2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maalesef çoğu erkek böyle ben de annemdeyim 1 aydır, eşim psikolojik baskıya başladı ama dönünce benim halim de böyle olacak biliyorum. Erkekler babalığı çocuğu kucağında taşımak zannettiği sürece bu döngü böyle devam eder.
Geldik aşıdan şimdilik sorun yok 5450 gram olmuş Nil kuş 46,5 cm boy doğdu 58 cm olmuş 2440 doğdu 5450 oldu çok şükür bugünlere
Hey maşallah Nil kuşa
Çok iyi yapmışsın canım. Eds yaparken mama mı koyuyorsun takviyeye süt mü?

Amin canım Bi daha hastalanmasın inşallah şansımıza çok kötü bir döneme denk geldik
Geldik aşıdan şimdilik sorun yok 5450 gram olmuş Nil kuş 46,5 cm boy doğdu 58 cm olmuş 2440 doğdu 5450 oldu çok şükür bugünlere
Maşallah maşallah güneşle aradaki farkı gittikçe açıyorsunuz

Emziriyoruz ya hap kullanımı sıkıntılı hormonlar söz konusu malum bende muayene gitmişken spirali de taktırayım bi gidip uğraşmayayım dedim malum bebekle git gel zor oluyor

Çok üzüldüm ah bu erkekler
Asla görmüyorlar herşeyi halletmeye çalışıyoruz bizimkide dün artık kutlamalar falan olmaz bebek var diyor evlenmeden önce çok romantikti astım suratımı oturdum bende elde ettiğinizde değişiyor dimi dedim istediğim gibi gitmez o zaman bu evlilik dedim vevsonucunu bilirsin dedim hemen yanıma geldi öyle demek istemedim falan diye her yerden falsolar ya

Ya en kötüsüde ne biliyor musun akşam söylediği sözün beni ne kadar üzdüğünün farkında değil şimdi hakkını yiyemem ne istesem almaya çalışır çocukların hiçbir şeyini eksik bırakmaz ama ben manevi olarak da yanımda olsun istiyorum ona bunu anlatamıyorum sorsan çok çalışıyor biz rahat ettirmek için çalışıyor ama duygusal olarak yalnız bıraktı bu ara. O kadar haklısın ki onlar babaları sadece çocuğu kucakta taşımak olarak görüyorlar iki bez almak olarak görüyorlar Allah’tan kendim hazırdım da doğurmaya karar verdim kimseye güvenerek değil
Seninkinin versiyonu farklıymış şimdi kutlama konusunda hakkını yiyemem özel günleri falan atlamaz ama adam yardıma gelince yok ortada Buda beni deli ediyor hele bu aralar

Gözleri çapaklanınca böğür olmuş derler bizde karnını yan taraflarını sütle ovdururlar geçer harbiden süt banyosu yapsak yeridir

Beni güzel emmediğini hissettiğimde sağıyorum 20-30 arası çıkmıssa o sütğ veriyorum yoksa mama kuzum
Emziriyoruz ya hap kullanımı sıkıntılı hormonlar söz konusu malum bende muayene gitmişken spirali de taktırayım bi gidip uğraşmayayım dedim malum bebekle git gel zor oluyor
Arsştırmadım hapı iç bakalım ben 1-2 aya anca bu işlere bakarım
Ay bide burda çoğumuzun ki uğraşla olan bebeler. Bir çoğumuz hamileliğe hazırlıktan biliyoruz birbirimizi. Yada ilki düşük ikinci için cabalanmış vs. Sanırsın ansızın bi gecede baba oldular

Son düzenleme:
Ay evet canım birde sürpriz bebekler olsa hiçbir sorumluluk almayacaklardı herhalde

Bende korunma için kol içi implant düşünüyorum ama bizim mesai kırk dedi başladı çok korkuyorum çünkü doğum kontrol hapıyla hamile kalmıştım kaybetğim bebekte hope2022 nurcicekk

Amin canım Bi daha hastalanmasın inşallah şansımıza çok kötü bir döneme denk geldik

Maşallah maşallah güneşle aradaki farkı gittikçe açıyorsunuz
Ay sağlıklı olsunlarda boyu kilosu hiçç önemli değil o yoğun bakımda yatarken ne korkmuştum hiç kilo almıcak gibi geliyordu

Kimse dediğin de eşin be canım. Yani evet çalışıyor olabilir ama bebek bakmak gerçekten kolay değil. Yardımcı olmazsa sana, takatin kalmadığı zamanlarda ne yapacaksın? Farkında değilse demek ki kendini haklı buluyor, ki asıl acı olan bu. Herşey para pul değil.
Gözleri çapaklanınca böğür olmuş derler bizde karnını yan taraflarını sütle ovdururlar geçer harbiden süt banyosu yapsak yeridir
sütü bol olanlar için iyi bir tercih süt banyosu
Anladım canım zamanla sütünün böyle böyle daha da artacağına inanıyorum. Her seferinde istekle ağzını açıyor mu memeye?
Doruk resmen memeyle bazen kurlaşıyor konuşuyor gu gu… araştırdım da bu durum biberonla beslenen bebeklerin sorunsalıymış, bir de sana sormak istedim.
Bazen memeyi hiç tanımıyor… bazen ısrarla ucunu emmeye çakışıyor.
Bazen de ısrarla yanlış kavrayıp memeyi damağıyla eziyor. Yoruluyorum bazen hele ki geceleri

İnşallah inşallah minnoşum ama şu aralar çok ihtiyacımız var. Çok sevindim memnun olmanıza ben de sipariş vermiştim dün, gelsin de hemen deneyeceğim. Rahatlatsa oğluşumu biraz.

Canım çok şükür çok sevindim

Vücuduma hiç bir şey yaptırasım yok benim eşimede diyorum şöyle 1-2 ay daha salsak bu işleri diye mesai basladıda ama resmen panik havasındayız
Gögüs ucunu ağzına alırken bi böyle yüz ifadesi değiliyor ağzının içine alıp geri ckartıyor. Hani sanki biberon ucu mu gögüs ucu mu ayırt etmeye calısır gibi bi hali oluyor. Biberon ağzının içini dolduruyor ya o hissi arıyor gibi. Emiyor süt gelmeyince ağlıyor hırslı hırslı sağa sola çekiştiriyor. Ve böyle kendini oda sartlamıs gibi gögüsten cekince kolayca besleneceği bir şey gelecek ya ı gelsin diye ağlıyor. Bugün 3. Günümüz gögüsten cekince o ağlama bugün 2 kere yasandı. O dediğin olaya denk gelmedim kuzum Doruk kuş o evrelere geldiği içindir belki. 3,5 aylık olarak geçiyor değil mi erken doğması değiştirmiyor sanırım

Çok geçmiş olsun Hayyal cim ya herhalde salgın var

Selamlar ara ara okuyorum sizi fırsat bulamıyorum yazmaya benim kız kucakçılığa devam hatta öyle ki bebek arabasında bile durmuyo dün biraz çıkalım bunaldım dedim ama yırttı kendini arabayı ayrı sürdük onu kucakta taşıdık heralde bi daha hiç dışarı çıkamıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…