Benimkide tutmuyor canım emzik. Kaç tane denedim diliyle ittiriyorTutmuyor canım nasıl fırlatıyor görsenböyle bir geceye tahammülüm yok inşallah tek gecedir, 5 e doğru ağlaya ağlaya uyudu öldüm bittim
Oh çok şükür5.haftada yaşadık bir de şimdi 8.haftada yaşıyoruz meme reddi sebepsiz ağlama uyumama.. her bebekte olmuyor ama
Büyük hasta oldu ama küçük hafif ishalle geçirdi bence mutlaka bulaştı diye düşünüyorum ama şükür anne sütü şifa inşallah fazla yaklaştırmayın yine de ama bulaşıyor yapacak bişe yok
Ay yok ya bir 40 dakika uyudu sonra tekrar siteye girdiğimizde zaten ağlamaya başladı sanırım bebek arabasında pek sevmeyecekEvet biz de yeni girdik eve, çok güzeldi gerçekten, ama benimki baygın gibi halen uyuyo, gece mahvedecek beni kesin
İnsallah hemencecik geçerSagolasin canimgaz kusma azaldı, o yüzden şükür sevk edecekti o konu kapandi ama kabızlık zorlamaya devam ediyor canım. Artık fazla koyulaştırmıyorum mamayı. Ama alerji maması da kabız yapıyormuş ve gaviskonda. Gece uyuyamadı mecbur fitil koydum öyle bile çocuk çok kabız şekilde yaptı biraz da rahatladı. Başka ne yapsam bilmiyorum mamasina zeytinyağı da koyuyorum ama işe yaramıyor
Birde haftaya sünnet yaptırmayı düşünüyorum bi kere enfeksiyon geçirdi ya doktorda kontrol etti acele değil ama yapılsa iyi olur dedi
Çok geçmiş olsun canım, erken tespit edilmesi ile çabucak iyileşsin inşallahHaftaya ona goturucem. Bugün normal ortopedi doktoru gördü
Biz halen uyuyoruz, yandık gece o kesinAy yok ya bir 40 dakika uyudu sonra tekrar siteye girdiğimizde zaten ağlamaya başladı sanırım bebek arabasında pek sevmeyecek
Aman pek nazlı bu kız yaaaa
3 ay mı bencede gec bizde özele gidiyoruz ama bir ay kontrolunda istedi dr ultrasonu, bakıldı. İnternettede birinci ayda yazıyor ama dr dan dr a değişiyor heraldesizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyım
Bize 1. Ay aşısını yaparken 2. Ayda sabah gel dedi ama bu ay aşılarda bakanlıktan dolayı sıkıntı oldu eksikmi geldi ne dedi öyle dedi, öyle bişey olursa ararız aramazsak gününde gelin dediKızlar bu arada 2. Ay aşısına aile hekimindekiler ne dedi bize 2. Ayda olmayabilir canlı aşı olduğu için aşıyı açınca vurulacak bebek sayısını elde edince ben sizi arıycam dedi. Öyle mi bu aşının olayı geçen bi arkadas biz gününde gittik yaptı dedi
biz gittik ortopedide cektirdik hatta sağ tarafa bir dha bakıcm 3.ayda dedi ama açıları falan ii dedi bişe önermedi korkttm sanki bişe olsa derdi.3 ay mı bencede gec bizde özele gidiyoruz ama bir ay kontrolunda istedi dr ultrasonu, bakıldı. İnternettede birinci ayda yazıyor ama dr dan dr a değişiyor heralde
Muhitte yeterli bebek yoksa yapmiyorlar. Benimki de baska bir aile hekimligine gonderebiliriz burada 2 aylik bebek yok dedi bizimkinden başkaKızlar bu arada 2. Ay aşısına aile hekimindekiler ne dedi bize 2. Ayda olmayabilir canlı aşı olduğu için aşıyı açınca vurulacak bebek sayısını elde edince ben sizi arıycam dedi. Öyle mi bu aşının olayı geçen bi arkadas biz gününde gittik yaptı dedi
Ayyy ne diyorsunBiz halen uyuyoruz, yandık gece o kesin
Canım bende diyetteyim doktorum yediklerinizle alakası yok dedi bilmiyorum ben yer elması öok severim meyve olarak onu yiyorum bu aralar akşam yemeğinde kuru fasulye pilav ve mercimek çorba yedim biogaia bizi çözdü gaz kaka olayında et süt paketli gıdalar hariç yiyorum bizde kan mukus yok ama tedbir amaçlı yapıyoruz 5 kasımda devam edicez mi bırakıcaz mı belli olacakKızlar özellikle diyet yapan anneler, sebze meyve neler yiyorsunuz öğünlerde. Neye baksam gaz yapar diyorlar.
Doğumdan itibaren kızım da ben de o kadar büyük sorunlar yaşadık ki. Şuan tek derdimin açlığım olmasına inanamiyorumDoymuyorum. Açım demiş miydim ?
Geçmiş olsun canım çok erken henüz eminim düzelirKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
Bizde babası geziyorBugün Ankara’da hava çok güzeldi kızlar daha yeni girdik eve önce sitede oğlumu da aldım kızıda kanguruya koydum sitede dolandık sonra kızı bebek arabasını aldım markete falan gittik biraz gezdik inşallah kızı oksijen iyi gelirde bu akşam uyur
Bizde aldık konya zamanı şehre göre canım antalyada kullanamıyoruz mesela çok kalın geldi giymek istemiyorKızlar ben bugün bunu aldım kullanışlı olur mu acaba, yoksa daha inceleri oluyor şu an için ondan mı alsaydım?
İnşallah canım bütün bebisler iyileşsin bir an önceİnsallah hemencecik geçercanım bizimkinde de bu aralar mama ağırlıklı beslenmekten kakasını 2 güne bir yapıyor mamaya zeytinyağı söyleniyor zaten bir de annem böyle poposuna ısıtılmıs soğutulmus zeytinyağı sürüyor. Böyle yüzeysel oda kolaylastırıyor. Ay evet o enfeksiyon olayını okudum bende sünnet meselesini araştırırken bizimkinin de pipisi aşağı bakıyor o durumlarda da enfeksiyona açık oluyormuş azıcık bakalım bende önce şu 2 ay aşısını olalım gün alcam sünnet için
Kuzum bizim normalde 19u ama 23une gün verdiler. Ben burda misafirim, aşı var mı falan diye konuştular cagirmalarina rağmen. 3 4 tane varmış yaptılar sonra. Sonra senin dediğin gibi konuştular açıldığında yapılması lazım diyeKızlar bu arada 2. Ay aşısına aile hekimindekiler ne dedi bize 2. Ayda olmayabilir canlı aşı olduğu için aşıyı açınca vurulacak bebek sayısını elde edince ben sizi arıycam dedi. Öyle mi bu aşının olayı geçen bi arkadas biz gününde gittik yaptı dedi
Bizde de bu kalınlıkta var oldugun yere bağlı bizimkine giydiriyorum çıkarsam soğuk çünkü. Bebek arabasında da daha iyi oluyor kemerle bağlama açısından. Bu olmazsa direk battaniyeye sarıp koyuyorum kemer baglanmiyor haliyle. Olduğun yere bağlı soğuksa giydir tabikiKızlar ben bugün bunu aldım kullanışlı olur mu acaba, yoksa daha inceleri oluyor şu an için ondan mı alsaydım?
Bizimki buyume atağında mıdır nedir bu gece kök söktürdu sabah soluğu eczanede aldım yeni bi gaz damlası için inş fayda eder bu aldığımBizimki de seviyor yavrum hemen uyuyor ama ondan once viyakliyor her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?