Metehan elinden su içmek lazım aferin sanaAsırı sıcak yapmayın arabayı montuyla dursun cok sıcak yapıyorsanız bence cıkar terler
Kuzum ağlasada ısrarla gidiyoruz çünkü bunalıyorum ya bende çalışıyordum hamilelikte bıraktım işi ama sürekli dışarıya attım kendimi eksikliğini hissetmedim ama şimdi oda alışsın esirgemeyeyim istiyorum kendimi takip ediyorum dışarıda olduğum günler sütüm artıyor. Kuzum bence bizim bu 1. Ay atağı daha. Bizim cocuklar 38. De haftada doğdu ya 40. Haftaya göre ataklar hesaplanırmıs 8. Hafta değilde 5. Hafta atağı sanırım. Hemşire arkadaşın daha iyi bilir orası ayrı ama. Aşırı uykuya direniyor, emmese bile sürekli gögsümde durmak istiyor kucaktan bırakınca ağlıyor vs biraz bu haftamız yorucu geçiyor
Yok sesten esirgemiyorumm bizde evde sessiz dolaşmıyoruz kastettiğim şimdi ortalık hastalık dolu avmin kalabalıklığı vs onun için daha küçükler ya 2 aylık bile olmadılar. Hani işimiz olunca mecbur gidiyoruz ama onun dışında daha keyfi öyle gezmeye götürmüyorum.
Ay eşimin ailesinee daha cok ağlıyorsebebide şu annem doğumdan sonra 40 gün bizde kaldı hatta bebek huysuz diye dün tekrar geldi bu haftayı bizde geçirecek. Annemle biz ağladıgında vs böyle hızlı hızlı sallamadık ve uyuturken cok cok hafif sallıyoruz ağladıgında vs kesinlikle sallayıp pış pış yapmadık sakinlesin diye tam tersi sıkıca sarılıp boynumuza doğru bastırdık o an sakinleşiyordu. Ama kv görümcem filan ağladı mı öyle hızlı pış pış noduna giriyorlae ki cocuk bu sefer iyice ağlıyor. Cocuk apladıkca bunlar iyice dozunu arttırıyor derken bizim ki cıldırıyor. Artık ağladıgında hemen kucaklarından alıyorum. Htta dün ordaydık ben eşimi uyardım o şekilde salladıklarında ben yoksa uyar ben çocugu ona alıştırmadım diye dün gene aynısı olmus eşim uyarmıs sallamayın o şekilde vs diye onlarda yayık ayranı mı bu calkalandın tarzı bir şey demişler oldugu gibi o an kusmus çocugum üzerlerine. Ben mutfaktaydım görmedim eşim anlattı.
Olabilir babamda öyle diyor sakinliği seviyordur diye. Evde sakin günümüzde yatağıma kücük boyun yastıgına yatırıyorum sırt kısmını veriyorum oraya konuşa konuşa vakit geçiyoruz bide şimdi uçan balon aldım ayağına takıyorum onu seyrediyor ayağını oynadıkca oynadıgını daha tam keşfedemedi ama ayağını oynatıyor oynadıgını görünce bi şaşırıyor sonra duruyor. Ama misafirlikte kucakta sürekli hep olabiliir huysuzlugu ondandır belki
Vallahi canım ben de oğluma hep Mustelanın şampuanı kullanmak zorunda kaldım hatta bebekken cildinde alerjiye bağlı egzamalar olduğundan dolayı duş jeli bile ayrıydı linola kullanıyodum yani her yerine farklı şeyler kullanıyorduk inan kulağının arkasına bile farklı bir krem kullanıyorduk o yüzden bence tercihin güzel umarım iyi gelir meleğineYaa gerçekten mi inşallah faydası olur.Ben dün birde mustelanin kuru ve alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Bütün etkenleri düşünmek lazim
Ah kıyamam ne kadar zorlu geçmiş rabbim yardımcınız olsunVallahi canım ben de oğluma hep Mustelanın şampuanı kullanmak zorunda kaldım hatta bebekken cildinde alerjiye bağlı egzamalar olduğundan dolayı duş jeli bile ayrıydı linola kullanıyodum yani her yerine farklı şeyler kullanıyorduk inan kulağının arkasına bile farklı bir krem kullanıyorduk o yüzden bence tercihin güzel umarım iyi gelir meleğine
Ben iki kere gündüzleri verdim bence işe yaradı en azından uykuya daldı sakinleşti bugünde akşam saatlerinde vercemBizim de gaz sancıları ayyuka çıktı iki gündür gündüz uyuyan çocuk uyumuyor fenalık geldi anason çayı verdik bakalım rahat eder inşallah veren var mı memnun kalan
Alışıyorlar kuzum ya ben bu hafta gece 1 kez biberon veriyorum onun dışında hep beslenme sondasıyla verdim beni daha çok istemeye basladı bak biz 50 günlüğüz istersen dene ona siz daha 25 günlüksünüz belki başında çözüm olur. Tabi bunlar uzun süreli beslenme yöntemi değil ama hangi marks olursa olsun biberonun rahatlığına alısıyorlar. Yarın emzirme danısmanlıgımız var bakalım emzirdikten sonra tartıp sütün miktarını söylüyor eğer bakalım yarın ne diycekbir bakim buhar olayina canim.
benmkide biberon emiyor ama emzik zar zor bazen tutuyor.
bugun beni cok yorgu sutum oldugu halde meme de cok durmadi. alisti heralde biberon dan kolayca gelmesine .
Akıllı oğlum benimİyi yapmış aslan Metehanyapmayın diyorsun ısrarla yapıyorlar al sana ısrar İyi yaptın kustun babaaanenin üzerine
Allah yardımcın olsun gececek insallahTutmuyor canım nasıl fırlatıyor görsenböyle bir geceye tahammülüm yok inşallah tek gecedir, 5 e doğru ağlaya ağlaya uyudu öldüm bittim
Kıyafet benimde derdim bide her şey çok saçma fiyatta beklesem mi alsam mı ikileminde 3 tane gelen kıyafeti döndürüp döndürüp giyiyorumCocuk erkenden algılamaya başlamışcevrenin etkisi sen de yasanmis ne yazik ki ... insallah tez zamanda fark ederler ki kustugunda fark etmis olmalari lazım. Sallama isi yoktu bizde de esim besigin bir tarafin parmakligi yoktu. Onu takmisti. Bizimki de aksam malum durmuyor. Sallamis besikte biraz fazla sallamis. Kustuydu aldiginda. Bir daha yapmadi. Ben de arada uyanır gibi olunca sallloyorum ama besigi bir sarsiyorjm . O durana kadar kendi yavasca sallaniyor. O sekilde yaptim. Gerci bi halta yaramiyor. O herhaljkarda uyku varsa bana muhtac degil uyuyor sukur hep boyle devam eder umarim... sen bence onlar ile konus. Duzeni sasiyor filan. Ben alistirmak istemiyorum de... kuzenimin cocugu var da 6 aylik gerci ama salliyor. Yine gectim yatagina goturuyor orda da pıs pısliyor. Youtubeden acip... kucukken de muzik aciyordu ben ve sende dahil koyun yetiyor. Meme emmesi yetiyor zaten . Siziyor Aksam ki kolikten bahsetmiyorum tabi bir an once halledersin canim. Su hastalik da bir gecse bende bir gun carsi yapacagim. Kendime kiyafet almam lazim ama alsam mi bilmiyorum. Zayiflar miyim bilmiyorum. Aman ne guzel dertlerimiz var ise baslasam ne olacam kim bilir
Uykuda kurtarıcı ya benim ki ağlayınca vs almıyor uyku öncesi karnı tok oldugunu bildiğğmde veriyorum rahat oluyorCanım Dünya sağlık örgütünün onayladığı Kangurular var ben onlardan Solomombaby olanı tercih ettim onları kullanabiliyorsun hatta yenidoğan aparatıyla kullandığın zaman kalça çıkıklığına bile iyi geliyor oğlum da doktorumuz önermişti çok rahat ettim hiç de kalçadan sıkıntı yaşamadım
Canım pusete montla koyabiliyorsun ama oto koltuğunda montla önermiyorlar çocuğun çıkma ihtimali çok yüksek oluyor Allah korusun bir kaza anında bilgin olsun istersen arabayı ısıt montunu çıkar ben hep öyle yaptım biraz eziyet oluyor ama en azından daha güvenli
Ya inanır mısın bu sabah sipariş verdim 500 ml olandan yıllardır oğluma kullanırım cildi alerjiden dolayı atopik çok güzel nemlendirici şu anda da bayağı bir kuruluğu arttı tekrar aldım
Canım benim de oğlum ikinciye hasta oluyor çok şükür daha kızla geçirmedik mümkün mertebe farklı odalarda tutuyorum abisine de anlattım durumu kardeşine bulaşmaması lazım diye çok öpmek isterse sadece ayağından öptürüyorum bol bol sarımsak kavuruyorum veya közlüyorum bol soğanlı yapıyorum yemeklerimi sütümden kıza geçsin diye her ıhlamur içiyoruz Her sabah mutlaka evi havalandırıyorum oğlumu da genelde odasında oynatıyorum hatta şuan kış çayı demliyorum çünkü oğlumu hasta olduğu için okula yollamıyorum. Merak etme dikkat et geçmez.
Off emzik bizde de sıkıntı. Abisi anında tutmuştu yok bu kız tutmuyor 11 tane emzik oldu evde
Ay dur kız içeyim benMetehan elinden su içmek lazım aferin sana
Gecmezse bende onu alırım sütümle siliyorm dünden beri bakalım nemlendiricekmiYaa gerçekten mi inşallah faydası olur.Ben dün birde mustelanin kuru ve alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Bütün etkenleri düşünmek lazim
Gerçekten çok zor geçti ama şükür geçti sadece ellerinde sürekli bir çatlama oluyor kolları kuruyor onun haricinde o sırtındaki egzama yaralar falan kalmadı hamdolsun. İnşallah kızım gerçekten böyle geçirmez senin de yavrunda inşallah ilerleme olmazAh kıyamam ne kadar zorlu geçmiş rabbim yardımcınız olsuninşallah kızında da süreç aynı şekilde işlemez hiç bi bebis sıkıntı çekmesin
Ama şampuan konaklarına bile iyi geldi çünkü bizim ilk alerjiden döküntü gibi başlamıştı zeytinyağı sürünce kalinlaşmıştı. Eğer aynı sıkıntıları yaşayan varsa aklında bulunsun. Benim dün denediğim buydu
Mustela stelatopia. (Fotoğraf yükleyemedim)
Ben oğluma yaptırmıştım canım ablamın da kızında vardı oda yaptırdıBir arkadaşıma aşı mahveder çocuğu demişler, doktor bana yapalım dedi.
Kafam çok karıştı nette de böyle yazıyor
Laftan anlamayana güzelce anlatmış akıllı kuzumAlışıyorlar kuzum ya ben bu hafta gece 1 kez biberon veriyorum onun dışında hep beslenme sondasıyla verdim beni daha çok istemeye basladı bak biz 50 günlüğüz istersen dene ona siz daha 25 günlüksünüz belki başında çözüm olur. Tabi bunlar uzun süreli beslenme yöntemi değil ama hangi marks olursa olsun biberonun rahatlığına alısıyorlar. Yarın emzirme danısmanlıgımız var bakalım emzirdikten sonra tartıp sütün miktarını söylüyor eğer bakalım yarın ne diycek
Akıllı oğlum benimDoruk kuşumuzun güzel haberlerini al insallah canım
Allah yardımcın olsun gececek insallah
Kıyafet benimde derdim bide her şey çok saçma fiyatta beklesem mi alsam mı ikileminde 3 tane gelen kıyafeti döndürüp döndürüp giyiyorum
Uykuda kurtarıcı ya benim ki ağlayınca vs almıyor uyku öncesi karnı tok oldugunu bildiğğmde veriyorum rahat oluyor
Ay dur kız içeyim benanasına çekmesin zaten bu konularda yavrum
Kıyamam Allah bir daha yaşatmasın. Sıkıntıları bi tek yaşayan anlarGerçekten çok zor geçti ama şükür geçti sadece ellerinde sürekli bir çatlama oluyor kolları kuruyor onun haricinde o sırtındaki egzama yaralar falan kalmadı hamdolsun. İnşallah kızım gerçekten böyle geçirmez senin de yavrunda inşallah ilerleme olmaz
Daha önce bebeklerinde süt alerjisi olup rota aşısı yaptıran arkadaşlar var mı?
Ben oğluma yaptırmıştım canım ablamın da kızında vardı oda yaptırdı
Sivilce de farklı farklı oluyor aslında. Tek sivilce tarzında varsa kızarıklık yoksa sanirim sıcaktan oluyor. Sariliktan ışık altında kaldığımızda o şekilde olmuştu. Sonra alerji belirtileri başladı sivilcelerle birlikte kizariklikta yayıldı. Tabi altta tetikleyen neden olunca anne sütü fayda etmedi çünkü hata tekrarlandigi için alerji yapacak şeyler. O yüzden sen bi dene sütünü olmazsa doktoruna sorarsın cildini gösteripGecmezse bende onu alırım sütümle siliyorm dünden beri bakalım nemlendiricekmimustelanın bakım kreminimi kullansam dedm ama daha kötü olur diyede bişey kullanmaya çekiniyorm aslında şampuanıda organik minoris kullanıyorm ama bakalım mustela alırız olmazsa :/
Atak haftasinda neler yasaniyor ki ve de ilk atak genelde ne zaman... biz de var miydi atak acaba
Kızlar büyük oğlum hasta oluyor galiba öksürmeye başladı. Kızımı hastalıktan nasıl korurum sizce? İki çocuklu annelere soruyorum, büyükler hasta olunca küçüklere geçmeme ihtimali olur mu ne dersiniz?((
zaten en son care onu arastiriyordum dun gece.Alışıyorlar kuzum ya ben bu hafta gece 1 kez biberon veriyorum onun dışında hep beslenme sondasıyla verdim beni daha çok istemeye basladı bak biz 50 günlüğüz istersen dene ona siz daha 25 günlüksünüz belki başında çözüm olur. Tabi bunlar uzun süreli beslenme yöntemi değil ama hangi marks olursa olsun biberonun rahatlığına alısıyorlar. Yarın emzirme danısmanlıgımız var bakalım emzirdikten sonra tartıp sütün miktarını söylüyor eğer bakalım yarın ne diycek
Akıllı oğlum benimDoruk kuşumuzun güzel haberlerini al insallah canım
Allah yardımcın olsun gececek insallah
Kıyafet benimde derdim bide her şey çok saçma fiyatta beklesem mi alsam mı ikileminde 3 tane gelen kıyafeti döndürüp döndürüp giyiyorum
Uykuda kurtarıcı ya benim ki ağlayınca vs almıyor uyku öncesi karnı tok oldugunu bildiğğmde veriyorum rahat oluyor
Ay dur kız içeyim benanasına çekmesin zaten bu konularda yavrum
Akıllı kuzularımızLaftan anlamayana güzelce anlatmış akıllı kuzumsenin müdahalene pek gerek kalmayacak annesi ne güzel işte
Benimkide tam bosaltamıyor canım bende sağıyorum hemen emzirme ardına sonrada beslenme sondasıyla onuda veriyorumzaten en son care onu arastiriyordum dun gece.
aksam 10-11 gbi mamadan sonra ten tene yattik bir saat sonra yatagina koydum uyudu 3 saat zaten oncesinde de anne sutu vermustik biberonla.
uyaninca emdi memeyi guzelce sorun yasamadik . iki memeyi de emdi her ikisinde de ayri ayri uyudu uyandi, tam bosaltamadi. sagicam simdi , uyanincaya kadar geri dolar .
Erken teşhis canım insallah geçecektirKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
Canım ben diyorum ya sana sen çok uzun süre tutuyorsun bebeyi oda gaz yapıyor işte sonra ağlama meme gaz vs vs kısır döngüde işte. Birazcık uzaklastırmaya bak gögsünden emin ol rahatlayacaksınızdırBugün doktora götürdüm gece o kadar ağlamasından sonra. Doktor gazsa işe yaramaz hiç bir şey damla falan boşuna dedi, ağlayıp ağlayıp susar dedi, içim acıdı ya
Bir yerinde bir şey yok sizin çocuk eskilerin huysuz dedikleri çocuk dedi. Memede 15 dk dursun sonra 1 saat alın memeden dedi. Mümkün değil. 9 günde 300 gr almış. Allahım gece olmasın mümkünse bugünşimdi dışardayken sürekli uyudu, akşam da uyuyacak, acaba akşam uyutmasam mı? Gece uykuya dalamıyor bu çocuk ne yapayım akıl verin nolur
Geçmiş olsun kuzum yaa. Doktor bakana kadar bebiş hiç belirti vermemişmiydi? Huzursuzluk çığlık vs?Kızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
geçmiş olsun nasıl bir tedavi önerdi bnde erken gitmişim birdaha bakılack sağ tarafına açıları iyi dedi ama bnde birdaha gidicem sdce bna bebeği hep Afrikalılar gbi ayrık tut dedi. devlettemi yaptırdınz acabaKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?