2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizim 5 yıl 8 ay var ama bu şekilde bile zor araları yakın olana Allah yardım etsin. İki çocuk düşünenlere tavsiyem asla birlikte büyük diye pes pese yapmasın. Hersey zamanında güzel
Mesafe kac olmasi gerek :) yani kaza kursunu olmasin :) yas ileri ya yine 2 sene olur aralari .. 6 yas biraz sıkıntılı ilgi zamani

aynen aglamiyor ama hep bacaklarini kendine cekip duruyor. bizde de ayni cisli bez cok , sabah kakasini yapti iki kere cok sukur
bizimde aksam 5-6 gbi basliyor
Benim durumda oyle gaz damlasini arttirdim bakalim . Sonuc ne olacak dun gece de uyumadi pek.. tuvalet yaparken zorlaniyor

tommee tippee antikolik biberonunu kullanıyoruz biz onun için de akıtıyo diyenler var ama ben öyle bir problem yaşamadım , meme reddi de yaptırmadı.

Kizlar hepinizi takip ediyorum
Biz bugum 1 aylik olduk
Cok gazli bir kizim var.guya en pahali damla olan sab simplex kullaniyorum ama ise yariyor mu cok emin degilim
Sanirim bu cocgumda kolik.6 dan sonra surekli uyanik 11 12 buluyor uyanikligi
3 ayda biter diye yaziyor heryerde ilk cocugum ne zaman bitmisti emjn olamadk esimle ama esimin dedigine gore 6 ay surmus
Baska bir arkadasa sordum onlarda 6 ay diyince moralim bozuldu.gercekten gazli bebek zor ve aci cektigini gormekte insanin icini acitiyor
Sizler kac damla veriyorsunuz
Bizim doktorumuz 15 gunlukken sabah aksam 10ar damla demisti
Arttirdi mi sora doktorlariniz
Bu arada bebisimin gozleri gri yesil mavi karisimi isiga gore degisiyor.sizlerinkiler de renkli mi degisir mi acaba

Canım ben taktım bu işe üç gündür sürekli çalışıyorum biraz seslerin yönünü keşfetmeye başladı . Çıngırak sevmiyor sanırım benimki iki tane kapagi iç içe koydum önce gozleriyle takip ettirerek ses çıkartıyorum sonra bir yerdesallayarak bulmasını sağlıyorum ilk önce tepki vermiyordu bugün yavaş yavaş yönünü buluyor . İnternette araştırdım bes alti aylığa kadar normalmiş . Ben birde zeka kartlarını baştan beri gösteriyorum düzenli onu da muhakkak yap bence odaklanmak istemiyorlar bazen

ah canım bende bazen neler neler takıyorum ama bir günde değişiveriyorlar bir gün pat diye yapmaya başlıyorlar yapamadıkları şeyleri. o yüzden rahat olmaya çalışıyorum ya. ben de zeka kartlarından sipariş vericem dediğin gibi. konuşuyorum onunla bana bakıyor heyecanlanıyor ama oyuncaklara falan öyle bakmıyor. cuma günü doktora gittik mesela 2.ay kontrolü için orda muayene sedyesinde yatarken doktorun duvarda asılı olan aletlerine bakıp konuşuyordu. oyuncağa tepki vermez gider avizeye güler mesela. neyin dikkatlerini çekeceği belli olmuyor.

kızlar 2.ayda bebeğin refleks gülüşleri kaybolur diyor internette baktığımda ama benim kızım hala uykusunda gülümsüyor, sizinkiler de yapıyor mu ?

uyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sende normalde 3 ayda bile bütün gece uyuyabilirmiş bebekler ama teorikle pratik farklı oluyo işin içine meme girince bence
Aynen benimki 7 saat uyudu tribe girdim biberon başlığını değiştirdim 3+ çocuğum horlayarak uyuyor şuan neden çünkü 25 dk da içiyordu doymasıyla acıkması bir oluyordu şimdi hemen algılıyor biberon uç zamanlarını kaçırmayın kızlarrr

Avent daha akıcı olduğu için ağızlarından atıyorlar cnm bende yedekte o var dr browns çok iyi hiç yapmıyor akıtmıyor ağzından

3 ay sonra bitiyor diyorlar canım inşallah sizinki o zamana kalmadan biter Bu arada geçen sen yazmıstın sanırım o reflüde aynı bizimki gibi midesi geri bastıgında yakarmıs. Doktor söyledi bzimkinde de var reflü ve kusma besledikten sonra hemen yatırma yanıyor onlarında soluk borulrı dedi
ben yastik koyuyorum belim ile yatak basligi arasina
Yatakta rahat emziremiyorum ya ben uyutacaksam yatakta kendimde hafif yatarak emziyorum
Bende yapıyordm ama doğduğundan beri acıkınca uyanan bi bebek olduğu için acıkırsa uyanır zaten diyorm vazgeciyorm Zaten bazen okadr geç uyuyorki yorgunluktan pes edip bayılıyor sanki
Uykuya direnme var evet bizimkindn de
Dr. Browstan memnun olan çok var bende ona bakcam aventin diğer ürünleri güzel ama bence biberonu şişirilmiş ürün benimkininde kapağı tam kapanmıyor akıtıyor e bebek götürdüm 21 gün incelemeye göndermemiz lazım diyorlar diğer biberonu alayım gönderip iade etcem

Bende de avent var kapağını sikarken atıyor kapak. Dr browns var eski modeli çok iyiydi ama şuan içindeki aparatini kullanmazsan emzik ucu içine kaçıyor ama kullanırsan o yeşil aparatı hiç sıkıntı olmuyor. Ben mamayi koyulastirdigim için bazen aparatı çıkartıyorum emzik sürekli içine kaçıp duruyor

İnşallah azalır yavrum da dik tutuyorum sürekli olacak oldu mu engellemiyor. Mama koyulaştırıcıları da fışkırtmayı engelliyor biraz da miktarı azalıyor
Ama çoğu kişiden duyduğum hep 6. Aydan sonra bittiği kurtulsun bu bebisler bi an önce insallah

Mesafe kac olmasi gerek :) yani kaza kursunu olmasin :) yas ileri ya yine 2 sene olur aralari .. 6 yas biraz sıkıntılı ilgi zamani
İki de çok az gibi geliyor bana çünkü iki sene emziren bir anne olarak (ilk çocukta)
Bundada öyle olsa yine en az 3 olur
Benim için minimum 4. Ama gerçekten pes pese çok zor

Buraya yazabilirmisinz sonucu bende taktırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…