2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende dün gece bıraktım çok doğru söylüyorsun Bu gece beni bebişin tarafına yatırdı fena Ama sabaha karşı uyanıyor bebe o zaman yine sen geç diyeceğim
Çok uyanıklar valla benimkide bugün bütün gün yoktuk annemdeydik 1 saat ilgilenmedi sayılır al anana git diyor bide
He bugün diyorumki bugünleri arıcaz emekleme yürüme olaylarında sen artık evden kaçarsın olacağına bak sen demezmiiii
Kahkaha attım bizimkisi çatlıyor ağlamaktan ben mama yaparken benimki horluyor horlamasada bilerek kalkmadığından eminim

Ne zaman geçer sence, ne yapıcaz böyle biz depresyona doğru gidiyorum sanki senelerce böyle kalacak, hep ağlayacak gibi geliyor göğüslerim çok acıyor
Ahahaaaa bunlar aynı benim düşüncelerim korkuyorum hep böyle kalacak diye.. kapıdan dışarı çıkamıyorum haftalardır evdeyim markete bile gitmeye cesaret edemiyorum bu çocukla ortalık ayağa kalkar

Kızlar uyumayan bebeleriniz için doktorum bay bay night damla verdi bilginiz olsun ezcanedeki kadın herkes 2 şer 3 er alıyor dedi dua edin işe yarasın bu gece başlıyorum 14 saat uyumayan bebeme
Ben büyük oğluma vermiştim canım o damladan gerçekten çok işe yaramıştı uyumayan çocuk onunla uyumaya başladı

Bülbül gibi şakıyor güneş
Ama bize değil, anakucağına koyup gittiniz Beni diye sövüyor sanırım
Ama haklısın bizimkilerin gülmesi 2 ayı buldu
Bir de Güneş sinirli biri
aynen bzmkide hala da öle aman aman güleç değil, ama konusması derdini anlatması yerinde. rota aşısı yaptrdın mı bzmki 3.ayda yapıckmıs. cocuk dr. u göze gönderdiği saşılığı bekledğimden fazla dedi göz dr. u 4.ayda gelin dedi. bazen cok ii oluo ilk uyandığında kayıyor farkediorm.

Yok 2. Ay aşıladı bu pazartesiye kaldı dhaa
Yarın çocuk doktoruna gideceğiz rotayı sorucam. Güneş hala çok ishal. Çoklu gıda alerjisi de var rota yaptırmayabilirim.

Normal zamanda da mı var şaşılık?
Güneş yakına ya da aynaya bakarken oluyor. Bir de uyanmaya çalışırken gözleri kayıyor hala biraz. Yarın sorayım bi de
Ama suan bunalr için telaşlanmak için erken sanırım kuzu
Doktor da 4. Ay demiş.
Önceki hallerine göre toparlanma var diye kafaya takmamaya çalışıyorum bi şeyi

Kizlar size birsey sormak isterim. Doktor kontrolune gittik ve doktor 6. Hafta itibariyla yuz ustu yatirdiginda kafasini kaldirip saga sola donebilmeli ve anne seslendiginde kafasini o tarafa cevirmeli diye soyledi. Bizimki yapamiyor, endiselenmeye basladim. Sizde durum nedir, hemen miralimi bozmali miyim

Ahahaaaa bunlar aynı benim düşüncelerim korkuyorum hep böyle kalacak diye.. kapıdan dışarı çıkamıyorum haftalardır evdeyim markete bile gitmeye cesaret edemiyorum bu çocukla ortalık ayağa kalkar
Sağlık ocağına arabasıyla götürelim dedik geçen, neyimize bizim ya mahalle ayağa kalktı. Sokakta emziremedim de, katıldı çocuk

Sağlık ocağına arabasıyla götürelim dedik geçen, neyimize bizim ya mahalle ayağa kalktı. Sokakta emziremedim de, katıldı çocuk
Ay bukadar olur aynı şeyi yasamisiz..1. Ay aşısına mecbur olmasam goturmezdim. Dediğin gibi arabasına uyutup koyduk götürdük yakın diye. Ama dönüşte ortalık ayağa kalktı çocuk kucakta koştura koştura eve geldim annem arkadan boş arabayı getirdi cesaret edip hastaneye doktora kontrole goturemiyirum. 2.ay kalça ultrasonu çekilmesi gerekiyor nasıl goturcem diye kara kara düşünüyorum

Kizlar prima premium care kullandim. Cok memnun kaldim ama fiyatli baya. Prima Harmonie hic begenmedim.
Sleepy i merak ediyorum. Aranizda deneyimleyen var mi? Hakikaten cok mu iyi. Yoksa fiyqtina gore mi iyi

Yaaa son kısımda dedim ki ben yazdım galiba aynen ben de öyleyim canım

Canım ben de bu tazyik sorununu yaşıyorum. Ne zaman kızım ağzına alsa bi sürü gaz yutuyor ya da boğazına kaçıyor tazyikten. Önden sağayım desem o da çözüm olmuyor hele ki çok acıktıysa tam sıkıntı. Beş dk emiyor gazdan devam edemiyor sonra aç kalıyor. Nasıl canım sıkılıyor anlatamam… tek çare yatarak emzirmede buldum onda da sırtım kopuyor. Bir çaresi olan varsa ben de hemen yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…