2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oh çok şükür ben de anne sütünün koruduğuna inanıyorum ama bir yandan da böyle örneklerle içim ferahlıyor. Aynı odaya sokmamaya çalışıyorum ama mecbur bir arada olduğumuz oluyor. Bir kaç kez hapşırınca ufaklık ben de korktum tabi. Allah çocuklarımızı korusun

Evet biz de yeni girdik eve, çok güzeldi gerçekten, ama benimki baygın gibi halen uyuyo, gece mahvedecek beni kesin
Ay yok ya bir 40 dakika uyudu sonra tekrar siteye girdiğimizde zaten ağlamaya başladı sanırım bebek arabasında pek sevmeyecek
Aman pek nazlı bu kız yaaaa

İnsallah hemencecik geçer canım bizimkinde de bu aralar mama ağırlıklı beslenmekten kakasını 2 güne bir yapıyor mamaya zeytinyağı söyleniyor zaten bir de annem böyle poposuna ısıtılmıs soğutulmus zeytinyağı sürüyor. Böyle yüzeysel oda kolaylastırıyor. Ay evet o enfeksiyon olayını okudum bende sünnet meselesini araştırırken bizimkinin de pipisi aşağı bakıyor o durumlarda da enfeksiyona açık oluyormuş azıcık bakalım bende önce şu 2 ay aşısını olalım gün alcam sünnet için

Kızlar bu arada 2. Ay aşısına aile hekimindekiler ne dedi bize 2. Ayda olmayabilir canlı aşı olduğu için aşıyı açınca vurulacak bebek sayısını elde edince ben sizi arıycam dedi. Öyle mi bu aşının olayı geçen bi arkadas biz gününde gittik yaptı dedi

sizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyım
3 ay mı bencede gec bizde özele gidiyoruz ama bir ay kontrolunda istedi dr ultrasonu, bakıldı. İnternettede birinci ayda yazıyor ama dr dan dr a değişiyor heralde

Bize 1. Ay aşısını yaparken 2. Ayda sabah gel dedi ama bu ay aşılarda bakanlıktan dolayı sıkıntı oldu eksikmi geldi ne dedi öyle dedi, öyle bişey olursa ararız aramazsak gününde gelin dedi

3 ay mı bencede gec bizde özele gidiyoruz ama bir ay kontrolunda istedi dr ultrasonu, bakıldı. İnternettede birinci ayda yazıyor ama dr dan dr a değişiyor heralde
biz gittik ortopedide cektirdik hatta sağ tarafa bir dha bakıcm 3.ayda dedi ama açıları falan ii dedi bişe önermedi korkttm sanki bişe olsa derdi. Hayyal naptınız cnm nasıl gecti ropuda atlattın bişe kalmıck inşallah

Muhitte yeterli bebek yoksa yapmiyorlar. Benimki de baska bir aile hekimligine gonderebiliriz burada 2 aylik bebek yok dedi bizimkinden başka

Canım bende diyetteyim doktorum yediklerinizle alakası yok dedi bilmiyorum ben yer elması öok severim meyve olarak onu yiyorum bu aralar akşam yemeğinde kuru fasulye pilav ve mercimek çorba yedim biogaia bizi çözdü gaz kaka olayında et süt paketli gıdalar hariç yiyorum bizde kan mukus yok ama tedbir amaçlı yapıyoruz 5 kasımda devam edicez mi bırakıcaz mı belli olacak

Bizde babası geziyor annemler vardı sabahtan onlar baktı bende evi toparladım eve geldi annemler gitti paşam arkadaşlarıyla buluşmaya çıktı bizimki patlıcan zaten çok sıkıldım evde duvarlar üstüme geliyor

İnşallah canım bütün bebisler iyileşsin bir an önce kuzum keşke 2 günde yapsa ben fitil koymasam hiç yapmıyor. Alerji maması kabız yapıyor, koyulastirici kabız yapıyor ee gaviscon da öyle.
Doktor 3 Ay her zaman fitil hakkı var dedi ama çocuk buna alışacak bir de. Zeytinyağı sürüyoruz canım ama fayda yok 3 aydan sonra kabızlık şurubu mu ne dedi
Her bezde içine dogru sürmeyi deneyeyim bakalim
Kuzum bizim normalde 19u ama 23une gün verdiler. Ben burda misafirim, aşı var mı falan diye konuştular cagirmalarina rağmen. 3 4 tane varmış yaptılar sonra. Sonra senin dediğin gibi konuştular açıldığında yapılması lazım diye

Kızlar ben bugün bunu aldım kullanışlı olur mu acaba, yoksa daha inceleri oluyor şu an için ondan mı alsaydım?
Bizde de bu kalınlıkta var oldugun yere bağlı bizimkine giydiriyorum çıkarsam soğuk çünkü. Bebek arabasında da daha iyi oluyor kemerle bağlama açısından. Bu olmazsa direk battaniyeye sarıp koyuyorum kemer baglanmiyor haliyle. Olduğun yere bağlı soğuksa giydir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…