Cnm hipp combiotic bize çok yaradı bak 90 günlüğüz 10 günlükken 2300 gramdık şimdi en son 5350 ydi 5500 olduk benim nil çok severek içiyor onu biraz pahalı maalesef ama yapcak bir şey yok ben zaten 5. Ay başında yavaş yavaş ek gıdaya geçicem annem dün elma yalattı nile koptuk gülmektenKizlar ben sut yapmaya yardimci Mother s milk tea diye bir cay iciyordum 5-6 gundur. icinde cemenotu vardi.
benim bebegime belli ki o gaz yapmis. iki gundur icmiyorum ve bio gaia damla kullandim . duzeldi cocuk.
birde mamasini hipp combiotic ile degistirdim.
Kakasinin rengide sariya dondu eskisi gibi
Ya belki zararı vardır bilemem ama ben sabahı gecesi karışık bebekmişim annem ayağında sallayıp bide üstüme battaniye atıyormuşAyakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
biz ilk hafta enfamil , ikinci hafta nestle kullandik. nestle ile 400 kusur gr almisti.Cnm hipp combiotic bize çok yaradı bak 90 günlüğüz 10 günlükken 2300 gramdık şimdi en son 5350 ydi 5500 olduk benim nil çok severek içiyor onu biraz pahalı maalesef ama yapcak bir şey yok ben zaten 5. Ay başında yavaş yavaş ek gıdaya geçicem annem dün elma yalattı nile koptuk gülmekten
biz bazen kucagimizda pişpış yapiyoruz.Ayakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
İçeriğini bende araştırdım hep hipp combiotic önerileri var sen bide emziriyorsun benim bebek 10. Günden beri sırf mama her ay 1200 tl sadece mama parası ben ek gıdaya geçmiyimde kim geçsinbiz ilk hafta enfamil , ikinci hafta nestle kullandik. nestle ile 400 kusur gr almisti.
gonul isterki sadece beni emsin ama yetmiyoree
Hipp almaya devam edicem bende. En azindan icim daha rahat. burdaki mamalarin icerigini gorsen insan vicdan azabi cekiyor “ ben ne yediriyorum cocuguma “ diye.
ben gecen diyordum , bu boyle olmaz kati gidaya gecelim hemen diye
Valla benim kız gögsümde uyumayı seviyor ama biz bir haftadır kucağa ağlamadığı takdirde almıyoruz annem alıştırdı bu düzene çok eahat ettik döngümüz şöyle oyun halısı orda sıkılınca emzirme yastığının üzerine koyuyorum tv ye bakınca alıyorum dönenceye götürüyorum zaten uyuyor sonra ama şöyle diyim 3.ay sonunda yavaş yavaş uyku düzeni oturuyor kızlar dişinizi sıkın yani dinleniceksiniz nil 12 de uyuyor 4 de kalkıyor sonra 7 sonra 11 sonra bayaa uzun uyumuyor aralarda bazen 1 saat gece 12 ye kadar ama son 1 haftadır ondan önce 16 saat uyumayan bebekti biz gaz damlasını bıraktık düzeldi ama ben hergün gaz damlası veriyordum dokundu demekbiz bazen kucagimizda pişpış yapiyoruz.
bugun ikinci defa 4moms anakucagina koydum. durmuyordiyorum ki “ kizim su luks hayatinin keyfini cikar “
Benim kız mama yiyor sabah kalkıyor diyorum kızım aşağıda motormu çalışıyorKızlar sabah uyanır uyanmaz bir sürü gaz çıkarıyor, sizinkiler de böyle mi? Yoksa ben yediklerime daha çok dikkat mi etmeliyim?
valla bende direniyorim emziriyorum ama gunde bazen 3 bazen 4-5 kez mama veriyoruz emzirme sonrasi. acaba hic ugrasmasam mama mi full versem diyorumİçeriğini bende araştırdım hep hipp combiotic önerileri var sen bide emziriyorsun benim bebek 10. Günden beri sırf mama her ay 1200 tl sadece mama parası ben ek gıdaya geçmiyimde kim geçsin
Valla benim kız gögsümde uyumayı seviyor ama biz bir haftadır kucağa ağlamadığı takdirde almıyoruz annem alıştırdı bu düzene çok eahat ettik döngümüz şöyle oyun halısı orda sıkılınca emzirme yastığının üzerine koyuyorum tv ye bakınca alıyorum dönenceye götürüyorum zaten uyuyor sonra ama şöyle diyim 3.ay sonunda yavaş yavaş uyku düzeni oturuyor kızlar dişinizi sıkın yani dinleniceksiniz nil 12 de uyuyor 4 de kalkıyor sonra 7 sonra 11 sonra bayaa uzun uyumuyor aralarda bazen 1 saat gece 12 ye kadar ama son 1 haftadır ondan önce 16 saat uyumayan bebekti biz gaz damlasını bıraktık düzeldi ama ben hergün gaz damlası veriyordum dokundu demek
Senin daha erken biraz zaman geçsin düzeni oturur zaten ilk 40 gün bende uyandırıyordum ama şimdi 5-6 saat uyuyunca göbek atıyorumvalla bende direniyorim emziriyorum ama gunde bazen 3 bazen 4-5 kez mama veriyoruz emzirme sonrasi. acaba hic ugrasmasam mama mi full versem diyorum
biz mamayla destekledigimiz icin uyku duzeni varmama yediginde temiz 3 saat uyuyor. bazen 3 u geciyor ama ben uyandiriyorum.
bizde gunduz ve aksamlari 2 ser saat uyanik birskiyoruz. koltukta emzirma yastigina koyuyoruz etrafi da izliyor , bizide goruyor. takiliyor baya kendi kendine
aksam ustu besledikten sonra ben bir saat yuz ustu kucagimda yatiriyorum , sut artmasina yardimci da olsun diye.
aksam 9 gbi bir daha yiyip yatiyor. Gene yanimizda salonda yatiriyoruz. sonra 11-12 gbi yiyip yatiyor ozaman uyku tulumu ve besigine geciyoruz.
3-4 arasi gene bir besleme ve sabah 6-7 ye kadsr besiginde yatiyor. sonra annem aliyor yanina . ben uyuyorum 11 e kadar .
Hayirlisi ile insallah sagligimiz yerindr olsun daBenimde eşim 35 yaşında üçüncü çocuğu yapsak en az 40 olacakRabbım hayırlı ömür versin benim babannem benim çocuğumu kardeşimin çocuğunu bile gördü ömür verdikten sonra Allahım herseyi görürüz
Uykusuz bir gecenin ardından böyle cümleler duymak ne güzel oldu valla cok hosuma gittiSeni hep böyle 25-26 yasında sanmıştıım yazdıklarınla enerjin öyle gelmişti
biz suan olan durumdan da mutluyuz yaSenin daha erken biraz zaman geçsin düzeni oturur zaten ilk 40 gün bende uyandırıyordum ama şimdi 5-6 saat uyuyunca göbek atıyorumbu ay gündüz tamamen yatağında geceleri bitek yanımda yatırcam sonra geceleride yatağında telsiz alcam görüntülü
Ben kafam estikce veriyorum gunde 4 defa idi zaten uyanik bulduğum an.. az da olsa yapiyor ama zorlaniyor aksamlari. Bu gece de uyutmadi .ben dun gece 2 gbi verdim , sabaha iki kere kakasini yapti gazini cikardi. sanieim ise yariyor
bizde de tv hep acik. renkler dikkatini cekiyor.
Bazen ben kendim izlemek icin sirinler aciyorumasiri dikkatini cekiyor
benim aldigim da gunde bir kere 5 damla yaziyor. bende oyle veriyorum. ilk gun sabah vermistim. simdi yavas yavas aksam uzerine cekicem saati cunku en cok aksam uzeri gaz sorunu oluyor ama ben bir cay iciyordum onu biraktm . oda gaz yaparmis cocukta. bakicam bir kac gun sonra damlayida vermicem , cay gaz yapmissa dusundugum gibi , damlaya gerek kalmazBen kafam estikce veriyorum gunde 4 defa idi zaten uyanik bulduğum an.. az da olsa yapiyor ama zorlaniyor aksamlari. Bu gece de uyutmadi .
3 gun filandir almaya basladi gaz bir şekilde cikiyir ama midede kalıyor mu bilmiyorum cok kivraniyor 1 ay oldu bu is baslaei kolik mi oluyor simdi anlamadim . Yariyor gibi ama tam yaradigini anlamak iciin bir kac guj daha beklemem lazım. Tadını çok seviyor amaİşe yarıyor mu peki canım biz biogaia kullanıyoruz ama dün akşamdan beri hiç gaz çıkaramadı kıvranıyo
Bende içiyorum bilemedim bir zevkim var onu da yapamaiyorum tam zaten .. rezene içiyorum işte bir sure ara vermistim tekrqr basladim. Dun gaz yapan yiyecekler yedim gerci de kimyon attim ben bile hic gaz çıkarmadım anlamadim vallabenim aldigim da gunde bir kere 5 damla yaziyor. bende oyle veriyorum. ilk gun sabah vermistim. simdi yavas yavas aksam uzerine cekicem saati cunku en cok aksam uzeri gaz sorunu oluyor ama ben bir cay iciyordum onu biraktm . oda gaz yaparmis cocukta. bakicam bir kac gun sonra damlayida vermicem , cay gaz yapmissa dusundugum gibi , damlaya gerek kalmaz
benim ictigim cay da cemenotu vardi. o cok gaz yapiyormus. rezene de vardi icinde. dmeekki o yuzdne ikisini birlikte koymuslarBende içiyorum bilemedim bir zevkim var onu da yapamaiyorum tam zaten .. rezene içiyorum işte bir sure ara vermistim tekrqr basladim. Dun gaz yapan yiyecekler yedim gerci de kimyon attim ben bile hic gaz çıkarmadım anlamadim valla
oyy en guzel yeri bulmus kuzumUykusuz gazlı kıvranmalı güzel bir gecenin ardından sabah gözümü açamayan ben uyuyamazken bu Koca kafam koynumda derin bir uykuya geçti Adalet mi bu yagel de uyu şimdi Bir de öyle sırnaşıyor ki kıyamıyorum
Çemen otu mu Çemene bayılırım da otu nasıl acababenim ictigim cay da cemenotu vardi. o cok gaz yapiyormus. rezene de vardi icinde. dmeekki o yuzdne ikisini birlikte koymuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?