Hergun kuzu eti yiyecek zengin miyiz ya :) dun esim kuzu yedirmeye goturecekti ama ekti beniSüt diyeti yapanlar doktor bana her gün kuzu eti yiyeceksin dedi, proteini oradan alacağız dedi. Siz kuzu eti yiyor musunuz?
walla bilen bnada anlatsın aynısıkizlar siz bu bebekleri nasil yatagina yatiriyorsunuz. Vallahi yildim artik. Emip uyuyor sonra memeyi birakip kucagimda uykuya daliyor buraya kadar her sey guzel. Ama kucagimdan biraktigim an sanki bir saniye once uyuyan bebek o degilmis gibi gozlerini aciyor faltasi gibi. Butun uykusu kaciyor.
Bir de doyduguna eminim mesela ama kucagimdan birakinca elini emmeye basliyor ve emzik asla almiyor. Onceden kundak yapiyorduk, hastanede yatarken onu da unuttu yapinca agliyor.
Allah askina siz nasil hallediyorsunuz?
istedigim sey kucagimdan yatagina birakinca uykusuna devam etmesi ama yok olmuyor
dr. nza sordunuz mu? bzmki daha iyi şimdi acaba aradığım gülücükler 4.ayki gülücükler mi onu hatrlayamıyorum. bzmkide gülüyor ama nezmn derseniz gerçekten canı isteyincemerhaba bugün 70 günlük oldu ama tam olarak bize tepki olarak gülmüyor canı isterse keyfi yerindeyse gülüyor
yatircagin zaman sutunu biberonla vermeyi dene. uykudan uykuya bisi olmaz heralde.kizlar siz bu bebekleri nasil yatagina yatiriyorsunuz. Vallahi yildim artik. Emip uyuyor sonra memeyi birakip kucagimda uykuya daliyor buraya kadar her sey guzel. Ama kucagimdan biraktigim an sanki bir saniye once uyuyan bebek o degilmis gibi gozlerini aciyor faltasi gibi. Butun uykusu kaciyor.
Bir de doyduguna eminim mesela ama kucagimdan birakinca elini emmeye basliyor ve emzik asla almiyor. Onceden kundak yapiyorduk, hastanede yatarken onu da unuttu yapinca agliyor.
Allah askina siz nasil hallediyorsunuz?
istedigim sey kucagimdan yatagina birakinca uykusuna devam etmesi ama yok olmuyor
Gazdan dolayi oluyor ki... onu anlayan biziz . Yasayan anneler . Onlar ne anlar ki. O gaz oldugunda kucak istiyordu biCanım bizimkide sürekli kucakta banada ku ağa alışmış diyolar ama hiç Takmıyorum kızım kolik bi bebekti ya kucagımızda tutuyoduk yada battanıyeye koyup eşimle sallıyoduk alışır ister 2. Kişiyi nerden bulacaksın dediler ama çocuk ağlarken olduğu yerde bırakamazsın yeterki sussun diyosun herşeyi yaptık 4 aylık olunca bir anda geçti gazı ve o zaman tek bir gece bike uykusuz kalmadım ne kucak istedi nede sallayın dedi ya emerken uyuyakalıyodu ya emzirim ayağımda sallıyodum
Ben dayanamicam sert seveceğimay benim tostosum 4200 gr olmus. bacaklarda bogumlar olusmaya basladi. sert sevmemek icin zor tutuyoruz kendimizi
hakkimiz vallaBen dayanamicam sert seveceğimbu saatte gobegi de var sipanjn masallah evlatlarimiza
Canım koktuğu için değil de bebişin protein ihtiyacı için gerekliymiş. Çünkü bütün proteinleri kestikHergun kuzu eti yiyecek zengin miyiz ya :) dun esim kuzu yedirmeye goturecekti ama ekti benikuzu kokmuyor canim koyun kokuyuor
Kızlar oğlumda içime yara olan konudur :) şöyle anlatayım ilk çocuk ay şusu olsun busu olsun derken sizin gibi yaptım yatsın kalksın otursun diye komplike bişey aldım baya da para verdim diye hatırlıyorum. Sonra ne oldu mutfağa zor sığdık hadi onu geçtim geniş olduğu için ilk etapta sağa sola düşüyordu sonra tam oturmayı öğrendi o ara bir tık iyiydi ama sonra ayaklanmaya başlayınca mama sandalyesi geniş olduğu için oturduğu yerde ayağa kalkıyordu sonra kaltığı yerde zıplamaya başladı ve oturma yerini kırdı ve maalesef çöpe attık kızım da direk şu ikeada da satılanlardan var ya kesinlikle ondan kullanacağım hem temizlemesi kolay kumaşı vs yok. oğlumda o kumaşları her öğünde silmek zorunda kalıyordum inanın eziyete dönüyor tabi yinede siz bilirsiniz bu İkeadan aldığımın içine de minder alacağım o şekilde kullanacağımKızlar daha erken ama mama sandalyesi konusunda ne yaptınız. Kiwi nin ürünü fiyat performans diyorlar. Birde oturma, yaslanma, yatar pozisyonu varmıs bnde smdiden onu alsam mutfakta vs yanında durdugunda ona koyarım ek gıda zamanı mama sandalyesi yaparım diyorum ama emin olamadım. Pregonun öyle bi ürünü var 6 kademeli ana kucağı oluyor vs ama pahalı ya
Hergün? Normal beslenmede hergün et mi yiyoruz? Evet kuzu eti yiyorum ama her gün değil. Kıymasını aldım köfte yaptım koydum buzluğa bide pirzolasını aldım onuda koydum arada çıkarım kızartıyorum.Süt diyeti yapanlar doktor bana her gün kuzu eti yiyeceksin dedi, proteini oradan alacağız dedi. Siz kuzu eti yiyor musunuz?
Canım ben et sevmem, kuzu etine de karşıyım bebek oldukları için, asla yemedim şimdiye kadar ben doktorun söylediğini söylüyorum ama artık tek doktora güvenmediğim için, diyet yapanlardan fikir istiyorum. Kuzu etini de yasaklayan varsa onu da yemeyeceğim.Kızlar oğlumda içime yara olan konudur :) şöyle anlatayım ilk çocuk ay şusu olsun busu olsun derken sizin gibi yaptım yatsın kalksın otursun diye komplike bişey aldım baya da para verdim diye hatırlıyorum. Sonra ne oldu mutfağa zor sığdık hadi onu geçtim geniş olduğu için ilk etapta sağa sola düşüyordu sonra tam oturmayı öğrendi o ara bir tık iyiydi ama sonra ayaklanmaya başlayınca mama sandalyesi geniş olduğu için oturduğu yerde ayağa kalkıyordu sonra kaltığı yerde zıplamaya başladı ve oturma yerini kırdı ve maalesef çöpe attık kızım da direk şu ikeada da satılanlardan var ya kesinlikle ondan kullanacağım hem temizlemesi kolay kumaşı vs yok. oğlumda o kumaşları her öğünde silmek zorunda kalıyordum inanın eziyete dönüyor tabi yinede siz bilirsiniz bu İkeadan aldığımın içine de minder alacağım o şekilde kullanacağım
Hergün? Normal beslenmede hergün et mi yiyoruz? Evet kuzu eti yiyorum ama her gün değil. Kıymasını aldım köfte yaptım koydum buzluğa bide pirzolasını aldım onuda koydum arada çıkarım kızartıyorum.
yok sormadım 3.ayını bekliyorum bakalımdr. nza sordunuz mu? bzmki daha iyi şimdi acaba aradığım gülücükler 4.ayki gülücükler mi onu hatrlayamıyorum. bzmkide gülüyor ama nezmn derseniz gerçekten canı isteyince
Evet ben ikeadan aldm hem sade kullanışlı yer kaplamıyor hemde kırılırsa çok deforme olursa vs parcası alınabiliyorKızlar oğlumda içime yara olan konudur :) şöyle anlatayım ilk çocuk ay şusu olsun busu olsun derken sizin gibi yaptım yatsın kalksın otursun diye komplike bişey aldım baya da para verdim diye hatırlıyorum. Sonra ne oldu mutfağa zor sığdık hadi onu geçtim geniş olduğu için ilk etapta sağa sola düşüyordu sonra tam oturmayı öğrendi o ara bir tık iyiydi ama sonra ayaklanmaya başlayınca mama sandalyesi geniş olduğu için oturduğu yerde ayağa kalkıyordu sonra kaltığı yerde zıplamaya başladı ve oturma yerini kırdı ve maalesef çöpe attık kızım da direk şu ikeada da satılanlardan var ya kesinlikle ondan kullanacağım hem temizlemesi kolay kumaşı vs yok. oğlumda o kumaşları her öğünde silmek zorunda kalıyordum inanın eziyete dönüyor tabi yinede siz bilirsiniz bu İkeadan aldığımın içine de minder alacağım o şekilde kullanacağım
Aynen auu yada gıılı sesler vs çıkartıyor. gözüyle takipte süreklii. Gece uykularımız 4,5-5 saate kadar cıktı hanii uyanmıyor diye uyandırmıyorum artık kendi kendine 3 saatten 4 saate cıkardı uykusunu simdide 4,5-5 saate o yüzden dokunmuyorum bende. Pazartesi doktora sorcam uyandır derse uyandırcam amaSeninkine de masallahbalon isinde bende dusunuyordum . Bir tatli gulmeleri var ki anlatamam. Sert sevmeye baslicam artk :) mıncırmadan olmuyor cunku :))) gülme dışında bizdede bi auu diye bir seyler çıkartıyor. Sende ne yapıyor başka
Valla dun gece ben de kizdim sonra da uzuldum. Ama gercekten kizdiktan sonra kucagima alinca uyudu koyunca uyanmadi bi anne azarina ihtiyaclari var demekkiBenim oğlan da aynı ellerini tutuyorum beşiğini sallamaya pışpışlamaya devam ediyorum uyuyor bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıyorum uyuyacaksın kapat gözünü diyorum kocaman bir gülücük atıyor bana kızdırmayı başardığı için sanırım sonra uyuyor
Canim sanirim hepsi ayni. Bu isin tek cozumu yatarak emzirmek bence ama ben onu beceremiyorum.walla bilen bnada anlatsın aynısı
bebekken öle yapıyordum ama şimdi yatarak emmek istemiyorValla dun gece ben de kizdim sonra da uzuldum. Ama gercekten kizdiktan sonra kucagima alinca uyudu koyunca uyanmadi bi anne azarina ihtiyaclari var demekki
Canim sanirim hepsi ayni. Bu isin tek cozumu yatarak emzirmek bence ama ben onu beceremiyorum.
Kuzum benm sitemim sana değil doktoruna yani her gün ye demek çok saçma geldi. Bana hiç yasaklayan olmadı arkadaşımın kızıda alerjikti ona da serbesttiCanım ben et sevmem, kuzu etine de karşıyım bebek oldukları için, asla yemedim şimdiye kadar ben doktorun söylediğini söylüyorum ama artık tek doktora güvenmediğim için, diyet yapanlardan fikir istiyorum. Kuzu etini de yasaklayan varsa onu da yemeyeceğim.
Aynn ağladığı zaman veya bi derdi olduğunda kucağımıza almayacaksak doğurmayalım onların en çok bizim sıcaklığımıza kokumuza ihtiyacı var hersey sadece emzirmek değilGazdan dolayi oluyor ki... onu anlayan biziz . Yasayan anneler . Onlar ne anlar ki. O gaz oldugunda kucak istiyordu bi
Canım bizde 8. Haftadayız dediklerinin hepsini yapıyor duvarda bi tablo var pembe çiçekli o tabloyla aşk yaşıyo bizim oğlan bayılıyo o tabloya gülüyo sesler çıkarıyoyok sormadım 3.ayını bekliyorum bakalım
6-12 hafta arasında gülmeye başlar diyor kaynaklarda bizimki bugün 10.haftaya girdi. diğer gelişimlerinde bir sıkıntı yok ellerini keşfetti, kollar bacaklar aktif, başını bir süre tutuyor, sesler çıkarıyor, takip ediyor.
Mama sandalyesi konusunda Kızlar konuşmuş zatenPrego ve chicco aynı tarz. Kanz markası neden bilmiyorum ama sağlam vs gelmiyor ondan hiç bakmadım. Kiwinin 1.500 lira fiyatı iyi kullananlarda f/p ürünü yazmıslar hep. Pregonun mantık ana kucağı olması vs şimdiden al kullan ürünü. Kiwininde puset tarzı eğimi ve yatma eğimi de aynı mantık diyorum. Yok canım anlamıyor bu adamlar haftaya asgari ücret acıklanacak firmaların çoğu ürünlere yok diyor satmamak için asgari ücret acıklandıgı gün her şeye zam gelecek alalım taksiti öderken rahat öderiz işte maaşa zam geleceği için.
Fisher price sipariş ettim canım ben şimdi ağzına götürecekler emmeye yalamaya baslayacaklar 3-4. Ay itibariyle dedim güvenilir marka olsun. E bebektekiler bide ambalaj yapmamıslar kirli kirli duruyor tamam yıkayıp kullancaz da dedim bi kere alayım iyisini alayım. İkinci kez para vermek zorunda kalmıyım dşye
Oto sallanır anakucağı var bende. Elim ayağım oldu. Ağlama krizi gelirse özellikle beyaz gürültüyle susuyor bi anda. Sonra yavaşlatıyorumKolik bebek anneler ana kucağı alsam mı, durur mu acaba kucakta bile ağlıyor ya hani
ahaha evet hatirliyorum , zaten aklima ilk o geldi.
napalim kuzum arsstirmaci kisiliginin kiymetini bilememisiz
Ben de reflü yatağında emzirirken uyutuyorum onunla yatağa bırakınca azcık kıpraşsa da devam ediyor uykuya. Yavaştan sığmamaya başladı, reflü yatağı da sağolsun aşırı kullanımdan şekli kayacak artıkwalla bilen bnada anlatsın aynısı
Canım e bebekteki elektrikli olanlardan mı? Foto ekleyebilir misin zahmet olmazsa. Kiralama harikaymış! Kesinlikle önce kiralarım o zamanMama sandalyesi konusunda Kızlar konuşmuş zaten
Ben de kararsızım pişman olmaktan korkuyorum
Fisher price iyi düşünmüşsün ya
Ben de yıkarız makinede gözüyle bakıyordum da
Çaktırmadan Alışveriş yapasım var dediğin gibi bizi neler bekliyor kestiremiyorum
Oto sallanır anakucağı var bende. Elim ayağım oldu. Ağlama krizi gelirse özellikle beyaz gürültüyle susuyor bi anda. Sonra yavaşlatıyorum
Gündüz uykuları da onda uyuyor iyi oluyor. Suanda da müziği çalıyor, kızım da reflü yatağında uyuyor
Bak kiralama siteleri var bi bak bence satın almadan bi kaç ay öyle de kullanabilirsin
hey gidi, dün gibi ama 4 ay filan geçti insan o zamanlar neler yaşanacak kestiremiyor kuzum
Ben de reflü yatağında emzirirken uyutuyorum onunla yatağa bırakınca azcık kıpraşsa da devam ediyor uykuya. Yavaştan sığmamaya başladı, reflü yatağı da sağolsun aşırı kullanımdan şekli kayacak artık
Emekliye ayrılınca napıcam çok endişeleniyorum çünkü normalde güneş de mümkün değil kucaktan bırakınca uykuya devam etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?