2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gectim geceyi pazar gunu hasta bebeyle beni evde birakip arkadaslariyla program yapan kocama gondereyim bari bu videoyu sanmiyorum ama belki utanir.

Canim ben dr browns kullaniyorum memnunum hic akitma falan yok.
Ay dayaklıkta bu kocalar işte napcan
Kızlar size bir şey danışıcam benim kız hep televizyona bakıyor ama kapatamam yani zaten bütün gün evde sizce algılıyormudur ya
Dikkatli ol ama bence canım ya ben bu bebeklerim görmeme muhabbetine inanmıyorum bakıyırlar takip ediyorlar insanı bi hareketli bişeyi seyrediyorlar

Biz artık eşimle aştık muhteşem yüzyıla falan başladık bide ben biberonla geliyorum açıyorum ayarlıyorum öyle yediriyorum gaz çıkarma faslı filan
ben onuda hamilelikte tekrar izledim , sonra da istanbullu gelin, yedi numara , aliye , oyle bir gecer zamanki, ezel gbi diizleri bastan izledm

Ya ben 33 esim 43 yasinda.. bunun ilerisini dusunuyorum. Yas ilerde olunca cocuklarin evliligini de gorecek miyiz meraktayim yani.. ozellikle esim . Oglum en az 30 yasinda olsa esim 73 oluyor mesela
Benimde eşim 35 yaşında üçüncü çocuğu yapsak en az 40 olacak Rabbım hayırlı ömür versin benim babannem benim çocuğumu kardeşimin çocuğunu bile gördü ömür verdikten sonra Allahım herseyi görürüz

Cold mix çok iyi bende yakasına damlatiyordum.
Bir tatlı kaşığı tereyağı ve bir yemek kaşığı pekmezi eritip biraz limon sıkıp hafif ılık şekilde veriyorum canım. Birde dün nane limon vermiştim
Yarına kadar iyileşirse gider okula çünkü maalesef hep yarım hasta çocuklar. Hiç düzelmiyor doğru düzgün
Öğretmende ağır olmadığı sürece yollayın dedi bakalım yarın

Ya ben 33 esim 43 yasinda.. bunun ilerisini dusunuyorum. Yas ilerde olunca cocuklarin evliligini de gorecek miyiz meraktayim yani.. ozellikle esim . Oglum en az 30 yasinda olsa esim 73 oluyor mesela
Seni hep böyle 25-26 yasında sanmıştıım yazdıklarınla enerjin öyle gelmişti

ben sabah bio gaia damla verdim , ondan bir saat sonra kakasini yapti biraz gaz da cikardi.
hemen boyle etki eder mi ? icindeki kagitta 2-3 gun surer etki etmesi yaziyordu
Ben de akşam verdim ilk kez, bu saatte kakasını yaptı. 2 gündür kaka yapmıyordu, o kadar mutluyumki bu saatte damla mı bilmiyorum etki eden tabi

Benimki de sabahtan öğleye iyi uyuyor, ama o uyudukça korkuyorum, gece uykusunu mu bitiriyor acaba diye

Maşallah dediğim 3 gün bile yaşamıyor çocuğum gece uyuyor dedim saat 7 den beri sadece yarım saat uyudu şimdi bakışa bakışa oturuyoruz uyumuyor
Allahim ya rabbim benimki de aksam uzeri iki kez uyudu gece uyumuyor hic iyi degilim şu an uyku sifir çocukta. 1bucuktan 4 bucuga hic uyumadi denemediğim teknik kalmadi aksam keske uyutmasaydik

Ben de akşam verdim ilk kez, bu saatte kakasını yaptı. 2 gündür kaka yapmıyordu, o kadar mutluyumki bu saatte damla mı bilmiyorum etki eden tabi
ya ben sut arttirici bir ay iciyordum , icinde cemenotu vardi. saniyorum ki o gaz yapti cocuga.
dunden beri icmiyorum daha rahatladi. tabi damlaninda etkisi vardir

İnşallah düzelir canım. Ben kararlıyım yollamıcam daha kötü olur siye korkuyorum
4:30 gibi uyudu şimdi tekrar uyandı geçici bir durumdur umarım
Ay inşallah ya. Çünkü benmkide hala uyanık

İnşallah düzelir canım. Ben kararlıyım yollamıcam daha kötü olur siye korkuyorum

Ay inşallah ya. Çünkü benmkide hala uyanık
Beşiğine koydum sallıyorum öyle bakıyor Allahtan ağlamıyor. Gece gündüz karıstırmasından korkuyordum başıma gelmez insallah. Bi arkadaş yaşadı onu resmen kendi dünyası bile karıştı

Kizlar ben sut yapmaya yardimci Mother s milk tea diye bir cay iciyordum 5-6 gundur. icinde cemenotu vardi.
benim bebegime belli ki o gaz yapmis. iki gundur icmiyorum ve bio gaia damla kullandim . duzeldi cocuk.
birde mamasini hipp combiotic ile degistirdim.
Kakasinin rengide sariya dondu eskisi gibi

ben onuda hamilelikte tekrar izledim , sonra da istanbullu gelin, yedi numara , aliye , oyle bir gecer zamanki, ezel gbi diizleri bastan izledm
Hamilelikte ezeli bitirdim eşkiya dünyay hükamdar olmazı bile bitirdim benim kız naparsam yapayım sanırım tvci olcak çizgi film açmazsak ilerde cezbetmez

Ayakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…