2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Süt diyeti yapanlar doktor bana her gün kuzu eti yiyeceksin dedi, proteini oradan alacağız dedi. Siz kuzu eti yiyor musunuz?
Hergun kuzu eti yiyecek zengin miyiz ya :) dun esim kuzu yedirmeye goturecekti ama ekti beni kuzu kokmuyor canim koyun kokuyuor

walla bilen bnada anlatsın aynısı

merhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyor
dr. nza sordunuz mu? bzmki daha iyi şimdi acaba aradığım gülücükler 4.ayki gülücükler mi onu hatrlayamıyorum. bzmkide gülüyor ama nezmn derseniz gerçekten canı isteyince

yatircagin zaman sutunu biberonla vermeyi dene. uykudan uykuya bisi olmaz heralde.

benim kiz biberonla sut yada mama icerken yatirdigimiz yerde uyuyor

Gazdan dolayi oluyor ki... onu anlayan biziz . Yasayan anneler . Onlar ne anlar ki. O gaz oldugunda kucak istiyordu bi

Kızlar oğlumda içime yara olan konudur :) şöyle anlatayım ilk çocuk ay şusu olsun busu olsun derken sizin gibi yaptım yatsın kalksın otursun diye komplike bişey aldım baya da para verdim diye hatırlıyorum. Sonra ne oldu mutfağa zor sığdık hadi onu geçtim geniş olduğu için ilk etapta sağa sola düşüyordu sonra tam oturmayı öğrendi o ara bir tık iyiydi ama sonra ayaklanmaya başlayınca mama sandalyesi geniş olduğu için oturduğu yerde ayağa kalkıyordu sonra kaltığı yerde zıplamaya başladı ve oturma yerini kırdı ve maalesef çöpe attık kızım da direk şu ikeada da satılanlardan var ya kesinlikle ondan kullanacağım hem temizlemesi kolay kumaşı vs yok. oğlumda o kumaşları her öğünde silmek zorunda kalıyordum inanın eziyete dönüyor tabi yinede siz bilirsiniz bu İkeadan aldığımın içine de minder alacağım o şekilde kullanacağım
Süt diyeti yapanlar doktor bana her gün kuzu eti yiyeceksin dedi, proteini oradan alacağız dedi. Siz kuzu eti yiyor musunuz?
Hergün? Normal beslenmede hergün et mi yiyoruz? Evet kuzu eti yiyorum ama her gün değil. Kıymasını aldım köfte yaptım koydum buzluğa bide pirzolasını aldım onuda koydum arada çıkarım kızartıyorum.

Canım ben et sevmem, kuzu etine de karşıyım bebek oldukları için, asla yemedim şimdiye kadar ben doktorun söylediğini söylüyorum ama artık tek doktora güvenmediğim için, diyet yapanlardan fikir istiyorum. Kuzu etini de yasaklayan varsa onu da yemeyeceğim.

dr. nza sordunuz mu? bzmki daha iyi şimdi acaba aradığım gülücükler 4.ayki gülücükler mi onu hatrlayamıyorum. bzmkide gülüyor ama nezmn derseniz gerçekten canı isteyince
yok sormadım 3.ayını bekliyorum bakalım
6-12 hafta arasında gülmeye başlar diyor kaynaklarda bizimki bugün 10.haftaya girdi. diğer gelişimlerinde bir sıkıntı yok ellerini keşfetti, kollar bacaklar aktif, başını bir süre tutuyor, sesler çıkarıyor, takip ediyor.

Evet ben ikeadan aldm hem sade kullanışlı yer kaplamıyor hemde kırılırsa çok deforme olursa vs parcası alınabiliyor

Aynen auu yada gıılı sesler vs çıkartıyor. gözüyle takipte süreklii. Gece uykularımız 4,5-5 saate kadar cıktı hanii uyanmıyor diye uyandırmıyorum artık kendi kendine 3 saatten 4 saate cıkardı uykusunu simdide 4,5-5 saate o yüzden dokunmuyorum bende. Pazartesi doktora sorcam uyandır derse uyandırcam ama

Valla dun gece ben de kizdim sonra da uzuldum. Ama gercekten kizdiktan sonra kucagima alinca uyudu koyunca uyanmadi bi anne azarina ihtiyaclari var demekki
Canim sanirim hepsi ayni. Bu isin tek cozumu yatarak emzirmek bence ama ben onu beceremiyorum.

bebekken öle yapıyordum ama şimdi yatarak emmek istemiyor

Kuzum benm sitemim sana değil doktoruna yani her gün ye demek çok saçma geldi. Bana hiç yasaklayan olmadı arkadaşımın kızıda alerjikti ona da serbestti

Gazdan dolayi oluyor ki... onu anlayan biziz . Yasayan anneler . Onlar ne anlar ki. O gaz oldugunda kucak istiyordu bi
Aynn ağladığı zaman veya bi derdi olduğunda kucağımıza almayacaksak doğurmayalım onların en çok bizim sıcaklığımıza kokumuza ihtiyacı var hersey sadece emzirmek değil

Canım bizde 8. Haftadayız dediklerinin hepsini yapıyor duvarda bi tablo var pembe çiçekli o tabloyla aşk yaşıyo bizim oğlan bayılıyo o tabloya gülüyo sesler çıkarıyo

Mama sandalyesi konusunda Kızlar konuşmuş zaten
Ben de kararsızım pişman olmaktan korkuyorum
Fisher price iyi düşünmüşsün ya
Ben de yıkarız makinede gözüyle bakıyordum da
Çaktırmadan Alışveriş yapasım var dediğin gibi bizi neler bekliyor kestiremiyorum
Kolik bebek anneler ana kucağı alsam mı, durur mu acaba kucakta bile ağlıyor ya hani
Oto sallanır anakucağı var bende. Elim ayağım oldu. Ağlama krizi gelirse özellikle beyaz gürültüyle susuyor bi anda. Sonra yavaşlatıyorum
Gündüz uykuları da onda uyuyor iyi oluyor. Suanda da müziği çalıyor, kızım da reflü yatağında uyuyor
Bak kiralama siteleri var bi bak bence satın almadan bi kaç ay öyle de kullanabilirsin
ahaha evet hatirliyorum , zaten aklima ilk o geldi.
napalim kuzum arsstirmaci kisiliginin kiymetini bilememisiz
hey gidi, dün gibi ama 4 ay filan geçti insan o zamanlar neler yaşanacak kestiremiyor kuzum
Ben de reflü yatağında emzirirken uyutuyorum onunla yatağa bırakınca azcık kıpraşsa da devam ediyor uykuya. Yavaştan sığmamaya başladı, reflü yatağı da sağolsun aşırı kullanımdan şekli kayacak artık
Emekliye ayrılınca napıcam çok endişeleniyorum çünkü normalde güneş de mümkün değil kucaktan bırakınca uykuya devam etmiyor

Canım e bebekteki elektrikli olanlardan mı? Foto ekleyebilir misin zahmet olmazsa. Kiralama harikaymış! Kesinlikle önce kiralarım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…