- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Of ya karbonatlı su deneyeyim kaç gün silicem. Kaç günde geçti sizin?Cnm doktorlar losyon veriyor birşeye yaramıyor annem hep bana yaparmış bizde yaptık eski usüller içine sinmezse losyon al ben çocuğa sürekli ilaç vermek istemedim
Ay allahım nerden bulaştı ki biberon vs kullanmadık hic. 4. Bebegim hic gelmedi başıma. Geçer inşallahTatlım o dediğin pamukcuk. Maalesef aslında candida mantarı. Mikostatin diye bir ilaç var. Günde düzenli olarak 4 er kez hem kendi memene hem bebeğe vereceksin. O şekilde 4-5 gün devam edersen tamamen kurtulursun. Sadece bebeğe yapman yetmez. Çünkü büyük ihtimal seni emdiği için o mantar senin de memende mevcut artık. Bebeğine sadece ilacı vermen yetersiz olur, çünkü memenden çocuğa geçmeye devam edecek.
Canım doktor sabah akşam 20 damla dedi ama ben kıyamadım gece 11.30 da 10 damla verdim çocuk rahatladı sakinledi keşke daha önce verseydim uyuyarak büyüyücekler bizimki 14-16 saat uyumuyordu çok okudum herkes bunla uyutuyormuş uyumayan çocuklar bile uyuyormuş doktorum tekirdağda çook bilinen ve ilaca karşı bi doktor zaten damlanın içeriğine baktım tamamen bitkisel melisa çayı filan var içindeYaaa süperpeki kullanım düzeni nedir ? kaç saatte bir kullandın ve hergün mü kullanılıyor ?
Bende biberonla besliyorum bebeğimi de bu bahsettiğiniz nasıl bir şey acaba tam olarak
Cnm bende senin gibiyim ama günde 3-4 saat tutuyor annemde sen delimisin tutmasın sen onu bıraktırırken ne zorluklar çekiceksin biliyor musun diyor ben 3,5 yaşımda birinden korkup bırakmışım ben zorlamamaya karar verdim zaten bizimki ağlarken almıyor emzikKızlar evde 3 emzik vardı üçünü de tutmuyodu valla bi cesaret girdim malum siteye ona bak buna bak derken 8 tane emzik siparişi verdimbirini tutar heralde
Ya bebeğim uyurken ya da gece uyandığında emzikle uyusun yeter bana gün içinde zaten vermem. Oğlumda da sadece uyuturken verirdim birde gece uyandığında tekrar uykuya geçirirken. 11 aylıkken de bıraktırdım :)Cnm bende senin gibiyim ama günde 3-4 saat tutuyor annemde sen delimisin tutmasın sen onu bıraktırırken ne zorluklar çekiceksin biliyor musun diyor ben 3,5 yaşımda birinden korkup bırakmışım ben zorlamamaya karar verdim zaten bizimki ağlarken almıyor emzik
Canım benmde kızım 1 hafta yattı. Ama sen 6 gün boyunca sağmadınmı? Ben medela marka makine kiraladım şükür 3. Gün artık artarak çıkmaya başladı sütüm. İlk günler 2cc falan gelirdi allahım uça uça şırıngaya çeker hastaneye yollardım. Sonra 10 sonra 30 cc derken 150cc sağmıştım en son. O sırada bebeğim yanımda değil diye humananın emzirme çayını içtim sabah akşam. Ek olarak gece dahi 3 saatte bir kalkıp ısrarla sağdım. Sağarak çoğalıyor bol yeşillik yedim bol su içtim canım. Hamd olsun kızımı taburcu ettiklerinde mama vermemize gerek kalmamıştıTecrübeli Ekim annelerim umarım herkesin bebişi iyidir9 günlük Kasım annesi olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum bebişim 6 gün küvezde kaldı daha yeni kavuştuk sayılır, sütüm az ve mama ile destekliyorum şu an. Sütünüzü arttırmak için nasıl yollar izlediniz? Bestlak damla kullanıyorum, su içmeye çalışıyorum ama sanırım yeterli değil. Bir de sağım yapmam gerekir mi? Yapmam gerekirse ne kadar sürede bir yapmam lazım acaba?
Sağdım canım ben de 3 gün hastanede yattım ama hastanenin pompası bozuk çıktı elle sağdım, sonra Manuel pompa ile sağdım keşke diyorum en başında elektrikli pompa alsaydımYa bebeğim uyurken ya da gece uyandığında emzikle uyusun yeter bana gün içinde zaten vermem. Oğlumda da sadece uyuturken verirdim birde gece uyandığında tekrar uykuya geçirirken. 11 aylıkken de bıraktırdım :)
Canım benmde kızım 1 hafta yattı. Ama sen 6 gün boyunca sağmadınmı? Ben medela marka makine kiraladım şükür 3. Gün artık artarak çıkmaya başladı sütüm. İlk günler 2cc falan gelirdi allahım uça uça şırıngaya çeker hastaneye yollardım. Sonra 10 sonra 30 cc derken 150cc sağmıştım en son. O sırada bebeğim yanımda değil diye humananın emzirme çayını içtim sabah akşam. Ek olarak gece dahi 3 saatte bir kalkıp ısrarla sağdım. Sağarak çoğalıyor bol yeşillik yedim bol su içtim canım. Hamd olsun kızımı taburcu ettiklerinde mama vermemize gerek kalmamıştı
şuan hiç gülesim yoktu, yazık buna inanan adamın üstüne cok gitmebu videoyu görmüştüm ama altındaki yorum efsane babalar gibi uyumak
Aklıma ne geldi, hastaneden taburcu olurken Doruk’un tırnaklarını kesmişlerdi. Geçen gün baktım uzamış. Kendini çizecek diye konuştuk eşimle aramızda. Gece mesaimiz sonrası sabah erken uyanıktık, doruk yanımdaydı. Hadi keseyim dedim hazır sakin. Kestim, sabah 9 gibi eşim kalkıp yanımıza geldi. Aaa diyor melekler tırnaklarını kesmişdedim ne meleği öyle bir inanış var ya tırnakları kısalmış diyor önce dalga geçiyor zannettim. Baya baya ciddi
Saçmalama ben kestim deyince de baya şaşırdı sanırım atom parçaladığımı zannetti
-Sunshine söylemişti bir araştırmaya göre yeni baba olanların beyin hacimlerinde azalma oluyormuş. Test ettim onayladım kendi açımdan
Tamam elektriklide 15 çıktıysa iyi o zaman moral bozmadan devam et. 2.5-3 saatte bir sağmaya devam et hatta sonrasında bebeğinede yinede emzir ki dibine kadar boşalsın memen süt üretimin artsın. Gece de sağ mutlaka başta zor olacak evet ama suçun geldikten sonra çok rahat edeceksin kuzumSağdım canım ben de 3 gün hastanede yattım ama hastanenin pompası bozuk çıktı elle sağdım, sonra Manuel pompa ile sağdım keşke diyorum en başında elektrikli pompa alsaydımbugün elektrikli pompa ile 15 ml sağabildim bebeğim de 3 gündür emiyor. Mecburen mama da veriyorum. Son kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm sütümü arttırmam lazım ama olmuyor
Ay çok teşekkür ederim umut oldun banaTamam elektriklide 15 çıktıysa iyi o zaman moral bozmadan devam et. 2.5-3 saatte bir sağmaya devam et hatta sonrasında bebeğinede yinede emzir ki dibine kadar boşalsın memen süt üretimin artsın. Gece de sağ mutlaka başta zor olacak evet ama suçun geldikten sonra çok rahat edeceksin kuzum
Hiçbir şey yapmana gerek yok beybi, beslendiği için normalmiş o, benim oğlanın dili de beyaz hep. Pamukçuk sanmıştık ama değilmiş rahat ol.Ay ne yapacagimi bilemedim güya 4.bebek offff hic başıma gelemmisyi yepyeni şeyler öğreniyorum panikledim ya. Karbonatlı su zararı olmaz di mi sen yaptın mindootorun mu önerdi?
Ayyy doktor mu verdi o damlayı benim de çok ihtiyacım var bebeğim sürekli uyanık ya da memede uyuyor memede uyuyunca da bana bir yük anlatamam
Ya senin sütün şuan onun için resmen antibiyotik pırlanta kadar değerli eminim artıcak hiiç moral bozma gelişmeleride yaz olurmu. Ama bıkmadan sağ nolur şifa olsun miniğeAy çok teşekkür ederim umut oldun banaartık bebeğim uyurken de sağıcam inşallah artar bu şekilde
Bir de işin diğer komik tarafı bütün tırnakların aynı anda kırıldığına inanması ve aynı boydaşuan hiç gülesim yoktu, yazık buna inanan adamın üstüne cok gitmesnr Allah korusun leyleklere de inanacak
Canım bu mantar aksi gibi çabuk ürüyor, illa biberondan geçecek diye bişey yok. Tetikleniyor bir şekilde.Of ya karbonatlı su deneyeyim kaç gün silicem. Kaç günde geçti sizin?
Ay allahım nerden bulaştı ki biberon vs kullanmadık hic. 4. Bebegim hic gelmedi başıma. Geçer inşallah
Canım ilk günden elektrikliyle 15cc çok bile. Ben 10 cc tamamlayamamıştım. Her gün 2-3 kez sağ, uykuna dikkat et bak nasıl artıyorSağdım canım ben de 3 gün hastanede yattım ama hastanenin pompası bozuk çıktı elle sağdım, sonra Manuel pompa ile sağdım keşke diyorum en başında elektrikli pompa alsaydımbugün elektrikli pompa ile 15 ml sağabildim bebeğim de 3 gündür emiyor. Mecburen mama da veriyorum. Son kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm sütümü arttırmam lazım ama olmuyor
Ay inşallah inşallahCanım ilk günden elektrikliyle 15cc çok bile. Ben 10 cc tamamlayamamıştım. Her gün 2-3 kez sağ, uykuna dikkat et bak nasıl artıyor
Mutlaka sağacağımYa senin sütün şuan onun için resmen antibiyotik pırlanta kadar değerli eminim artıcak hiiç moral bozma gelişmeleride yaz olurmu. Ama bıkmadan sağ nolur şifa olsun miniğe
Canim mama vermiyor musun?Bittim artık. Dün geceden beri meme tutmuyor, ağlıyor itiyor memeyi. Meme reddi başladı artık. Sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum, çocuk aç. Bir fikri olan var mı nasıl besleyeceğim ben bu çocuğu kızlar? Bitmiş haldeyim, çok yıprandım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?