Mesafe kac olmasi gerek :) yani kaza kursunu olmasin :) yas ileri ya yine 2 sene olur aralari .. 6 yas biraz sıkıntılı ilgi zamaniBizim 5 yıl 8 ay var ama bu şekilde bile zor araları yakın olana Allah yardım etsin. İki çocuk düşünenlere tavsiyem asla birlikte büyük diye pes pese yapmasın. Hersey zamanında güzel
Valla o is hayal :)5 yaş var ama bence 15 yaş ideal ahaha yani 2.çocuk bence büyüyüp kardeşine bile bakabilecek duruma gelse süper olurmuş düşünsene veriyosun kucağına sen her işini yapıyosun
Benim durumda oyle gaz damlasini arttirdim bakalim . Sonuc ne olacak dun gece de uyumadi pek.. tuvalet yaparken zorlaniyoraynen aglamiyor ama hep bacaklarini kendine cekip duruyor. bizde de ayni cisli bez cok , sabah kakasini yapti iki kere cok sukur
bizimde aksam 5-6 gbi basliyor
tommee tippee antikolik biberonunu kullanıyoruz biz onun için de akıtıyo diyenler var ama ben öyle bir problem yaşamadım , meme reddi de yaptırmadı.Kizlar avent in yenidogan biberonundan kullaniyorum. Bebegimin dudaginin kenarindan devamli sizdiriyor. 60 lik mama bitene kadar mendil ipislak oluyor. Neden bu kadar ovuluyor vallahi anlamadim. Bir de mama isiticisina koyunca kapak genlesiyor. Kac kez tum sise ustune dokuldu. lansinoh un sut sagma makinesinjn icinden cikan biberin da var. o hic sizdirmiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yedek biberon alicam da tekrar avent almak istemiyorum
Canım ben taktım bu işe üç gündür sürekli çalışıyorum biraz seslerin yönünü keşfetmeye başladı . Çıngırak sevmiyor sanırım benimki iki tane kapagi iç içe koydum önce gozleriyle takip ettirerek ses çıkartıyorum sonra bir yerdesallayarak bulmasını sağlıyorum ilk önce tepki vermiyordu bugün yavaş yavaş yönünü buluyor . İnternette araştırdım bes alti aylığa kadar normalmiş . Ben birde zeka kartlarını baştan beri gösteriyorum düzenli onu da muhakkak yap bence odaklanmak istemiyorlar bazenbenimki bakmıyor henüz ama yüksek seslere tepki veriyor işitme testi de yapıldı sonuçta bir sıkıntı yok sizede yapılmıştır, benimki nesneleri de gözleriyle takip etmiyor daha, çıngırakla falan deniyorum bazen bakıyorgün içinde birkaç defa aguluyor ve birkaç defa da gülüyor bir de yüzüstü koyduğumda artık başını iyice kaldırıp tutabiliyor birkaç saniye, 2.ay güncellemelerimiz henüz bunlar.
ah canım bende bazen neler neler takıyorum ama bir günde değişiveriyorlar bir gün pat diye yapmaya başlıyorlar yapamadıkları şeyleri. o yüzden rahat olmaya çalışıyorum ya. ben de zeka kartlarından sipariş vericem dediğin gibi. konuşuyorum onunla bana bakıyor heyecanlanıyor ama oyuncaklara falan öyle bakmıyor. cuma günü doktora gittik mesela 2.ay kontrolü için orda muayene sedyesinde yatarken doktorun duvarda asılı olan aletlerine bakıp konuşuyordu.Canım ben taktım bu işe üç gündür sürekli çalışıyorum biraz seslerin yönünü keşfetmeye başladı . Çıngırak sevmiyor sanırım benimki iki tane kapagi iç içe koydum önce gozleriyle takip ettirerek ses çıkartıyorum sonra bir yerdesallayarak bulmasını sağlıyorum ilk önce tepki vermiyordu bugün yavaş yavaş yönünü buluyor . İnternette araştırdım bes alti aylığa kadar normalmiş . Ben birde zeka kartlarını baştan beri gösteriyorum düzenli onu da muhakkak yap bence odaklanmak istemiyorlar bazen
Aynen benimki 7 saat uyudu tribe girdimuyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sendenormalde 3 ayda bile bütün gece uyuyabilirmiş bebekler ama teorikle pratik farklı oluyo işin içine meme girince bence
Avent daha akıcı olduğu için ağızlarından atıyorlar cnm bende yedekte o var dr browns çok iyi hiç yapmıyor akıtmıyor ağzındanKizlar avent in yenidogan biberonundan kullaniyorum. Bebegimin dudaginin kenarindan devamli sizdiriyor. 60 lik mama bitene kadar mendil ipislak oluyor. Neden bu kadar ovuluyor vallahi anlamadim. Bir de mama isiticisina koyunca kapak genlesiyor. Kac kez tum sise ustune dokuldu. lansinoh un sut sagma makinesinjn icinden cikan biberin da var. o hic sizdirmiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yedek biberon alicam da tekrar avent almak istemiyorum
Gaz damlası ne kullanıyorsun canımBenim durumda oyle gaz damlasini arttirdim bakalim . Sonuc ne olacak dun gece de uyumadi pek.. tuvalet yaparken zorlaniyor
3 ay sonra bitiyor diyorlar canım inşallah sizinki o zamana kalmadan biterAllah razı olsun annelerimizden
Yakınsanız hiç dert etme her sıkıştığında gidip gelebilir. Bakalım bende eve gidersem ne yapicam. 7 24 çığlık çığlığa aglayip gaz sancısı çekip kustugu zamanlarda pert etti beni de kadincagizi dagideyim eve de biraz kadının kafasi dinlensin sıra babasında diyicem de..
Yatakta rahat emziremiyorum ya ben uyutacaksam yatakta kendimde hafif yatarak emziyorumben yastik koyuyorum belim ile yatak basligi arasina
Uykuya direnme var evet bizimkindn deBende yapıyordm ama doğduğundan beri acıkınca uyanan bi bebek olduğu için acıkırsa uyanır zaten diyorm vazgeciyormZaten bazen okadr geç uyuyorki yorgunluktan pes edip bayılıyor sanki
Dr. Browstan memnun olan çok var bende ona bakcam aventin diğer ürünleri güzel ama bence biberonu şişirilmiş ürün benimkininde kapağı tam kapanmıyor akıtıyor e bebek götürdüm 21 gün incelemeye göndermemiz lazım diyorlar diğer biberonu alayım gönderip iade etcemKizlar avent in yenidogan biberonundan kullaniyorum. Bebegimin dudaginin kenarindan devamli sizdiriyor. 60 lik mama bitene kadar mendil ipislak oluyor. Neden bu kadar ovuluyor vallahi anlamadim. Bir de mama isiticisina koyunca kapak genlesiyor. Kac kez tum sise ustune dokuldu. lansinoh un sut sagma makinesinjn icinden cikan biberin da var. o hic sizdirmiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yedek biberon alicam da tekrar avent almak istemiyorum
2 ayı tamamlama yaklasıyoruz bizde de devam ediyorkızlar 2.ayda bebeğin refleks gülüşleri kaybolur diyor internette baktığımda ama benim kızım hala uykusunda gülümsüyor, sizinkiler de yapıyor mu ?
Bizimkinin kahkalari arttı daha da uykusundakızlar 2.ayda bebeğin refleks gülüşleri kaybolur diyor internette baktığımda ama benim kızım hala uykusunda gülümsüyor, sizinkiler de yapıyor mu ?
Bende de avent var kapağını sikarken atıyor kapak. Dr browns var eski modeli çok iyiydi ama şuan içindeki aparatini kullanmazsan emzik ucu içine kaçıyor ama kullanırsan o yeşil aparatı hiç sıkıntı olmuyor. Ben mamayi koyulastirdigim için bazen aparatı çıkartıyorum emzik sürekli içine kaçıp duruyorKizlar avent in yenidogan biberonundan kullaniyorum. Bebegimin dudaginin kenarindan devamli sizdiriyor. 60 lik mama bitene kadar mendil ipislak oluyor. Neden bu kadar ovuluyor vallahi anlamadim. Bir de mama isiticisina koyunca kapak genlesiyor. Kac kez tum sise ustune dokuldu. lansinoh un sut sagma makinesinjn icinden cikan biberin da var. o hic sizdirmiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yedek biberon alicam da tekrar avent almak istemiyorum
İnşallah azalır yavrum da dik tutuyorum sürekli olacak oldu mu engellemiyor. Mama koyulaştırıcıları da fışkırtmayı engelliyor biraz da miktarı azalıyor3 ay sonra bitiyor diyorlar canım inşallah sizinki o zamana kalmadan biterBu arada geçen sen yazmıstın sanırım o reflüde aynı bizimki gibi midesi geri bastıgında yakarmıs. Doktor söyledi bzimkinde de var reflü ve kusma besledikten sonra hemen yatırma yanıyor onlarında soluk borulrı dedi
Yatakta rahat emziremiyorum ya ben uyutacaksam yatakta kendimde hafif yatarak emziyorum
Uykuya direnme var evet bizimkindn de
Dr. Browstan memnun olan çok var bende ona bakcam aventin diğer ürünleri güzel ama bence biberonu şişirilmiş ürün benimkininde kapağı tam kapanmıyor akıtıyor e bebek götürdüm 21 gün incelemeye göndermemiz lazım diyorlar diğer biberonu alayım gönderip iade etcem
İki de çok az gibi geliyor bana çünkü iki sene emziren bir anne olarak (ilk çocukta)Mesafe kac olmasi gerek :) yani kaza kursunu olmasin :) yas ileri ya yine 2 sene olur aralari .. 6 yas biraz sıkıntılı ilgi zamani
Buraya yazabilirmisinz sonucu bende taktırmak istiyorumLohusayken takan varmış hatta doğum olur olmaz takan ya da doğumdan 48 saat sonra takan hastanelerin sitesinden okuduğum hep böyle ama uygulamaya gelince nasıl bilmiyorum perşembe randevum var 39.günüm oluyor doktorum yardımcı doçent bakalım ne diyecek
Allah şifa versin benimde kız hasta. Tereyağlı pekmez yaptım iyi geliyorKızlarr oğlum grip oldukıza bulaşmaz inşallah yarın göndermicem okula dua edin toparlasın bir an önce çocuklar hasta olunca hiç kıyılmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?