- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 103
- 31
Aynen benimde çevremde gördüğümde bu oyüzden ben sadece oturabileceği çok yer kaplamayan bişey aldm bebek hareketlenince zaten onun üzerinde yatmaz otursa yetcek oda bazısı oturmuyor bileİşte bide bu olay vargeçen bir arkadasta aynısını dedi hantal bişey alma diye kendisi chicco modelinş almıs kullanmadı gitti bime 400 mü 600 lira mı ne gelmişti bi tane mama sandalyesi ondan aldı
Ben instagramda elanın uyku tulumundan yaptırdım ama hiç giydiremedim daha. Gaz sancısı olduğu için o ağırlığı kaldırıp ıkınamıyor kuzum. Ama güzel geldi.Uyku tulumu kullanıp marka önerisi olan varmı kızlar
Canım ben sadece geceleri yatağında uyutuyorum. Gündüzleri ana kucağında uyuyor. Elini emme işi açlıktan değildir. Bu dönemlerde hepsinde varkizlar siz bu bebekleri nasil yatagina yatiriyorsunuz. Vallahi yildim artik. Emip uyuyor sonra memeyi birakip kucagimda uykuya daliyor buraya kadar her sey guzel. Ama kucagimdan biraktigim an sanki bir saniye once uyuyan bebek o degilmis gibi gozlerini aciyor faltasi gibi. Butun uykusu kaciyor.
Bir de doyduguna eminim mesela ama kucagimdan birakinca elini emmeye basliyor ve emzik asla almiyor. Onceden kundak yapiyorduk, hastanede yatarken onu da unuttu yapinca agliyor.
Allah askina siz nasil hallediyorsunuz?
istedigim sey kucagimdan yatagina birakinca uykusuna devam etmesi ama yok olmuyor
Bizimki de uykudan uyanınca gülüp sebeklik yapıyormerhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyor
Anakucagi benim de elim ayagim ama ben son care olarak onda uyutuyorum. Acaba uzun sure onda durmasi zararli midir?Canım ben sadece geceleri yatağında uyutuyorum. Gündüzleri ana kucağında uyuyor. Elini emme işi açlıktan değildir. Bu dönemlerde hepsinde var
Ben degistirmiyorum kirlenirse degistiriyorum sadece. Yikamasi neyse de utulemesi cok zor vakit bulamiyorum onaKızlar sabah uyanınca bebişin üstünü değiştiriyor musunuz? Ben sadece duş alırken değiştiriyorum bir de kustuğunda. Acaba sabah da değiştirsem hava mı alsa. Çok çamaşır çıkıyor ya
Ana kucağını şu an yatar pozisyonda kullanıyorum. Yarı oturma pozisyonuna getirmedim. Altını battaniyeyle besledim çarşaf serdim Beşik gibi sallıyorum.Anakucagi benim de elim ayagim ama ben son care olarak onda uyutuyorum. Acaba uzun sure onda durmasi zararli midir?
Valla ben ilk yikadigimda utuledim sadeceBen degistirmiyorum kirlenirse degistiriyorum sadece. Yikamasi neyse de utulemesi cok zor vakit bulamiyorum ona
Ben de kiwinin beşiğini almıştım oturma odası için letgodan. Çok hoşuma gitti kalitesi. Sonra bebek arabasını da kiwi aldım ama onu pek kullanmadım henüz. Bence de f/p marka.Kızlar daha erken ama mama sandalyesi konusunda ne yaptınız. Kiwi nin ürünü fiyat performans diyorlar. Birde oturma, yaslanma, yatar pozisyonu varmıs bnde smdiden onu alsam mutfakta vs yanında durdugunda ona koyarım ek gıda zamanı mama sandalyesi yaparım diyorum ama emin olamadım. Pregonun öyle bi ürünü var 6 kademeli ana kucağı oluyor vs ama pahalı ya
Benim de öyle üç dört kere oluyor bazen. Ben uyanınca iyice ağlamaya başlamadan hemen tekrar kucağıma alıp pıspıslıyorum, çabuk uyuyor tekrar yatırıyorum. Yine uyanırsa tekrar. İyice dalana kadar devam ediyorum. Besikte uyusun diye sallarsam daha da sinirlenip hiç uyumuyo.kizlar siz bu bebekleri nasil yatagina yatiriyorsunuz. Vallahi yildim artik. Emip uyuyor sonra memeyi birakip kucagimda uykuya daliyor buraya kadar her sey guzel. Ama kucagimdan biraktigim an sanki bir saniye once uyuyan bebek o degilmis gibi gozlerini aciyor faltasi gibi. Butun uykusu kaciyor.
Bir de doyduguna eminim mesela ama kucagimdan birakinca elini emmeye basliyor ve emzik asla almiyor. Onceden kundak yapiyorduk, hastanede yatarken onu da unuttu yapinca agliyor.
istedigim sey kucagimdan yatagina birakinca uykusuna devam etmesi ama yok olmuyor
Ben de öyleValla ben ilk yikadigimda utuledim sadece
Mizacı öyledir bebişin keyfi olmasın tepki bile vermiyorlarmerhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyor
Tam eşimin kabulleneceği şeyler bunlar kiwinin modeline zor ısındırmıştım benimde kafam karıştıAynen benimde çevremde gördüğümde bu oyüzden ben sadece oturabileceği çok yer kaplamayan bişey aldm bebek hareketlenince zaten onun üzerinde yatmaz otursa yetcek oda bazısı oturmuyor bile
Bakıyım bende kuzum bu tarzlara bihope2022 bizimki böyle canım babası almıştı 3 aylıkken daha yeterli olur diye düşünüyorum
Biz kustuğumuz için her gün 1 sepet dolusu çıkıyor mecbur değiştiriyorum ama kusmadığı anlar değiştirmiyorumKızlar sabah uyanınca bebişin üstünü değiştiriyor musunuz? Ben sadece duş alırken değiştiriyorum bir de kustuğunda. Acaba sabah da değiştirsem hava mı alsa. Çok çamaşır çıkıyor ya
Ben mecbur ütüyü bıraktım. 2 gün önce bi bebekten erken uyandım dedim yazık ütüsüz olmuyor diye ütüledim ama her seferinde zor ya bitmiyor çünkğ yıkama faslıBen degistirmiyorum kirlenirse degistiriyorum sadece. Yikamasi neyse de utulemesi cok zor vakit bulamiyorum ona
Benim oğlan da aynı ellerini tutuyorum beşiğini sallamaya pışpışlamaya devam ediyorum uyuyor bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıyorum uyuyacaksın kapat gözünü diyorum kocaman bir gülücük atıyor bana kızdırmayı başardığı için sanırım sonra uyuyorkizlar siz bu bebekleri nasil yatagina yatiriyorsunuz. Vallahi yildim artik. Emip uyuyor sonra memeyi birakip kucagimda uykuya daliyor buraya kadar her sey guzel. Ama kucagimdan biraktigim an sanki bir saniye once uyuyan bebek o degilmis gibi gozlerini aciyor faltasi gibi. Butun uykusu kaciyor.
Seninkine de masallahİnsallah sizde faydasını görürsünüz gaz olayı çok sıkıntılı ya müdahalede edemiyorsun
Oy maşallah paşayaa
Bizde bugün 59 günlüğüz yarın 2. Ayımız tamamlanıyor. En son doktorda kilomuz 4 olmuştu pazartesi hem aşı hem kilo kontrolümüz var inşallah almışızdır. Kusmamız 2 gündür azaldı çok şükürinsallah tamamen biter. Göz temasıyla konusunca gülüp sesler çıkarıyoruz artık. Ayağına uçan balon takıyorum onu seyredip kendini hareket ettiriyor. Görme ve hareket koordinesi için güzel etkinlikmiş. Piyanolu halı ve hışırtılı kitap siparişi verdim gelince onlara başlıycaz. Gündüz pusetine koyuyorum eğer sakinse pusetine oyuncak astım onları seyrediyor. Uyku karışık bizde tamamen ruh haliyle alakalı sakinse beşiğine koyuyorum pış pışlıyorum değilse emzirerek uyutuyorum dalamıyorsa kucağımda sallayıp destekliyorum öyle karışık bizde
ahaha evet hatirliyorum , zaten aklima ilk o geldi.Ha evet o konuda iyi gelir canım
Farkı görürsün
Bebeler daha doğmadan önce Ben keçi sütlü mama aldım diyince topyekün o içilir mi diye goygoy yapmıştınız hey gidi günler
Aslında yulaf da gaz yapıyor ama size güzel bi alternatif olmuş o zamanben de aralıklı olarak tüketiyorum
Holle mama çok iyi içeriği de güzel diye hatırlıyorum
ay benim tostosum 4200 gr olmus. bacaklarda bogumlar olusmaya basladi. sert sevmemek icin zor tutuyoruz kendimiziSeninkine de masallahbalon isinde bende dusunuyordum . Bir tatli gulmeleri var ki anlatamam. Sert sevmeye baslicam artk :) mıncırmadan olmuyor cunku :))) gülme dışında bizdede bi auu diye bir seyler çıkartıyor. Sende ne yapıyor başka
Canim sanmiyirum. Hep ayak istiyorlar . Bir muddette yuz ustu bırakıyorum. Gaz çıkmadan zor . Uykuya daliyorlar bir sekilde gerci... ana kucagi belki etkisi olur ilgi alaka cok istiyorlar ya ... belli olmaz ama otururkwn bile ayakta gezmek istiyor. Tepeme cikacak neredeyse :)Kolik bebek anneler ana kucağı alsam mı, durur mu acaba kucakta bile ağlıyor ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?