- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Nurse harvey 3 eczanede bulamadım, zinco mu alsam ya? Doktora sormaya gerek yok di mi canım?Arkadaşım memnun kalmadığını söyledi ben günde 2 kez zinco 1 kez biogaia veriyorum 2 haftadır rahatız çok şükür
Doğru diyorsun gerçekten. Yani şuan ciğerine inmemişsse ne yapabilirler acaba. Bugün hemşireyi aradım o dedi bol emzirmen gerekiyor böyle atlatır o merak etme vs dedi. Hastaneler sağlıkıcakları şuan hastalıkla doluymuş diyorum gidicem emzir bolca diycek eve yollayacak bilmiyorum sonra ya inerse ciğerine. Ne yaşıyoruz onuda bilmiyorum yani günde 5 kez falan öksürüyor oda burundan değişik bişeyPremium care 2 kullaniyorum
Canim ben de ufak ufak oksurukle baslayan bir surec yasadim artarak devam etti hastanede yattik cigerine inmis. Yani cok iyi takip etmen gerekiyor bir gariplik hissettiginde hemen doktora gotur bence. Ne yazik ki bebeklerde cigere cok hizli iniyormus. Saglik ocagina da goturebilirsin sadece dinletmek icin.
Korkutmayayim seni ama bizimki de yutkunurken oguruyordu hatta hic kusmayan bebek bir iki defa kustu. Balgami kusturuyormus meger
Amin Allah tüm evlatlarımızı korusun bu gece kontrol edicem bakayım geçmezse yarın götürücem sabah erkenden. Yani öyle belirgin öksürüğüde yok. Ne yaşıyoruz hiç bilmiyorum şuan anlayamıyorumda öksürük hapşırık ikisi bir arada.Aynen canım huzursuz olur tabi durmaz hiç. Allah esirgesin gönlünü rahat tut.
Yok canım yok çocuk nasıl rahat ediyorsa kilosuna göre kullanmak lazım. Bizim aşı döneminde 5200 gr dı 2 numara dardı iz yapıyordu rahat değildi şimdi 3 numara gayet iyi oluyor
İçeriği doğal yağlardan oluşuyor ama bir dene alerji falan olmazsa devam et benceNurse harvey 3 eczanede bulamadım, zinco mu alsam ya? Doktora sormaya gerek yok di mi canım?
Adı ne kuzum? Son günlerde en ihtiyacımız olan şey bende sıcak su torbasının üzerine yatıyorum yüz üstü alttan çıkarıyor sonra karnıma koyuyorum torbayı bebeği de üzerine yatırıp sırtını sıvazlıyorum ağızdan çıkarıyor onu da dene istersenEczaneden jel aldım mikrodalgada ısıttım göbeğine koydum patır patır çıkarttı sustu yavrumçok korktum ya aklınızda olsun siz de deneyin
Canım o buzdolabında saklanıyor eczanede bile dolaptan alıp veriyorlar kutusunda da yazar bakmadın mı hiç ben çay kaşığına bira damlayıp oda sıcaklığına gelene kadar yarım saat kadar bekletip oyle veriyodum bide soğuk şey hasta etmesin diye suan vermiyorum bi faydası olmadı bizeArkadaşlar biogaiayı buzdolabında mı saklıyorsunuz. Ben alırken öyle birşey söylemediler. Oda sıcaklığında kullanıyorum. Etkisi olmuyor mudur sizce?
Tam olarak benim oğlumu anlatıyorsun canım eliyle ya yuzunu çiziyor gazı olduğu zaman gaz yoksa rahatsa da elini emiyo asla rahat durmuyor o ellerKizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.
Çok geçmiş olsun bizde şu anda tamda bu virüs ile uğraşıyoruz. Bende aman gücenmesinler diye bir şey söyleyemedim şimdi yavrum iğneleri yedikçe o ağlıyor ben ağlıyorum. Bizimki ciğerlere inmiş. Sizin bebiş nasıl oldu?Evet kizlar goturdum doktora cocugu burundan suruntu alarak baktilar rsv diye bir virus kapmis cocuk. Kasim ve mart aylari bu virusun pik yaptigi zamanlarmis aman dikkat edin nolur.
Bu kadar kucuk bebeklere surup ilac falan verilemedigi icin hastaneye yatis gerekiyormus ilerlerse.
Misafir kabul etmeyin evlerinize o kadar pismanim ki. Hele hele cocuklu misafir, krese okula giden cocugu olanlar cocuksuz bile gelse kabul etmeyin.
Benim de bundan sonra herkese karsi tutumum bambaska olacak isterlerse yuzume bakmasinlar.
Valla 3 gun pedi dira hafta sonu da kaynim kalmaya geldi derken bu hafta dolu dolu geçti. Sonu guzeldi. Dondurucu bosaldi derken bugun yine doldurdukYa ben geçen misafir ağırladım ağzımın payını aldıım çocuk söyle bi hele 3 aylık olsun bir kere oturamıyorum bile yanlarında ki çocuk ağlıyor ortalık yerde cıkarıp gögsü emziremiyorsun. Arkadaslarım yapardı hani hiç şaşırmazdım orası ayrı ama ben yapamıyorum öyle bir yandan bebeyi emzireyim bir yandan çay sohbet konusayım yok benim bu tarz aktiviteler için 2 ayım var daha en azbenim buzdolabı stoklarımda bitmek üzere yemekliklerim
Benim yaşadıklarımı yasiyorsjn canim gece 11den 1 2 aradina kadar bu durum oluyor. Kolik mi atak mi bilmiyorum valla gece de kivraniyor tuvalet yapamayinca. Gunduz sag olsun 3 saatte bir emiyor uyku halindeKızlar benim bebeğim son üç gündür ne zaman gece uykusuna yatırmaya başlasam çığlık çığlığa ağlıyor. Memeye gelmek istiyor ama emmiyor ağzından çıkarıp yine ağlıyor. Yaklaşık 2-3 saatimiz bu ağlama nöbetiyle geçiyor. Bugün 46 günlük olduk bu saatten sonra kolik bebek olmuş olabilir mi ki! Hayır gündüz de asla böyle bi durum yok ne zaman akşam uykusuna yatacak avazı çıktığı kadar ağlama seanslarına giriyor. Ne yapabilirim sizce neden böyle yapıyor bu çocuk
Off napicaz ya emzik almiyor ama yarin gidip ne kadar emzik varsa topluycam deniycem belki alir.Tam olarak benim oğlumu anlatıyorsun canım eliyle ya yuzunu çiziyor gazı olduğu zaman gaz yoksa rahatsa da elini emiyo asla rahat durmuyor o eller
Hay Allah hiç bakmadım. Etkisi de olmuyordur o halde. Ben gaz için kullanmıyordum zaten o yüzden etkisini gözlemleme şansım yok. Yenisini alacağız o zaman.Canım o buzdolabında saklanıyor eczanede bile dolaptan alıp veriyorlar kutusunda da yazar bakmadın mı hiç ben çay kaşığına bira damlayıp oda sıcaklığına gelene kadar yarım saat kadar bekletip oyle veriyodum bide soğuk şey hasta etmesin diye suan vermiyorum bi faydası olmadı bize
Tesekkur ederim canim size de cok gecmis olsun.Çok geçmiş olsun bizde şu anda tamda bu virüs ile uğraşıyoruz. Bende aman gücenmesinler diye bir şey söyleyemedim şimdi yavrum iğneleri yedikçe o ağlıyor ben ağlıyorum. Bizimki ciğerlere inmiş. Sizin bebiş nasıl oldu?
Kuzım ben 4 ayrı emzik aldım en iyisinden en kotüsğne kadar ama yok aşmıypr oğürüyor aventin emziğini tutacak gibi oldu iki üç kez ağzına aldı sonra baktım emerken memeyi uçtan tutuyo çok da emziğe gonlü yok üstelemedimOff napicaz ya emzik almiyor ama yarin gidip ne kadar emzik varsa topluycam deniycem belki alir.
Bu arada ben bu atak falan islerine pek kulak asmiyordum sosyal medyada abartilan bir sey oldugunu dusunuyordum. Bugun agzimin payini aldim. Cocugun 3 gundur huyu degisti bugun bi hesapladim 3 gundur atak haftasindaymis ve daha 11 gunumuz varmis. Sonunda kafama huni takicam herhalde.
Cocuk asla uyumak istemiyor emmek de istemiyor kucakta gezmek de istemiyor sadece agliyor. Napicam bilmiyorum zar zor uyutuyorum 1 saati bulmadan geri uyaniyor.
Bu donemi rahat gecirmek icin tavsiyesi olan var mi kizlar?
Ben de öyle düşünüyordum ama benimkinde geniz akıntısı çok hırıldıyor serum fizyolojik de açmıyor maalesef. Geceden beri emmedi de doğru düzgün. Ben de acile mi gitsem yarın doktorunu mj beklesem çok arada kaldımBen eminim benim kız kolik, artık meme de almıyor, hala ağlıyor, acile gitsek ne yaparlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?