2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...


  • Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba, kizim dun 2.ay asisini oldu doktorumuzun onerisiyle parol verdim ates olmadi biraz huzursuzdu dun ama bugun surekli uyiyor hic kafasi kalkmiyor. Normal mi acaba bu yasayan oldu mu?
 
Sağlıklı olsunlar da ben en iyisi o gune randevu alayim o zaman. Bir daha git gel isi olmasın

Yavruşumda bir sey cikti mi peki koku neymis
Gobek bağından ufak bi parça kalmış kibrit çöpüne benzer bişey ile yaktı gümüş nitratmış sanırın açılan yaraları yakmak için kullanılıyomuş
 
Oğlumda aynı anlattığınız gibi bizimde 6 gün var 2 aylık olmasına sanırım 8. Hafta atağını yaşıyoruz
 
Kuzum bu mesajını yeni görüyorum. Kakadaki köpüğü ben de 2 kez gördüm, hatta altını açınca yaptı, resmen köpürdü bacaklarının arası, ama sonra normal sıvı kaka yapmaya başladı. Aynen gürültülü oluyordu. Geçen haftaki kakasında da kaka rengi iplikler gördüm. Doktor kaka çok güzel, alerji değil dedi ama senin söylediklerin çok mantıklı. Ben senin bebeğinin gaz sancısı çektiğini bilmiyordum. Tek sorum şu korkarak soruyorum, bağıra çağıra ıkınmalar diyetten sonra direk kesildi mi? Baya dart durt gaz çıkarırdı onlara razıydım ama çığlık çığlığa ıkınmaları beni öldürecek. Eğer bittiyse inşallah alerjimiz vardır, gerekirse her gün patates yerim.
Bir de ben de balık yedim sonra iyice delirdi çocuk, balığa başladın mı sen?
 
canim ben her iki tarafa ikiser damla skiyorum , aspirotor ile cekiyorum. kasim annelerinde bazi anneler gene ikiser damla skip yuz ustu cevirip az sirtina vurup oyle cikarmaya calisiyormus
 
canim ben her iki tarafa ikiser damla skiyorum , aspirotor ile cekiyorum. kasim annelerinde bazi anneler gene ikiser damla skip yuz ustu cevirip az sirtina vurup oyle cikarmaya calisiyormus
İki damla açar mı acaba ya? Ben yarısını sıkınca ancak boşalıyor burun. Kıyamayıp sıkmayınca sümük çıkmıyor hiç
 
İki damla açar mı acaba ya? Ben yarısını sıkınca ancak boşalıyor burun. Kıyamayıp sıkmayınca sümük çıkmıyor hiç
bilmiyorum ki benimkinin cok tikali degil. gunde bir kac kez tekrarlamak gerekiyormus. ben cektigim icin geliyor ama dr sana aspirator kullanma demis, nasil demisse oyle yap tabi kuzum
 
Merhaba, ben de çok gaz sancısı çektiğinde tuvalet pozisyonunda tutuyorum. İlk tuttuğuma uzunca gaz çıkardı. Sonraki tuttuğumda da kakayı doldurdu altına. Ama artık ıkınınca tutuyorum hiç bir şey yapamıyor. Tutmadan önce masaj vs yapıyor musunuz?
 
Iyi diyorsa sorun yok canım bence.. hemen sonuçlandı mi bu arada. . Devlete gidiyorum da sonucu direk doktora gosteriyor muyum merak ediyorum. Randevu almam gerekiyor mu o gune acaba
cocuk dr. u yönlendirdi bize ayın 14une randevu vermışlerdi ama dr. un işi cıkmıs erken cağırdılar hemn sonucu verdi yönlendiren dr. a gösterın dedi ama yönlendiren dr. yoktu. bşka dr. da bekledim normalde randevu almanız lazm dedi bır sorun yok dedi. özele gttiğimde hem 2bın tl verdim hemde sağa bi daha bakalım dedi keşke devlete gitseymısım ilk bşta
 
gecicek sabır, biliyorum zor ama geçiyor
 
Yeşil mercimekte protein yüksek onuda tüketin salatası, çorbası bide tokta tutuyor
ay cok guzelsinizz
bizim ailecek daha duzgun bir resmimiz yok
Bizim yan yana 3 müzün bir tane bile fotoğrafı yokmuş galeriye baktımda simdi eşimin evde çekilmiş 2-3 fotosu benimde geçen dışarıda aynadan çekilmişiz o varmış ay çekiniyim bende yaa hatırası kalsın
Kizlar merhaba, kizim dun 2.ay asisini oldu doktorumuzun onerisiyle parol verdim ates olmadi biraz huzursuzdu dun ama bugun surekli uyiyor hic kafasi kalkmiyor. Normal mi acaba bu yasayan oldu mu?
Biz daha vurulmadık pazartesi vurulcaz da ay ateş cıkmamış çok şükür. Ya canlı aşı hem 3 tane birden aşı doğaldır heralde biz bile aşı vuruldugumuz gün mahvoluyoruz minikler napsın
 
Bana hem gaz hemde reflü için doktor domates, mandalina, portakal, turşu tarzı asitli yiyecekler yeme demişti. Onlarada dikkat edin kızlar zaten yediğiniz az bir şeyler var ama geçecek insallah bu süreçlerde
 
Of of of sana neler çektim anlatamam. O dönem kocayı da boşuyor gemileri de yakıyordum iyice psikolojim bozulmuştu.
Ben bu konu üzerine çok ciddi belirti takibindeyim kafa yoruyorum.
2 aydır yumurta, yaklaşık 45-50 gündür süt ve ürünleri diyetindeyim. 13. Haftamız bitiyor. 8. Hafta atağı bittikten sonra bu gazdan çığlık çığlığa ağlamalar da azalarak bitti. Hatta ben o dönem biz kolik olduk 16 saat uyumuyor filan yazmıştım buraya da.
2 hafta kesin dikkat etmen lazım sağlıklı kıyas yapabilmen için. Hem senin sütünden temizlenecek hem de bebeğin vücudundan etkileri silinecek.
Bu süreçte 2. Ay aşılarında biraz huzursuzlandı, seyahate çıktık o huzursuzluk yarattı. Bir de dönüşte unuttum dalgınlıkla simit yedim(susamı da kesmiştim) 2 gün sanıyorum ki onun huzursuzluğunu çektik. Ama onun haricinde gün içinde ağlaması cok az. Gündüz uyku uyuyor, akşamları genelde 8-9 olmadan gece uykusunu başlatıyoruz. Diyet kesinlikle işe yaradı bizde.
Gerisi takibine kalıyor ben yazdıklarımı uzun süre not ettim bu süreçte çiğ domatesi çok azalttım, çileği, susamı kestim. Her gün sebze kavurup domates sosu dökerdim bu domatesi de kestim. Fayda gördüm.
Ben balık ara ara tüketiyorum. Sağlıklı bir kıstas yapamıyorum onda ama açıkçası ilk kan gördüğümün önceki akşamında balık yemiştim. İnsan neyden kaynaklanıyor bilemiyor hemen.

Şu anda da kaka yapacağı gaz çıkaracağı zaman biraz sesler çıkarıyor tabi bazen 1 saat sürüyor huzursuzluğu, sabah 6-7 gibi bi kaka yapar hep. Gündüz kakalarında bu kadar huzursuzluğu uzun sürmüyor. Sessiz olmuyor tabi ama eskisi gibi çığlıklar atıp ağlamıyor. Bir de yavaş yavaş bağırsaklar da toparlamaya başlıyor, dikkat edip sabır edeceğiz hep
 
kızlar bu bebekler cok fena, ameliyat olunca yazık dedim memeyı cekmeyle uğraşmasın biberona sağdım sağdım verdım. amaan sen tut 2gune alış memede bas bas bağırıyor kızılca kıyamet. resmn bna bağırıyor görseniz biberonum nerde kaldı dicek utanmassa ne fenalar 1gunde alıstı. bileydm kaşıkla verirdm gunde 1kere verıodum ama üst üste verince şimdi memeyle susan bebiş yerine memede kavga ediyor.
 
bzm bebeğin uykusu kaçtı cdden kaçtı. tam bir huysuz bebeğe dönüştü. ben cdden artk nazara bağlıorum herkes ne guzel mezmn görsem yatıyor dedi sütün yarıyor yok su yok bu walla nefes olduk diyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…