2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Allah yardımcın olsun . Gece bende çok zorlanıyorum . Burda da anlatmıştım adama bağırıyorum beni duymuyor uykuya dalmış vaziyette. İnşallah şu bebeklerimize bir sakinlik gelsin . Bugün tüm gün bağırarak ağladı benim kızda

Emzik kullanıyor mu canım benim ki ağzına emzik verince duruyor sadece arabada

Kesinlikle bende onu diyorum herşey para değil manevi destek istiyorum diyorum. Eve ne zaman gelse kız şansına uyuyo çünkü sadece geceleri arada uyandığını sandığından beni rahat sanıyor bu beni çıkdırtıyor. Benim tükenme hakkım yok ya ben ayakta durmak zorundayım iki tane evladım var şu saatten sonra da kimsenin yardımına ihtiyacım yok kendi kendime yeterim diyorum
Vallahi Allah senin de yardımcın olsun kuzum ya hem dünyanın en güzel şeyleri hem de bir o kadar zorlar bir an önce sıkıntılarından kurtulurlar inşallah

Emzik kullanıyor mu canım benim ki ağzına emzik verince duruyor sadece arabada

Maalesef çok değişik bi bebek emzik de almıyo daha küçük ama oturur vaziyette bırakıyorum wcye filan gtceksem yatmaya karşı oy nenem ne zaman şöyle rahat bi tuvalete girecem ya

Benimde aynı şekildeydi göğüs uçlarım kremler geçirmedi zeytinyağı geçirdi tavsiye ederim

En ufak bir faydam olduysa ne mutlu canim bana

Maalesef çok değişik bi bebek emzik de almıyo daha küçük ama oturur vaziyette bırakıyorum wcye filan gtceksem yatmaya karşı oy nenem ne zaman şöyle rahat bi tuvalete girecem ya
Allah yardımcın olsun başka emzik mi denesen canım çünkü beni emzik çok rahatlattı

Canım kanguru al o zaman çok rahat taşınıyor bel destekli alırsan

Yarın eşim işe başlıyor ilk kez yapayalnız kalıcaz çok korkuyorum
Bu gecede uyanmasam iyi olur dedi nöbetleşiyorduk normalde nasıl olacak bilemiyorum
Nasıldı ilk gününüzz Bende günlerdir geceleri yalnızım eşim gece işe gidiyor birde geçen gün deprem oldu üstüne , eşim gecedeyken çok korkuyordm nasl yapıcam diye ama bi şekilde oluyor gündüz zaten daha kolay geciyor sanki

Gece ben baktım hep çok yorucuydu sabah baba giderken babanneye bıraktı bizi ağlıyordu durmaksızın kaynanamdayız hala ben uyudum biraz o baktı yalnız kalmadık yine

kız bebişi olan arkadaşlarım bebeklerinizin doğumdaki baş çevresi ve 2.ay kontrolündeki baş çevresi kaç acaba ?

Kızlar 40 kontrolümde spiral taktırmak istiyorum. Bu konuda hiç konuşmanıza denk gelmedim o yüzden soruyorum, siz ne zaman yaptırdınız
Benim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.

Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.

beyin kendini resetliyormuş yeni çocukta. Yoksa kimse 2. 3. Yapmaz diyenler var. Ne düşünüyorsun kahvecim

Kesinlikle katılıyorum mesela 2.yi doğurmadan önce 3.diyordum evet kabul ediyorum ama şuan unutmam lazım önce herşeyi diyorum yoksa olmaz yani.. unutuyoruz ama hele bebek görünce ❤ şükür sebebi ya çok şükür Rabbime..
1.acemilik 2.kalfalık oluyormuş 3.ustalıkmış eşim öyle diyordu ama şuan uykusuz kaldığı için bunu dile getiremiyor gece ona veriyorum gezip duruyorlar evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…