2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar 1 aylık bebeğim grip oldu ben üşüttüm ve ne kadar maskeyle dolansamda benden bulaştı kendimi cok kötü hissediyorum. Tavsiyeniz var mı grip için neler yapabilirim yaşayan oldumu bu durumu

kızlar 1 aylık bebeğim grip oldu ben üşüttüm ve ne kadar maskeyle dolansamda benden bulaştı kendimi cok kötü hissediyorum. Tavsiyeniz var mı grip için neler yapabilirim yaşayan oldumu bu durumu
Benim bebeğimde 1 aylikken olmustu burnunu sürekli acik tutmak gerekiyor kucuk bebeklerde cok cabuk cigerlere iner demişti doktorumuz o yuzden sık sık serum fizyolojikle burnunu actim. Bizim tıkanıklığımız cok olduğu icin ventolinde kullandim ama sizin evde normal serum varsa 2 cc cekip hava seklinde tutabilirsiniz oda açıyor burnu . Bir de tabiki sık sık emzirdim en önemlisi o .

Evet bende sürekli burnunu açıyorum bakalım insallah ciğerlere inmez

Resmen gelen sıkıntılar peş peşe geliyor. Şimdide kolum da çok değişik bir ağrı var yüksek ihtimalle kaslarda yada liflerde bi sıkıntı oldu kolumu kaldıramıyorum. 2 gündür hafif ağrı vardı ama öyle ara ara emzirirken çok kolumda tuttuysam kendini gçsteriyordu. Gece çocuğa uyandım kolumu kaldıramıyorum kucağıma alamıyorum gazını vs cıkaramıyorum doktora gitsem napar ki oda anca akşam eşimin iş çıkısı gidebilirim annemi çağırdım o gelecek altını da değiştiremiyorum

Bana da bilgi verebilirmsn canım bende uyandırmiyorum kırkı çıkana kadar 2 saate bir uyandırdm şuan uyanana kadar dokunmuyorum

Yavrum çok geçmiş olsun
bi sıcak duş al annen gelince

gecmis olsun canim
acaba damar damar ustune fln mi bindi , tutulma mi oldu

2gün savaştım ama vermedim hala arada siniri tutuyor ama bu saatten snr dönemem
İşte bide bu olay var geçen bir arkadasta aynısını dedi hantal bişey alma diye kendisi chicco modelinş almıs kullanmadı gitti bime 400 mü 600 lira mı ne gelmişti bi tane mama sandalyesi ondan aldı
ben basit tiplerden almıştm hayatım da aldığım en iyi kararlardan kirlenıyor hemn yıkıyorsun. ek gıdada cok fena kirletecekler yer kaplamamsı cok önemli snrada ztn yanınıza oturacak

Yavrum çok geçmiş olsun
bi sıcak duş al annen gelince
gecmis olsun canim
acaba damar damar ustune fln mi bindi , tutulma mi oldu
teşekkür ederiim. Duş aklımda hatta beysz sabunla ovarım bi. Tutulma gibi değil sanki elimi dokununca bile ağrıyor damar damara üzerine gelmiş olabilir kremde süremedim evde farmasinin kestaneli kremi vardı onu sürebildim bi tek oda anlık ferahlatıyor sonra tekrar ağrı

Ya bi şey sorcam bizim baktıklarımız da katlanabilir modellerden aslında
Kullandıktan sonra katlayıp kenara alabiliriz gibi düşünüyorum
Ikea tipindeki modeller sürekli ortada duracak
Katlanırlar daha kullanışlı olmaz mı aslında
Ne dersiniz Kızlar

hope2022

Kızlar günaydın. Bana birşeyler olmaya başladı. Eşim hafta içi çalışıyor. Hafta sonu dışarı çıkıyor bir iki saatliğine. Ne zaman çıksa ağlamaya başlıyorum çocuk gibi tutamıyorum kendimi.

Geçmiş olsun canım biz de olmuştuk kırkı içinde. Bol bol burnunu temizledik. Emzirdim. Bir de bir kaç çay kaşığı Ihlamur vermiştim birkaç gün. Yap diyemem canım ama ben icirmistim.

Geçmiş olsun canım. Emzirirken, gece terli kalkıyoruz falan. Zaten tam dinlenemiyoruz üzerimizdeki baskı stres geçmedi sanırım. Vücuttan çıkıyor bir şekilde. Hemen edinemezsin belki ama ersağın yeşil kaplı bir masaj kremi var her türlü harici ağrıya iyi geliyor. Migren ağrısından bel fıtığı ağrısına kadar

Atnen
hakkimiz valla Bunun icin cok bekledik
Aynen ya 9 ay bekledik :) lohusa da bitti bir gerginlik yasamadim simdi ise adet oncesi gerginligim var . Deli oluyorum. Esime yansitiyorum. Allahtan ogluşuma yansitmiyorum. Yoksa fena sevesim var . Cok guzel gülüyor çünkü

Merhabalar Sunshine. Bebişinde alerji varmış, ara ara bakıyorum bu sayfaya da, yeni fark ettim. Öncelikle geçmiş olsun. Bizim bebişin de kakasında kan gördük geçen hafta. Doktor baktı ve çatlak olduğunu söyledi, alerji ihtimalini de bir kenarda tuttu, birkaç gün krem sürdük poposuna çatlaklar için. o feci ağlamalar geçti. Ama ara ara dediğin gibi kan görüyorum, çok sık yeşil renkte yapıyor kakasını, kokulu, sulu, köpüğümsü çıkıyor hatta. Doktor süt ürünleri ve dana etini kesmemi söyledi, süt ürünü zaten tüketmiyordum gazdan korktuğumdan, bir parça peynir yiyordum sabahları, ama bir buçuk haftadır onu da kestim. İlave olarak yumurta da yemiyorum artık. Koku hafifledi gibi ama yine yeşil ve mukozalı kakası.

Size alerji testi yapılmış mıydı? Bize yapılmadı, deneyerek eliminasyonla gidicez dedi doktor.

Dediğin gibi, kahvaltılarım reçel, zeytin tahin helvası. Yemekler çok kısıtlı. Bunlar sorun değil elbette. Yemeyiveririm. Korkum acaba ekmek, tahıl, buğday gibi şeylere de var mıdır alerjisi. Bir de bir an önce çözülsün istiyorum insan üzülüyor öyle görünce.

Genelde uyandirma diyorlar canım. Iki gundur sucak sobali odada uyuyor . O mu yapti bilmiyorum ama koyde bu sekilde. Iki gecedir 5saat emdi.. cok aciksa aslinda 10 dk emmezdi ya.. daha fazla emerdi ..

Dün ki konusulanlarda bana yıkama özelliği çok mantıklı geldi götür duşa kabine yıka çık. Silmekle uğraşmaktansa. Evet o açık olma olayıda benim aklıma geldi sonra düşündüm sanmıyorum sürekli aç kapa yapacağımızı sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama cocugun peşine koşmaktan kalır o aç kapa işlerii gibi. Uzmanlar şey diyor bide ayakları sallanmasın ayaklarının altında bir şey olsun diye. İlk analık deneyimimizde çook detaya girdik gene
Akşam doktora gitcem eşim mesaide bitsinde. Eğer doktor bir krem yazmazsa alayım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…