2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cnm kuzun cok gülmeye başladı mı, neler yapıyor
Canım nasılsın evet canım gün geçtikçe gülmeleri arttı, şu 1 haftadır aktifleşmeye başladı iyice. Kendi kendine bazı yerlere bakıpta gülüyor ya da 10 kere konusuyorsam 2 3 kere karşılık gülüyor. Bir de 2 kere agu dediğini duydum cevap olarak

Kızlar bugün Ankara çok ayazdı. Ama çocuk o kadar ağladı ki, koyduk arabasına 1 saat çıkardık. Sarıp sarmaladım ama korkuyorum. Üşütmüş müyüzdür ya? Öksürdü azıcık

İşte adete göre takılıyor ya spiral bazıları doğumdan sonra 5 6 ay adet olmayan oluyor bende onu merak ettim işte nasıl olacak diye bazı doktorlar lohusayken takıyorlarmış benim doktorum ne der acaba seninkisi gibi 1 ay sonra mı takar

bzmki
baya konusuyor agu aa ınga vuu ayy diye ama gülmeler böle hemencecik şipsak seklinde değil, dediğin gbi 10konusmada ancaeller ayaklar hiç durmuyor uyanır uyanmaz ellerini emiyor özellikle işaret parmağını baş parmağı bulamıyor

Spicelover Bugün spa merkezine götürdük sıcak su gaz damlaları ona rağmen tuttu yine krizi ama daha az sürdü 3 saati geçiyordu normalde
benimki daha kucuk spa ya gidemez de , simdi birazdan banyo yaptircaz , sirtina extra su tutucaz.

kakasini yapti 2-3 kere bu sabah ama gazi var hala
ay bugun bende uyurken izledm , gozlerim doldu onu oyle gorunce

dr bana bir damla vermisti ama o ise yaramadi. bio gaia aldm bugun sabah verdm bakalim bir kac gun suruyormus etki etmesi
İşte bana hemşireler hap kullanma emziriyorsun dediler o yüzden spiral taktırmak istiyorum bende

anurkoc
burda gordugum iki jinekolog da hemen 6. haftadsn sonra takabiliyoruz spiral dedi ama bebegim icin konustugum hemsire “ eger emziriyorsan emzirmen bitince dusun koruma cesitlerini “ dedi cunku anne sutunu etkiliyormus.

benimki hem anne sütü hem mama içiyor canım o yüzden uzun zaman yapmaması rahatsız ediyor

Canım ayni durum bende var ama aglamadigi zaman da var . Sadece cok kipir kipir alttan cikartmak zor. Yine kaka yapiyor ama eskisi gibi her defasinda degil . Ama az da olsa yaoiyor. Daha cok cis isi var. Metsil kullanmaya basladim bakalim bugun. Iyi gelecek mi bakalım. Bu saatlerde basliyor. Uyumak da 12 yi bukuyor dun 2 gobi uyuduk

Aralarında ne kadar var ki

Yani 15gunluk iken de bakiyordj herhalde. Daha yeni yeni not almaya basladim ya. Cocuk bugun arka kanepede oturuyorum arkaya uzatti kafasini da bakiyor sipa bugun onu farkedip yazdim :) 38 gunluk bu arada
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu

Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Kac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorum

Kac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorum
Canım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorum

Bazen benimki de tinlamiyor. Duymasi onemli. Doktora gideceksin ya kalca icin onu gosterirken doktoruna da bir sor. . Kizlar da yazar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…