2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sagol canim. Valla hastanede hemsire 10 yildir meslektsyim boyle yogunluk ne gordum ne duydum diyor. Ozellikle 0-2 yas grubu daha kotu etkileniyormus.
Kusmasi cok iyi balgami cikarmasi icin bizimki agzina gelse de cikarmiyor geri yutuyor o yuzdsn bol bol emziriyorum yumusatsin yutsun diye.
Allah beterinden korusun yavrulari
Biz zaten hastaneye yatmadan once evde tedavi denemistik o sira aldik. Simdi soguk buhar makinesi de alicaz insallah.
Kızlar biz hastaneye yattık ciğerlere inmiş artık burada konuştuğum arkadaşlar vardı mutlaka kontrol amaçlıda olsa doktora götürün
Canim coook gecmis olsun. Sakin uzme kendini orada en iyi sekilde bakiyorlar hemen atlatirsiniz insallah.

Kizlar bir de aranizda ozel saglik sigortasi dusunen varsa bir an once yaptirsin bence. Biz ha bugun ha yarin derken hasta olduk hastaneydi muayeneydi derken baya bir yordu bizi maddi acidan. Bundan sonrasi nisana kadar hastalik mevsimi insallah hasta olmazlar tabi

Canım şimdilik o gürültü çok hoşuna gidip mayışıyor, bilemedim… şimdilik memnunum sonrasını bilemicem
Pohpohcum teşekkür ederim tavsiyeler için. Sarımsak meselesine ekstra dikkat edeceğim. Demir ilacını yoğun bakımdaki doktorumuz zaten vermişti. Onun dışında acd vitamini ve bir takviyemiz daha var. Bunları düzenli kullanıyoruz.
İnşallah tıkanmayız bakalım tıkanırsa geciktirmeden almak lazım böyle bi alet. her türlü lazım olacak bi ürün
Canım bunlar baya pratik aletler. Muhakkak öneriliyor.
Canım gerçekten size çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra daha iyi olursunuz.
Açıkçası senin durumundan sonra daha çok işin ciddiyetine vardım. Doktor da beni baya uyardı, bu çok ciddi rahatsızlık birden ilerliyor dedi. ne günlere kaldık…

Yarın eşim işe başlıyor ilk kez yapayalnız kalıcaz çok korkuyorum
Bu gecede uyanmasam iyi olur dedi nöbetleşiyorduk normalde nasıl olacak bilemiyorum
Bende bu biberonu bırakma işine girmeden 1 hafta boyunca gece 2 yada 3 te bi beslenme saatimiz oluyordu onu eşime bırakmıstı uyumadan süt sağıyordum ne kadar çıkarsa artık peşinede mamasını verip uyutuyordu bende kesintisiz 4-5 saat uyumaya baslamıstım biberonu genel olarak bırakalım bakalım 1 öğünü sadece gece o şekilde veririm. İnsan dinlenemedikce psikolojikte yorgun oluyor hani beden yorgunlugınu geçtim

Bir doktora daha sor bence canım bana hem 2 farklı doktor hemde emzirme danışmanı o şekilde vermemi söyledi. Dediğin gibi emzirme ardına mama bizdede kilo sıkıntısı var.

Canım benim evde başka bir makine vardı aşırı sesli çalışıyordu ve buharı yavaş veriyodu ben bundan aldım instagramda bi doktorda gördim hem sessiz hem şarjlı hemde buhar çıkışı çok iyi biz çok sevdik hem bebeğime ağızlık olmadan tutarım diğerini takamayabilirim siye aldım aşırı pratik. Tabii çocuklara kullanmak nasip olmaz hasta olmazlar inşallah da oğluma serum fizyolojik versim iki kez burnu aksın diye. Bebişe gerek kalmaz inşallah
Kızlar biz hastaneye yattık ciğerlere inmiş artık burada konuştuğum arkadaşlar vardı mutlaka kontrol amaçlıda olsa doktora götürün
Çok çok geçmiş olsun

Ay kızlar mahvoldum ya. Kaç gecesir zaten uyumuyor ama ili gecedir çok abarttı. Artık bu gece ağlaya ağlaya gezdirdim kucağımda. Kocam olacak kapı süsü de uyuyodu içerde ben gezidirirken sinirden ağlamaya başladım artık. Tamam çok yoğun ve yorucu işi var tüm gün ayakta ama bende oturmuyorum. Bide dönüp bana bütün gün oturuyon demezmi daha da ağlama krizi tuttu. Hakkım haram olsun gerçekten artık. Uykusuzluk ilgisizlik geçtim de artık nankörlüğüne dicek bişey bulamıyorum. Şeytan diyor topla bavulunu al çocukları çek git kalsın rahata ersin.

Canım o biberonu bırakma Faslı biraz sancılı ama en iyisini yapmışsın ben geçenlerde dışarıdaydım anneme biberon ile ver aç kalmasın dedim sütü, elveda dediğim pamukcuğa dönüş yaptık. emme refleksini bozması da cabası.

Canım öyle haklısın ki. Eşinin söylediklerini anlamak mümkün değil, yardım etmiyorsa bile bu kadar kötü yaklaşmaması lazım sana. Yardım edecek kimse yok mu çevrende?
Ben sütümle sürekli sildim geçiyor canım bizim bile ellerimiz kuruyor krem ile yumuşayıp geçiyor ya onun misali diye düşündüm iyi de geldi
Masalım zaten bu noktada sütten daha tesirli bişey yok gözüne yanağına herşeye süt sürüyorum

Bence guzel beslemişsin tamam cok kilo almamis ama yeterli duzeyde. Benimki de hemen hemen oyleydi doktor normal dedi bazi bebekler minyon olur sonra alacak demek ki dedi. Mamayi kestirdi hatta. Cok sasirdim 90cc ye cikarmasina iyle olursa sutun artmaz ki. Sen bol bol emzir ki uyari gitsin beyne, mamaya gerek bile kalmaz bir iki haftaya insallah icini ferah tut

Kızlar 40 kontrolümde spiral taktırmak istiyorum. Bu konuda hiç konuşmanıza denk gelmedim o yüzden soruyorum, siz ne zaman yaptırdınız

Annem geçen diyor ki sen çocukla uğrasıp durcam diye ek gıda zamanı gelecek cocuğun halletcez insallah
Kızlar 40 kontrolümde spiral taktırmak istiyorum. Bu konuda hiç konuşmanıza denk gelmedim o yüzden soruyorum, siz ne zaman yaptırdınız
Ay valla sanmıyorum ki bu süreçte eş kişisini isteyip korunma yöntemlerini düşüneni valla ben hala şimdilik vücuduma hiç dokundurma kısmında değilim. 40 kontrolünde alttan muayanede kendimi aşırı kastım şöyle 1-2 ay geçsin valla o zaman araştırcam o süredede artık bakalım ertesi günü hapı, prezervatif o yöntemlerle hallederiz

Ben de aynını düşündüm şimdi önce emzirip peşinden 30 cc veriyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum sağım da yapıyorum Allah Kerim doktorların her biri başka şey söylüyor gerçekten

Bir doktora daha sor bence canım bana hem 2 farklı doktor hemde emzirme danışmanı o şekilde vermemi söyledi. Dediğin gibi emzirme ardına mama bizdede kilo sıkıntısı var.
Sen nasıl yapıyorsun canım ben şimdi emzirdikten sonra 30 veriyroum çünkü sağsam 30 40 civarı zaten geliyor diye düşündüm . Bebeğe çok mama vermenin aşırı gaz yapacağını boşuna çocuğa potansiyelinin üstünü vereceğimizi düşünüyorum çocuğun doyması ayrı patlayana kadar yemesi başka şeyler ne bileyim ben de emin değilim zaten

Ya deliricem bende anlamıyorum bu nankörlüğü. Herşeyi isteyim yapar yapmaya çalışır ama adamdan yardım istemeyim yaa hep yorgun ben hiç yorulmuyorum. Canım yok maalesef ailem izmirde ben ankaradayım annem başta 2 hafta kaldı gitti kaynanam 3 gün kaldı gitti o da hasta zaten ameliyat olacak tamamen tekim yani. Oğlumda da böyleydi şimdide böyle

Geldik aşıdan şimdilik sorun yok 5450 gram olmuş Nil kuş 46,5 cm boy doğdu 58 cm olmuş 2440 doğdu 5450 oldu çok şükür bugünlere

Bende emzirme peşine 45 cc veriyorum 3 saatte bir. Ama onun dısında emdiği sürece gögsümde tutuyorum. Banada bi ara 90 verdirdi doktor cocuk bildiğin su gibi kusuyordu. O ara günde 50 gr aldı 4 gün sonra kontrole çağırdı dedim bu şişirilmiş bi kilo beni emip bide 90 cc mama o zaman bide daha 25 günlük filsndı sanırım. Sonra doktor 60 düşürdü ben 45 verdim ama. 1 hafta 45 verdim sonra onuds 30 düşürdüm. Günde 2 kere emzirme sonrası baktım aranmıyor huzursuz değil vermiyorum mama. Onda da ama saat başı sonra ki 3 saate kadar sürekli emziriyorum. Sadece 11-12 de bi uyuma faslı baslıyor biraz daha uyusun diye emzirme ardı 45 veriyorum. Gece 2-3 uyanmasına 30dan devam. Şuanda 3.750-3.800 arasındayız tahmini kilo olarak. Haftaya perşembe gitcez bakalım kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…