2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence alışkanlık geliştirmek için çok erken dönemdeler. Güneş anakucağında da sallanarak uyuyor, gündüzleri çoğu zaman.
Akşamları ben hafif sallayıp uyutuyorum ama sallamadığımda da sadece ninni ile uyuduğu çok oldu.
Bir de hızlı sallıyorlarsa uyarabilirsin sağlıklı değil çünkü.

Ve 8. Hafta ayağına girmiş olabilirsiniz şu an, biraz zor geçiyor 10 gün sürer muhtemelen.
ya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyor yoksa kocama cok bilenirdim

bizimki de sürekli tip değiştiriyor sanki
takip etmeyi bıraktım sonucu merakla bekliyorum
Eşinin Lohusalığı nasıl gidiyor

esim lohusaliga giremedi ya iki iş yaptigi icin yoruluyor baya birde dogum da o kadar korktu ki hic gıkı cikmiyor

gece zorda kalmazsam uyandirmiyorum ama kendi uyaniyor yardim ediyor fln bende bisi demiyorum :)

dun hatta erken yataga gitti , bende kizi emzirdikden sonra gittim, baktim uyuyor , yanagindan optum , megersem uyanikmis cok hosuna gitti , haftalar sonra ilk defa temas ettim adama

Maşallah de her yerde anlatma

Hele dünürlerimin tatlılığına yaa.

Benim de uyurken görünce bir osmanlı tokatı patlatasım geliyor.

Benimkinide sallıyorlar tüm büyükler allahtan bizimki aramıyorum aynı düzeninde uyuyor sancısız ise bebekler çabuk düzene alışıyor çabuk unutuyorlarmış tekrar kendi düzenine alışabilir canım üzülme

Kızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun

Spa sonrası geceniz nasıldıı

Ara ara kuru kuruda tara canım azaltıyormus

Ya gerçekten bu doktorlar beni deli edicek. Onlar günde 50 bebek görüyo ama bizim için durumun böyle olmadığını anlamıyorlar. Araştır kuzum bulursun dişine göre bir doktor inşallah
ya benim kizin allahtan agzi, burnu ,yanaklari ve gidisi bana benziyor yoksa kocama cok bilenirdim
Ahahahhahaah kız benim oğlum babasının kopyası kızım da kaynanama benziyor şuan ben napayım

Günaydın herkese bebeğim bugün 56 günlük oldu dün akşam birden bana biraz sıcak geldi ateşi koltuk altında ölçtüm 37.6 geldi hemen soydum. 1 saat sonra 36.8 e geri döndü. Dünden beri iki kere öksürdu ve burnu tıkalı gibi gece ateşi ara,37.2 filan çıktı. Bende dün iki çay kaşığı ıhlamur verdim. Gece 1 kere öksürdu. Şimdi hirliyor gibi. Burnunu 3 saate bir temizliyorum. Serum fizyolojik ile. Ama genel olarak huzursuz da değil şuan. Doktora gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…