Ya ben 33 esim 43 yasinda.. bunun ilerisini dusunuyorum. Yas ilerde olunca cocuklarin evliligini de gorecek miyiz meraktayim yani.. ozellikle esim . Oglum en az 30 yasinda olsa esim 73 oluyor mesela
Benimde eşim 35 yaşında üçüncü çocuğu yapsak en az 40 olacak Rabbım hayırlı ömür versin benim babannem benim çocuğumu kardeşimin çocuğunu bile gördü ömür verdikten sonra Allahım herseyi görürüz
Nasıl yapıyosun canım? Ben nazal temizleme kitiyle burnunu temizledim yatmadan bir daha temizlicem şimdi hava benlendiriciyi açtım yatmadan da odasını nemlendiricem. Bide cold mix varya yastığına ondan damlatıcam rahat uyusun. Düzelene kadar da okula yollamıcam. Zencefilli ıhlamur da içirdim daha napsam bilemedim
Cold mix çok iyi bende yakasına damlatiyordum.
Bir tatlı kaşığı tereyağı ve bir yemek kaşığı pekmezi eritip biraz limon sıkıp hafif ılık şekilde veriyorum canım. Birde dün nane limon vermiştim
Yarına kadar iyileşirse gider okula çünkü maalesef hep yarım hasta çocuklar. Hiç düzelmiyor doğru düzgün
Öğretmende ağır olmadığı sürece yollayın dedi bakalım yarın
Ya ben 33 esim 43 yasinda.. bunun ilerisini dusunuyorum. Yas ilerde olunca cocuklarin evliligini de gorecek miyiz meraktayim yani.. ozellikle esim . Oglum en az 30 yasinda olsa esim 73 oluyor mesela
ben sabah bio gaia damla verdim , ondan bir saat sonra kakasini yapti biraz gaz da cikardi.
hemen boyle etki eder mi ? icindeki kagitta 2-3 gun surer etki etmesi yaziyordu
Yok ya bu zamanlarda daha bi düzen olmuyor bence. Olan varsa da çok azdır.
2. Aya girdik 3 4 gün gece 5e kadar uyumadı. Sonra bi kaç gün uyudu bugün yine mizmiz tek değişmeyen huyu var sabah 7 8den sonra öğle 1 2 civarına kadar güzel uyuyor. Israrla gece falan ışık yakmiyorum gece gündüz ayrımını bilsin diye
Allahim ya rabbim benimki de aksam uzeri iki kez uyudu gece uyumuyor hic iyi degilim şu an uyku sifir çocukta. 1bucuktan 4 bucuga hic uyumadi denemediğim teknik kalmadi aksam keske uyutmasaydik
ya ben sut arttirici bir ay iciyordum , icinde cemenotu vardi. saniyorum ki o gaz yapti cocuga.
dunden beri icmiyorum daha rahatladi. tabi damlaninda etkisi vardir
Allahim ya rabbim benimki de aksam uzeri iki kez uyudu gece uyumuyor hic iyi degilim şu an uyku sifir çocukta. 1bucuktan 4 bucuga hic uyumadi denemediğim teknik kalmadi aksam keske uyutmasaydik
Cold mix çok iyi bende yakasına damlatiyordum.
Bir tatlı kaşığı tereyağı ve bir yemek kaşığı pekmezi eritip biraz limon sıkıp hafif ılık şekilde veriyorum canım. Birde dün nane limon vermiştim
Yarına kadar iyileşirse gider okula çünkü maalesef hep yarım hasta çocuklar. Hiç düzelmiyor doğru düzgün
Öğretmende ağır olmadığı sürece yollayın dedi bakalım yarın
Beşiğine koydum sallıyorum öyle bakıyor Allahtan ağlamıyor. Gece gündüz karıstırmasından korkuyordum başıma gelmez insallah. Bi arkadaş yaşadı onu resmen kendi dünyası bile karıştı
Kizlar ben sut yapmaya yardimci Mother s milk tea diye bir cay iciyordum 5-6 gundur. icinde cemenotu vardi.
benim bebegime belli ki o gaz yapmis. iki gundur icmiyorum ve bio gaia damla kullandim . duzeldi cocuk.
birde mamasini hipp combiotic ile degistirdim.
Kakasinin rengide sariya dondu eskisi gibi
Ayakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum