Paşam keyfine düşkün ya sırtı da yere gelmiyor .oyy en guzel yeri bulmus kuzum
Canim cok uzun sure cok siddetli sallamiyorsan bence bir sey olmaz. Bazilari oyle bi salliyor ki bebegin kafasi baska yere gidiyo ayaklari baska yere. Hepimizi sallamislardir kucukken mukemmel olmasak da bi eksigimiz yok cok sukurAyakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
Bu arada sabahki ictigi metsil altan iyi gaz cikisi yapti. Hala da yapiyor pasam :)benim ictigim cay da cemenotu vardi. o cok gaz yapiyormus. rezene de vardi icinde. dmeekki o yuzdne ikisini birlikte koymuslar
Dun esim az sallamisti. Besiginde ama.. o sallama ile sarstti ki. Fazla kustu pasam. Hafif sallama ile bir sey olacagini sanmiyorum da alistirma derim 3 ay ustune bakalim yatakta desteksiz uyuma deneyeceğiz. Olacak mi bakalimAyakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
Ben değilde annem sallıyır bir şey de demiyorum. Kucaktada sallanmaktan daha hafif sallıyor hemde ayağındaAyakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
Bende ek gıdaya 5. Ayda baslatcam tadımlara. Ben en çok limon merak ediyorumCnm hipp combiotic bize çok yaradı bak 90 günlüğüz 10 günlükken 2300 gramdık şimdi en son 5350 ydi 5500 olduk benim nil çok severek içiyor onu biraz pahalı maalesef ama yapcak bir şey yok ben zaten 5. Ay başında yavaş yavaş ek gıdaya geçicem annem dün elma yalattı nile koptuk gülmekten
Hem anne sütü hem mamayla besleniyor benimki de aynı durumda. Ben böyle peluş battaniyeye sarıyorum ara ara rahatlatıyor o sıcak onuKızlar sabah uyanır uyanmaz bir sürü gaz çıkarıyor, sizinkiler de böyle mi? Yoksa ben yediklerime daha çok dikkat mi etmeliyim?
Bende iyice bu konuda ona başladım. Çabaladıkca olmuyor gibi sanırım sadece anne sütü veremiycem bunu kabullenmem lazımvalla bende direniyorim emziriyorum ama gunde bazen 3 bazen 4-5 kez mama veriyoruz emzirme sonrasi. acaba hic ugrasmasam mama mi full versem diyorum
biz mamayla destekledigimiz icin uyku duzeni varmama yediginde temiz 3 saat uyuyor. bazen 3 u geciyor ama ben uyandiriyorum.
bizde gunduz ve aksamlari 2 ser saat uyanik birskiyoruz. koltukta emzirma yastigina koyuyoruz etrafi da izliyor , bizide goruyor. takiliyor baya kendi kendine
aksam ustu besledikten sonra ben bir saat yuz ustu kucagimda yatiriyorum , sut artmasina yardimci da olsun diye.
aksam 9 gbi bir daha yiyip yatiyor. Gene yanimizda salonda yatiriyoruz. sonra 11-12 gbi yiyip yatiyor ozaman uyku tulumu ve besigine geciyoruz.
3-4 arasi gene bir besleme ve sabah 6-7 ye kadsr besiginde yatiyor. sonra annem aliyor yanina . ben uyuyorum 11 e kadar .
30 merdiven dayadım ben de 93lüyümUykusuz bir gecenin ardından böyle cümleler duymak ne güzel oldu valla cok hosuma gittitesekkur ederim canim sen de cok buyuk durmuyorsun
Ben öyle yapıyorum rezene ve kimyon karıştırıp içiyorum ikisini ayrı ayrı iç yoruyor zaten vakit kalmıyor doğru düzgün yiyip içmeyeÇemen otu mu Çemene bayılırım da otu nasıl acabaBir de kimyon çayı deneyeceğim ya belki karıştırırım bir çay kaşığı kimyondan bir çay kaşığı rezeneden olacak şekilde ama rezene öğlen ve akşam yemeğinin ardından içiyordum Çok problem yaşamadım O yüzden Kahvaltıdan sonra içmiyordum bir
30luk citi piti bir genc :) helal sanaBen değilde annem sallıyır bir şey de demiyorum. Kucaktada sallanmaktan daha hafif sallıyor hemde ayağında
Bende ek gıdaya 5. Ayda baslatcam tadımlara. Ben en çok limon merak ediyorum
Hem anne sütü hem mamayla besleniyor benimki de aynı durumda. Ben böyle peluş battaniyeye sarıyorum ara ara rahatlatıyor o sıcak onu
Bende iyice bu konuda ona başladım. Çabaladıkca olmuyor gibi sanırım sadece anne sütü veremiycem bunu kabullenmem lazım
30 merdiven dayadım ben de 93lüyüm
Ben öyle yapıyorum rezene ve kimyon karıştırıp içiyorum ikisini ayrı ayrı iç yoruyor zaten vakit kalmıyor doğru düzgün yiyip içmeye
Kuzum bir gün boyunca sürekli her istediğinde emzirmeyi denedinmi ben bigün yapmıştım biraz zor oluyor meme ucları sızlıyor insanın artık ama bi dene biraz arttırdı sanki bide e bebekten emzirme cayı aldm ben humana iyi gelmedi başka aldm ılık yada soğuk suyla yapılıyor daha kolay geldi bana dünden beri sanki etki etti gibi bende gündüzleri mama veriyordm bayadır artk vermiyorm sadece gece yatarken veriyorm emip uyumuyor çünkü kabullendm artk belki bırakır belki bırakmaz düşünmüyrm düşündükce olmuyor çünkü sende düşünme , bende 5. Ayda ek gıdaya gececeğim 6. Ayda gecenlerin genelde damak tadı çok gelişmiyor çok ayırt ediyor çocuklsr cevremde hep bunu gördümBende iyice bu konuda ona başladım. Çabaladıkca olmuyor gibi sanırım sadece anne sütü veremiycem bunu kabullenmem lazım
Ya işte bizim sorunda o kuzum ya gecemiz karıştı gündüzümüze gündüz uyuyor gece bakınıyor geziyor benimde gündüz uyuma ihtimalim yok bir çocuğum daha var biliyorsunBeşiğine koydum sallıyorum öyle bakıyor Allahtan ağlamıyor. Gece gündüz karıstırmasından korkuyordum başıma gelmez insallah. Bi arkadaş yaşadı onu resmen kendi dünyası bile karıştı
Vallahi uyku yolunda her yol mübahtır deyip hepsini deniyorum kucakta sallamayı deniyorum beşikte sallıyorum ayağımda sallıyorum çünkü diğer türlü hiçbir şekilde uyumuyorAyakta sallayan var mı kızlar zararlı diyen var üzüldüm şimdi sarsılmış bebej sendromu filan okudum ben hafif sallıyorum bazen de çok yorulunca hemen dalsın diye az daha hızlı sallıyodum
Geceleri nasıl yapıyorsunuz ben gündüzleri uyurken gözünü falan kapatmıyorm gündüz olduğunu anlasın diye geceleride yatak odasında uyutmaya aldığım zaman gece lambasını acıyorm ve genelde hiç konuşmuyorm bebeğe bişey diceksemde fısıltıyla konuşuyorm anlasın diye bizimde ilk doğduğunda gündüz full uyuyan çocuk akşam sekızde gözlerini acıyordu sabaha kadar uyumuyorduYa işte bizim sorunda o kuzum ya gecemiz karıştı gündüzümüze gündüz uyuyor gece bakınıyor geziyor benimde gündüz uyuma ihtimalim yok bir çocuğum daha var biliyorsun
Hala doğuma girdiğim kilodayım süt yapsın diye diye kendim şiştim30luk citi piti bir genc :) helal sanaistahim kesik zaten nereeyse 2 ogun yicem :) 15 kilo verdim zaten. Belkinde bir haftada daha da zayıfladım. 40ı cikti beyfendininn.. gece uyumadı ya simd misil misil uyuyor. Ah bende uyuyabilsem
Deniyorum canım ama artık 5-6 saatin sonunda açlık ağlaması yaşıyoruz. Emmiyor bide o zaman emzirmeye basladıgım gibş uyuyor gögsümde çekince geri uyanıyor. Benimde sanırım bırakmam lazım artık bu düşünceleri kilo almasına odaklanıyorum oda düşündürüyor 3.800-3.900 arası bi kilodayım daha tahminen perşembe gitcez bakalım hem doktora hem emzirme danısmanlıgınaKuzum bir gün boyunca sürekli her istediğinde emzirmeyi denedinmi ben bigün yapmıştım biraz zor oluyor meme ucları sızlıyor insanın artık ama bi dene biraz arttırdı sanki bide e bebekten emzirme cayı aldm ben humana iyi gelmedi başka aldm ılık yada soğuk suyla yapılıyor daha kolay geldi bana dünden beri sanki etki etti gibi bende gündüzleri mama veriyordm bayadır artk vermiyorm sadece gece yatarken veriyorm emip uyumuyor çünkü kabullendm artk belki bırakır belki bırakmaz düşünmüyrm düşündükce olmuyor çünkü sende düşünme , bende 5. Ayda ek gıdaya gececeğim 6. Ayda gecenlerin genelde damak tadı çok gelişmiyor çok ayırt ediyor çocuklsr cevremde hep bunu gördüm
Gece hiç ışık açmasan mı internette de o aydınlık karanlık meselesinden bahsediyorlar sürekliYa işte bizim sorunda o kuzum ya gecemiz karıştı gündüzümüze gündüz uyuyor gece bakınıyor geziyor benimde gündüz uyuma ihtimalim yok bir çocuğum daha var biliyorsun
Vallahi uyku yolunda her yol mübahtır deyip hepsini deniyorum kucakta sallamayı deniyorum beşikte sallıyorum ayağımda sallıyorum çünkü diğer türlü hiçbir şekilde uyumuyor
Kız Allah ne etmesin dikkat etsene ben sadece su ve rezene çayı içiyorum bol su zaten süt yapıyor tatlıları bırak tatlılarıHala doğuma girdiğim kilodayım süt yapsın diye diye kendim şiştim
Canım memeni yanlış tutuyor olabilir mi bebek? Benim 3 hafta yanlış tuttuğu için emzirdiğimi sanıyordum, doymuyordu, ağlıyordu, sütüm de en fazla 20 cc çıkıyordu sağınca. Her emzirme danışmanı faydalı olamıyor, bir kişi yardımcı olabildi bana. Ben de mamaya alıştırdım kendimi ve çocuğu. O kadının bir kez göstermesiyle dopru emzirdim.Hala doğuma girdiğim kilodayım süt yapsın diye diye kendim şiştim
Deniyorum canım ama artık 5-6 saatin sonunda açlık ağlaması yaşıyoruz. Emmiyor bide o zaman emzirmeye basladıgım gibş uyuyor gögsümde çekince geri uyanıyor. Benimde sanırım bırakmam lazım artık bu düşünceleri kilo almasına odaklanıyorum oda düşündürüyor 3.800-3.900 arası bi kilodayım daha tahminen perşembe gitcez bakalım hem doktora hem emzirme danısmanlıgına
Gece hiç ışık açmasan mı internette de o aydınlık karanlık meselesinden bahsediyorlar sürekli
Valla gece genelde beşiğinde ağlıyor kucağıma alıyorum uyutup yatırıyorum ağladığında önce beşiği sallıyorum sakinleşmezse tekrar kyvağıma alıp odada geziyorumGeceleri nasıl yapıyorsunuz ben gündüzleri uyurken gözünü falan kapatmıyorm gündüz olduğunu anlasın diye geceleride yatak odasında uyutmaya aldığım zaman gece lambasını acıyorm ve genelde hiç konuşmuyorm bebeğe bişey diceksemde fısıltıyla konuşuyorm anlasın diye bizimde ilk doğduğunda gündüz full uyuyan çocuk akşam sekızde gözlerini acıyordu sabaha kadar uyumuyordu
Kuzu ben zaten ışık açmıyorum sadece koridor ışığı açık o da çaprazda ama kapımı aralık bıraktığım için sadece sızıntı şeklinde o da kızı görmek içinHala doğuma girdiğim kilodayım süt yapsın diye diye kendim şiştim
Deniyorum canım ama artık 5-6 saatin sonunda açlık ağlaması yaşıyoruz. Emmiyor bide o zaman emzirmeye basladıgım gibş uyuyor gögsümde çekince geri uyanıyor. Benimde sanırım bırakmam lazım artık bu düşünceleri kilo almasına odaklanıyorum oda düşündürüyor 3.800-3.900 arası bi kilodayım daha tahminen perşembe gitcez bakalım hem doktora hem emzirme danısmanlıgına
Gece hiç ışık açmasan mı internette de o aydınlık karanlık meselesinden bahsediyorlar sürekli
rezene cayini kac fincan iciyorsun gunde canim ?Kız Allah ne etmesin dikkat etsene ben sadece su ve rezene çayı içiyorum bol su zaten süt yapıyor tatlıları bırak tatlıları
Ben 25 kilo aldım haliyle dikkat ediyorum ama hamilelikteki gibi �ştahım yok o avantaj zaten yemeğe fırsatımız yok ki o oğlan sayesinde eve mi koşacaksın bebeğe mi
Her günleri farklı canım bizimde bu gece iyiydi gündüz babası gittiğinden beri ağlıyor eşimde ısrar ediyor annem gelsin diye oda durmadan panik yapma diyor bana sinir oluyorum öylede böylede kendim bakıcam bugün şimdi emzirip uyuttum inşallah uslu olur balım4:30 gibi uyudu şimdi tekrar uyandı geçici bir durumdur umarım
Bende son çare alalım 2. El falan diyordum ama durmaz sanırım kolumuzda tuttuğumuz bir pozisyon var sadece onda duruyor bilin bakalım kim alıştırdı bilmiş kocambiz bazen kucagimizda pişpış yapiyoruz.
bugun ikinci defa 4moms anakucagina koydum. durmuyordiyorum ki “ kizim su luks hayatinin keyfini cikar “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?