Beni niye ağlatıyorsun
Odadan çıkınca ağlıyor mu seninki de3. Ayda tutmaya baslar canım az kaldı o evreleredebende oyun halısından alacam artık çevreyi farketmeye basladı hareketli nesneler bir şeylere dokunmak vs onunda yaratıcılıgı acısından iyi bir şey
cnm toz mamaları yabancı ulkeler kabul etmiyor ptt alsa bile gümrükten gecmiyor.e bebek malesef buraya yollamiyor yoksa Turkiye fiyatlari bana acayip uyguna denk geliyor.
bir avrupa sitesinden 45 kanada dolarina aldim +22 express kargo odedim. bakayim benim kizda da ise yararsa , Turkiye den kuzenime aldirip , ptt ile buraya kargolatirim eger ptt kabul ederse
uzdu bu benicnm toz mamaları yabancı ulkeler kabul etmiyor ptt alsa bile gümrükten gecmiyor.
cnm daha gülmeleri bile yenı yenı bzmkinin kahkahası yok o güncelleme bze daha gelmediGüneş sabah yine ateşlendi. Gece 2 buçuktan beri bi uyku uyumadı düzgün.
Gerçekten rotadan emin değilim şu anda
İnşallah sizin sonraki aşılar sorunsuz geçer canım benim
Not aldım canım
Gündüz uykuları çok düzensiz ya 1 hafta iyi gibiydik aşı bozdu rutinimizi
Güneşin öğlen 13:30 gibi bi uykusu geliyor kaçırmaz uyutursam her şey yolunda giderse 2 bazen 3 saate kadar uyuyor.
Oyun halısının ne işe yaradığını henüz çözemedi ama ben yatırıyorum ayaklarıyla vuruyro
Şarkıları söylüyorum oyuncakları oynatıyorum. Benim için yorucu ama güneşi aşırı güldürüyor çığlık filan atıyor. En güzel fotoğrafları o zaman çekiyorumateşi varken bile ben şarkı söylemeye başlayınca susup bi şeyler mırıldanıyor benle
Oyuncak tutma yok, kolları sürekli kıpır kıpır olunca oyuncaklara da vuruyor, denk geliyor
Ne tutacak bilmiyorum merakla bekliyorum
Yok biz daha o evrede değilizOdadan çıkınca ağlıyor mu seninki de
Al al valla ben bu kadar memnun kalınabilir bi ürün olduğunu bilmezdim
Pazartesi günü tek başına bıraktım 5 Dk çığlıklar konuşmalar oyalandı baya
Yalnız mı ağlayaydım dostum.Beni niye ağlatıyorsun
Bebem kucağımda uyuyordu çocuğu ıslattım
Kıtlamalık noel baba.Tüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
Bende yemek piserken yaptım zaten ictim yedim sonra abrek viyakladi sanirim kiskandi . Onu da yedirdim :)Ya onlar biize bile zararlı ufacık bebeler napsın
Bende öyle yapıyorum o daha uygun aynen
Annem gittiğinden beri bebe uyurken ya temizlik ya yemek yapıyorum
3950 kilo ile 37 kafa capi ile hastaneden ciktim da . Benim doktor da kafasi buyuk dedi :) takma canim takma o kafa git gide buyuyor zatenKızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
Ah o yarim caylar :) sabah anca esimle iciyorum 2 cay . Sonrasi yok:)Ben de çayı demledim bebeyle uğraşıyorum. Bakalım içmek nasip olacak mı
Iyi yapmissin canim tetikte olmakta fayda var. Burada kucucuk bebeklerden 7-8 yasa kadar bir suru cocuk var hepsi hasta cok fena bir salgin soz konusuymus. Insallah ventolin yeterli gelir ilerlemeden geri donersiniz hemen.Senden sonra aklıma şüphe düştü doruku doktora götürdüm. Ciğerleri dolu dedi canım. Nebilazatör ile ventolin verdiler hastanede. Yarın tekrar sabah kontrole gidicez.
Canim evde okula giden cocugun varsa ondan kapmis olabilir buyuk cocuklar belirti vermesede tasiyabiliyormus bu virusu. Bir de tabi opme durumlari faln oluyorsa ordan kapmis olabilir.Evet evet direk bir hırıltı sesi, ciğerlerden geliyor sanıyorum bazen ama balgammış.Bu arada ben geceleri 2 çay kaşığı ıhlamur veriyorum balgamıda söktürüyor dediler bilginiz olsun. Nasıl hasta oldu böyle anlamadım
Hamileyken bitkisielle boya ile boyayanı duydumda emzirirken bilgim yokEmzirirken saç boyayan var mı aramızda süte geçme durumu var mı boyanın
Sevdi mii o şekilde durmayıı maşallah tosunaTüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
Presentel tablosu mu ne var internette ona baksana canım. Bende 1 ay aşısında sağlık ocağında ki kadın kafamı karıştırdı sonra takmadım açıkcası zaten benim oğlumun yüz yapısı küçük duruyor yani. 35 doğdu kafa çevresi 1 ay kontorülünde de 35 cıktı bu çocuk 35 doğmamıştır 33 doğmustur yanlıs yazmıslar onlar dedi. Kağıtta 35 yazıyor dedim yanlıstır o yanlıstır büyümez olur mu 1 ayda dedi. Ben üzüldüm tabi 1 gün öncesinde doktora kontrole gittik prof bide gittiğim doktor hacettepe ünide sorun olsa söylerdi heralde diye eşimle konustuk sonrada takmamaya karar verdim. D vitamini veriyormusun dedi evet dedim ne kadar miktarı dedi kutuda 10 damla diyor o sekilde veriyorum dedi 10 damla cok 3 damla verilir vs vs yaptı. Bende doktor önerdi bu damlayı eczacıda bu sekilde kullanın dedi dedim. Doktorun ne diyor bence ona bak sen aile hekimindeki hemşireden çok bir şey beklemiyorum ben açıkcası öyle olsa sütüm az dememe rağmen bırak ağlasın mamaya alışmasın dedi banaKızlar bugün sağlık ocağı aradı bizi. Hastanedeki ölçümleri istedi. 3900 kiloya 34,5 kafa çapı az dedi. Bilenler varsa kilosu ve kafa çapını yazabilir mi bana. Panik oldum
Ben en son artık bak senin karnın doyuyor annecim benim ki de doysun diye diye uyutuyorum cocuguBende yemek piserken yaptım zaten ictim yedim sonra abrek viyakladi sanirim kiskandi . Onu da yedirdim :)
Ne olduysa bizde bu bir haftada olducnm daha gülmeleri bile yenı yenı bzmkinin kahkahası yok o güncelleme bze daha gelmediyenı mi başladı szde. bzmkinde laf cok ama gülme az cıngırak gezdirince bakıyor ama daha dediğin gbi tutma yok
YaaaYok biz daha o evrede değilizbizi bile yeni farkediyor. Tepesinde sallanan oyuncaklar varya dısarı cıkarken pusetine onlardsn tak. Ayrıda satılıyor onlar. Pazar günü eşim izinli almaya gitcez. Bebiş sakinse ben mutfakta pusete koyuyorum konusa konusa iş yapmaya calısıyorum o sakinken ne yapsam kar diye. İnternette 2. ayında o tarz oyuncakların hareketini seyretme zamanla onlara dokunma duyularını geliştirdiği yazıyor
Kuzum güneş memede ağlamaya başlıyorsa kucakta da huzursuz ise hemen yatırıyorum. Bu benim için uykum var davranışıKızlar bebeleriniz gündüz uyuyor mu ya? Ben Bilge'nin hiç 2 saat uyuduğunu hatırlamıyorumanca emerken 5 dakia sonra daldığı 10 dakikalık kuş uykuları var o da hiç işime yaramıyor tabii evin işi kalıyor olduğu gibi. Gündüz uykusuna taktik verebilecek olan var mı? Gece de çok iyi bir performans sergilemiyor ama en azından toplamda 2 saat uyuyacak fırsat veriyor bana sağ olsun
Ay maşallah kartpostallık olmuşTüm gece hiç uyumadan bebesini spaya getirmiş bir anne ve huysuz bir noel baba bırakıyorum buraya
2 kıt da biter buKıtlamalık noel baba.
Aaaaa kız sen eşinle aynı anda çay mı içiyorsun, hem de 2 bardakAh o yarim caylar :) sabah anca esimle iciyorum 2 cay . Sonrasi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?