- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
Ben de atmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanacağımhope2022 biraz durdu canım sonra yine çirkefliğini yaptı gaz sancılarınna iyi geliyor dediler ondan geldik kuzum bakıcaz duruma
-Sunshine keşke kapatabilsek sizinle paylaşmak istiyorum ama dışarıdan da görüyorlar diyorum zaten çıkartıyorsun dışarı birşey olmaz
Dediğin gibi tek seferde kıtlanacak minnak
Çalışan kız ağlayınca sakinleştir annesi diye bana veriyor ah bilsem sakinleştirmeyi diyorumBen de atmamak için kendimi zor tutuyorum ama dayanacağım
Spa sonrası akşam çok güzel geçiyor diyorlar hadi inşallah
Yok atmayacağım ne zaman buraya foto atsam çok zor akşamlar geçiriyoruzÇalışan kız ağlayınca sakinleştir annesi diye bana veriyor ah bilsem sakinleştirmeyi diyorum
Çok yoruldu şu an bakın gece çok güzel uyur dedi he he diyorum ben içimden
Güneş kızı bekliyoruz
Canım doğduğu hafta 35 miş şimdi 37 olması gerekir dedi. Bizimki 35 ten de küçük çıktı. Yani küçülmüş resmenCanim ben bilmiyorum olcumlerini suan ama bu bebekler hepsi fabrikadan cikmis degiller sonucta. Kimi koca kafali olur kimi kucuk yuzlu olur kimi uzun kimi kisa ayni bizim gibi yani takma kafana
2 saatte teker teker malzemeleri konulurak yapılan yemeği tek başına oturdu yedi bana gel birlikte yiyelim dedi bende bebeği uyutuyordum o uyurken biraz dinlenip uyumak istedim 30 dakika sürdü uykumuz hem aç kaldım hemde yeni bir mücadale turumuz başladıNe olduysa bizde bu bir haftada oldu
Yaaaevet kuzucum artık bir şeyleri keşfedip oyalanmaya başladılar neyse ki
Ben de türlü şaklabanlıklar ile yemek yapıyorum bazen
Kuzum güneş memede ağlamaya başlıyorsa kucakta da huzursuz ise hemen yatırıyorum. Bu benim için uykum var davranışı
Biraz hafif ayakta sallama biraz ninni uyuyor. Uyutmaya çalışırken Ağlarsa hemen meme. Böyle bir döngü oluyor bıkmadan devam ediyorum uyuyor.
Mesela aşıdan beri çok huzursuz
Normal ninniyle pek uyutamadım. Robot süpürge çalışırken derin uykuya ancak geçti bugün.
Öğlenleri 1 gibi uykusu geliyor. Eğer onu kaçırmazsam ve derin uykuya geçerse 2-3 saat uyuyor
Tabi arada uyanıyor gürültü ile uyumaya devam ediyor
Ya da çok ayılmasan hemen emzirip yeniden memede uyuyor yeniden anakucağına bırakıyorum filan.
Ay maşallah kartpostallık olmuşşu fotoları dışarıya kapatabilsek keşke Allahım nazarlardan saklasın
2 kıt da biter bu
Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardaknazar değer demedi deme
Biz aynı anda yemeğe pek oturamıyoruz
Canım doğduğu hafta 35 miş şimdi 37 olması gerekir dedi. Bizimki 35 ten de küçük çıktı. Yani küçülmüş resmen
Bizimlinin de doğum kağıdında 35 yazıyor 1 hafta sonra 33 cıktı doktor ilk doğduğunda ödem oluyor o sebeple 35 ölçülmüştür dedi. Kafa küçülmez dedi. Bilgin olsun canım. Sonraki 1 aylık kontrolde de büyümüştüCanım doğduğu hafta 35 miş şimdi 37 olması gerekir dedi. Bizimki 35 ten de küçük çıktı. Yani küçülmüş resmen
Allahım yicemTüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
Eyvah2 saatte teker teker malzemeleri konulurak yapılan yemeği tek başına oturdu yedi bana gel birlikte yiyelim dedi bende bebeği uyutuyordum o uyurken biraz dinlenip uyumak istedim 30 dakika sürdü uykumuz hem aç kaldım hemde yeni bir mücadale turumuz başladıbakalım kaç saat sürecek
Memede huzursuzluk bizde de gazım var işareti canım, ben de kaldırıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, bazen gazı çıksa da huzursuzluk devam ediyor uykusu olduğunu anlıyorum. Memede uyukluyor bizimki daha çok ama uykuları 10 dakika falan sürüyor ne yazık ki. Sallamayı ben hiç denemedim annem yapıyor arada uyuyor ama o da yine çok kısa sürüyor. Derin uyumayınca da acaba doymuyor mu diye düşünüyorumNe olduysa bizde bu bir haftada oldu
Yaaaevet kuzucum artık bir şeyleri keşfedip oyalanmaya başladılar neyse ki
Ben de türlü şaklabanlıklar ile yemek yapıyorum bazen
Kuzum güneş memede ağlamaya başlıyorsa kucakta da huzursuz ise hemen yatırıyorum. Bu benim için uykum var davranışı
Biraz hafif ayakta sallama biraz ninni uyuyor. Uyutmaya çalışırken Ağlarsa hemen meme. Böyle bir döngü oluyor bıkmadan devam ediyorum uyuyor.
Mesela aşıdan beri çok huzursuz
Normal ninniyle pek uyutamadım. Robot süpürge çalışırken derin uykuya ancak geçti bugün.
Öğlenleri 1 gibi uykusu geliyor. Eğer onu kaçırmazsam ve derin uykuya geçerse 2-3 saat uyuyor
Tabi arada uyanıyor gürültü ile uyumaya devam ediyor
Ya da çok ayılmasan hemen emzirip yeniden memede uyuyor yeniden anakucağına bırakıyorum filan.
Ay maşallah kartpostallık olmuşşu fotoları dışarıya kapatabilsek keşke Allahım nazarlardan saklasın
2 kıt da biter bu
Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardaknazar değer demedi deme
Evet sağlık ocağındaki hemşire ödemi de söyledi. Ama 33 günlüğüz canım en az 36-37 olması gerekiyormuş öyle bile olsaBizimlinin de doğum kağıdında 35 yazıyor 1 hafta sonra 33 cıktı doktor ilk doğduğunda ödem oluyor o sebeple 35 ölçülmüştür dedi. Kafa küçülmez dedi. Bilgin olsun canım. Sonraki 1 aylık kontrolde de büyümüştü
Her gün bir makine dolusu çamasırı cıkıyor bide onu as ser katla zaten 2 uyku arasına gidiyorEyvahhadi bakalım gazanız mübarek olsun onlar uyurken insan ne için zaman ayıracağını şaşırıyor
kaç günlük bebişin ve kaç haftalık doğdu, kaç cmle nekdr büyüdü.doğru ölctüler mi acaba? bazen kendi dr. unla farklı ölçüyorlar.Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
evet ama kafa ölcümlerini cok önemsiyolar belirli persentilde olmalı ve belirli sekılde büyümeli onun için tek dr. da gitmede fayda varCanim ben bilmiyorum olcumlerini suan ama bu bebekler hepsi fabrikadan cikmis degiller sonucta. Kimi koca kafali olur kimi kucuk yuzlu olur kimi uzun kimi kisa ayni bizim gibi yani takma kafana
Ya o da lohusa depresyonuna son anda giren esi icin ne yapsin :) sabah biraz uyudum sukurler olsun kahvalti hazırlamış bebiste o sira sizdiydi ama esim gitti aglamaya basladi sag olsun bizi yalniz birakti :)Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardaknazar değer demedi deme
O uyuynca nereye kosacagimi bilmiyorum kiSevdi mii o şekilde durmayıı maşallah tosuna
Presentel tablosu mu ne var internette ona baksana canım. Bende 1 ay aşısında sağlık ocağında ki kadın kafamı karıştırdı sonra takmadım açıkcası zaten benim oğlumun yüz yapısı küçük duruyor yani. 35 doğdu kafa çevresi 1 ay kontorülünde de 35 cıktı bu çocuk 35 doğmamıştır 33 doğmustur yanlıs yazmıslar onlar dedi. Kağıtta 35 yazıyor dedim yanlıstır o yanlıstır büyümez olur mu 1 ayda dedi. Ben üzüldüm tabi 1 gün öncesinde doktora kontrole gittik prof bide gittiğim doktor hacettepe ünide sorun olsa söylerdi heralde diye eşimle konustuk sonrada takmamaya karar verdim. D vitamini veriyormusun dedi evet dedim ne kadar miktarı dedi kutuda 10 damla diyor o sekilde veriyorum dedi 10 damla cok 3 damla verilir vs vs yaptı. Bende doktor önerdi bu damlayı eczacıda bu sekilde kullanın dedi dedim. Doktorun ne diyor bence ona bak sen aile hekimindeki hemşireden çok bir şey beklemiyorum ben açıkcası öyle olsa sütüm az dememe rağmen bırak ağlasın mamaya alışmasın dedi bana
Ben en son artık bak senin karnın doyuyor annecim benim ki de doysun diye diye uyutuyorum cocugu
Canım 31 günlükken de bizimki 34.6 dı ve doktor normal dedi. Önemli olan büyümesi dedi. Doktorunu dinle benceEvet sağlık ocağındaki hemşire ödemi de söyledi. Ama 33 günlüğüz canım en az 36-37 olması gerekiyormuş öyle bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?