2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Metehan elinden su içmek lazım aferin sana

Yaa gerçekten mi inşallah faydası olur. Ben dün birde mustelanin kuru ve alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Bütün etkenleri düşünmek lazim
Vallahi canım ben de oğluma hep Mustelanın şampuanı kullanmak zorunda kaldım hatta bebekken cildinde alerjiye bağlı egzamalar olduğundan dolayı duş jeli bile ayrıydı linola kullanıyodum yani her yerine farklı şeyler kullanıyorduk inan kulağının arkasına bile farklı bir krem kullanıyorduk o yüzden bence tercihin güzel umarım iyi gelir meleğine

Ah kıyamam ne kadar zorlu geçmiş rabbim yardımcınız olsun inşallah kızında da süreç aynı şekilde işlemez hiç bi bebis sıkıntı çekmesin
Ama şampuan konaklarına bile iyi geldi çünkü bizim ilk alerjiden döküntü gibi başlamıştı zeytinyağı sürünce kalinlaşmıştı. Eğer aynı sıkıntıları yaşayan varsa aklında bulunsun. Benim dün denediğim buydu
Mustela stelatopia. (Fotoğraf yükleyemedim)

Daha önce bebeklerinde süt alerjisi olup rota aşısı yaptıran arkadaşlar var mı?
Bir arkadaşıma aşı mahveder çocuğu demişler, doktor bana yapalım dedi.
Kafam çok karıştı nette de böyle yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221130-131850_Samsung Internet.webp
    39 KB · Görüntüleme: 38
Bizim de gaz sancıları ayyuka çıktı iki gündür gündüz uyuyan çocuk uyumuyor fenalık geldi anason çayı verdik bakalım rahat eder inşallah veren var mı memnun kalan
Ben iki kere gündüzleri verdim bence işe yaradı en azından uykuya daldı sakinleşti bugünde akşam saatlerinde vercem

bir bakim buhar olayina canim.
benmkide biberon emiyor ama emzik zar zor bazen tutuyor.

bugun beni cok yorgu sutum oldugu halde meme de cok durmadi. alisti heralde biberon dan kolayca gelmesine .
Alışıyorlar kuzum ya ben bu hafta gece 1 kez biberon veriyorum onun dışında hep beslenme sondasıyla verdim beni daha çok istemeye basladı bak biz 50 günlüğüz istersen dene ona siz daha 25 günlüksünüz belki başında çözüm olur. Tabi bunlar uzun süreli beslenme yöntemi değil ama hangi marks olursa olsun biberonun rahatlığına alısıyorlar. Yarın emzirme danısmanlıgımız var bakalım emzirdikten sonra tartıp sütün miktarını söylüyor eğer bakalım yarın ne diycek
İyi yapmış aslan Metehan yapmayın diyorsun ısrarla yapıyorlar al sana ısrar İyi yaptın kustun babaaanenin üzerine
Akıllı oğlum benim Doruk kuşumuzun güzel haberlerini al insallah canım
Tutmuyor canım nasıl fırlatıyor görsen böyle bir geceye tahammülüm yok inşallah tek gecedir, 5 e doğru ağlaya ağlaya uyudu öldüm bittim
Allah yardımcın olsun gececek insallah
Kıyafet benimde derdim bide her şey çok saçma fiyatta beklesem mi alsam mı ikileminde 3 tane gelen kıyafeti döndürüp döndürüp giyiyorum
Uykuda kurtarıcı ya benim ki ağlayınca vs almıyor uyku öncesi karnı tok oldugunu bildiğğmde veriyorum rahat oluyor
Metehan elinden su içmek lazım aferin sana
Ay dur kız içeyim ben anasına çekmesin zaten bu konularda yavrum

Yaa gerçekten mi inşallah faydası olur. Ben dün birde mustelanin kuru ve alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Bütün etkenleri düşünmek lazim
Gecmezse bende onu alırım sütümle siliyorm dünden beri bakalım nemlendiricekmi mustelanın bakım kreminimi kullansam dedm ama daha kötü olur diyede bişey kullanmaya çekiniyorm aslında şampuanıda organik minoris kullanıyorm ama bakalım mustela alırız olmazsa :/

Gerçekten çok zor geçti ama şükür geçti sadece ellerinde sürekli bir çatlama oluyor kolları kuruyor onun haricinde o sırtındaki egzama yaralar falan kalmadı hamdolsun. İnşallah kızım gerçekten böyle geçirmez senin de yavrunda inşallah ilerleme olmaz

Daha önce bebeklerinde süt alerjisi olup rota aşısı yaptıran arkadaşlar var mı?
Bir arkadaşıma aşı mahveder çocuğu demişler, doktor bana yapalım dedi.
Kafam çok karıştı nette de böyle yazıyor
Ben oğluma yaptırmıştım canım ablamın da kızında vardı oda yaptırdı

Laftan anlamayana güzelce anlatmış akıllı kuzum senin müdahalene pek gerek kalmayacak annesi ne güzel işte

Kıyamam Allah bir daha yaşatmasın. Sıkıntıları bi tek yaşayan anlar
Teşekkür ederim cevap için çoğu doktor yapma yönünde herhalde bizde mukuslu kanlı kaka yok ama doktor bi bilgilendirme de yapmadi

Sivilce de farklı farklı oluyor aslında. Tek sivilce tarzında varsa kızarıklık yoksa sanirim sıcaktan oluyor. Sariliktan ışık altında kaldığımızda o şekilde olmuştu. Sonra alerji belirtileri başladı sivilcelerle birlikte kizariklikta yayıldı. Tabi altta tetikleyen neden olunca anne sütü fayda etmedi çünkü hata tekrarlandigi için alerji yapacak şeyler. O yüzden sen bi dene sütünü olmazsa doktoruna sorarsın cildini gösterip

Atak haftasinda neler yasaniyor ki ve de ilk atak genelde ne zaman... biz de var miydi atak acaba

5.haftada yaşadık bir de şimdi 8.haftada yaşıyoruz meme reddi sebepsiz ağlama uyumama.. her bebekte olmuyor ama

Büyük hasta oldu ama küçük hafif ishalle geçirdi bence mutlaka bulaştı diye düşünüyorum ama şükür anne sütü şifa inşallah fazla yaklaştırmayın yine de ama bulaşıyor yapacak bişe yok

zaten en son care onu arastiriyordum dun gece.

aksam 10-11 gbi mamadan sonra ten tene yattik bir saat sonra yatagina koydum uyudu 3 saat zaten oncesinde de anne sutu vermustik biberonla.

uyaninca emdi memeyi guzelce sorun yasamadik . iki memeyi de emdi her ikisinde de ayri ayri uyudu uyandi, tam bosaltamadi. sagicam simdi , uyanincaya kadar geri dolar .

Benim büyük kızımda süt ürünleri ve çoklu gıda alerjisi vardı. O zaman doktorumuzla kar zarar hesabı yaparak aşı olmaması daha sağlıklı dedik, yaptırmadım. Şimdi küçük kızım da alerjik. Ama şuan her çeşit insan, türlü türlü hastalık var. Bilmiyorum kafam çok karışık. İçime sinen bir doktor da bulamadım henüz. Bu ay gideceğimiz doktorla konuşacağım tekrar. Hem rota hem 2.ay aşıları o kadar korkutuyor ki beni. İnşallah hepimizin kolay geçer .

Bugün doktora götürdüm gece o kadar ağlamasından sonra. Doktor gazsa işe yaramaz hiç bir şey damla falan boşuna dedi, ağlayıp ağlayıp susar dedi, içim acıdı ya
Bir yerinde bir şey yok sizin çocuk eskilerin huysuz dedikleri çocuk dedi. Memede 15 dk dursun sonra 1 saat alın memeden dedi. Mümkün değil. 9 günde 300 gr almış. Allahım gece olmasın mümkünse bugün şimdi dışardayken sürekli uyudu, akşam da uyuyacak, acaba akşam uyutmasam mı? Gece uykuya dalamıyor bu çocuk ne yapayım akıl verin nolur

Kızlar özellikle diyet yapan anneler, sebze meyve neler yiyorsunuz öğünlerde. Neye baksam gaz yapar diyorlar.
Doğumdan itibaren kızım da ben de o kadar büyük sorunlar yaşadık ki. Şuan tek derdimin açlığım olmasına inanamiyorum Doymuyorum. Açım demiş miydim ?

Laftan anlamayana güzelce anlatmış akıllı kuzum senin müdahalene pek gerek kalmayacak annesi ne güzel işte
Akıllı kuzularımız Dora paşa napıyor dualarımız hep sizlerle canım
Benimkide tam bosaltamıyor canım bende sağıyorum hemen emzirme ardına sonrada beslenme sondasıyla onuda veriyorum
Kızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
Erken teşhis canım insallah geçecektir
Canım ben diyorum ya sana sen çok uzun süre tutuyorsun bebeyi oda gaz yapıyor işte sonra ağlama meme gaz vs vs kısır döngüde işte. Birazcık uzaklastırmaya bak gögsünden emin ol rahatlayacaksınızdır

Kızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
geçmiş olsun nasıl bir tedavi önerdi bnde erken gitmişim birdaha bakılack sağ tarafına açıları iyi dedi ama bnde birdaha gidicem sdce bna bebeği hep Afrikalılar gbi ayrık tut dedi. devlettemi yaptırdınz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…