2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
3. Ayda tutmaya baslar canım az kaldı o evrelerede bende oyun halısından alacam artık çevreyi farketmeye basladı hareketli nesneler bir şeylere dokunmak vs onunda yaratıcılıgı acısından iyi bir şey
Odadan çıkınca ağlıyor mu seninki de
Al al valla ben bu kadar memnun kalınabilir bi ürün olduğunu bilmezdim
Pazartesi günü tek başına bıraktım 5 Dk çığlıklar konuşmalar oyalandı baya

cnm toz mamaları yabancı ulkeler kabul etmiyor ptt alsa bile gümrükten gecmiyor.

cnm daha gülmeleri bile yenı yenı bzmkinin kahkahası yok o güncelleme bze daha gelmediyenı mi başladı szde. bzmkinde laf cok ama gülme azcıngırak gezdirince bakıyor ama daha dediğin gbi tutma yok

Odadan çıkınca ağlıyor mu seninki de
Al al valla ben bu kadar memnun kalınabilir bi ürün olduğunu bilmezdim
Pazartesi günü tek başına bıraktım 5 Dk çığlıklar konuşmalar oyalandı baya
Yok biz daha o evrede değiliz bizi bile yeni farkediyor. Tepesinde sallanan oyuncaklar varya dısarı cıkarken pusetine onlardsn tak. Ayrıda satılıyor onlar. Pazar günü eşim izinli almaya gitcez. Bebiş sakinse ben mutfakta pusete koyuyorum konusa konusa iş yapmaya calısıyorum o sakinken ne yapsam kar diye. İnternette 2. ayında o tarz oyuncakların hareketini seyretme zamanla onlara dokunma duyularını geliştirdiği yazıyor

Kızlar bebeleriniz gündüz uyuyor mu ya? Ben Bilge'nin hiç 2 saat uyuduğunu hatırlamıyorum anca emerken 5 dakia sonra daldığı 10 dakikalık kuş uykuları var o da hiç işime yaramıyor tabii evin işi kalıyor olduğu gibi. Gündüz uykusuna taktik verebilecek olan var mı? Gece de çok iyi bir performans sergilemiyor ama en azından toplamda 2 saat uyuyacak fırsat veriyor bana sağ olsun

Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum

Ya onlar biize bile zararlı ufacık bebeler napsın

Bende öyle yapıyorum o daha uygun aynen

Annem gittiğinden beri bebe uyurken ya temizlik ya yemek yapıyorum
Bende yemek piserken yaptım zaten ictim yedim sonra abrek viyakladi sanirim kiskandi . Onu da yedirdim :)

Kızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
3950 kilo ile 37 kafa capi ile hastaneden ciktim da . Benim doktor da kafasi buyuk dedi :) takma canim takma o kafa git gide buyuyor zaten

Çok üzüldüm ya tekrar çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir minnoşlar peki siz ciğerlere indiğini nasıl anladınız nasıl belirtiler vardı ? Bana kalsa şuan kalkıp gideceğim yine hastaneye fakat etrafındakiler tutuyor bişey olmaz diye. Burnunu sürekli temizliyorum serum fizyolojik kullanıyorum oda zarar verecek diye korkuyorum bu kadar çok kullanımda

Sagol canim tesekkurler size de cok gecmis olsun.
Cok yogun bi oksuruk vardi artik tikanacak kadar arka arkaya 8-9 kere oksuyordu. Bir de tikaliydi burnunu ne kadar ceksem de acamiyordum aglarken kipkirmizi oluyordu.

Senden sonra aklıma şüphe düştü doruku doktora götürdüm. Ciğerleri dolu dedi canım. Nebilazatör ile ventolin verdiler hastanede. Yarın tekrar sabah kontrole gidicez.
Iyi yapmissin canim tetikte olmakta fayda var. Burada kucucuk bebeklerden 7-8 yasa kadar bir suru cocuk var hepsi hasta cok fena bir salgin soz konusuymus. Insallah ventolin yeterli gelir ilerlemeden geri donersiniz hemen.
Bana nebulizatorle ventolin ve kortizon verdikten sonra sirtindan cigerlerinin oldugu kisma pat pat vurmami istediler. Yap istersen sende zarar gelmez.
Canim evde okula giden cocugun varsa ondan kapmis olabilir buyuk cocuklar belirti vermesede tasiyabiliyormus bu virusu. Bir de tabi opme durumlari faln oluyorsa ordan kapmis olabilir.
Sen dikkatli dinlemeye devam et bir seu olursa gecikmeden gotur muhakkak o balgam cigerlerine inmesin.

Tüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
Sevdi mii o şekilde durmayıı maşallah tosuna
Presentel tablosu mu ne var internette ona baksana canım. Bende 1 ay aşısında sağlık ocağında ki kadın kafamı karıştırdı sonra takmadım açıkcası zaten benim oğlumun yüz yapısı küçük duruyor yani. 35 doğdu kafa çevresi 1 ay kontorülünde de 35 cıktı bu çocuk 35 doğmamıştır 33 doğmustur yanlıs yazmıslar onlar dedi. Kağıtta 35 yazıyor dedim yanlıstır o yanlıstır büyümez olur mu 1 ayda dedi. Ben üzüldüm tabi 1 gün öncesinde doktora kontrole gittik prof bide gittiğim doktor hacettepe ünide sorun olsa söylerdi heralde diye eşimle konustuk sonrada takmamaya karar verdim. D vitamini veriyormusun dedi evet dedim ne kadar miktarı dedi kutuda 10 damla diyor o sekilde veriyorum dedi 10 damla cok 3 damla verilir vs vs yaptı. Bende doktor önerdi bu damlayı eczacıda bu sekilde kullanın dedi dedim. Doktorun ne diyor bence ona bak sen aile hekimindeki hemşireden çok bir şey beklemiyorum ben açıkcası öyle olsa sütüm az dememe rağmen bırak ağlasın mamaya alışmasın dedi bana
Bende yemek piserken yaptım zaten ictim yedim sonra abrek viyakladi sanirim kiskandi . Onu da yedirdim :)
Ben en son artık bak senin karnın doyuyor annecim benim ki de doysun diye diye uyutuyorum cocugu

cnm daha gülmeleri bile yenı yenı bzmkinin kahkahası yok o güncelleme bze daha gelmediyenı mi başladı szde. bzmkinde laf cok ama gülme azcıngırak gezdirince bakıyor ama daha dediğin gbi tutma yok
Ne olduysa bizde bu bir haftada oldu
Yaaa evet kuzucum artık bir şeyleri keşfedip oyalanmaya başladılar neyse ki
Ben de türlü şaklabanlıklar ile yemek yapıyorum bazen
Kuzum güneş memede ağlamaya başlıyorsa kucakta da huzursuz ise hemen yatırıyorum. Bu benim için uykum var davranışı
Biraz hafif ayakta sallama biraz ninni uyuyor. Uyutmaya çalışırken Ağlarsa hemen meme. Böyle bir döngü oluyor bıkmadan devam ediyorum uyuyor.
Mesela aşıdan beri çok huzursuz
Normal ninniyle pek uyutamadım. Robot süpürge çalışırken derin uykuya ancak geçti bugün.
Öğlenleri 1 gibi uykusu geliyor. Eğer onu kaçırmazsam ve derin uykuya geçerse 2-3 saat uyuyor
Tabi arada uyanıyor gürültü ile uyumaya devam ediyor
Ya da çok ayılmasan hemen emzirip yeniden memede uyuyor yeniden anakucağına bırakıyorum filan.

Tüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
Ay maşallah kartpostallık olmuş şu fotoları dışarıya kapatabilsek keşke Allahım nazarlardan saklasın
Kıtlamalık noel baba.
2 kıt da biter bu
Ah o yarim caylar :) sabah anca esimle iciyorum 2 cay . Sonrasi yok:)
Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardak nazar değer demedi deme
Biz aynı anda yemeğe pek oturamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…