2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Eşim çok yoğun benimde ama gün boyu da ben evdeyim çocukla ve durmadığı zaman durmuyor ve pertim çıkıyor. Ben gece veriyorum çünkü durmuyor kımıl kımıl ağlama halinde. Yoğun ama napim tek yapmadım ben bu çocuğu babası oda bakıyor yani.. arada gezdirirken niye ağlıyor diyor o zaman ağzına vurasım geliyor canı istiyor ağlıyor adam napim yani

Ben de dün bi tek sen çalışmıyorsun dedim. Bir şey demiyor zaten sinir bozan o, sen haklısın diyor. Artık müşterek yaşama geçiş yapılacak
Böyle olunca sanki bir tek benim çocuğummuş gibi hissediyorum.

Ben emzirince gaz çıkarması için ona veriyordum hep çünkü emzirme aşırı yorucu herkes biliyor birde göğüslerim yeni düzeldi zaten emzirdikten sonra mosmor oluyor hala yine bu gecede kustu çocuk ışık için uyandırdım mesela yavaş yavaş uyandırmaya başla bencede

Ben de dün bi tek sen çalışmıyorsun dedim. Bir şey demiyor zaten sinir bozan o sen haklısın diyor. Artık müşterek yaşama geçil yapılacak

Oğlum bazen gündüzleri çok rahat oluyor maşallahı var babası gelince coşuyor mesela şuan uyumadı ama ağlamıyorda. Babası maça gitti o gelince başlar kesin.. 1 den önce uyumadığı için. Allah razı olsun bazen odunluğu tutsa da genel olarak bakıma yardımcı

Anlattıklarında kendimden çok şey buldum canım teşekkür ederim yorumun için. Emzirme sonrası bazen 30 veriyorum bazen emzirdiğimde sakinleşiyor ve karnı geniş oluyor o zaman da hiçbir şey vermediğim oluyor belki günde 2 kez. Hiç mama vermediğimiz günler de gelir umarım gerçekten çok istiyorum sürümün yetmesini

Gece ben baktım hep çok yorucuydu sabah baba giderken babanneye bıraktı bizi ağlıyordu durmaksızın kaynanamdayız hala ben uyudum biraz o baktı yalnız kalmadık yine

Bende annemi çağırdım eşim şehir dışına çıkacak 4 günlüğüne eşimde anneni çağırsak gelse 15 tatilde beraber gitsek dedi aslında ona sarmamam içinde yaptığını düşünüyorum bazen

Gaz İçin ben de veriyorum, kendisi istiyor daha doğrusu. Onda da annem olunca mesela işte ver Kızım x dinlensin ben yaparım diyor eşimden için. Anneme de bir tur anlattım bak anne bu çocuk x’in de çocuğu hemen alma o da yardımcı olsun diye, eh işte biraz dikkat etmeye başladı.
Zaten erkekler sonradan baba oluyor o yüzden işin içine katmak şart.

Ben de su falan doldurtuyorum kendime

Bizimki benim isteklerimde sinirleniyor Çünkü o mama verirken getirmemişim birkez Ama bebeğin ihtiyaçları için istiyorsam karşılıyor

Gece ben baktım hep çok yorucuydu sabah baba giderken babanneye bıraktı bizi ağlıyordu durmaksızın kaynanamdayız hala ben uyudum biraz o baktı yalnız kalmadık yine
Tokkende ağlıyor olsun yardımcı olcak biri varmış en azından uykusuzluk gercekten çoknzor vücut pes ediyor artk sen etmesende keşke bi hap olsa içsek uykumuzu alsak smxjx m

Kesinlikle onun için yapıyorlar

40ımız çıkmadan önce ota b.ka ağlama durumum vardı adamın her hareketine birşey bulup ağlıyordum özellikle annem gittikten sonra şuan düşününce saçma sapan şeylere ağlıyordum kavga çıkarmak için bahane arıyor gibiydim.. adamda yoruldu yine iyi dayandı diyorum

Bende sadece emip saatlerce uyuduğu günleri görecekmiyim yoksa hep as , mama mı devam edicez diye düşünüyorm

Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bi mamadan sonra 7 8 kere dolu dolu kustugunu biliyorum. Ama bizimki her kusmada mızıldanıp agliyordu. O emzik altından kusmalar falan hepsi var. Gece uykuda öğürme ağzına gelme vs.
Bizim inek sütü alerjisi de çıktı ya canım, reflü mamasiyla 3 4 gün iyiydi kusma olarak nerdeyse hiç yapmıyordu. Sonra kusmak için resmen sanki çocuk kendini zorluyordu ve onu da kusmaya başladı. Ee tabi alerjide olunca her mamadan sonra kıvranıyordu. Ve koyu ya kıvamı zorlandığı için zorlayarak çıkarıyordu yine fazlasıyla. Biz koyulastirmadan normal mama verdiğimizde fiskirtiyordu. Diğer türlü koyu şekilde tabi öğürerek normal kusuyordu.
Sonra bebelac thickener aldırdı doktor. Birde aç karnına çok kustugunu görünce kiloya bakmayacagim bir dahakine direk sevk düşünüyorum alerji maması da farketmezse dedi. Ama şükür hem enfeksiyon ignelerinden sonra hemde mamadan sonra yavaşça azalmaya başladı bize gaviscon ve gastrous baby önermişlerdi çok doktor gezdim sadece bir tanesi 2 aydan önce gaviscon pek onermiyorum dedi
Hiç kimse kullanma demedi canım yani
Bir de bebelac thickener sordun mu hiç normal anne sütünü ve mamayi koyulastiriyor çünkü ilaç vs. Değil.
Emzirenlerde emzirmeden sonra suyla veya 25 ml anne suyuyla karıştırıp veriyorsun canim

Şu sıralar veremedim bile kuzum ama gerçekten bi damla bile etkili oluyor herhalde. Allah yardımcımız olsun alerjik durumda gaz kusma hersey çok zor
Aşı yaptırmışsınız siz de kuzum ateş mi oldu? Insallah yolundadir hersey giremedim de Bizimde bi gün sonra 37.5 çıktı ama bi gün sonra olur mu anlamadım bir de kusma arttı acaba üşütmeden mi bilemedim

Sagolasin kuzum, hepimize bol bol sabır sağlık versin Allah

Bendee hergün kavga neyse ki bitti

Kızlar bende göğüs yarası kalmadı ama emzirdikten sonra uçlar mosmor oluyor ve ucu yamuk bir şekil almış oluyor internetten baktım biraz meme vazospazmı deniyormuş hope2022 sen danışmanlık alıyordun emzirme için gideceksen sorar mısın tekrar canım ne yapmamız gerekiyormuş yada bilen duyan yaşayan var mı ?

Dün geceden beri ya babasının kucağında ya da memede. Yatağa koyar koymaz uyanıyor, asla uyumadı. Bu gece de uyumazsam bayılıcam. Yatağa koyunca neden uyanıyor bunlar? Ne kadar daha böyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…