2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İşte bide bu olay var geçen bir arkadasta aynısını dedi hantal bişey alma diye kendisi chicco modelinş almıs kullanmadı gitti bime 400 mü 600 lira mı ne gelmişti bi tane mama sandalyesi ondan aldı
Aynen benimde çevremde gördüğümde bu oyüzden ben sadece oturabileceği çok yer kaplamayan bişey aldm bebek hareketlenince zaten onun üzerinde yatmaz otursa yetcek oda bazısı oturmuyor bile

Kızlar sabah uyanınca bebişin üstünü değiştiriyor musunuz? Ben sadece duş alırken değiştiriyorum bir de kustuğunda. Acaba sabah da değiştirsem hava mı alsa. Çok çamaşır çıkıyor ya

Canım ben sadece geceleri yatağında uyutuyorum. Gündüzleri ana kucağında uyuyor. Elini emme işi açlıktan değildir. Bu dönemlerde hepsinde var

Kızlar sabah uyanınca bebişin üstünü değiştiriyor musunuz? Ben sadece duş alırken değiştiriyorum bir de kustuğunda. Acaba sabah da değiştirsem hava mı alsa. Çok çamaşır çıkıyor ya
Ben degistirmiyorum kirlenirse degistiriyorum sadece. Yikamasi neyse de utulemesi cok zor vakit bulamiyorum ona

Ben de kiwinin beşiğini almıştım oturma odası için letgodan. Çok hoşuma gitti kalitesi. Sonra bebek arabasını da kiwi aldım ama onu pek kullanmadım henüz. Bence de f/p marka.

Benim de öyle üç dört kere oluyor bazen. Ben uyanınca iyice ağlamaya başlamadan hemen tekrar kucağıma alıp pıspıslıyorum, çabuk uyuyor tekrar yatırıyorum. Yine uyanırsa tekrar. İyice dalana kadar devam ediyorum. Besikte uyusun diye sallarsam daha da sinirlenip hiç uyumuyo.
Valla ben ilk yikadigimda utuledim sadece
Ben de öyle

merhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyor
Mizacı öyledir bebişin keyfi olmasın tepki bile vermiyorlar
Aynen benimde çevremde gördüğümde bu oyüzden ben sadece oturabileceği çok yer kaplamayan bişey aldm bebek hareketlenince zaten onun üzerinde yatmaz otursa yetcek oda bazısı oturmuyor bile
Tam eşimin kabulleneceği şeyler bunlar kiwinin modeline zor ısındırmıştım benimde kafam karıştı
hope2022 bizimki böyle canım babası almıştı 3 aylıkken daha yeterli olur diye düşünüyorum
Bakıyım bende kuzum bu tarzlara bi
Biz kustuğumuz için her gün 1 sepet dolusu çıkıyor mecbur değiştiriyorum ama kusmadığı anlar değiştirmiyorum
Ben degistirmiyorum kirlenirse degistiriyorum sadece. Yikamasi neyse de utulemesi cok zor vakit bulamiyorum ona
Ben mecbur ütüyü bıraktım. 2 gün önce bi bebekten erken uyandım dedim yazık ütüsüz olmuyor diye ütüledim ama her seferinde zor ya bitmiyor çünkğ yıkama faslı

Benim oğlan da aynı ellerini tutuyorum beşiğini sallamaya pışpışlamaya devam ediyorum uyuyor bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıyorum uyuyacaksın kapat gözünü diyorum kocaman bir gülücük atıyor bana kızdırmayı başardığı için sanırım sonra uyuyor

Süt diyeti yapanlar doktor bana her gün kuzu eti yiyeceksin dedi, proteini oradan alacağız dedi. Siz kuzu eti yiyor musunuz?

Seninkine de masallah balon isinde bende dusunuyordum . Bir tatli gulmeleri var ki anlatamam. Sert sevmeye baslicam artk :) mıncırmadan olmuyor cunku :))) gülme dışında bizdede bi auu diye bir seyler çıkartıyor. Sende ne yapıyor başka

ahaha evet hatirliyorum , zaten aklima ilk o geldi.
napalim kuzum arsstirmaci kisiliginin kiymetini bilememisiz

ay benim tostosum 4200 gr olmus. bacaklarda bogumlar olusmaya basladi. sert sevmemek icin zor tutuyoruz kendimizi

Kolik bebek anneler ana kucağı alsam mı, durur mu acaba kucakta bile ağlıyor ya hani
Canim sanmiyirum. Hep ayak istiyorlar . Bir muddette yuz ustu bırakıyorum. Gaz çıkmadan zor . Uykuya daliyorlar bir sekilde gerci... ana kucagi belki etkisi olur ilgi alaka cok istiyorlar ya ... belli olmaz ama otururkwn bile ayakta gezmek istiyor. Tepeme cikacak neredeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…