2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar size bir şey danışıcam benim kız hep televizyona bakıyor ama kapatamam yani zaten bütün gün evde sizce algılıyormudur ya

Hayır bebeğim gazı geliyor o an üstten ve alttan bizimkide diyorki kızım sallama şu kafanı bu tarikatlarda sallıyorlarya mama yerken savaş yapıyoruz biz

cok normal

Bilemem ki cNim 3 gundur benimki kivrandi da kivrandi cikartiyor alttan daha ckk ama yine kivraniyor
ben dun gece 2 gbi verdim , sabaha iki kere kakasini yapti gazini cikardi. sanieim ise yariyor
Kızlar size bir şey danışıcam benim kız hep televizyona bakıyor ama kapatamam yani zaten bütün gün evde sizce algılıyormudur ya
bizde de tv hep acik. renkler dikkatini cekiyor.
Bazen ben kendim izlemek icin sirinler aciyorum asiri dikkatini cekiyor

40 tan sonra ne oldu bu bebeklere ya gazdan sancıdan ikimizde mahvolduk hem maflor hemde nurse Harveys kullanıyorum gram uyumadı anason rezene kimyon hem ben içtim hem bebeğe verdim masajlar banyolar hiç biri işe yaramadı kakasını gazını yaptığı halde bitmiyor karnı fokur fokur çığlık çığlığa ağlıyor daha yeni uyudu 60 güne kadar sürer sonra hafifler dedi doktor anne sütüne kârşı bağırsakların gösterdiği bi alerjik reaksiyon dedi 40 gündür alıyor anne sütünü şimdi başladı bu sıkıntı aklım almıyor ne güzel bi rutini vardı gece gündüz biliyordu

Benim kızımda çok bakıyor tv ye. Ben hemen yattığı yerin önünü kapatıyorum izlemesin diye. İzlemesi zararlı derler o nedenle ben izin vermiyorum. Bizde de hep açık tv. Ama yastıkla onun görmesini engelliyorum

Sonradanda diyorumki neyi yasaklarsak o cezbedicek uyuyor benimki ona baka baka

Gazlı çocuk benim kaderim herhalde kızımda kolikti çok zor bi bebekti oğlum belki olmaz diyodum ama oda gazlı inş en kısa zamanda atlatır bebeklerimiz
Allah yardımcın olsun canım iki çocukla ilgilenmek bu durumda daha zor olmalı ama sürekli verme karın ağrısı yapabilir hani boş boş karın ağritabilir. Doktor bana daha çok kabızlık için söyledi onu. Çünkü hem mama kabızlık yapıyor hemde reflü maması yapan koyulaştırıcı. Doktoruna sorup farklı probiyotikler deneyebilirsin ya da çok zorda kalırsan dediğim gibi gaz ilacı artık. Bizimde çığlık çığlığa gidiyordu ortalık çok iyi anlıyorum seni

Merhaba kızlar. Genelde herkesin problemi benzer. Gaz ve uyku. Benim kızım 51 günlük oldu. Bu süreçte yaşadığım deneyimlerimi anlatmak istiyorum. Göbek bağı düştükten sonra bir ay boyunca her gün aynı saatte akşam 7-8 arası hep yıkadık annemle. Bir ay annemlerde kalmıştım. 20 gündür kendi evimdeyim 1 gün arayla yıkıyoruz şuanda. Kızım doğduğundan beri uyku düzeni oluştu ben bunu yıkamaya bağlıyorum. Genellikle akşam 18-23 arası uyumuyor. Oyun istiyor,kucak istiyor. Banyodan sonra uyumuyor yani. Onun dışında genelde uyku halinde acıktıkça uyanıp emiyor sonra geri uyuyor. Gaz problemi bizde yaşadık sab simplex günde 4 kere 15damla bize çok iyi geldi. Geceleri anne yanı yatakta yatıyor yatağıma bitişik beni görebiliyor yüzüm hep ona dönük. Arada gözünü açıp bana bakıyor sonra geri dalıyor uykuya. Gündüz oturma odasında reflü yatağında uyuyor. Ben doğduğundan beri herkesi uyardım kesinlike sallama yasak. Sallayan olursa da hiç çekinmedim kızdım. Yatağına bırakıyorum o dalıyor uykuya dalmazsa emzik veriyorum ve budizzz diye bir oyuncak var anne karnı sesleri çıkarıyor onu açıyorum kendi kendine dalıyor uykuya. Yememe çok dikkat ediyorum gaz yapacak bir şey yemiyorum. Benim önerilerim bunlar. Kızıma maşallah demeyi unutmayın

benim annemler burda ya babam napsin cani skiliyor, hava da cok kotu onceden yuruyuse fln gidiyordu.
simdi kimseye kapatin tv i diyemem zaten.
hos bu arada ne var ne yok butun dizileri izlemis oluyorum bende
Biz artık eşimle aştık muhteşem yüzyıla falan başladık bide ben biberonla geliyorum açıyorum ayarlıyorum öyle yediriyorum gaz çıkarma faslı filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…