Bizimki asla soğuk mama içmiyor ondan 60-30-30 içer bende hep sıcak su bulunduruyorum oturtuyorum içine öyle devam ediyorum ama dediğin gibi her gaz damlası herkese yaramıyormuş neden hergün verdim onu bile bilmiyorum çocuğuma eziyet etmişim
Cam biberonu sürekli kontrol etmek lazım hemen soguyabiliyor yavaş içerse. İyi yapıyorsun bizimki de bu aralar ona başladı tek seferde içmiyor ılık tutmama rağmen 60 60 veya 60 30 30 dediğin gibi
Bak 3 buçuk saat geçti 60dan yukarı içmiyor şimdi bıraktık
Olsun artık bak farkındasin bazen insan bilmeden biseyler yapabiliyor canı sagolsun minik kuşun
Canim eşim başvurmuştu neresiydi tam hatirlamiyorum. Doğum belgesiyle gidiyorsun eşin 2 dkda yapar onu. Çocuk 5 yaşına gelinceye kadar başvurma hakkin var nette detaylı yazıyordur 300 tl aldım ilk çocuk. Diğeri için sgkya basvuruyorsun 4c olmaması lazım sigortanın ama
Cam biberonu sürekli kontrol etmek lazım hemen soguyabiliyor yavaş içerse. İyi yapıyorsun bizimki de bu aralar ona başladı tek seferde içmiyor ılık tutmama rağmen 60 60 veya 60 30 30 dediğin gibi
Bak 3 buçuk saat geçti 60dan yukarı içmiyor şimdi bıraktık
Olsun artık bak farkındasin bazen insan bilmeden biseyler yapabiliyor canı sagolsun minik kuşun
Canım biz zinco gaz damlası ve biogaia ile çözüm bulduk çok şükür çok rahatladı bebeğim bilmiyorum orada bulabilir misin ama muadil vardır elbet Bağırsak düzenleyici çok işe yaradı(biogaia) yoksa gaz damlaları hep aynı işlevde
Evet canım bizimde çok kolaylaştırdı önce katıla katıla ağlıyordu gaz olduğunda kaka yapacağında şimdi ıkınıyor oradan anlıyorum yüzüstü yatarken pırtlatıyor
Nereye basvurdunuz canım? Sgk için başvurulan emzirme ya da süt parası diye geçiyor o 350 400 civarında yanlış hatirlamiyorsam. Ama eşinin üstünden alamazsın canım çünkü askerlerde sigorta 4c. Kendi üstünden bi dene onu sen. Belki de sana yatan o olabilir.
Diğeri çocuk parası 300 tl sabit. Ona galiba nüfus müdürlüğünden basvuruyorsun
Nereye basvurdunuz canım? Sgk için başvurulan emzirme ya da süt parası diye geçiyor o 350 400 civarında yanlış hatirlamiyorsam. Ama eşinin üstünden alamazsın canım çünkü askerlerde sigorta 4c. Kendi üstünden bi dene onu sen. Belki de sana yatan o olabilir.
Diğeri çocuk parası 300 tl sabit. Ona galiba nüfus müdürlüğünden basvuruyorsun