Evet evet direk bir hırıltı sesi, ciğerlerden geliyor sanıyorum bazen ama balgammış. Bu arada ben geceleri 2 çay kaşığı ıhlamur veriyorum balgamıda söktürüyor dediler bilginiz olsun. Nasıl hasta oldu böyle anlamadım
Odasını sık sık havalandır, yattığı yerde ki kumaşları değiştir deterjan kokusu olmasın. Bulunduğu yerde toz olmasın. Evde sigara içen varsa çocukla temas etmesin. Benim kuzenin çocuğundada vardı hırıltı doğdugundan beri doktoru bunlara dikkat et demiş rahatlamıştı çocuk. Ciger filmi çekildi vs hiç bir şeyi yok çok şükür
Kızlar bebek uykuda sürekli ıkırdanıo mıkırdanıyor. Huzursuz gibi. Acaba destekli yan mı yatırsam biraz? Siz yan yatırıyor musunuz? Bir de ilk kez reflü yatağına koymadım, kusmuş yandan. Gece kusması tehlikeli mi acaba,
Kızlar bebek uykuda sürekli ıkırdanıo mıkırdanıyor. Huzursuz gibi. Acaba destekli yan mı yatırsam biraz? Siz yan yatırıyor musunuz? Bir de ilk kez reflü yatağına koymadım, kusmuş yandan. Gece kusması tehlikeli mi acaba,
Depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ben de emzirirken sonra ayaktayken yakalandım Kocaeli’de. Aldık kucağımıza bekledik geçsin diye çömelme vs insan o panikle ne yapacağını bilemiyor çok zor bi geceydi..
Canım ben reflü yatağını kullanıyorum doğduğundan beri, beşik içine koyuyorum gece. Sabah da salona taşıyorum. Bizimki de çok kusuyor korkuyorum. Gece kusması tehlikeli bence, biz de bazen derin uykuda oluyoruz çünkü.
ya benim yeni aldigim mama, kizin midesini baya sertlestiriyor, kaka yaparken cok zorlaniyor.
Benzer bir durum yasayip , daha sindirimi rahat mamaya gecen var mi ? hangi mamayi onerirsiniz?
Depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ben de emzirirken sonra ayaktayken yakalandım Kocaeli’de. Aldık kucağımıza bekledik geçsin diye çömelme vs insan o panikle ne yapacağını bilemiyor çok zor bi geceydi..
Canım ben reflü yatağını kullanıyorum doğduğundan beri, beşik içine koyuyorum gece. Sabah da salona taşıyorum. Bizimki de çok kusuyor korkuyorum. Gece kusması tehlikeli bence, biz de bazen derin uykuda oluyoruz çünkü.