2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm doktorlar losyon veriyor birşeye yaramıyor annem hep bana yaparmış bizde yaptık eski usüller içine sinmezse losyon al ben çocuğa sürekli ilaç vermek istemedim
Of ya karbonatlı su deneyeyim kaç gün silicem. Kaç günde geçti sizin?
Ay allahım nerden bulaştı ki biberon vs kullanmadık hic. 4. Bebegim hic gelmedi başıma. Geçer inşallah

Yaaa süper peki kullanım düzeni nedir ? kaç saatte bir kullandın ve hergün mü kullanılıyor ?

Bende biberonla besliyorum bebeğimi de bu bahsettiğiniz nasıl bir şey acaba tam olarak
Canım doktor sabah akşam 20 damla dedi ama ben kıyamadım gece 11.30 da 10 damla verdim çocuk rahatladı sakinledi keşke daha önce verseydim uyuyarak büyüyücekler bizimki 14-16 saat uyumuyordu çok okudum herkes bunla uyutuyormuş uyumayan çocuklar bile uyuyormuş doktorum tekirdağda çook bilinen ve ilaca karşı bi doktor zaten damlanın içeriğine baktım tamamen bitkisel melisa çayı filan var içinde

Kızlar evde 3 emzik vardı üçünü de tutmuyodu valla bi cesaret girdim malum siteye ona bak buna bak derken 8 tane emzik siparişi verdim birini tutar heralde
Cnm bende senin gibiyim ama günde 3-4 saat tutuyor annemde sen delimisin tutmasın sen onu bıraktırırken ne zorluklar çekiceksin biliyor musun diyor ben 3,5 yaşımda birinden korkup bırakmışım ben zorlamamaya karar verdim zaten bizimki ağlarken almıyor emzik

Tecrübeli Ekim annelerim umarım herkesin bebişi iyidir 9 günlük Kasım annesi olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum bebişim 6 gün küvezde kaldı daha yeni kavuştuk sayılır, sütüm az ve mama ile destekliyorum şu an. Sütünüzü arttırmak için nasıl yollar izlediniz? Bestlak damla kullanıyorum, su içmeye çalışıyorum ama sanırım yeterli değil. Bir de sağım yapmam gerekir mi? Yapmam gerekirse ne kadar sürede bir yapmam lazım acaba?

Ya bebeğim uyurken ya da gece uyandığında emzikle uyusun yeter bana gün içinde zaten vermem. Oğlumda da sadece uyuturken verirdim birde gece uyandığında tekrar uykuya geçirirken. 11 aylıkken de bıraktırdım :)
Canım benmde kızım 1 hafta yattı. Ama sen 6 gün boyunca sağmadınmı? Ben medela marka makine kiraladım şükür 3. Gün artık artarak çıkmaya başladı sütüm. İlk günler 2cc falan gelirdi allahım uça uça şırıngaya çeker hastaneye yollardım. Sonra 10 sonra 30 cc derken 150cc sağmıştım en son. O sırada bebeğim yanımda değil diye humananın emzirme çayını içtim sabah akşam. Ek olarak gece dahi 3 saatte bir kalkıp ısrarla sağdım. Sağarak çoğalıyor bol yeşillik yedim bol su içtim canım. Hamd olsun kızımı taburcu ettiklerinde mama vermemize gerek kalmamıştı

Sağdım canım ben de 3 gün hastanede yattım ama hastanenin pompası bozuk çıktı elle sağdım, sonra Manuel pompa ile sağdım keşke diyorum en başında elektrikli pompa alsaydım bugün elektrikli pompa ile 15 ml sağabildim bebeğim de 3 gündür emiyor. Mecburen mama da veriyorum. Son kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm sütümü arttırmam lazım ama olmuyor

şuan hiç gülesim yoktu, yazık buna inanan adamın üstüne cok gitmesnr Allah korusun leyleklere de inanacak

Tamam elektriklide 15 çıktıysa iyi o zaman moral bozmadan devam et. 2.5-3 saatte bir sağmaya devam et hatta sonrasında bebeğinede yinede emzir ki dibine kadar boşalsın memen süt üretimin artsın. Gece de sağ mutlaka başta zor olacak evet ama suçun geldikten sonra çok rahat edeceksin kuzum

Ay çok teşekkür ederim umut oldun bana artık bebeğim uyurken de sağıcam inşallah artar bu şekilde

Hiçbir şey yapmana gerek yok beybi, beslendiği için normalmiş o, benim oğlanın dili de beyaz hep. Pamukçuk sanmıştık ama değilmiş rahat ol.

Ay çok teşekkür ederim umut oldun bana artık bebeğim uyurken de sağıcam inşallah artar bu şekilde
Ya senin sütün şuan onun için resmen antibiyotik pırlanta kadar değerli eminim artıcak hiiç moral bozma gelişmeleride yaz olurmu. Ama bıkmadan sağ nolur şifa olsun miniğe

Kızlar ben kıza anne sütü verdim 5 CC bozuk mu emin değilim birşey olur mu

Of ya karbonatlı su deneyeyim kaç gün silicem. Kaç günde geçti sizin?

Ay allahım nerden bulaştı ki biberon vs kullanmadık hic. 4. Bebegim hic gelmedi başıma. Geçer inşallah
Canım bu mantar aksi gibi çabuk ürüyor, illa biberondan geçecek diye bişey yok. Tetikleniyor bir şekilde.

Canım ilk günden elektrikliyle 15cc çok bile. Ben 10 cc tamamlayamamıştım. Her gün 2-3 kez sağ, uykuna dikkat et bak nasıl artıyor

Ya senin sütün şuan onun için resmen antibiyotik pırlanta kadar değerli eminim artıcak hiiç moral bozma gelişmeleride yaz olurmu. Ama bıkmadan sağ nolur şifa olsun miniğe
Mutlaka sağacağım inşallah buraya da gelip mamayı bıraktık sütüm yetiyor diyeceğim günler gelecek

Canim mama vermiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…