Benim doktorum ver dedi her gün bir iki kere çay kaşığınla mamasına karıştır cnmZeytınyağı versem sıkıntı olur mu acaba
Doktorum bide nurse harveys bitki bazlı damla vermişti cnmÖnerebileceğin başka bişey var mı canım kendimde gasicon diye bi gaz damlası kullanıyorum bebeğe sütten gaz geçmesin diye
Cnm bazı bebeklere çok yarıyor bazılarına yaramıyor dene belki sizde iyi olur kolik bebeklerde işe yarıyorŞimdi doktoru bu damlayı söyledi almaya gitti eşim. Kaka yapmıyor 2 gündür ve gaz sancısı çekiyor. Sen yazınca korktum, vermesem mi ya
bnmkide hala yapıyor gülüyor ağlıyor, hatta gülmeleri uyanmaya yakın artıyor. dün sormustm hattakızlar 2.ayda bebeğin refleks gülüşleri kaybolur diyor internette baktığımda ama benim kızım hala uykusunda gülümsüyor, sizinkiler de yapıyor mu ?
Hayır bebeğim gazı geliyor o an üstten ve alttan bizimkide diyorki kızım sallama şu kafanı bu tarikatlarda sallıyorlaryaKizlar bu arada benim kizim emerken ya da kolumda yatarken bir anda kollarini hizlica oynatmaya basliyor kulac atar gibi baya bi cirpiniyor sonra duruyor. Yuzustu gogsume yatirdigimda da kafasini hafifce salliyor saga sola ama hizli bir sekilde. Acikcasi korkuyorum bir anormallik var mi bu durumda sizce?
cnm bzmkinde hastayken daha tıkalıyken iştah azalması olmustu fakat döküntü kuruluk yaşamadım.P pembesakayik P pohpoh86 kızlar siz ventolin ve cortair kullanırken bebekte vücutta kuruluk ve döküntü, hareketlilikte ve iştahta azalma oldu mu acaba?
Yazarım inşallahBuraya yazabilirmisinz sonucu bende taktırmak istiyorum
cok normalKizlar bu arada benim kizim emerken ya da kolumda yatarken bir anda kollarini hizlica oynatmaya basliyor kulac atar gibi baya bi cirpiniyor sonra duruyor. Yuzustu gogsume yatirdigimda da kafasini hafifce salliyor saga sola ama hizli bir sekilde. Acikcasi korkuyorum bir anormallik var mi bu durumda sizce?
ben dun gece 2 gbi verdim , sabaha iki kere kakasini yapti gazini cikardi. sanieim ise yariyorBilemem ki cNim 3 gundur benimki kivrandi da kivrandi cikartiyor alttan daha ckk ama yine kivraniyor
bizde de tv hep acik. renkler dikkatini cekiyor.Kızlar size bir şey danışıcam benim kız hep televizyona bakıyor ama kapatamam yani zaten bütün gün evde sizce algılıyormudur ya
Heh aynen o sekilde salliyor cok dogru bi tanimlamaHayır bebeğim gazı geliyor o an üstten ve alttan bizimkide diyorki kızım sallama şu kafanı bu tarikatlarda sallıyorlaryamama yerken savaş yapıyoruz biz
Benim kızımda çok bakıyor tv ye. Ben hemen yattığı yerin önünü kapatıyorum izlemesin diye. İzlemesi zararlı derler o nedenle ben izin vermiyorum. Bizde de hep açık tv. Ama yastıkla onun görmesini engelliyorumKızlar size bir şey danışıcam benim kız hep televizyona bakıyor ama kapatamam yani zaten bütün gün evde sizce algılıyormudur ya
Bende zaten evdeyiz bide tv kapıyım kafayı yerimben dun gece 2 gbi verdim , sabaha iki kere kakasini yapti gazini cikardi. sanieim ise yariyor
bizde de tv hep acik. renkler dikkatini cekiyor.
Bazen ben kendim izlemek icin sirinler aciyorumasiri dikkatini cekiyor
Sonradanda diyorumki neyi yasaklarsak o cezbedicekBenim kızımda çok bakıyor tv ye. Ben hemen yattığı yerin önünü kapatıyorum izlemesin diye. İzlemesi zararlı derler o nedenle ben izin vermiyorum. Bizde de hep açık tv. Ama yastıkla onun görmesini engelliyorum
benim annemler burda ya babam napsin cani skiliyor, hava da cok kotu onceden yuruyuse fln gidiyordu.Bende zaten evdeyiz bide tv kapıyım kafayı yerimdedim bu tv izliyor
Allah yardımcın olsun canım iki çocukla ilgilenmek bu durumda daha zor olmalıGazlı çocuk benim kaderim herhalde kızımda kolikti çok zor bi bebekti oğlum belki olmaz diyodum ama oda gazlı inş en kısa zamanda atlatır bebeklerimiz
Biz artık eşimle aştık muhteşem yüzyıla falan başladık bide ben biberonla geliyorum açıyorum ayarlıyorum öyle yediriyorum gaz çıkarma faslı filanbenim annemler burda ya babam napsin cani skiliyor, hava da cok kotu onceden yuruyuse fln gidiyordu.
simdi kimseye kapatin tv i diyemem zaten.
hos bu arada ne var ne yok butun dizileri izlemis oluyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?