evet aşı bukdr uzun sürermi kiAkşam 8 den sonra bi ağlama krizi, çığlıklar kıyametler, ateş 37.2-37.5 arası.
Susmuyor.
Ben iyice gerildim.
Kucağımda gezerken de susmuyordu.
En sonunda eşim aldı. O gezdirdi hanımefendi anında sustu sakinledi.
Karanlık yatak odasında 5 dk içinde kucakta dik şekilde durarak uykuya daldı.22:00 uykusunu 21:50 ile yakaladık.
Yerine yatırdı uyanmadı filan.
Ben de yattım yatağa ama çarpıntım tutmuş uyuyamıyorum.
Pazartesiden berl ciddi yorgun ve uykusuzum.
İnş diğer aşılar Bizi böyle çarpmaz.
İnsallahKutlu olsun minnoşum.Bir dahakine atanmış olmamızı dilerim.
cnm akıl vermk gbi olmasında buharı verince gözüne şapkayı indir gözler iöin o ilaçlar iyi değil, omzuna al patpatla gazını alıyor gbi birde yuzünü sil.herzmn bu işlemler biz ventolini bıraktık cortair kullanıyorzCanım, gaz için bahsettiğin o damladan kullanmaya başladın mı?
Doruk yavaş yavaş daha çok emmeye başladı. Fazla emince muhakkak kusuyor.valla o gece kusmalarından ben de korkuyorum ama kuzucuğunun altından bir örtüyle sıkıştırıp hafif eğim yapabilirsin diğer tarafa doğru. Annemin taktiği
Gidersen deneyimlerini paylaş lütfen çok hoş duruyor
Canım, bugün doktor kontrole çağırmıştı. Nebülizatör İle ventolin ve cortair diye bir ilaç verdi. Bir önceki gün acilde de gene bu ilaçları verdirmişti 1 doz. Ciğerlerdeki doluluk gitmiş ama dikkat edin her an kötüleşebilir dedi. İlaçları kullanıp cuma günü gene kontrole gidicez.
Sizin durumunuzda iyileşme var mı?
İyi yaptınakşamları horlayarak kaçabilir ama gündüzleri yardım etsin beri
Ay ne kadar çok benim kocamanti tez üretmeye bayılır. Ütü filan hak getire o zaman katlamaya üşenen insan
ne diyorsun yavrum benim… babasına da nasıl kıyamazmış o da biliyor kime Naz yapacağını. Tam babacı tam
Gözleriyle hep beni takip eden karşısında konuştuğumda gülücükler saçan bir yavru mu elhamdülillah Allahım tam bir anneciyiz
Lütfen yerime de yerime de yaptırBenim oğlan sabahtan beri ıkınıyordu, biraz önce bir baktım neredeyse enseye kadar s*çmış, anasının tosunu. Ciyak ciyak bağırdım yemin ediyorum çitilettim o boklu zıbını.
Bir mendil tutuşu vardı parmağının ucuyla, prens kesildi başıma. Canıma değsin. Hepinizin öcünü aldım.
72 saat 72 saat yazıyordu biz bu 72 saati dolu dolu geçirdikevet aşı bukdr uzun sürermi ki
1.ay aşısı yapmıyorMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Geçmiş olsun canım. Kafasına şapka takıyorsan o da tetikliyormuş.Kızlar günaydın. Bugün 2. Ay aşımız vardı lakin olamadık haftaya kaldı. 5.5 kilo olmuşuz boyumuz 57 cm. Kafa ölçümü 38.5. Doktor kucağına almıştı bir bakışı var doktora kaşları çatıp sanarsin dalacak. Rota aşını yüzde yüz öneriyoruz dedi. Kafa muayenesi d vitamini ile alakaliymis bilmiyordum. Kafada konak başladı. Zeytinyağı na başlamıştım banyo öncesi. İçine karbonat da koyup banyodan 45 dk önce surmemi banyo öncesi yumuşak fırça yada elimle taramami söyledi. Karbonat kabartirmis kızlar bilginiz olsun
bize dün 2tane yaptı medical park, veremi yrn yapıcakmıs sağlık ocağı. rota içinde dr. mz 105gunu gecrmıcz dedi.buarada ciğer gelişiminde banyo yaptrmk cok önemli dedi. ateşi cıkınca bır emziriosan 10emzir aklında olsn
Lütfen yerime de yerime de yaptır
72 saat 72 saat yazıyordu biz bu 72 saati dolu dolu geçirdikateş 36.9 larda seyrediyor şükür. Sabah yine bi korktum da ilaçsız geçti neyseki.
Kuzucum ben tamamen alerjiye bağladım ya. bağışıklık sistemi zaten zayıf ve tamamen ishal durumda. Çarptı yavrumu.
Bende atanamayanlardanım canım hepimizin kutlu olsunBizde 2. Ayımızda gitcez kilo sınırına takıldık 4.500 üstü alıyoruz dedi kadın bize2. Ayımızda kilomuzu alırsak gitcez insallah
Öğretmenler günün kutlu olsun bu arada canım
Birbasak atanamayan öğretmenler olarak bizimde günümüz kutlu olsun bebitom
Benim oğlan sabahtan beri ıkınıyordu, biraz önce bir baktım neredeyse enseye kadar s*çmış, anasının tosunu. Ciyak ciyak bağırdım yemin ediyorum çitilettim o boklu zıbını.
Bir mendil tutuşu vardı parmağının ucuyla, prens kesildi başıma. Canıma değsin. Hepinizin öcünü aldım.
Çitiledikçe diyor ki ‘aa çıkıyor çıkıyor!’Lütfen yerime de yerime de yaptır
Hadi geçmiş olsun canımbize dün 2tane yaptı medical park, veremi yrn yapıcakmıs sağlık ocağı. rota içinde dr. mz 105gunu gecrmıcz dedi.buarada ciğer gelişiminde banyo yaptrmk cok önemli dedi. ateşi cıkınca bır emziriosan 10emzir aklında olsn
Enişteyi tebrik ediyorum çalışınca oluyo her şeyÇitiledikçe diyor ki ‘aa çıkıyor çıkıyor!’
O kadar heyecanlandı ki, hayatında ilk defa bok çitilediği için.
Olur mu arkadaşım sen hep yaz, ben senden baya feyz alıyorum.cnm akıl vermk gbi olmasında buharı verince gözüne şapkayı indir gözler iöin o ilaçlar iyi değil, omzuna al patpatla gazını alıyor gbi birde yuzünü sil.herzmn bu işlemler biz ventolini bıraktık cortair kullanıyorz
Benim oğlan da aynı arada bi öksürüyo ama tükürüğü kaçtı diye öksürüyor sanırım tam çözemedim birde koltuk altı bizim de aynı derece çıktı ama normalmiş koltuk altının o drece de olması dün panik oldum stres oldum şuan iyi hasta olsalar huzursuz bitkin olurlar sanırımGünaydın herkese bebeğim bugün 56 günlük oldu dün akşam birden bana biraz sıcak geldi ateşi koltuk altında ölçtüm 37.6 geldi hemen soydum. 1 saat sonra 36.8 e geri döndü. Dünden beri iki kere öksürdu ve burnu tıkalı gibi gece ateşi ara,37.2 filan çıktı. Bende dün iki çay kaşığı ıhlamur verdim. Gece 1 kere öksürdu. Şimdi hirliyor gibi. Burnunu 3 saate bir temizliyorum. Serum fizyolojik ile. Ama genel olarak huzursuz da değil şuan. Doktora gitsem mi
Pirimizsin başak reisBenim oğlan sabahtan beri ıkınıyordu, biraz önce bir baktım neredeyse enseye kadar s*çmış, anasının tosunu. Ciyak ciyak bağırdım yemin ediyorum çitilettim o boklu zıbını.
Anlamadım bende stres oldum daha kucucuk inşaallah hiç bir bebek hasta olmaz.Benim oğlan da aynı arada bi öksürüyo ama tükürüğü kaçtı diye öksürüyor sanırım tam çözemedim birde koltuk altı bizim de aynı derece çıktı ama normalmiş koltuk altının o drece de olması dün panik oldum stres oldum şuan iyi hasta olsalar huzursuz bitkin olurlar sanırım
Kızzz oğlan hadi babaya benzer de kız kaynanama ne alakaben ayna da kendime cok bakmisim, sen de kocana cok bakmissin demekki kuzum
huyu suyu sana benzisin ozaman
Birbasak dan 3-5 taktik almak lazim
AaaaaAman kuzular bu siteden atılma sebebi.
He yaa, forum sahipleri burda konuşulsun ister başka mecrayı isterler mi hiç :)Kızzz oğlan hadi babaya benzer de kız kaynanama ne alakaemerken gözlerine bakıyorum sanki kaynanama bakıyorum oğlumun huyu aynı ben zaten. Eşim hep derdi kızım annesine benzesin huyu bana benzesin diye
Aaaaazaten kullanmadığım bi uygulama aman atılmayım burası olmazsa kafayı yerim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun cümletenBizde 2. Ayımızda gitcez kilo sınırına takıldık 4.500 üstü alıyoruz dedi kadın bize2. Ayımızda kilomuzu alırsak gitcez insallah
Öğretmenler günün kutlu olsun bu arada canım
Birbasak atanamayan öğretmenler olarak bizimde günümüz kutlu olsun bebitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?