Tecrübeli anne olduk bizdeSağdım canım ben de 3 gün hastanede yattım ama hastanenin pompası bozuk çıktı elle sağdım, sonra Manuel pompa ile sağdım keşke diyorum en başında elektrikli pompa alsaydımbugün elektrikli pompa ile 15 ml sağabildim bebeğim de 3 gündür emiyor. Mecburen mama da veriyorum. Son kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm sütümü arttırmam lazım ama olmuyor
Noldu kii-Sunshine naptınız cnm?
Benim bazı günler hiç yokken bazı günler ağıra zorlar ya da eğilip doğrulursam kırmızı az bi kanamam oluyorKanama kahveye dönmüştü 45.gün yine koyu kırmızı oldu az miktarda ama en uzun kaç gün sürdü sizin cnlar
Ya gülmekten öldümbu videoyu görmüştüm ama altındaki yorum efsane babalar gibi uyumak
Aklıma ne geldi, hastaneden taburcu olurken Doruk’un tırnaklarını kesmişlerdi. Geçen gün baktım uzamış. Kendini çizecek diye konuştuk eşimle aramızda. Gece mesaimiz sonrası sabah erken uyanıktık, doruk yanımdaydı. Hadi keseyim dedim hazır sakin. Kestim, sabah 9 gibi eşim kalkıp yanımıza geldi. Aaa diyor melekler tırnaklarını kesmişdedim ne meleği öyle bir inanış var ya tırnakları kısalmış diyor önce dalga geçiyor zannettim. Baya baya ciddi
Saçmalama ben kestim deyince de baya şaşırdı sanırım atom parçaladığımı zannetti
-Sunshine söylemişti bir araştırmaya göre yeni baba olanların beyin hacimlerinde azalma oluyormuş. Test ettim onayladım kendi açımdan
Ben ıspanak Ve dereotunun ciddi faydasını gördümTecrübeli Ekim annelerim umarım herkesin bebişi iyidir9 günlük Kasım annesi olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum bebişim 6 gün küvezde kaldı daha yeni kavuştuk sayılır, sütüm az ve mama ile destekliyorum şu an. Sütünüzü arttırmak için nasıl yollar izlediniz? Bestlak damla kullanıyorum, su içmeye çalışıyorum ama sanırım yeterli değil. Bir de sağım yapmam gerekir mi? Yapmam gerekirse ne kadar sürede bir yapmam lazım acaba?
Kuzu 90 günlükkene randevu verdi rota için-Sunshine naptınız cnm?
Canım ağzında beyazlıklar. Süt kalıntısı görünümlü ama değil. Görseldeki gibiydi Doruk’un ağzı yeni yeni düzeldi. Tabii düzenli 4-5 gün ilacı kullanınca düzeldi. Biberon ağzını sık sık dezenfekte et.ende biberonla besliyorum bebeğimi de bu bahsettiğiniz nasıl bir şey acaba tam olarak
Ekimcim, emmesini de etkiliyormuş zamanla bu durum. Acı çekiyormuş çünkü.Evet cnm ama tehlikeli birşey değil diye biliyorum biberon mağdurları
Canım benimki memede duramıyor bile sinirlenip gidiyor hemen o yüzden o tetiklememiştir sanırım. Silikon göğüs ucuna da başlarsam ona alışır diye korkuyorum aman her türlü insan çözüm yolu arıyor ama korka korka deniyor herşeyi. Şimdi yatarak emzirmeyi ve makas yapmayı deneyeceğim inşallah işe yararCanım senin bebe de memedeyken oyalanmak için sadrcr meme ucunu emzik emer gibi yavaş yavaş emip duruyor mu? Bugün fark ettim bu durum da süt üretimini arttırıyor sanırım ve benimki hep böyle yapıyor emmek yerine. Göğüs ucunu uyaran her şeyi sütü tetikliyor diye mi oluyor acsba ama p zaman ne yapacağız silikon göğüs ucu kullanmayı denedin mi hiç? Ben yara var diye kullanmıştım ama sonra o da meme reddi yapar diye bıraktım ama onunla emzirirsem belki ucunu bu kadar uyarmaz diye düşünüyorum. Allah'ım iyi kötü emerdi, bu gece onu da yapmıyor bu kız gerçekten çok yoruldum, yıldım artık
Benim doktorum da karbonatli suyla sil agzini dedi canim. Bir dene olmazsa ilac denersinKızlar genişlerinizin dilinde beyazlık var mı? Aile hekiminde hemşire pamukcuk olmuş dedi, doktoruma.simdi mesaj attim damak yanak içlerinde olmadığı için pamukcuk değil.dedi. sizin basınıza geldi mi ne yaptınız? Birsey yapmalı miyim? Bilemedim
Ay sonu doktora gitcem sorcaklarımı liste yaptım bunuda sorayım bide sağlık ocağında doktor sinir etti beni bir gözünde kayma var şaşılık baktırın dedi hemşire diyorki 3 ay dolmadan kaslar bile gelişmiyor 6 aya kadar hafif kaymalar olabiliyormuş okudum heryerde onuda sorcam kendi doktorumaCanım ağzında beyazlıklar. Süt kalıntısı görünümlü ama değil. Görseldeki gibiydi Doruk’un ağzı yeni yeni düzeldi. Tabii düzenli 4-5 gün ilacı kullanınca düzeldi. Biberon ağzını sık sık dezenfekte et.
Ekimcim, emmesini de etkiliyormuş zamanla bu durum. Acı çekiyormuş çünkü.
Benim de sutum yetmiyor. Sabirla emziriyorum. Ama memeden sut gelmeyince oglum sinirleniyor. Bestlak hic ise yaramiyor bence. Dun solgarin sut arttirici takviyesini aldim yeast b12 insallah ise yarar. Sabirli olucaz canim yapcak bisi yok. Mama veriyorum. Umarim memenin yeterli olacagi gunleri de goruruzTecrübeli Ekim annelerim umarım herkesin bebişi iyidir9 günlük Kasım annesi olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum bebişim 6 gün küvezde kaldı daha yeni kavuştuk sayılır, sütüm az ve mama ile destekliyorum şu an. Sütünüzü arttırmak için nasıl yollar izlediniz? Bestlak damla kullanıyorum, su içmeye çalışıyorum ama sanırım yeterli değil. Bir de sağım yapmam gerekir mi? Yapmam gerekirse ne kadar sürede bir yapmam lazım acaba?
Ispanağın yaramasına sevindim dünürümBenim bazı günler hiç yokken bazı günler ağıra zorlar ya da eğilip doğrulursam kırmızı az bi kanamam oluyor
Ya gülmekten öldüm
Ben ıspanak Ve dereotunun ciddi faydasını gördüm
Ama su ve uyku konusunu es geçmemen lazım kesinlikle. Uyumadan olmuyor
Yorgunluktan azaldı benim sütüm
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallahSağlıcakla büyütün
Kuzu 90 günlükkene randevu verdi rota için
Çok hasta var ağır geçiyor diyor
Bu doktor iyi mi kötü mü bilemedim. Çok fazla şey konuştuk, boyu ölçmeyi unuttu.
Probiyotik kullanıyorduk devam edeceğiz
Nurse harvey damla kullanıyorduk, colex şuruba geçeceğiz bitince
İshale e süt alerjisi olanlarda oluyor dedi. E ama ben katı Diyet uyguluyorum dedim. Düzelmeuebilir dedi. Bilmiyorum ya içime Sinen bi doktor bulamadım.
Sürekli geviş getirir gibi midesi ağzına geliyor. Arada da kusması var son 1 aydır. Çok değil ama az az. Bi şurup yazdı katılaştırıyor sütü. Her emzirme sonrası verebilirsin dedi ama bence gerek yok gibi de.
3 haftada 600 gr almış
Kilo alımı çok dengesiz. Bakıyorum üst üste 35 er gr alıyo bazen. Bazen de 3 günde 50 gr.
Hayır canım, emzirerek devam demişti doktor, mama vermedim ilk haftası dışında.Canim mama vermiyor musun?
Ben onları da yaptım işe yaramadı umarım sende yarar canım. Eskiden ağladığınds memeyi dayardım hemen susardı, artık bu da olmuyor inanılmaz mutsuzumCanım benimki memede duramıyor bile sinirlenip gidiyor hemen o yüzden o tetiklememiştir sanırım. Silikon göğüs ucuna da başlarsam ona alışır diye korkuyorum aman her türlü insan çözüm yolu arıyor ama korka korka deniyor herşeyi. Şimdi yatarak emzirmeyi ve makas yapmayı deneyeceğim inşallah işe yarar
Ne saçma dediğin gibi 3 aya kadar göz kayması normal sayılıyor.Ay sonu doktora gitcem sorcaklarımı liste yaptım bunuda sorayım bide sağlık ocağında doktor sinir etti beni bir gözünde kayma var şaşılık baktırın dedi hemşire diyorki 3 ay dolmadan kaslar bile gelişmiyor 6 aya kadar hafif kaymalar olabiliyormuş okudum heryerde onuda sorcam kendi doktoruma
Bide bunu deneyelim bakalım minik sıpaya. Evet kuzum sütüm yetersiz minik kuşun emmede çok şükür problemi yok ama aşırı ağlıyor emiyor süt gelişi azalınca sustur susturabilirsennÇok güzel gelişmeler bunlar canımHangi pozisyonda emdi acaba merak ettim, o göğüs kavrama cidden işe yarıyor. C şeklinde yapıyorsun dimi alttan?
Biberon gerçekten pişmanlıkBebeklerin emme reflekslerinin canına okuyor.
EDS için eday’dan sistem aldım ama 1 kere denedim olacak gibi, tabii ben stres yapmayı bırakırsamSen de dene istersen. Ucu daha yumuşak öteki sondalardan.
Canım kadeh ve kaşık biberon bizde zerre işe yaramadı. Ben denedikçe itti inşallah sen fayda görürsün. Kadeh yerine kahve fincanıyla da olur.
Dış sesleri boşver, ben de tersleye tersleye susturdum hepsini. Kolay değil bu bebekleri alışkanlıklarından vazgeçirmek emek istiyor, Allah emeklerini boşa çıkarmasınSen mamayı sütünü yetersiz hissettiği için mi veriyorsun?
Ay bestlak bende de işe yaramadı gibi. Biberonla mama veriyorum mecburen şu iki gündür meme savaşı veriyoruz önceden memeyi çok güzel tutan kızım memeyi tutana kadar kriz geçiriyorBenim de sutum yetmiyor. Sabirla emziriyorum. Ama memeden sut gelmeyince oglum sinirleniyor. Bestlak hic ise yaramiyor bence. Dun solgarin sut arttirici takviyesini aldim yeast b12 insallah ise yarar. Sabirli olucaz canim yapcak bisi yok. Mama veriyorum. Umarim memenin yeterli olacagi gunleri de goruruz
Dereotu yiyorum özellikle bebiş uyuyunca uyumaya da dikkat ediyorum ama gece mecbur uykusuz kalıyorumBenim bazı günler hiç yokken bazı günler ağıra zorlar ya da eğilip doğrulursam kırmızı az bi kanamam oluyor
Ya gülmekten öldüm
Bu doktor iyi mi kötü mü bilemedim. Çok fazla şey konuştuk, boyu ölçmeyi unuttu.
İshale e süt alerjisi olanlarda oluyor dedi. E ama ben katı Diyet uyguluyorum dedim. Düzelmeuebilir dedi. Bilmiyorum ya içime Sinen bi doktor bulamadım.
Sürekli geviş getirir gibi midesi ağzına geliyor. Arada da kusması var son 1 aydır. Çok değil ama az az. Bi şurup yazdı katılaştırıyor sütü. Her emzirme sonrası verebilirsin dedi ama bence gerek yok gibi de.
3 haftada 600 gr almış
Kilo alımı çok dengesiz. Bakıyorum üst üste 35 er gr alıyo bazen. Bazen de 3 günde 50 gr.
Rezene için zararlı diyorlar ama tahin helvası yiyorum hurma da alayımTecrübeli anne olduk bizdehayırlı olsun canım ben rezene içtim çokca hurma ve tahin helvası yedim
Çok sevindim canım birşeyler yoluna girmeye başladıkça insan huzur buluyorHey maşallah canım
Yağmurcum maşallah diyeyim Doruk da birkaç gündür meme tutuyor ve deneye yanıla sevdiği pozisyonu buldum futbol topuymuş bizim debir de eğer yapabilirsen, yanına yatırıp yastıkta hafif çevirip memeyi direkt ver.
ztn artık kilo alımları azalıcak bu aydan snr. şimdiden farketmıssndr memeyı bırakma laf dinleme ben artık emzirirken konusmayı bıraktm. birde belki sen süte yoğunlaşıyorsn ama atıyorm bal yıyosndr o yapıodur ben hep defter tutuyordm mesela bnmki mayalı selerden etkılenıodu. tabı yazdıkca anladım bunu yedım söyle yaptı diye. 4.ayda da gecti gtti. heryazdıkları surup murup bağırsak florasanını bozuyor inan hava verıorm o bile kakayı yeşile cevırdı. bgn bzmkide bni cok korkuttu öksürükten boğuldu kustu ama nasıl hic görmemiştm böle bişe nese snr rahatladı.Benim bazı günler hiç yokken bazı günler ağıra zorlar ya da eğilip doğrulursam kırmızı az bi kanamam oluyor
Ya gülmekten öldüm
3 haftada 600 gr almış
Şifa olsun sütler minik kuşaBide bunu deneyelim bakalım minik sıpaya. Evet kuzum sütüm yetersiz minik kuşun emmede çok şükür problemi yok ama aşırı ağlıyor emiyor süt gelişi azalınca sustur susturabilirsennevet kuzum hem altan hemde üstten c şekkinden kavrıyorum. O şekilde de kadın ara ara sık gögüslerini dedi. Sizin futbol topu tutusuymus kuzum kadın onu yaptırmıs bana yaptırırken ama şey dedi biraz da böyle emzir yan tarafta ki kanalları bitirsin dedi
Canım bişeyler bir yandan yoluna girerken bir yandan bozuluyor. Yeni günler yeni düzenler getiriyor. Biz de her gün ayrı şeyler öğreniyoruz.Çok sevindim canım birşeyler yoluna girmeye başladıkça insan huzur buluyor
Oh ohBebek rahatlasın diye Malatya dan kayısı getirttim, 5-6 tane yedim. Günde 1 kez zar zor kaka yapan çocuk 4 kere yaptıkilo vermiştir kesin..yemeyim değil mi?
bnm dr um da bzmkine söyledi. şaşılık dr. una yazdım dünya gözde 4.aydan snr getirin dedi. bzmki ilk uyanınca oluyor snr sabitliyor inşallah gecici durumdur.Ay sonu doktora gitcem sorcaklarımı liste yaptım bunuda sorayım bide sağlık ocağında doktor sinir etti beni bir gözünde kayma var şaşılık baktırın dedi hemşire diyorki 3 ay dolmadan kaslar bile gelişmiyor 6 aya kadar hafif kaymalar olabiliyormuş okudum heryerde onuda sorcam kendi doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?