2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cam biberonu sürekli kontrol etmek lazım hemen soguyabiliyor yavaş içerse. İyi yapıyorsun bizimki de bu aralar ona başladı tek seferde içmiyor ılık tutmama rağmen 60 60 veya 60 30 30 dediğin gibi
Bak 3 buçuk saat geçti 60dan yukarı içmiyor şimdi bıraktık
Olsun artık bak farkındasin bazen insan bilmeden biseyler yapabiliyor canı sagolsun minik kuşun

Herhangi bir yere başvurdun mu canım, nasıl alınıyor??
Canim eşim başvurmuştu neresiydi tam hatirlamiyorum. Doğum belgesiyle gidiyorsun eşin 2 dkda yapar onu. Çocuk 5 yaşına gelinceye kadar başvurma hakkin var nette detaylı yazıyordur 300 tl aldım ilk çocuk. Diğeri için sgkya basvuruyorsun 4c olmaması lazım sigortanın ama

Eşimde kaç kere söyledi dinlemedim bazen insanların basireti bağlanıyor başkasına iyi gelen her bebeğe iyi gelcek diye bir şey yokmuş valla

biogaia bize de çok yaradı 2 3 gün kaka yapmıyordu şimdi düzenli yapıyor.

Kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakmayı ne zaman öğrendi ?

biogaia bize de çok yaradı 2 3 gün kaka yapmıyordu şimdi düzenli yapıyor.
Evet canım bizimde çok kolaylaştırdı önce katıla katıla ağlıyordu gaz olduğunda kaka yapacağında şimdi ıkınıyor oradan anlıyorum yüzüstü yatarken pırtlatıyor

Eşimde kaç kere söyledi dinlemedim bazen insanların basireti bağlanıyor başkasına iyi gelen her bebeğe iyi gelcek diye bir şey yokmuş valla
Evet bana da doktorun dediği her gün kullanma oldu. Ama şuan bigaia var d vitaminli olan onu her gün kullanıyorum ben
Farkettin ya sen ona bak

Bana tek sefer 350 tl gibi birşey yattı ama hepsi o mu ?
Nereye basvurdunuz canım? Sgk için başvurulan emzirme ya da süt parası diye geçiyor o 350 400 civarında yanlış hatirlamiyorsam. Ama eşinin üstünden alamazsın canım çünkü askerlerde sigorta 4c. Kendi üstünden bi dene onu sen. Belki de sana yatan o olabilir.
Diğeri çocuk parası 300 tl sabit. Ona galiba nüfus müdürlüğünden basvuruyorsun

350 yattı canım o süt parası o zaman eşim başvurdu hepsine hangisi bilmiyorum bende o zaman nüfusdan olanı almadık demek evet onların 4c

350 yattı canım o süt parası o zaman eşim başvurdu hepsine hangisi bilmiyorum bende o zaman nüfusdan olanı almadık demek evet onların 4c
Bi sorsun canım o zaman büyük ihtimal kendi sigortanın üstüne aldın sen. Diğerine de doğum belgesiyle basvuruyorsun pttden alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…