yani tek kolumla yatar pozisyonda tutuyorum orda uyuyo bende iş görüyorum en kötü kanguruya takıyorum öyle yapıyorum
Canım allah kolaylık versin o zaman. Ama cezveye su koy yumurta haşla bari aç kalmaa. Onu ocağa koyman 20 saniye sürer haşlanınca da soymak 10 saniye sonra emzirirken yersinİşte benimki kucakta durmuyor, meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor. Üzerime bir şey giymeyi özledim öyle söyleyimsizinkiler nasıl duruyor kucakta ya, benimki sesimi duyar duymaz meme istiyor. Kucağımda kollarımı kemirerek ağlıyor
Benimkide öyle canım kucagimdaysa hep memede asla durmuyor meme yoksa hep ağlıyorİşte benimki kucakta durmuyor, meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor. Üzerime bir şey giymeyi özledim öyle söyleyimsizinkiler nasıl duruyor kucakta ya, benimki sesimi duyar duymaz meme istiyor. Kucağımda kollarımı kemirerek ağlıyor
Ne zaman geçer sence, ne yapıcaz böyle bizBenimkide öyle canım kucagimdaysa hep memede asla durmuyor meme yoksa hep ağlıyor
Benimkide öyle canım kucagimdaysa hep memede asla durmuyor meme yoksa hep ağlıyor
Kızlar benimki de aynı şekilde. Hani doyan bebek memeyi iter falan diyorlar ya ben hiç görmedim memeyi ittiğini neredeyse tüm gün memede olmasına rağmen. Orada emiyor, emmesi gereken zaman kadar da emmiyor daha az emiyor, uyukluyor, emzik gibi ağzında tutuyor emmeden ama ayrılmak istemiyor. Ekstra süt verdiğimde falan biraz uyuklar gibi oluyor işte. Böyle böyle büyüyecekler herhalde. Doyduğundan o kadar şüpheliyim ki anneme az önce "Anne bebekler aç kalsa da bi şekilde büyürler di' mi?" dedim, "Yeter artık beni verem ettin bu takıntınla" dedi sonunda kadınNe zaman geçer sence, ne yapıcaz böyle bizdepresyona doğru gidiyorum sanki senelerce böyle kalacak, hep ağlayacak gibi geliyor göğüslerim çok acıyor
4. Bebeğim annem de bana yeter artık kendini de beni de perişan ettin dedi durdu. Bu çocuk bezini nasil kirletiyor kızım çocuğu seyrek görüyorum büyüyor bu çocuk beni deli etme.deyip.durdu. Ben de hep beni sakın tutmak için yapıyor sandım meğer gerçekten büyümüş ay kontrolünde anladımKızlar benimki de aynı şekilde. Hani doyan bebek memeyi iter falan diyorlar ya ben hiç görmedim memeyi ittiğini neredeyse tüm gün memede olmasına rağmen. Orada emiyor, emmesi gereken zaman kadar da emmiyor daha az emiyor, uyukluyor, emzik gibi ağzında tutuyor emmeden ama ayrılmak istemiyor. Ekstra süt verdiğimde falan biraz uyuklar gibi oluyor işte. Böyle böyle büyüyecekler herhalde. Doyduğundan o kadar şüpheliyim ki anneme az önce "Anne bebekler aç kalsa da bi şekilde büyürler di' mi?" dedim, "Yeter artık beni verem ettin bu takıntınla" dedi sonunda kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?