2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Reflü yatağında çok kaymaya başladı canım. Üzerindeki battaniyenin altına girmeye başladı. O yüzden kaldırdım. Sen böyle bir sorun yaşıyor mısun?
Ben en altına yastık koyuyorum. O dediğini bizde yasadık ayaklarının altına yastık koyunca olması. Gündüz uykusunda dene istersen tek sefer

Hangisini kullanıyordun ki
enfamil kullaniyorduk en basta sonra nestle good starta gectim ama ikiside organik degil malesef. iclerinde palm yagi fln hersey var. degsitirmek istiyorum.
amerikan markasi hepsi. dr veya hemsireye sordugum da hangi mamayi alayim diye onlar da hemen hemen butun markalae ayni sey dedi.

Ben hipp organic combiotik kullanıyorum senin günlerinde kakasını çok normal yapıyordu. Yeni yeni kakası değişiyor artık son 1 haftadır

Reflü yatağında çok kaymaya başladı canım. Üzerindeki battaniyenin altına girmeye başladı. O yüzden kaldırdım. Sen böyle bir sorun yaşıyor mısun?

Burdaki öneri işe yarayabilir canım, ben altına ufak bir yastık koyuyorum kaymıyor. Battaniye altında kalma olayı da çok tehlikeli aman dikkat ben bir sefer yakaladım öyle allahtan hemen farkettim.

Ben hipp organic combiotik kullanıyorum senin günlerinde kakasını çok normal yapıyordu. Yeni yeni kakası değişiyor artık son 1 haftadır
benim ki her gun 3-4 sefer kaka yapiyor. bazen az bazen cok tabi ama yaparken cok zorlaniyor.

Bende hipp alicam galiba. hemen hemen herkes cok memnun. kargo parasi buraya biraz fazla ama olsun , ne oldugu belirsiz mamalar yedirmektense 2 kusur fazla oderiz

Orda yok mu bu marka. Organik combiotik olanı al ama canım

ya benim yeni aldigim mama, kizin midesini baya sertlestiriyor, kaka yaparken cok zorlaniyor.
Benzer bir durum yasayip , daha sindirimi rahat mamaya gecen var mi ? hangi mamayi onerirsiniz?
Biz baştan beri hipp kullanıyoruz ama bizimki 2-3 günde 1 kaka yapıyor doktor bebelac gold dedi ama bizim kız içmiyor halen hipp kullanıyoruz bazılarına çok yarıyor hipp

Aynen organik combiotik al e bebekte 800 gram 299 tl daha uyguna geliyor
e bebek malesef buraya yollamiyor yoksa Turkiye fiyatlari bana acayip uyguna denk geliyor.
bir avrupa sitesinden 45 kanada dolarina aldim +22 express kargo odedim. bakayim benim kizda da ise yararsa , Turkiye den kuzenime aldirip , ptt ile buraya kargolatirim eger ptt kabul ederse

Bir kahve keyfi yapayım dedim bebek uyanmadan O da kahvenin dökülmesi ile perişan oldu Halime mi güleyim yoksa Ağlayayım mı hadi birlikte ağlayalım Bu arada hala çocuk uyurken kahve keyfi yapayım Belki yarın bu keyiften mahrum kalırım

Eklentiler

• 20221123_125946.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 54
Güneş sabah yine ateşlendi. Gece 2 buçuktan beri bi uyku uyumadı düzgün.
Gerçekten rotadan emin değilim şu anda
İnşallah sizin sonraki aşılar sorunsuz geçer canım benim
Not aldım canım
Gündüz uykuları çok düzensiz ya 1 hafta iyi gibiydik aşı bozdu rutinimizi
Güneşin öğlen 13:30 gibi bi uykusu geliyor kaçırmaz uyutursam her şey yolunda giderse 2 bazen 3 saate kadar uyuyor.
Oyun halısının ne işe yaradığını henüz çözemedi ama ben yatırıyorum ayaklarıyla vuruyro
Şarkıları söylüyorum oyuncakları oynatıyorum. Benim için yorucu ama güneşi aşırı güldürüyor çığlık filan atıyor. En güzel fotoğrafları o zaman çekiyorum ateşi varken bile ben şarkı söylemeye başlayınca susup bi şeyler mırıldanıyor benle
Oyuncak tutma yok, kolları sürekli kıpır kıpır olunca oyuncaklara da vuruyor, denk geliyor
Ne tutacak bilmiyorum merakla bekliyorum

yok canim , avrupa dan geliyor buraya. Organik olan bir iki marka var ama icinde cok fazla misir surubu, nisasta fln var icime sinmedi bir turlu
Ya onlar biize bile zararlı ufacık bebeler napsın
Aynen organik combiotik al e bebekte 800 gram 299 tl daha uyguna geliyor
Bende öyle yapıyorum o daha uygun aynen
Annem gittiğinden beri bebe uyurken ya temizlik ya yemek yapıyorum

Ben de çayı demledim bebeyle uğraşıyorum. Bakalım içmek nasip olacak mı

3. Ayda tutmaya baslar canım az kaldı o evrelerede bende oyun halısından alacam artık çevreyi farketmeye basladı hareketli nesneler bir şeylere dokunmak vs onunda yaratıcılıgı acısından iyi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…