Kuzum normalde diyete girince doktor keçi sütlü mama verme, alerji maması verelim, vereceksen onu ver demişti.simdi sut urunlerini bende kesicem , keci sutu bazli mama aldim ona gecegim . peki anneler keci peyniri yiyebiliyor mu bu durumda ?
Canım su an oral dönemdelerKizlar birsey soracagim, Can parmak veya el emmeye basladi. Genelde ac oldugunda ya da uykuya gecerken. Ama esim okumus sevgi ve guven eksikliginde bebek yaparmissizde boyle birsey var mi? Acikcasi cok uzuldum. Yaziyida ekliyorum
hayır şuan ellerini tanıyorlar bzmki 2gundur ellerını gözünün önünden cekmiyor bu bir süreç. 7/24bir kafa onunla konusuyor. büyük oğlum baş parmak emerdi okdr ilgiyle büyüdüki hatta ben abarttm 5yasına kadr beraber yattkKizlar birsey soracagim, Can parmak veya el emmeye basladi. Genelde ac oldugunda ya da uykuya gecerken. Ama esim okumus sevgi ve guven eksikliginde bebek yaparmissizde boyle birsey var mi? Acikcasi cok uzuldum. Yaziyida ekliyorum
rahata hemen alışıyorlar canım sen emzirmeye geri döndür. Yoksa çok fenalaar bunlarkızlar bu bebekler cok fena, ameliyat olunca yazık dedim memeyı cekmeyle uğraşmasın biberona sağdım sağdım verdım. amaan sen tut 2gune alış memede bas bas bağırıyor kızılca kıyamet. resmn bna bağırıyor görseniz biberonum nerde kaldı dicek utanmassa ne fenalar 1gunde alıstı. bileydm kaşıkla verirdm gunde 1kere verıodum ama üst üste verince şimdi memeyle susan bebiş yerine memede kavga ediyor.
Hangi markamın maması osimdi sut urunlerini bende kesicem , keci sutu bazli mama aldim ona gecegim . peki anneler keci peyniri yiyebiliyor mu bu durumda ?
Bence bizim çocuklar için değildir ya. İleri yaş içindir çünkü şuanda tek iyi yaptıkları şey emmek doğar doğmaz o reflekse sahiplerdi. Ben mesela hala gülerimm daha5 günlüktü ağlıyorduu bir anda tekrar susunca bende gitmedim bu sefer analık psikopatlıktır hesabı niye sustu ki diye endişelendim yanına gittim şaplata şaplata parmağını nasıl yakaladıysa emiyorduKizlar birsey soracagim, Can parmak veya el emmeye basladi. Genelde ac oldugunda ya da uykuya gecerken. Ama esim okumus sevgi ve guven eksikliginde bebek yaparmissizde boyle birsey var mi? Acikcasi cok uzuldum. Yaziyida ekliyorum
canim benimkinin alerjisi yok ama inek sutu bazli mama acaba cokmu gaz yapiyor. onun icin keci sutlu olan mamadan aldim.Kuzum normalde diyete girince doktor keçi sütlü mama verme, alerji maması verelim, vereceksen onu ver demişti.
Etkilermiş.
Bizimkinin bitmek tükenmek bilmeyen bir ishali var.
İlk diyete girdiğim dönem güneş hala biberon alıyorken keçi sütçü mamadan vermiştim. Kakasında pütürcükler görmüştüm kıvam biraz daha iyiydi etkisi pozitif olmuştu. Doktor öyle dedi ama benim deneyimim bu yönde.
Bir doktora danış istersen mamayı
Keçi peyniri de yenmiyor diye biliyorum
holle organic goat milk stage 1 canim. bizim burdaki anneler cok begenerek kullanmis. gaz sorununa yardimci olmus yazmislar.rahata hemen alışıyorlar canım sen emzirmeye geri döndür. Yoksa çok fenalaar bunlar
Hangi markamın maması o
Bence bizim çocuklar için değildir ya. İleri yaş içindir çünkü şuanda tek iyi yaptıkları şey emmek doğar doğmaz o reflekse sahiplerdi. Ben mesela hala gülerimm daha5 günlüktü ağlıyorduu bir anda tekrar susunca bende gitmedim bu sefer analık psikopatlıktır hesabı niye sustu ki diye endişelendim yanına gittim şaplata şaplata parmağını nasıl yakaladıysa emiyordu
Iyi bari hallolmus . SevindimGobek bağından ufak bi parça kalmış kibrit çöpüne benzer bişey ile yaktı gümüş nitratmış sanırın açılan yaraları yakmak için kullanılıyomuş
Bu pıtırılklar hemen alisir :) bizimkinin de aksam sirti yere gelmiyor. Genelde kendi uyuyor ya da memede uyuyor. Cok mudahil olmuyorum da.. misafirler diyor ki kucaga alisti :) aslinda gaz derdi olunca kucak istiyor ve kendini uste cikartiyor ki ayakta yuruyerek gaz cikart diyor sıpakızlar bu bebekler cok fena, ameliyat olunca yazık dedim memeyı cekmeyle uğraşmasın biberona sağdım sağdım verdım. amaan sen tut 2gune alış memede bas bas bağırıyor kızılca kıyamet. resmn bna bağırıyor görseniz biberonum nerde kaldı dicek utanmassa ne fenalar 1gunde alıstı. bileydm kaşıkla verirdm gunde 1kere verıodum ama üst üste verince şimdi memeyle susan bebiş yerine memede kavga ediyor.
Ha evet o konuda iyi gelir canımcanim benimkinin alerjisi yok ama inek sutu bazli mama acaba cokmu gaz yapiyor. onun icin keci sutlu olan mamadan aldim.
bu acile vs dusmeden once hergun kahvaktida yulaf yiyordum, baya gazi azalmisti. son bir haftadir gene peynirli fln kahvalti yapiyorum baya gazli.
holle organic goat milk stage 1 canim. bizim burdaki anneler cok begenerek kullanmis. gaz sorununa yardimci olmus yazmislar.
Merhaba, ben de çok gaz sancısı çektiğinde tuvalet pozisyonunda tutuyorum. İlk tuttuğuma uzunca gaz çıkardı. Sonraki tuttuğumda da kakayı doldurdu altına. Ama artık ıkınınca tutuyorum hiç bir şey yapamıyor. Tutmadan önce masaj vs yapıyor musunuz?
İnsallah sizde faydasını görürsünüz gaz olayı çok sıkıntılı ya müdahalede edemiyorsuncanim benimkinin alerjisi yok ama inek sutu bazli mama acaba cokmu gaz yapiyor. onun icin keci sutlu olan mamadan aldim.
bu acile vs dusmeden once hergun kahvaktida yulaf yiyordum, baya gazi azalmisti. son bir haftadir gene peynirli fln kahvalti yapiyorum baya gazli.
holle organic goat milk stage 1 canim. bizim burdaki anneler cok begenerek kullanmis. gaz sorununa yardimci olmus yazmislar.
Oy maşallah paşayaaKizlar guzel hafta sonlari dilerim
Evet yegenlerimin kilolarını , boylarını , ne kadar günlük olduklarını, rahatsızlıkları var mi, meme emiyorlar mi , mava veriyor musunuzisin kısası yigenim nasil merak ediyorum
Yusuf Abrek'im
52 günlük
1 aylik iken 5200 kilo
60cm boy
39 cm baş cevresi
Biraz koliklik vardı. Yavas yavas duzene giriyor. Birbirimizi anliyoruzmetsil bana yaradi. Gunde 4 kez vermeye gayret ediyorum. Hatirladikca yani....
2 gundur vermiyorum. Biraz dün uyuyamadi
Yeme konusunda aglama eskiye nazaran azaldi. Tam cok ac kalmadan veriyorum meme. Bu arada sadece meme emiyor.
Gece maksimum 5 saat emmedigi oldu.
Gündüz ise degisiyor. 2 saatte de verdigim oluyor 3 saatte de 4 saatte de artik ortalama 3saate girdi sanirim. Eskiden 1 saat emiyordu. Şimdi ortalama 15dk emiyor.
Bu aralar evde grip nezlemsi bir baslangic var. Bebişe de gecti gibi... insallah agirlasmayiz. Ne olur ne olmaz parol iciyorum
Ayin 19unda kalca cikigina bakilacak.
Suanlik iyiyiz gibi tostiğimle
Eee siz de ne var ne yok
Ben de Chicco beğendim ama pek pahalı yaKızlar daha erken ama mama sandalyesi konusunda ne yaptınız. Kiwi nin ürünü fiyat performans diyorlar. Birde oturma, yaslanma, yatar pozisyonu varmıs bnde smdiden onu alsam mutfakta vs yanında durdugunda ona koyarım ek gıda zamanı mama sandalyesi yaparım diyorum ama emin olamadım. Pregonun öyle bi ürünü var 6 kademeli ana kucağı oluyor vs ama pahalı ya
Prego ve chicco aynı tarz. Kanz markası neden bilmiyorum ama sağlam vs gelmiyor ondan hiç bakmadım. Kiwinin 1.500 lira fiyatı iyi kullananlarda f/p ürünü yazmıslar hep. Pregonun mantık ana kucağı olması vs şimdiden al kullan ürünü. Kiwininde puset tarzı eğimi ve yatma eğimi de aynı mantık diyorum. Yok canım anlamıyor bu adamlar haftaya asgari ücret acıklanacak firmaların çoğu ürünlere yok diyor satmamak için asgari ücret acıklandıgı gün her şeye zam gelecek alalım taksiti öderken rahat öderiz işte maaşa zam geleceği için.Ben de Chicco beğendim ama pek pahalı ya
kanz beğendim muadil gibi onu alalım diyordum. Eşim de iyice pahalansın alırız diyorşu adama taksitle Alışveriş yaptırmak çok zor
Şimdi baktım prego da benzer baya
Bu arada hışırtılı kitap ne aldın ben de ebebekte beğendim bi tek fiyat performans ürünü gibi
Dediğiniz modelleri bilmiyorm ama büyük hantal bişey almayın derim öyle alan arkadaşlarm hiç kullanamadı kullanışlı geliyor ama çok kullanışsız oluyorlar , zaten 4 aydan sonra desteklinoturmaya başlayacak öncesindede anakucağı gibi bişeyiniz varsa yanınızda durması için onu kullanırsınız ben ikeanın aldm tepsisi çıkıp masaylada birleşiyor söküp istediğim yerede götürebilirimKızlar daha erken ama mama sandalyesi konusunda ne yaptınız. Kiwi nin ürünü fiyat performans diyorlar. Birde oturma, yaslanma, yatar pozisyonu varmıs bnde smdiden onu alsam mutfakta vs yanında durdugunda ona koyarım ek gıda zamanı mama sandalyesi yaparım diyorum ama emin olamadım. Pregonun öyle bi ürünü var 6 kademeli ana kucağı oluyor vs ama pahalı ya
Canım bizimkide sürekli kucakta banada ku ağa alışmış diyolar ama hiç Takmıyorum kızım kolik bi bebekti ya kucagımızda tutuyoduk yada battanıyeye koyup eşimle sallıyoduk alışır ister 2. Kişiyi nerden bulacaksın dediler ama çocuk ağlarken olduğu yerde bırakamazsın yeterki sussun diyosun herşeyi yaptık 4 aylık olunca bir anda geçti gazı ve o zaman tek bir gece bike uykusuz kalmadım ne kucak istedi nede sallayın dedi ya emerken uyuyakalıyodu ya emzirim ayağımda sallıyodumBu pıtırılklar hemen alisir :) bizimkinin de aksam sirti yere gelmiyor. Genelde kendi uyuyor ya da memede uyuyor. Cok mudahil olmuyorum da.. misafirler diyor ki kucaga alisti :) aslinda gaz derdi olunca kucak istiyor ve kendini uste cikartiyor ki ayakta yuruyerek gaz cikart diyor sıpaAma korkmuyor da degilim alisacak diye de kilosu gittikce artiyor. Verem asisina gidince tartilir. 6 kilo derse sasirmam :)
Sen sık sık meme ver. Tekrar alışır...
İşte bide bu olay varDediğiniz modelleri bilmiyorm ama büyük hantal bişey almayın derim öyle alan arkadaşlarm hiç kullanamadı kullanışlı geliyor ama çok kullanışsız oluyorlar , zaten 4 aydan sonra desteklinoturmaya başlayacak öncesindede anakucağı gibi bişeyiniz varsa yanınızda durması için onu kullanırsınız ben ikeanın aldm tepsisi çıkıp masaylada birleşiyor söküp istediğim yerede götürebilirim
merhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyornaptınz bebeğiniz gülmeye başladı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?