2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
evet aşı bukdr uzun sürermi ki

cnm akıl vermk gbi olmasında buharı verince gözüne şapkayı indir gözler iöin o ilaçlar iyi değil, omzuna al patpatla gazını alıyor gbi birde yuzünü sil.herzmn bu işlemler biz ventolini bıraktık cortair kullanıyorz

Gözleriyle hep beni takip eden karşısında konuştuğumda gülücükler saçan bir yavru mu elhamdülillah Allahım tam bir anneciyiz

Lütfen yerime de yerime de yaptır
evet aşı bukdr uzun sürermi ki
72 saat 72 saat yazıyordu biz bu 72 saati dolu dolu geçirdik ateş 36.9 larda seyrediyor şükür. Sabah yine bi korktum da ilaçsız geçti neyseki.
Kuzucum ben tamamen alerjiye bağladım ya. bağışıklık sistemi zaten zayıf ve tamamen ishal durumda. Çarptı yavrumu.

Geçmiş olsun canım. Kafasına şapka takıyorsan o da tetikliyormuş.
D vitamini bebekler için çok önemliymiş.

bize dün 2tane yaptı medical park, veremi yrn yapıcakmıs sağlık ocağı. rota içinde dr. mz 105gunu gecrmıcz dedi.buarada ciğer gelişiminde banyo yaptrmk cok önemli dedi. ateşi cıkınca bır emziriosan 10emzir aklında olsn

Bende atanamayanlardanım canım hepimizin kutlu olsun

ay o degil de , kati gidaya gecince ne yapicaz

Hadi geçmiş olsun canım
Bu aşılar arasına keşke birden fazla gün koysalar Rotaya bize de 90 günlüğe gün vermişti
Ciğer gelişimi ve banyo mu
Duş sonrası burnu da açılıyor. Isıtıcı aldık odayı fırına çevirip yıkıyorum artık
anne sütü ateş düşürüyormuş değil mi
ama güneş ememedi tam olarak 3 gündür göğüsler sert geziyordum, daha şimdi şimdi yumuşamaya başladı.

Olur mu arkadaşım sen hep yaz, ben senden baya feyz alıyorum.
İyi söyledin dediğin gibi yapayım ben de.
Doktor reçetede 1x1 demişti cortair için. Ama anlatırken sabah akşam dedi.
Zararı olur mu dediği gibi sabah akşam yaparsam bilemedim. Ventolin ise 0.5x4 şeklinde kullanılacak.

Benim oğlan da aynı arada bi öksürüyo ama tükürüğü kaçtı diye öksürüyor sanırım tam çözemedim birde koltuk altı bizim de aynı derece çıktı ama normalmiş koltuk altının o drece de olması dün panik oldum stres oldum şuan iyi hasta olsalar huzursuz bitkin olurlar sanırım

Pirimizsin başak reis

Anlamadım bende stres oldum daha kucucuk inşaallah hiç bir bebek hasta olmaz.

ben ayna da kendime cok bakmisim, sen de kocana cok bakmissin demekki kuzum
huyu suyu sana benzisin ozaman

Birbasak dan 3-5 taktik almak lazim
Kızzz oğlan hadi babaya benzer de kız kaynanama ne alaka emerken gözlerine bakıyorum sanki kaynanama bakıyorum oğlumun huyu aynı ben zaten. Eşim hep derdi kızım annesine benzesin huyu bana benzesin diye
Aman kuzular bu siteden atılma sebebi.
Aaaaa zaten kullanmadığım bi uygulama aman atılmayım burası olmazsa kafayı yerim

He yaa, forum sahipleri burda konuşulsun ister başka mecrayı isterler mi hiç :)

O yüzden bu tarz Whatsapp vs türevleri grupları kurmak ban sebebi diye biliyorum.

Hayyal cim gaz damlasını sormuşsun canım, yok ben kullanmadım. Bizim bebek çok gazlı değil. Daha doğrusu çok fazla gazlı ama alttan üstten çıkarabiliyor o yüzden ben sadece biogia kullanıyorum. Size attığım o gaz damlasını ben kullanan ve tavsiye eden birinde görmüştüm, başka konulardaki tavsiyelerini görüp uygulayıp memnun kaldığım İçin paylaştım

Öğretmenler gününüz kutlu olsun cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…