- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Aynı hırıltı bizde de var sizinki kolik miBen de öyle düşünüyordum ama benimkinde geniz akıntısı çok hırıldıyor serum fizyolojik de açmıyor maalesef. Geceden beri emmedi de doğru düzgün. Ben de acile mi gitsem yarın doktorunu mj beklesem çok arada kaldım
Benim kızımdada elini kapınca emme refleksi vardı bende emzik verdm bi süre sonra çıkarıyorm emmiyor elini ozaman nedenseKizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.
Ben bugün ordaydım koltuğa örtü serdim üzerine yatırdım çocuğu orda sakin sakin etrafına baktı durdu. Tabi sonra kucak faslı baslayınca tuttu siniri koştur koştur evden çıktıkhope2022 bizde bugün kayınvalidemlere gittik seninki gibi bizimkininde huysuzluğu tuttu sebepsiz ağlıyor falan kayınvalidemle görümcem bir ona bir ona sürekli kucakta tuttular bazen kucakta uyudu ama uyanıkken sinirlendi en sonunda ağlama krizi tuttu eve geldik pusette evde çocuk ağlamadan normal durdu kucak sevmiyor diyoruz ama anlatamıyorz nasıl çıkıcaz işin içinden bilmiyorum :/
Canm açılana kadar dolapta açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklanıyor bak kutuda aynen şu yazıyorHay Allah hiç bakmadım. Etkisi de olmuyordur o halde. Ben gaz için kullanmıyordum zaten o yüzden etkisini gözlemleme şansım yok. Yenisini alacağız o zaman.
Off neolucak böyle bilmiyorum bizimkini sallıyolar sussun diye yada emzik vermek istiyorlar ama bende her fırsatta çocuğa emzik vermek istemiyorm verdirmiyorm çocuğun derdi var çünkü emzik değilki istediğiBen bugün ordaydım koltuğa örtü serdim üzerine yatırdım çocuğu orda sakin sakin etrafına baktı durdu. Tabi sonra kucak faslı baslayınca tuttu siniri koştur koştur evden çıktıkhayır bide ağlayınca kvnin kucağımdan çocuğu alması sonra çocuğun krize girecek gibi ağlaması anne alayım ben onu dediğimde kucağıma geldiği an susması ve ben bunu sabahtan akşama kadar bilmem kaç kez yaşamamız ay bana ilginc geliyor annem, kardeşlerim ağladığında al annesi diye bana getirir. O tarafta görümcem kv kendileri ısrala vermiyorlar bi kayınbabam işte gel kızım al çocuğunu diyor bazen ona rağmen vermiyorlar
Fenalar bunlar sevdirmemek için ağlıyorlardırOff neolucak böyle bilmiyorum bizimkini sallıyolar sussun diye yada emzik vermek istiyorlar ama bende her fırsatta çocuğa emzik vermek istemiyorm verdirmiyorm çocuğun derdi var çünkü emzik değilki istediğikadın çok üzüldü bugün sevdirmiyo bizmki ağlıyo
Ben de denedim farkli emzikler hepsinde oguruyor. Aventi biraz sevmisti ama onu da iki cekiyor atiyor. Ustelememistim ama ellerini oyle bir emiyor ki usteleyecegim bugun.Kuzım ben 4 ayrı emzik aldım en iyisinden en kotüsğne kadar ama yok aşmıypr oğürüyor aventin emziğini tutacak gibi oldu iki üç kez ağzına aldı sonra baktım emerken memeyi uçtan tutuyo çok da emziğe gonlü yok üstelemedim
Canim otribebeyle cekmeyi denedin mi burnu tikaliysa ememiyordur cekmek gerekiyorBen de öyle düşünüyordum ama benimkinde geniz akıntısı çok hırıldıyor serum fizyolojik de açmıyor maalesef. Geceden beri emmedi de doğru düzgün. Ben de acile mi gitsem yarın doktorunu mj beklesem çok arada kaldım
Başparmak bizde de yok arada kendim tutturmaya çalıştım ama yumrukları pek açmıyorbzmde beşiğinde kuzular var baya onlarla konusuo gülüo, bna hala öle aman aman bir pas yokhani her piştlediğimde yok arada gülüyoruz. elleri ağzına koyduğunda hala başparmağı bulamadı ama konusmalar sesler baya arttı. sürekli popoyu kaldrıo bni alın diye. Allahım sağlık sifa versn yavrularımıza.
El emmesi kötü bi şey miKizlar benim bebe emzik almiyor malum simdide parmaklarini emmeye basladi. Memeden cektigim an elini emiyor. Acaba ac mi doymuyor mu diyorum ama uzun emiyor ve aglamiyor bence tok.
Sizce napmak lazim ellerini emmemesi icin.
Ben küvetine full su doldurup bebişi de başından destekleyip boşta bıraktım cok hoşuna gitmişti içinde hafif hafif boşta kalan elle de masaj yapmıştım. Peşinden hazır sıcak suyla da hemen yıkamıştım. Sık sık Yıkamanı önerebilirimOff napicaz ya emzik almiyor ama yarin gidip ne kadar emzik varsa topluycam deniycem belki alir.
Bu arada ben bu atak falan islerine pek kulak asmiyordum sosyal medyada abartilan bir sey oldugunu dusunuyordum. Bugun agzimin payini aldim. Cocugun 3 gundur huyu degisti bugun bi hesapladim 3 gundur atak haftasindaymis ve daha 11 gunumuz varmis. Sonunda kafama huni takicam herhalde.
Cocuk asla uyumak istemiyor emmek de istemiyor kucakta gezmek de istemiyor sadece agliyor. Napicam bilmiyorum zar zor uyutuyorum 1 saati bulmadan geri uyaniyor.
Bu donemi rahat gecirmek icin tavsiyesi olan var mi kizlar?
Çok çok geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar son tahlil
Çok gecmiş olsun miniğe
Sağ olun kızlar, aminBIze 1 ay kontrolunde sol sknti cikmadi ama sag 57 cikti.yarin doktota gostercez ama sanirim 3 dereve bir gelisim geriligi var
Cift bez takin dedi ultrasoncu
Bakalim doktorumuz ne diyecek..
Sizin degerleriniz neydi
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallaj
Evet canım, bana da abim söylemişti, biz uzun süre antibiyotik alacağımız için aynı zamanda probiyotik de veriyoruz. Ben eczaneden aldım başka bir tane ama hepsi faydalıdır herhalde.Kızlar bugün öğrendiğim bir bilgiyi yazıyorum size bilen mutlaka vardır. Bahsedeceğim ürün 4-10 yaş ama bilginiz olsun :) şimdi antibiyotik zararlı bakterileri öldürürken yararlı olanlarıda öldürürmüş bu sebeple vücudun propolis veya probiyotik takviyesine ihtiyacı olurmuş ama bunu antibiyotik kullanırken değil 1 hafta sonra kullanılması gerekiyomuş ama karamürver özütü (eczacı sambucol vermiş) her zaman kullanılıyormuş antibiyotik alırken ölen iyi hücreleri hemen yeniliyormuş normal zamanda da bağışıklığı destekliyormuş trendyolda aşırı yorumlar var bi okuyun isterseniz ben direk oğluma aldım 3 kutuyani bir kişiye yararlı olsa bile sevinirim hemen sizinle de paylaşmak istedim
Canım ben nurse harveyi sabah akşam 8 damla veriyorum öğlen de maflor veriyorum çokta işe yaramıyor ama sancıyı azaltıyor tek fayda ettiğine ikna olduğum şey anason verdikten sonra çok rahatlıyor ve patır patır çıkarıyor gazları hayret ediyorum el kadar bebekte bu gazlar nasıl birikiyor diyeKızlar acil cevap verecek olan var mı? Nurse harveyden gerçekten memnun olan var mı? Nöbetçi eczaneye gideceğim, bebek çok fena
Aynı hırıltı bizde de var sizinki kolik mi
Kızlar doktora gittim ben de sabahtan, burnu çok çok tıkalıymış. Şükür ciğere inmemiş ama doktor her an inebilir sıkı takipte olalım dedi. Otribebe ile açmaya çalışıyorum ama çok fayda ediyor mu emin değilim. Çok az emiyor, sürekli bir baygın gibi yorgun hali var çok sinirim bozulduBen de denedim farkli emzikler hepsinde oguruyor. Aventi biraz sevmisti ama onu da iki cekiyor atiyor. Ustelememistim ama ellerini oyle bir emiyor ki usteleyecegim bugun.
Canim otribebeyle cekmeyi denedin mi burnu tikaliysa ememiyordur cekmek gerekiyor
Her emmede karnı fokurdamaya başlıyor bitmiyor asla bebeğiniz kaç günlük oldu Dr bize 60 güne kadar böyle olacak sonra hafifleyecek dedi bide süt ürünlerini azaltın sanırım onları da sindirmekte zorlanıyorlar daha fazla gaz ve sancıya sebep oluyorYine başladık bugün hiç uyumadı hep ağlıyorbir sürü gaz çıkardı daha ne kadar olabilir ya
Çok.dogru bir bilgi ve antibiyotik kullanımı sonrası vücut 3 ay bağışıklık.anlaminda yetersiz kalıyor o 3 ay çok.dikkat etmek.gerekiyor yoksa antibiyotik.girdabina giriliyor. Bağışıklığı hemen toparlamak.icin birşeyler kullanılsa da 3 ay mümkün mertebe hasta kişilerle.temastan korumak.ve düzenli beslenmek.gerekiyor.Kızlar bugün öğrendiğim bir bilgiyi yazıyorum size bilen mutlaka vardır. Bahsedeceğim ürün 4-10 yaş ama bilginiz olsun :) şimdi antibiyotik zararlı bakterileri öldürürken yararlı olanlarıda öldürürmüş bu sebeple vücudun propolis veya probiyotik takviyesine ihtiyacı olurmuş ama bunu antibiyotik kullanırken değil 1 hafta sonra kullanılması gerekiyomuş ama karamürver özütü (eczacı sambucol vermiş) her zaman kullanılıyormuş antibiyotik alırken ölen iyi hücreleri hemen yeniliyormuş normal zamanda da bağışıklığı destekliyormuş trendyolda aşırı yorumlar var bi okuyun isterseniz ben direk oğluma aldım 3 kutuyani bir kişiye yararlı olsa bile sevinirim hemen sizinle de paylaşmak istedim
Yani bizimki 3 haftadır bu hırıltıyı çıkarıyor, 5 kez doktora gittik, normal dedilerKızlar doktora gittim ben de sabahtan, burnu çok çok tıkalıymış. Şükür ciğere inmemiş ama doktor her an inebilir sıkı takipte olalım dedi. Otribebe ile açmaya çalışıyorum ama çok fayda ediyor mu emin değilim. Çok az emiyor, sürekli bir baygın gibi yorgun hali var çok sinirim bozuldu
Bizimkinin de karnı fokur fokur, inanamıyorum seslere. Doktoru sabah samsimplex diye bir damla önerdi, 15 er damla onu kullanamaya başladım. Gece 5 ten beri uyuyor nasıl yorulduysa yavrumHer emmede karnı fokurdamaya başlıyor bitmiyor asla bebeğiniz kaç günlük oldu Dr bize 60 güne kadar böyle olacak sonra hafifleyecek dedi bide süt ürünlerini azaltın sanırım onları da sindirmekte zorlanıyorlar daha fazla gaz ve sancıya sebep oluyor
Elini iki üç aylık dönemde keşfederken emmesi iyi bir bişey tabiki ama o genelde yumruk sokup yalama emme tarzı bişey oluyor bunlar meme yerine emiyo gibi yapıyor parmağını sakinleşmek için o iyi bir şey değil parmak emme alışkanlığı oluyor sonra :/El emmesi kötü bi şey mi
Temiz değilse tabi kötü olabilir ama gelişimsel olarak iyi bir şey değil miydi sankikeşfedecek filan hani
Benimki de emzik almıyor nuk, eczane emziği denedim. avent denemedim tabi.
geçen hafta annemlerdeyken sesli şekilde elini çok emdi eve geldi sakinleşti. pek emmiyor şimdi
Benim kız resmen yumruğunu sokmaya çalışıyor ağzına. Parmağını henüz tek alamiyor. Hiç karışmıyorum. Kendilerini keşfetmeye başlıyorlar diye okudum. İlk sırada eller varmış. İki üç gecedir uyurken cup cup sesler gelmeye başladı. Bir de oyun halisinda daha keyifli vakit geçirmeye başladı ama en fazla 15 dakika. Tam bir dönence aşığı.Başparmak bizde de yok arada kendim tutturmaya çalıştım ama yumrukları pek açmıyoramin canım amin
Bizim bebeler ne zaman bi şeyler tutacak sen bilirsin takribi ne zaman
El emmesi kötü bi şey mi
Temiz değilse tabi kötü olabilir ama gelişimsel olarak iyi bir şey değil miydi sankikeşfedecek filan hani
Benimki de emzik almıyor nuk, eczane emziği denedim. avent denemedim tabi.
geçen hafta annemlerdeyken sesli şekilde elini çok emdi eve geldi sakinleşti. pek emmiyor şimdi
Ben küvetine full su doldurup bebişi de başından destekleyip boşta bıraktım cok hoşuna gitmişti içinde hafif hafif boşta kalan elle de masaj yapmıştım. Peşinden hazır sıcak suyla da hemen yıkamıştım. Sık sık Yıkamanı önerebilirim
40-65 gün arası yaklaşık 3 haftalık dönem biraz sancılı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?