2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar prima premium care kullandim. Cok memnun kaldim ama fiyatli baya. Prima Harmonie hic begenmedim.
Sleepy i merak ediyorum. Aranizda deneyimleyen var mi? Hakikaten cok mu iyi. Yoksa fiyqtina gore mi iyi
Prima premium çare kullanıyorum normalde kızlara ama 2 gün once prima markette bulamadım 1 numara, sleepy natural aldı eşim, biraz boyutu ufak ama ben beğendim pişik olmadi taşma olmadi. Sik değiştirdiğimiz için bir sorun göremedim.ben. yani alınabilecek bir bez bence. Uzun süreli kullanımda ne olur bilemiyorum ama beğendim ben

Cnm geceleri 90 cc yiyor 3 saatte 1

normal zmnda yok ama yenı uyanırken var. rota ilerisi için cok önemli artısını eksısını dr. la görüş çnkü inan brz buyuyunce insanlarla kaynasıcak ve okdr sert geçiyorki rota. bzmkide cok hasta bu gece hiç uyumadık ya sabır ya selamet diyoruz. gazıda var sancı giriyor bırde bir ağlaması var arada kıyamet kopuyor bakıorm snr resmen bnmle konusuo suram ağrıo diye.

Canım senin bebe de memedeyken oyalanmak için sadrcr meme ucunu emzik emer gibi yavaş yavaş emip duruyor mu? Bugün fark ettim bu durum da süt üretimini arttırıyor sanırım ve benimki hep böyle yapıyor emmek yerine. Göğüs ucunu uyaran her şeyi sütü tetikliyor diye mi oluyor acsba ama p zaman ne yapacağız silikon göğüs ucu kullanmayı denedin mi hiç? Ben yara var diye kullanmıştım ama sonra o da meme reddi yapar diye bıraktım ama onunla emzirirsem belki ucunu bu kadar uyarmaz diye düşünüyorum. Allah'ım iyi kötü emerdi, bu gece onu da yapmıyor bu kız gerçekten çok yoruldum, yıldım artık

Kızlar silikon göğüs ucu kullanan var mı? Tazyikli süt sorununa iyi gelir mi acaba? Çünkü sebebi olabilecek bir şey fark ettim, benim kız memede uyuklarken damağıyla sadecd göğüs ucunu emiyor gibi yapıyor tıpkı emzik gibi. Bu da süt üretimini arttırıyor galiba. Silikon uç taksam işe yarar mı sizce? Meme reddi olmasın diye yaralarım geçer geçmez hemen bırakmıştım ama bu durumda işe yarar mı acaba? Nette kesin bir şey bulamadım. Ve artık bebeğin emmemesinden, sürekli boğazında kalacak korkusuyla emzirmekten, üstüne her tarafımın sırılsıklam olmasından gerçekten yıldım, geceleri de uyumuyor doğru düzgün çöktüm artık ben yeter geçsin bu günler artık

Ben birkaç gündür futbol topu pozisyonunda emziriyorum sanki iyi geldi. Son birkaç gündür çok kavga edip ağlıyordu memede. Bu pozisyonda daha rahat etti sanki

Uykuya dalamamalar, ara ara yoklayan aglama krizleri, saat basi meme istegi, sagim yapilacak ama firsat bulunup sagilamayan memeler, gazini zor cikarma, yapilamayan yemekler curuyen sebzeler, masanin uzerinde ısırılmış elma, oraya buraya sacilan sütler ve süt selalesi tisortler, beni temizle ey Sare diyen bir ev, hadi gelelim hadi gorelim deyip gelmek isteyen hadsiz misafirler. Aman Allahim. Lutfen bu zamanlar gececek deyin, nolur

Geçecek, geçmek zorunda

İlk gülücüğümüzü anneanneye kaptırdık biz kızlar benden çok annemin emeği vardı zaten 36 gündür yabancıya gitmedi
Ayyy bizimkini ben kaptım gerçi baba gecenin köründe geldiği için görme imkanı yok zaten
Tazyik bende de var canım yatarak emzirmede buldum çareyi maalesef başka şey bulamadım. Sağım yapıp emzirmek istemiyorum sonuçta ilk sıradaki suya da ihtiyacı var sonuç olarak bir de sağınca memeler daha çok emiliyor gibi oluyor ve bu sefer süt üretimi daha da artıyor yani o çözüm değil hatta daha büyük sıkıntı

Alerjik bebegi olan anneler bebeğinizn yüzü bu şekilde mi acaba?
Dr a gideceğiz ama izni yok eşimin pazartesi bekliyorum.
Canım sanki yüzdeki o benekler yeni doğan aknesi gibi duruyor. mesela alerjik bir besin yediğim zaman benim kızım da böyle sivilce gibi değil baya baya kırmızı şişen bir benek oluyor. Yine de doktora sorunca bizi de bilgilendir olurmu

Geçicekkkk. Hatta insanları arayıp misafirliğe çağırıcaksın :) hepimiz yaşıyoruz ki inan çocuğu olan herkes bu günlerden geçti ve geçiyor o zaman benden sana

Bakalım gidiyoruz şimdi doktora. Zaten sabah tarttım 3 günde 55 gr almış moralim bozuldu. Cok fena ishal. Bi düzelemedik. Su haldeyken rota beni korkutuyor biraz toparlansaydı…
Gaz sancıları cok fena yaa güneş de uykusundan uyanıyor ağlayarak bi düzelselerdi..

Güzel haberler ver canım. Nasıl tarttın ya 55 gr nerden biliyorsun kuzum

Bittim artık. Dün geceden beri meme tutmuyor, ağlıyor itiyor memeyi. Meme reddi başladı artık. Sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum, çocuk aç. Bir fikri olan var mı nasıl besleyeceğim ben bu çocuğu kızlar? Bitmiş haldeyim, çok yıprandım artık

Evet kizlar goturdum doktora cocugu burundan suruntu alarak baktilar rsv diye bir virus kapmis cocuk. Kasim ve mart aylari bu virusun pik yaptigi zamanlarmis aman dikkat edin nolur.
Bu kadar kucuk bebeklere surup ilac falan verilemedigi icin hastaneye yatis gerekiyormus ilerlerse.
Misafir kabul etmeyin evlerinize o kadar pismanim ki. Hele hele cocuklu misafir, krese okula giden cocugu olanlar cocuksuz bile gelse kabul etmeyin.
Benim de bundan sonra herkese karsi tutumum bambaska olacak isterlerse yuzume bakmasinlar.

Güzel haberler ver canım. Nasıl tarttın ya 55 gr nerden biliyorsun kuzum
Kuzum hassas mutfak terazisi Var üzerine tepsi koyup güneşi yatırıyorum
Kıyafet bez ağırlığını düşüyorum
Kuzum eds denedin mi?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuma

Uzun uzun ve sık memede kaldigi icin mi acaba. Bence kisa süreli bir durumdur aglama canim. Zaten cok aciktiginda alacaktir, atistirmaci bebek olduğu icin naz yapmistir sana merak etme. Ne zamandan beri almiyor ki memeyi
Benimki de gece cok sık uyaniyordu uyumadan önce mama verip yogun bi gece beslemesi yapiyorum artik, oyle 4 saat uyuyor hem ben de dinleniyorum gunduz için güç biriktiriyorum. Kimseye mama tavsiye edemem ama ben günde bir veriyorum. Geceleyin sütüm de iyi birikiyor böylelikle o da icerken sıkılmıyor.

Kuzum hassas mutfak terazisi Var üzerine tepsi koyup güneşi yatırıyorum
Kıyafet bez ağırlığını düşüyorum

Kuzum eds denedin mi?
Denemedim canım henüz, ama zaten eds için de memeye gelmesi lazım. Memeyi görünce ağlamaya başlıyor neredeyse. Tazyik sorunum var benim, edsnin işime yarayacağını sanmıyorum
Canım, bilemiyorum. Dün geceden beri var tazyikten ötürü diye düşünüyorum çünkü bu sabah çok fazla boğulur gibi oldu ve çok fazla hava yuttu o da rahatsız etti onu galiba inşallah geçicidir, Allah'ım sakinleştiği tek yer memeydi bu çocuğun burada da durmazsa naparım

Geçecek diyorlar. Ben de hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Önceki hayatımız tamamen değişti..
Canım naçizane bir emzirme danışmanı ile çalışmanı öneririm. Bazen insan çaresiz kalıyor çalışacağım kişi hem sana yöntemini göstere hem de manevi destek sağlar. Biz ne desek boş.

Kanama kahveye dönmüştü 45.gün yine koyu kırmızı oldu az miktarda ama en uzun kaç gün sürdü sizin cnlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…