2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Odasını sık sık havalandır, yattığı yerde ki kumaşları değiştir deterjan kokusu olmasın. Bulunduğu yerde toz olmasın. Evde sigara içen varsa çocukla temas etmesin. Benim kuzenin çocuğundada vardı hırıltı doğdugundan beri doktoru bunlara dikkat et demiş rahatlamıştı çocuk. Ciger filmi çekildi vs hiç bir şeyi yok çok şükür

Kızlar bebek uykuda sürekli ıkırdanıo mıkırdanıyor. Huzursuz gibi. Acaba destekli yan mı yatırsam biraz? Siz yan yatırıyor musunuz? Bir de ilk kez reflü yatağına koymadım, kusmuş yandan. Gece kusması tehlikeli mi acaba,

benim kiz basindan beri cogunlukla yan yatiyor sirt ustu yatmayi hic sevmiyor , kendini donduruyor hafiften

Kızlar sallandık
O neydi ya
Off kanım çekildi resmen çok kötüydü hala elim ayağım titriyor
Gerçekten çok fena oldum ben de
Emzirirken yakalandimeşime cocuklarim dedim. Her biri kendi odasında elim kolum bağlıydı memede olduğu için. Yaşadığım korku çok kötüydü.
Ben de tam yatağa yeni yatmıştım yüreği hop ediyor insanın hiç hissetmeyenler de varmış. 6 şiddetindeki deprem hissedilmeyecek gibi de değil ki.

O neydi ya

Gerçekten çok fena oldum ben de

Ben de tam yatağa yeni yatmıştım yüreği hop ediyor insanın hiç hissetmeyenler de varmış. 6 şiddetindeki deprem hissedilmeyecek gibi de değil ki.
Nasıl yorgunsak biz eşimle bayılmışız resmen. Uyanmadık iyi ki uyanmamışız yoksa ben eve zor girerdim uzun süre

Depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ben de emzirirken sonra ayaktayken yakalandım Kocaeli’de. Aldık kucağımıza bekledik geçsin diye çömelme vs insan o panikle ne yapacağını bilemiyor çok zor bi geceydi..

Canım ben reflü yatağını kullanıyorum doğduğundan beri, beşik içine koyuyorum gece. Sabah da salona taşıyorum. Bizimki de çok kusuyor korkuyorum. Gece kusması tehlikeli bence, biz de bazen derin uykuda oluyoruz çünkü.

ya benim yeni aldigim mama, kizin midesini baya sertlestiriyor, kaka yaparken cok zorlaniyor.
Benzer bir durum yasayip , daha sindirimi rahat mamaya gecen var mi ? hangi mamayi onerirsiniz?

Ben sürekli yan yatırıyorum. Çocuk bile o kadar alıştı ki sırt üstü yatamıyor. Gündüz sürekli gözümüz onlarda ama gece ister istemez dalıyoruz uykuya
Tesekkür canımm ayaklansın giderim insallah

Reflü yatağında çok kaymaya başladı canım. Üzerindeki battaniyenin altına girmeye başladı. O yüzden kaldırdım. Sen böyle bir sorun yaşıyor mısun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…