2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok zor geçiyor günlerim bu diyet için destek olan kimse yok herkes ye gitsin diyor Bugün çikolata yedim sabah dayanamıyorum artık düzeldi kakamız yüzümüz doktor iki ay daha dedi ama et yesem denesem mi bilemiyorum
Kocamda dana tantuni yaptı şimdi yemezsen küserim sabah çikolata yedin boşver diyor
-Sunshine

Kızlar bütün gün hastanedeydik crp si 25 çıktı gribal enfeksiyon geçiriyormuş antibiotik tedavisine başladılar ateş çıktı dün gece kendi doktorumuza uyuz oldum kalkmış gelmiyor çağırmıyor telefonları açmıyor bide görünce neden antibiotik verdirdiniz diyor hastaneye gidince ne dicez o ilacı bu ilacı veremezsiniz mi bitkisellede her şey çözülmüyorki

Atnen

Aynen ya 9 ay bekledik :) lohusa da bitti bir gerginlik yasamadim simdi ise adet oncesi gerginligim var . Deli oluyorum. Esime yansitiyorum. Allahtan ogluşuma yansitmiyorum. Yoksa fena sevesim var . Cok guzel gülüyor çünkü
bizimde 4 gun sonra 40 imiz cikiyor, su psikolojim duzelir insallah biraz ya
gecmis olsun canim

Canım kuzu eti denesen? Gaz sancısı var mıydı yoksa sadece fiziksel belirtiler mi?

hope2022 geçmiş olsun canım iyi oldun mı az daha ? Benimde kolum çok fena uzanırken falan yaslanamıyorum bebelerden oluyor

Sağolasın kuzum 39.7 derece ateşle acildeyim şuanda. Boğaz ağrısıdw eşlik ediyor. Kolum zaten hiç kalkmıyor bugün cocugu bir kez kucağıma alamadım annemin yardımıyle bi emzirdi geri kalan sağdıgımı verdim

ay ne oldu boyle ya , insallah ilac fln verirler hemen toparlasin canim

Benim sütümde tazyikli. Fikir olsun diye söylemek istedim silikon göğüs ucu ile emziriyorum o baya engelliyor bebeğin rahatsız olmasını.

Çok geçmiş olsun bu doktorları anlamıyorum ben ihtiyaç olduğunda hiç bakmazlar telefonlarına. Geçen gün acile gittim kulağım ağrıyordu acil doluydu herkes hasta öksürük, grip baya kötüydü. Herkes kendine çok dikkat etsin salgın var. İnşallah kısa zamanda iyileşir bebeğin.

Evet tahin susam bunlar çok aletjik maalesef
Dolabımız dana dolu
Aynen benimde hatta hamileyken içli köfte mantı vs yapmıştım hepsi de dana kıyma

Kızlar kusma durumu var mı sizde ve ne kadar telaşlanıyorum artık benimki Yemekten sonra kusuyor ama fazla kusuyormuş gibi hissediyorum parça parça anlamlandıramıyorum biraz üşütmüştük acaba ondan kaynaklı olabilir mi Yine vaktinde yemek yiyor ama kusması da sanki fazla yedikleri yeter mi bilmiyorum gerçi huysuzlanmıyor ama ateşi de yok

Bu akşam tekrar denedik banyoyu. Bu kez iyi oldu ağlamaya başlamadan yaptırdık, çok yıpranmamış oldu. Şimdi dürtüyor bi şey altını değiştir diye de, neyse uyandığında ayılmış bi şekilde uyanmış olursa o zaman değiştireyim.

Yöntemlerine hayran kaldım ayrıca Birkaç uyku eğitimi tekniği okumuştum, özellikle Tracy Hogg, ama 4.ayda başlayayım diyorum.

kızlar sünnet yaptıran anneler o verilen kremi kaçgün sürdünz onu sormayı unuttm bgn 5.günü banyoda yaptrdık. birde oğlusum ellerini okdr emmeyı abartıyorki hırsından sağa sola dönüyor yuzunu gözünü kızartmıs diş mi çıkarıyor dicem ama

Kızlar benim kız dilini dışarı çıkarıp çıkarıp ağzına geri sokuyor. Dili mi acıyor acaba ya?

bnden dha pimpirikli biri olur mu öyle şey normal tepkiler ayyy walla böle nasıl büyütcez bnde böyleyim

Aynı şeyi düşündüm iki gündür, neden dilini çıkarıp duruyor diye bi de benimkinin dilinde beyaz süt kalıntıları da var, acaba pamukçuğa mı çeviriyor, acaba ne olur vs. Evet fazla takıyoruz, doktora ne sorsak normal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…