2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Tam kavga etmelik pazara yakışır bir video

Gectim geceyi pazar gunu hasta bebeyle beni evde birakip arkadaslariyla program yapan kocama gondereyim bari bu videoyu sanmiyorum ama belki utanir.
Canim ben dr browns kullaniyorum memnunum hic akitma falan yok.

ben sabah bio gaia damla verdim , ondan bir saat sonra kakasini yapti biraz gaz da cikardi.
hemen boyle etki eder mi ? icindeki kagitta 2-3 gun surer etki etmesi yaziyordu
Bilemem ki cNim 3 gundur benimki kivrandi da kivrandi cikartiyor alttan daha ckk ama yine kivraniyor

İki de çok az gibi geliyor bana çünkü iki sene emziren bir anne olarak (ilk çocukta)
Bundada öyle olsa yine en az 3 olur
Benim için minimum 4. Ama gerçekten pes pese çok zor
Ya ben 33 esim 43 yasinda.. bunun ilerisini dusunuyorum. Yas ilerde olunca cocuklarin evliligini de gorecek miyiz meraktayim yani.. ozellikle esim . Oglum en az 30 yasinda olsa esim 73 oluyor mesela

Biagaia bırak cnm ozaman bak bizimde öleydi kabız ve uykusuzluk ondanmış bıraktığımızdan beri hergün kakasını yapıyor
Önerebileceğin başka bişey var mı canım kendimde gasicon diye bi gaz damlası kullanıyorum bebeğe sütten gaz geçmesin diye

Allah şifa versin benimde kız hasta. Tereyağlı pekmez yaptım iyi geliyor
Nasıl yapıyosun canım? Ben nazal temizleme kitiyle burnunu temizledim yatmadan bir daha temizlicem şimdi hava benlendiriciyi açtım yatmadan da odasını nemlendiricem. Bide cold mix varya yastığına ondan damlatıcam rahat uyusun. Düzelene kadar da okula yollamıcam. Zencefilli ıhlamur da içirdim daha napsam bilemedim

Biagaia bırak cnm ozaman bak bizimde öleydi kabız ve uykusuzluk ondanmış bıraktığımızdan beri hergün kakasını yapıyor
Şimdi doktoru bu damlayı söyledi almaya gitti eşim. Kaka yapmıyor 2 gündür ve gaz sancısı çekiyor. Sen yazınca korktum, vermesem mi ya

Benimkinde de öyle oluyor aventte. Aventte daha çok efor sarf ediyor bence çenesi yorulduğu için yutamiyo diye düşünüyorum. Lansinohta lıkır lıkır içiyor. Bı de beni emerken de akıtıyor benim kız. Erol taş kılıklı kızım diye seviyorum artık

Doktor bana mama içinde verebilirsin 2 3 damla demişti kabızlık sorunu için. Bence bi doktoruna sor sab simplex var birde o direk gaz ilacı. Biogaia probiyotik
Gazlı çocuk benim kaderim herhalde kızımda kolikti çok zor bi bebekti oğlum belki olmaz diyodum ama oda gazlı inş en kısa zamanda atlatır bebeklerimiz

Kizlar bu arada benim kizim emerken ya da kolumda yatarken bir anda kollarini hizlica oynatmaya basliyor kulac atar gibi baya bi cirpiniyor sonra duruyor. Yuzustu gogsume yatirdigimda da kafasini hafifce salliyor saga sola ama hizli bir sekilde. Acikcasi korkuyorum bir anormallik var mi bu durumda sizce?

Şimdi doktoru bu damlayı söyledi almaya gitti eşim. Kaka yapmıyor 2 gündür ve gaz sancısı çekiyor. Sen yazınca korktum, vermesem mi ya
Canım biogai birinden daha duydum bırakınca gaz sorunu azaldı diye.Bende Biogai ve Sap simplexi kullanıyordum ,Sadece Simlpexi kullanmaya devam edeyim diyorum bakalım fark olcak mı?

Benimde emzirirken yaptığı oluyor yada uyurken sonra pırtlatıyor ya kaka yapıyor yada pırt o sıra normaldir bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…