2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dün geceden beri ya babasının kucağında ya da memede. Yatağa koyar koymaz uyanıyor, asla uyumadı. Bu gece de uyumazsam bayılıcam. Yatağa koyunca neden uyanıyor bunlar? Ne kadar daha böyle gidecek
Ah canım her gün huyları değişiyor bu bebelerin bizimki de 2. Aya girdiğinden beri aynı şeyi yapıyor

Bencede kat. Benmki çoğunlukla gece 2 de geliyo bişeyler yiyip duş alıyo yatması 3ü buluyo sabah 7:30 da kalkıp çocuğu kreşe bırakıp işe geçiyo inan katamıyorum işin içine
Ben 230a kaptım

ben kesinlikle 1.de ustalık eserımdi 2.olunca sudan cıkmıs balığa döndüm. çnkü 1.de nekdr özenli oluyorsun vakit cok her biberonda kaynatma yapıyordum,yediklerim nekdr özenliydi, şimdi bazen saatlerce ac kalıp snr hazır şelere yüklenıyorum.her dkka süsleyip fotoğraf cekıyordum şimdi bazen coraplarını farklı giydirmş oluyorum

Dün geceden beri ya babasının kucağında ya da memede. Yatağa koyar koymaz uyanıyor, asla uyumadı. Bu gece de uyumazsam bayılıcam. Yatağa koyunca neden uyanıyor bunlar? Ne kadar daha böyle gidecek
yavrum yattigi yeri isitmayi denedin mi fon makinasiyla fln ?
yada boyle sicak su torpasina ilik su koyup kendi t shirtunu kokun olan bir tanesini onda sarip yakinina koysan , belki ise yarar

B u r c u canim bebisin durumu nasil
Hâla hastanedeyiz kuzu ventolin ve antibiyotik tedavisi görüyor, önceki günlere göre daha iyi ama öksürük devam ediyor, bronşiolit olmuş bu ay grubundaki bebeklerde çok görülüyormuş çok yoruldum valla ya sen nasılsınn bebiş nasıl

Ben 1 olmasına rağmen böyleyim

bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar
Bu aralar kucağımda birlikte uyuyoruz gündüz yatagına koydugum an ağlıyor
1 Kasım 4240 kg , 25 Kasım 4880 kg. Kilo alımı sizce normal mi kızlar ya ? Kız bebiş bu arada.
Günlük 25 gr doktorlar güzel buluyor maşallah kuzuya
Kaldır gitsin azıcık ilgilensinler sadece sana yardım olarak düşünme çocukla arasında bağ oluşsun ilerisi için. Ben eşime diyorum bana yardım etmiyorsun oğlunla bağını kuvvetlendiriyorsun bu bebeklerin bakımı günden güne azalacak yakında hele dış dünyayı algılamaya başlayacaklar ki. Oyunlarla filan oyalanacaklar zaten
İnsallah benimde bütün cabam bunun için
Notlara yazdım canım perşembe gittğimde sorayım

Canım neden probiyotik veriyorsunuz bağışıklık sistemi mi sıkıntılı. Bizde de bu sorun var yoğun bakımda yattığı günden beri kontrolünde yine bağışıklık sistemi baskılanmış çıktı viral enfeksiyon olabilir dedi ama yoğun bakımda da aynı sıkıntı olduğunu söyledim 15 gün sonra kontorole gelin aynı ise hemotolojiye yönlendiririm dedi

Bugün kontrolümüz vardı canım, kilo alını iyiymiş. Bu koyulaştırıcıları sordum kullanabilirsin ama kabızlık yapma durumu ortaya çıkabilir dedi. Açıkçası kabızlık mı kusma mı deseler kusmayı tercih ederim, çünkü şimdi bile kaka yaparken çok ıkınıp zorlanıyor onu göze alamam.
Reflü olayı kilo alımı normalse 6 aya kadar sürebiliyormuş sabredicez mecbur. Aslında bir dönem süt ürünlerini kesip bi bakayım dedim ama çok istikrarlı olamadım. Belki de alerjisi var ama doktor hiç üstünde durmadı.
Bencede kat. Benmki çoğunlukla gece 2 de geliyo bişeyler yiyip duş alıyo yatması 3ü buluyo sabah 7:30 da kalkıp çocuğu kreşe bırakıp işe geçiyo inan katamıyorum işin içine

Ben 230a kaptım
Sepete ekleyin 210 TL oluyordu aldım ben :)
Ya foruma girmeyi bilse burda yazdıklarımı okudu dicem. Şimdi işten geldi erken geldim diyo bide. Hemen duşa gireyim kızı alayım sen yat sabaha kadar da olsa bakayım dedi ben şok
Bazen haklarını yiyoruz gibi hissediyorum hiç kıyamıyorum böyle geri dönüşler olunca ne yalan söyleyeyim :)
Ağlayınca ben de dayanamıyorum hemen böğrüme başladım geliyor. Olsun 20 dk 20 dakikadır çabasına sağlık eşinin. Biz zaten bakmalarını değil de bakayım çabasını görmek istiyoruz bence, çünkü kadınlık

Bizimki de brosnsiolot olmustu. Gecti cok sukur oksuruk kaldi sadece.
Antibiyotik altini pisik yapiyor canim dikkat et henuz olmadiysa da kremini sur yine de.
Haklisin cok yorucu hastanede bebekle kalmak kucagina bile alamiyor insan rahatca ama gececek insallah az kaldi. Bu hastaliktan yogun bakima yatan bebisler varmis cok sukur bizimkiler ayrilmadi yanimizdan

benim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.

oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.

ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heralde

Ay spiral takarken acıyormu bende taktırcam adetkenmi taktırdın cnm biraz detay verebilir misin

Ay spiral takarken acıyormu bende taktırcam adetkenmi taktırdın cnm biraz detay verebilir misin
Canım adetken değil normal zamanda takıldı, açıkçası doğum zamanı o kadar çok çatı muayenesi yapıldı ki bende travma kalmış. O yüzden biraz kastım kendimi. Çok ağrılı acılı bir işlem değil esasen, 30 sn falan sürdü bizim. Sonra işte yerini kontrol etmek için vajinal muayene de yaptı. 5 sene koruyormuş, 1 ay sonra kontrole gidecekmişim.
Takıldıktan sonra çok az kasıklarımda ağrı hissettim biraz da kanamam oldu. Hala daha ufak ufak kanamalar oluyor.
Ben de korkumdan kullanıyorum ama dün çocuk doktorumuz kutu bitince kullanmayı bırakıp bi gözlemleyin dedi. Kabızlık mı yapıyormuş demek?
Bizimki kakasını yapıyor düzenli olarak ama yaparken baya bi ıkınıyor belki de ilaçtan dolayı.

ay bende smdi ona bakiyordum, yarin o damladan alayim diyordum bebis rahatlar diye belki die

Kimyon tohumuda at içine canım rezene daha çok sakinlik için kullanılıyor. Asıl gaz etkenine kimyon çayı faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…