2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.
Benim kızımdada elini kapınca emme refleksi vardı bende emzik verdm bi süre sonra çıkarıyorm emmiyor elini ozaman nedense inşallah emzik kabul eder ben kullanmayı düşünmüyrdm ama beni emzik gibi kullandığı için aldm :/

hope2022 bizde bugün kayınvalidemlere gittik seninki gibi bizimkininde huysuzluğu tuttu sebepsiz ağlıyor falan kayınvalidemle görümcem bir ona bir ona sürekli kucakta tuttular bazen kucakta uyudu ama uyanıkken sinirlendi en sonunda ağlama krizi tuttu eve geldik pusette evde çocuk ağlamadan normal durdu kucak sevmiyor diyoruz ama anlatamıyorz nasıl çıkıcaz işin içinden bilmiyorum :/

Ben bugün ordaydım koltuğa örtü serdim üzerine yatırdım çocuğu orda sakin sakin etrafına baktı durdu. Tabi sonra kucak faslı baslayınca tuttu siniri koştur koştur evden çıktık hayır bide ağlayınca kvnin kucağımdan çocuğu alması sonra çocuğun krize girecek gibi ağlaması anne alayım ben onu dediğimde kucağıma geldiği an susması ve ben bunu sabahtan akşama kadar bilmem kaç kez yaşamamız ay bana ilginc geliyor annem, kardeşlerim ağladığında al annesi diye bana getirir. O tarafta görümcem kv kendileri ısrala vermiyorlar bi kayınbabam işte gel kızım al çocuğunu diyor bazen ona rağmen vermiyorlar

Off neolucak böyle bilmiyorum bizimkini sallıyolar sussun diye yada emzik vermek istiyorlar ama bende her fırsatta çocuğa emzik vermek istemiyorm verdirmiyorm çocuğun derdi var çünkü emzik değilki istediği kadın çok üzüldü bugün sevdirmiyo bizmki ağlıyo

Fenalar bunlar sevdirmemek için ağlıyorlardır sakin sevsinler onlarda napalım

Ben de denedim farkli emzikler hepsinde oguruyor. Aventi biraz sevmisti ama onu da iki cekiyor atiyor. Ustelememistim ama ellerini oyle bir emiyor ki usteleyecegim bugun.
Canim otribebeyle cekmeyi denedin mi burnu tikaliysa ememiyordur cekmek gerekiyor

Kızlar bugün öğrendiğim bir bilgiyi yazıyorum size bilen mutlaka vardır. Bahsedeceğim ürün 4-10 yaş ama bilginiz olsun :) şimdi antibiyotik zararlı bakterileri öldürürken yararlı olanlarıda öldürürmüş bu sebeple vücudun propolis veya probiyotik takviyesine ihtiyacı olurmuş ama bunu antibiyotik kullanırken değil 1 hafta sonra kullanılması gerekiyomuş ama karamürver özütü (eczacı sambucol vermiş) her zaman kullanılıyormuş antibiyotik alırken ölen iyi hücreleri hemen yeniliyormuş normal zamanda da bağışıklığı destekliyormuş trendyolda aşırı yorumlar var bi okuyun isterseniz ben direk oğluma aldım 3 kutu yani bir kişiye yararlı olsa bile sevinirim hemen sizinle de paylaşmak istedim

Başparmak bizde de yok arada kendim tutturmaya çalıştım ama yumrukları pek açmıyor amin canım amin
Bizim bebeler ne zaman bi şeyler tutacak sen bilirsin takribi ne zaman
Kizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.
El emmesi kötü bi şey mi
Temiz değilse tabi kötü olabilir ama gelişimsel olarak iyi bir şey değil miydi sanki keşfedecek filan hani
Benimki de emzik almıyor nuk, eczane emziği denedim. avent denemedim tabi.
geçen hafta annemlerdeyken sesli şekilde elini çok emdi eve geldi sakinleşti. pek emmiyor şimdi
Ben küvetine full su doldurup bebişi de başından destekleyip boşta bıraktım cok hoşuna gitmişti içinde hafif hafif boşta kalan elle de masaj yapmıştım. Peşinden hazır sıcak suyla da hemen yıkamıştım. Sık sık Yıkamanı önerebilirim
40-65 gün arası yaklaşık 3 haftalık dönem biraz sancılı geçiyor

Çok çok geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar son tahlil

Çok gecmiş olsun miniğe

Sağ olun kızlar, amin

Bizimki de hep kucakta uyumak istiyor. Şimdi salıncak aldık eve, yorumları cok iyiydi iste kolik bebeklere bile iyi geliyor vs diye okudum. Ama benimki pek uyumuyo salıncakta. Gözler açık bakınıyo hoşuna da gitti aslında. Belki denemek isteyenler olur hic değilse ağlamıyor orada.

Evet canım, bana da abim söylemişti, biz uzun süre antibiyotik alacağımız için aynı zamanda probiyotik de veriyoruz. Ben eczaneden aldım başka bir tane ama hepsi faydalıdır herhalde.

Kızlar acil cevap verecek olan var mı? Nurse harveyden gerçekten memnun olan var mı? Nöbetçi eczaneye gideceğim, bebek çok fena
Canım ben nurse harveyi sabah akşam 8 damla veriyorum öğlen de maflor veriyorum çokta işe yaramıyor ama sancıyı azaltıyor tek fayda ettiğine ikna olduğum şey anason verdikten sonra çok rahatlıyor ve patır patır çıkarıyor gazları hayret ediyorum el kadar bebekte bu gazlar nasıl birikiyor diye

Aynı hırıltı bizde de var sizinki kolik mi

Kızlar doktora gittim ben de sabahtan, burnu çok çok tıkalıymış. Şükür ciğere inmemiş ama doktor her an inebilir sıkı takipte olalım dedi. Otribebe ile açmaya çalışıyorum ama çok fayda ediyor mu emin değilim. Çok az emiyor, sürekli bir baygın gibi yorgun hali var çok sinirim bozuldu

Yine başladık bugün hiç uyumadı hep ağlıyor bir sürü gaz çıkardı daha ne kadar olabilir ya
Her emmede karnı fokurdamaya başlıyor bitmiyor asla bebeğiniz kaç günlük oldu Dr bize 60 güne kadar böyle olacak sonra hafifleyecek dedi bide süt ürünlerini azaltın sanırım onları da sindirmekte zorlanıyorlar daha fazla gaz ve sancıya sebep oluyor

Çok.dogru bir bilgi ve antibiyotik kullanımı sonrası vücut 3 ay bağışıklık.anlaminda yetersiz kalıyor o 3 ay çok.dikkat etmek.gerekiyor yoksa antibiyotik.girdabina giriliyor. Bağışıklığı hemen toparlamak.icin birşeyler kullanılsa da 3 ay mümkün mertebe hasta kişilerle.temastan korumak.ve düzenli beslenmek.gerekiyor.

Yani bizimki 3 haftadır bu hırıltıyı çıkarıyor, 5 kez doktora gittik, normal dediler

Bizimkinin de karnı fokur fokur, inanamıyorum seslere. Doktoru sabah samsimplex diye bir damla önerdi, 15 er damla onu kullanamaya başladım. Gece 5 ten beri uyuyor nasıl yorulduysa yavrum

Elini iki üç aylık dönemde keşfederken emmesi iyi bir bişey tabiki ama o genelde yumruk sokup yalama emme tarzı bişey oluyor bunlar meme yerine emiyo gibi yapıyor parmağını sakinleşmek için o iyi bir şey değil parmak emme alışkanlığı oluyor sonra :/

Benim kız resmen yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına. Parmağını henüz tek alamiyor. Hiç karışmıyorum. Kendilerini keşfetmeye başlıyorlar diye okudum. İlk sırada eller varmış. İki üç gecedir uyurken cup cup sesler gelmeye başladı. Bir de oyun halisinda daha keyifli vakit geçirmeye başladı ama en fazla 15 dakika. Tam bir dönence aşığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…