Bugün canım eşim cocuga bakacakti sözde . Ben dün çileden çıktım çünkü uyumuyor yavrum . Çocuk babayı görünce akşam yatti bu saat oldu arada emiyor geri uyuyor . Gülsem mi ağlasam mı hafta içi 12 saatte sadece iki saat uyku uyudu bu çocuk . Babası bir kez altını degistirdi hastaneye gittik geldik iste
Canım, sen sadece emziriyorsan, emen bebeğin 10 hatta 15 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Doruk bazen 5-6 gün bile kaka yapmadığı oluyor. Sadece süt ile beslendiği için çişli bezi var, gaz çıkışı var olduğu sürece damla vermiyorum bilgin olsun.
Kızlar ya benm kız gece uykusunu gündüz uyuyor bugün fark ettim. Nasıl fark ettim :) şimdi koltuğa veya yatağına veya pusetine koyduğum zaman ağlıyor ben de kucağıma alıyorum koluma o şekilde işlerimi yapıyorum o sırada benim kucağımda uyuyormuş meğer tekrar bırakıyorum tekrar ağlıyor ben hep kucağımda gezdirdiğim için hep kucağımda uyuyor sonra geceleri uyanık bana bir akıl verin benim bu gece gündüzü değiştirmem lazım yattığı yerde uyandırdığım zaman sadece ağlıyor başka hiçbir şey yapmıyor ama geceleri uyutamıyorum gündüzleri benim Uyumam imkansız evi toparlıyorum yemek yapıyorum falan derken zaten akşam oluyor çocuk geliyor okuldan ne olur bir akıl verin
1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım ağzım burnum yer değişti ya bi de insanlar neden iki çocukta kalıyo diyodum valla ben çok zorlandım aynen birincinin bi ton fotoğrafı var buna bakıyorum tek tük çekmişim biberonu sıcak suya tutuyorum
yok cdden hele yasları yakın olanlar napıo onu hiç bilmiyorum,ama arkadaşlarım burdan sesleniyorum hiç öyle kolay değil sakin galeyana gelmeyinAllahım eksıklerını vermesin acılarını göstermesin ama walla aileden yardımcı birileri olmalı
44 günlük olduk bugün ve Dr kontrolünde oğlumun kolik olduğunu öğrendim şikayetlerimizi anlattım oda baktı dinledi karnını vs kolik dedi maflor ve nurse harveys beraber kullan dedi 60 günlük olana kadar devam eder sonra hafifler dedi .. klasik bebek ağlar gazı olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş 6. Hafta zirveye ulaşırmış bizde 6. Haftamız da artınca anladık
44 günlük olduk bugün ve Dr kontrolünde oğlumun kolik olduğunu öğrendim şikayetlerimizi anlattım oda baktı dinledi karnını vs kolik dedi maflor ve nurse harveys beraber kullan dedi 60 günlük olana kadar devam eder sonra hafifler dedi .. klasik bebek ağlar gazı olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş 6. Hafta zirveye ulaşırmış bizde 6. Haftamız da artınca anladık
Kızlar ya benm kız gece uykusunu gündüz uyuyor bugün fark ettim. Nasıl fark ettim :) şimdi koltuğa veya yatağına veya pusetine koyduğum zaman ağlıyor ben de kucağıma alıyorum koluma o şekilde işlerimi yapıyorum o sırada benim kucağımda uyuyormuş meğer tekrar bırakıyorum tekrar ağlıyor ben hep kucağımda gezdirdiğim için hep kucağımda uyuyor sonra geceleri uyanık bana bir akıl verin benim bu gece gündüzü değiştirmem lazım yattığı yerde uyandırdığım zaman sadece ağlıyor başka hiçbir şey yapmıyor ama geceleri uyutamıyorum gündüzleri benim Uyumam imkansız evi toparlıyorum yemek yapıyorum falan derken zaten akşam oluyor çocuk geliyor okuldan ne olur bir akıl verin
yavrum yattigi yeri isitmayi denedin mi fon makinasiyla fln ?
yada boyle sicak su torpasina ilik su koyup kendi t shirtunu kokun olan bir tanesini onda sarip yakinina koysan , belki ise yarar
Üstüne pijamamı örtüyorum tekmeyle savuruyor çok korkuyorum ya bu uykunun alışkanlık haline gelmesinden. Daha çok küçük biliyorum ama ileri düşününce ürperiyorum. Uyku eğitimi de bana göre değil, öyle çocuk ağlayacak, karanlıkta yalnız başına falan asla yapamam. Nolcak böyle bilemiyorum
Hele sabahları yanımda yatarken gözlerime bir bakışı var ıkınırken, yardım et der gibi ağlıyor kıyamam yapamıyor bir türlü çok ağlıyor. Tıp şunun çaresini nasıl bulamaz ya!
İşe yarayan bir gaz masajı var mı bildiğiniz? Bacakları ittirme yenidoğanda riskli sanırım.
Benimki de kolikmis geçen hafta öğrendim. 4.aya kadar sabretceksiniz dedi doktor. Kizarip bozarana kadar agladigi oluyor durduk yere hersey normalken bir anda. Insallah hemen geçer
Beni güzel emmediğini hissettiğimde sağıyorum 20-30 arası çıkmıssa o sütğ veriyorum yoksa mama kuzum
Arsştırmadım hapı iç bakalım ben 1-2 aya anca bu işlere bakarım
Ay bide burda çoğumuzun ki uğraşla olan bebeler. Bir çoğumuz hamileliğe hazırlıktan biliyoruz birbirimizi. Yada ilki düşük ikinci için cabalanmış vs. Sanırsın ansızın bi gecede baba oldular