2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum

Canim ben bilmiyorum olcumlerini suan ama bu bebekler hepsi fabrikadan cikmis degiller sonucta. Kimi koca kafali olur kimi kucuk yuzlu olur kimi uzun kimi kisa ayni bizim gibi yani takma kafana

hope2022 biraz durdu canım sonra yine çirkefliğini yaptı gaz sancılarınna iyi geliyor dediler ondan geldik kuzum bakıcaz duruma
-Sunshine keşke kapatabilsek sizinle paylaşmak istiyorum ama dışarıdan da görüyorlar diyorum zaten çıkartıyorsun dışarı birşey olmaz
Dediğin gibi tek seferde kıtlanacak minnak

Ben de atmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanacağım

Spa sonrası akşam çok güzel geçiyor diyorlar hadi inşallah

Ben de atmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanacağım

Spa sonrası akşam çok güzel geçiyor diyorlar hadi inşallah
Çalışan kız ağlayınca sakinleştir annesi diye bana veriyor ah bilsem sakinleştirmeyi diyorum
Çok yoruldu şu an bakın gece çok güzel uyur dedi he he diyorum ben içimden
Güneş kızı bekliyoruz

Çalışan kız ağlayınca sakinleştir annesi diye bana veriyor ah bilsem sakinleştirmeyi diyorum
Çok yoruldu şu an bakın gece çok güzel uyur dedi he he diyorum ben içimden
Güneş kızı bekliyoruz
Yok atmayacağım ne zaman buraya foto atsam çok zor akşamlar geçiriyoruz biraz batıl ama
Hadi bakalım deneyimlerini bekliyoruz

Canim ben bilmiyorum olcumlerini suan ama bu bebekler hepsi fabrikadan cikmis degiller sonucta. Kimi koca kafali olur kimi kucuk yuzlu olur kimi uzun kimi kisa ayni bizim gibi yani takma kafana
Canım doğduğu hafta 35 miş şimdi 37 olması gerekir dedi. Bizimki 35 ten de küçük çıktı. Yani küçülmüş resmen

2 saatte teker teker malzemeleri konulurak yapılan yemeği tek başına oturdu yedi bana gel birlikte yiyelim dedi bende bebeği uyutuyordum o uyurken biraz dinlenip uyumak istedim 30 dakika sürdü uykumuz hem aç kaldım hemde yeni bir mücadale turumuz başladı bakalım kaç saat sürecek

Canım doğduğu hafta 35 miş şimdi 37 olması gerekir dedi. Bizimki 35 ten de küçük çıktı. Yani küçülmüş resmen
Bizimlinin de doğum kağıdında 35 yazıyor 1 hafta sonra 33 cıktı doktor ilk doğduğunda ödem oluyor o sebeple 35 ölçülmüştür dedi. Kafa küçülmez dedi. Bilgin olsun canım. Sonraki 1 aylık kontrolde de büyümüştü

Eyvah hadi bakalım gazanız mübarek olsun onlar uyurken insan ne için zaman ayıracağını şaşırıyor

Memede huzursuzluk bizde de gazım var işareti canım, ben de kaldırıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, bazen gazı çıksa da huzursuzluk devam ediyor uykusu olduğunu anlıyorum. Memede uyukluyor bizimki daha çok ama uykuları 10 dakika falan sürüyor ne yazık ki. Sallamayı ben hiç denemedim annem yapıyor arada uyuyor ama o da yine çok kısa sürüyor. Derin uyumayınca da acaba doymuyor mu diye düşünüyorum çünkü bu çocuk her ağladığında meme veriyorum ben ve memedeki beslenme zamanları çok kısa sürüyor yine uyukluyor sonra. Bi 10 dakika uyuyup 5 dakika sakin kalıp yine memeye saldırıyor. Sanırım huy edindi bunu

Evet sağlık ocağındaki hemşire ödemi de söyledi. Ama 33 günlüğüz canım en az 36-37 olması gerekiyormuş öyle bile olsa

Eyvah hadi bakalım gazanız mübarek olsun onlar uyurken insan ne için zaman ayıracağını şaşırıyor
Her gün bir makine dolusu çamasırı cıkıyor bide onu as ser katla zaten 2 uyku arasına gidiyor eşim evden calısıyor pc basından kalkamıyor mola hariç artık 2 gündür kuruyanları önüne veriyorum işin yokken katla diye bir yerden tasarrufa geçtim

Bebeğim ara ara krize girer gibi ağlayıp memede tuttugumda sakinleyip uyuyor. Mama verdiğimde de öyle genede emip uyuyor o şekilde uyudugunda çığlık çığlığa uyanıyor gazını çıkartamadıgımız içi. Gögsünde sürekli uyutan arkadaslar bunuda düşünsün bence çocuk tamam ten tene durun sürekli gögsünfe dursun vs ama fazla durdugunda gaz yapıyor. Emzirme danısmanı bana 20 dk emziriyorsan 10 dk emzir gaz cıkar sonra 10 dk devam et yada 30 dk emziriyorsan yarı yarıya gaz cıkarıp devam et diyor

Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
kaç günlük bebişin ve kaç haftalık doğdu, kaç cmle nekdr büyüdü.doğru ölctüler mi acaba? bazen kendi dr. unla farklı ölçüyorlar.

evet ama kafa ölcümlerini cok önemsiyolar belirli persentilde olmalı ve belirli sekılde büyümeli onun için tek dr. da gitmede fayda var

Kıyafetler
Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardak nazar değer demedi deme
Biz aynı anda yemeğe pek oturamıyoruz
Ya o da lohusa depresyonuna son anda giren esi icin ne yapsin :) sabah biraz uyudum sukurler olsun kahvalti hazırlamış bebiste o sira sizdiydi ama esim gitti aglamaya basladi sag olsun bizi yalniz birakti :)

O uyuynca nereye kosacagimi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…