Canım nasılsın evet canım gün geçtikçe gülmeleri arttı, şu 1 haftadır aktifleşmeye başladı iyice. Kendi kendine bazı yerlere bakıpta gülüyor ya da 10 kere konusuyorsam 2 3 kere karşılık gülüyor. Bir de 2 kere agu dediğini duydum cevap olarak
Bende korunma için kol içi implant düşünüyorum ama bizim mesai kırk dedi başladı çok korkuyorum çünkü doğum kontrol hapıyla hamile kalmıştım kaybetğim bebekte @hope2022nurcicekk
Kızlar bugün Ankara çok ayazdı. Ama çocuk o kadar ağladı ki, koyduk arabasına 1 saat çıkardık. Sarıp sarmaladım ama korkuyorum. Üşütmüş müyüzdür ya? Öksürdü azıcık
Benim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
İşte adete göre takılıyor ya spiral bazıları doğumdan sonra 5 6 ay adet olmayan oluyor bende onu merak ettim işte nasıl olacak diye bazı doktorlar lohusayken takıyorlarmış benim doktorum ne der acaba seninkisi gibi 1 ay sonra mı takar
Canım nasılsın evet canım gün geçtikçe gülmeleri arttı, şu 1 haftadır aktifleşmeye başladı iyice. Kendi kendine bazı yerlere bakıpta gülüyor ya da 10 kere konusuyorsam 2 3 kere karşılık gülüyor. Bir de 2 kere agu dediğini duydum cevap olarak
baya konusuyor agu aa ınga vuu ayy diye ama gülmeler böle hemencecik şipsak seklinde değil, dediğin gbi 10konusmada ancaeller ayaklar hiç durmuyor uyanır uyanmaz ellerini emiyor özellikle işaret parmağını baş parmağı bulamıyor
Hele sabahları yanımda yatarken gözlerime bir bakışı var ıkınırken, yardım et der gibi ağlıyor kıyamam yapamıyor bir türlü çok ağlıyor. Tıp şunun çaresini nasıl bulamaz ya!
İşe yarayan bir gaz masajı var mı bildiğiniz? Bacakları ittirme yenidoğanda riskli sanırım.
İşte adete göre takılıyor ya spiral bazıları doğumdan sonra 5 6 ay adet olmayan oluyor bende onu merak ettim işte nasıl olacak diye bazı doktorlar lohusayken takıyorlarmış benim doktorum ne der acaba seninkisi gibi 1 ay sonra mı takar
anurkoc
burda gordugum iki jinekolog da hemen 6. haftadsn sonra takabiliyoruz spiral dedi ama bebegim icin konustugum hemsire “ eger emziriyorsan emzirmen bitince dusun koruma cesitlerini “ dedi cunku anne sutunu etkiliyormus.
babacı senin kız resmen. O ne uykuymuş öyle
Neyse bir kere söz almışsın papatyam bundan sonra daim olur inşallah yardımları
İkisini de aldım. Ama 2 ay gecikmeli oluyormuş ödemeler.
Canım, sen sadece emziriyorsan, emen bebeğin 10 hatta 15 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Doruk bazen 5-6 gün bile kaka yapmadığı oluyor. Sadece süt ile beslendiği için çişli bezi var, gaz çıkışı var olduğu sürece damla vermiyorum bilgin olsun.
Canım ayni durum bende var ama aglamadigi zaman da var . Sadece cok kipir kipir alttan cikartmak zor. Yine kaka yapiyor ama eskisi gibi her defasinda degil . Ama az da olsa yaoiyor. Daha cok cis isi var. Metsil kullanmaya basladim bakalim bugun. Iyi gelecek mi bakalım. Bu saatlerde basliyor. Uyumak da 12 yi bukuyor dun 2 gobi uyuduk
1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım ağzım burnum yer değişti ya bi de insanlar neden iki çocukta kalıyo diyodum valla ben çok zorlandım aynen birincinin bi ton fotoğrafı var buna bakıyorum tek tük çekmişim biberonu sıcak suya tutuyorum
Yani 15gunluk iken de bakiyordj herhalde. Daha yeni yeni not almaya basladim ya. Cocuk bugun arka kanepede oturuyorum arkaya uzatti kafasini da bakiyor sipa bugun onu farkedip yazdim :) 38 gunluk bu arada
Yani 15gunluk iken de bakiyordj herhalde. Daha yeni yeni not almaya basladim ya. Cocuk bugun arka kanepede oturuyorum arkaya uzatti kafasini da bakiyor sipa bugun onu farkedip yazdim :) 38 gunluk bu arada
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Kac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorum
Kac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorum
Canım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorum
Canım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorum