Bence alışkanlık geliştirmek için çok erken dönemdeler. Güneş anakucağında da sallanarak uyuyor, gündüzleri çoğu zaman.Kizim geceleri hic boyle uyumamazlik yapmazdi bazen zorlasa da bir sekilde kucagimda ya da omzumda uykuya dalardi. Annem ve teyzem bizdeler haftasonuna kadar, kızımı ayaklarinda sallıyorlar yapmayin desem de. Ve şimdi alisti mi ne oldu bugece kac saattir uyutamadim cok sinirliyim ve üzgünüm. Resmen rutinimiz bozuldu. Tamam faydaları cok sag olsunlar da ayakta sallamak icin erken degil mi yaa icim içimi yedi.
ya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyoryoksa kocama cok bilenirdim
esim lohusaliga giremedi yaBence alışkanlık geliştirmek için çok erken dönemdeler. Güneş anakucağında da sallanarak uyuyor, gündüzleri çoğu zaman.
Akşamları ben hafif sallayıp uyutuyorum ama sallamadığımda da sadece ninni ile uyuduğu çok oldu.
Bir de hızlı sallıyorlarsa uyarabilirsin sağlıklı değil çünkü.
Ve 8. Hafta ayağına girmiş olabilirsiniz şu an, biraz zor geçiyor 10 gün sürer muhtemelen.
bizimki de sürekli tip değiştiriyor sanki
takip etmeyi bıraktım sonucu merakla bekliyorum
Eşinin Lohusalığı nasıl gidiyor
Maşallah de her yerde anlatmaesim lohusaliga giremedi yaiki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor
gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)
dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmiscok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama
Hele dünürlerimin tatlılığına yaa.esim lohusaliga giremedi yaiki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor
gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)
dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmiscok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama
baslarda bende cok sinirleniyordum , yalan yokHele dünürlerimin tatlılığına yaa.
Benim de uyurken görünce bir osmanlı tokatı patlatasım geliyor.
İkimizin de haklı sebepleri var bebito.baslarda bende cok sinirleniyordum , yalan yok
ama adam 13-14 saat calisiyor
Benimkinide sallıyorlar tüm büyükler allahtan bizimki aramıyorum aynı düzeninde uyuyor sancısız ise bebekler çabuk düzene alışıyor çabuk unutuyorlarmış tekrar kendi düzenine alışabilir canım üzülmeKizim geceleri hic boyle uyumamazlik yapmazdi bazen zorlasa da bir sekilde kucagimda ya da omzumda uykuya dalardi. Annem ve teyzem bizdeler haftasonuna kadar, kızımı ayaklarinda sallıyorlar yapmayin desem de. Ve şimdi alisti mi ne oldu bugece kac saattir uyutamadim cok sinirliyim ve üzgünüm. Resmen rutinimiz bozuldu. Tamam faydaları cok sag olsunlar da ayakta sallamak icin erken degil mi yaa icim içimi yedi.
Spa sonrası geceniz nasıldııBenimkinide sallıyorlar tüm büyükler allahtan bizimki aramıyorum aynı düzeninde uyuyor sancısız ise bebekler çabuk düzene alışıyor çabuk unutuyorlarmış tekrar kendi düzenine alışabilir canım üzülme
Kızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun
sen bir kac aya kendini toparlar bunlarin hepsini burnundan getirirsinİkimizin de haklı sebepleri var bebito.Benimki sürekli uyuyor, iki güne bir işe gidiyor 8 9 saat sonra geliyor yine yatıyor. Başını yiyesice.
Getirdim getirdim, buz gibi soğuttum hayattan.sen bir kac aya kendini toparlar bunlarin hepsini burnundan getirirsin
hic sasirmadimGetirdim getirdim, buz gibi soğuttum hayattan.Doz aşımı olmasın.
Ya gerçekten bu doktorlar beni deli edicek. Onlar günde 50 bebek görüyo ama bizim için durumun böyle olmadığını anlamıyorlar. Araştır kuzum bulursun dişine göre bir doktor inşallahValla kuzu iyi bi çocuk doktoru bulmak kadın doğumcu bulmaktan çok daha zormuş.
O normal bu normal vs
Rota için gün verdi, dedim ki alerjileri var ağır gelmesin yapacak mıyız aşıyı, evet evet salgın vs bir şey olmaz diyor. Çok ishali var diyorum kilo alımı çok dengesiz biraz toparlanabilseydi ? ama yok ezbere cümleler
Her bebeğin ayrı değerlendirilmesi lazım yaa
Hangi şarkıymış o hemen ezberleyeyim
Heeeh işte aynen senle konuşmuştuk benim için de görevden çıkıp iletişim kurabildikçe daha huzurlu ve mutlu bi bebek oldu sanki.
Hem önce hemen kucağa almak yerine bu şekilde sakinleşmesi hoşuma gidiyor.
Çok daha iyi hissetmene çok sevindim canım benim
Deme yaözel aşıları yaptırmamayı düşüneceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Ahahahhahaah kız benim oğlum babasının kopyası kızım da kaynanama benziyor şuan ben napayımya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyoryoksa kocama cok bilenirdim
Güzeldi canım 3 kez uyandı meme için sakindi genel olarakSpa sonrası geceniz nasıldıı
Yaa canımsın çok teşekkür ederim hiç beklemiyordumm ilk kez evde geçiriyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?