Çok zor geçiyor günlerim bu diyet için destek olan kimse yok herkes ye gitsin diyor Bugün çikolata yedim sabah dayanamıyorum artık düzeldi kakamız yüzümüz doktor iki ay daha dedi ama et yesem denesem mi bilemiyorum
Kocamda dana tantuni yaptı şimdi yemezsen küserim sabah çikolata yedin boşver diyor -Sunshine
Kızlar bütün gün hastanedeydik crp si 25 çıktı gribal enfeksiyon geçiriyormuş antibiotik tedavisine başladılar ateş çıktı dün gece kendi doktorumuza uyuz oldum kalkmış gelmiyor çağırmıyor telefonları açmıyor bide görünce neden antibiotik verdirdiniz diyor hastaneye gidince ne dicez o ilacı bu ilacı veremezsiniz mi bitkisellede her şey çözülmüyorki
Aynen ya 9 ay bekledik :) lohusa da bitti bir gerginlik yasamadim simdi ise adet oncesi gerginligim var . Deli oluyorum. Esime yansitiyorum. Allahtan ogluşuma yansitmiyorum. Yoksa fena sevesim var . Cok guzel gülüyor çünkü
Kızlar bütün gün hastanedeydik crp si 25 çıktı gribal enfeksiyon geçiriyormuş antibiotik tedavisine başladılar ateş çıktı dün gece kendi doktorumuza uyuz oldum kalkmış gelmiyor çağırmıyor telefonları açmıyor bide görünce neden antibiotik verdirdiniz diyor hastaneye gidince ne dicez o ilacı bu ilacı veremezsiniz mi bitkisellede her şey çözülmüyorki
Çok zor geçiyor günlerim bu diyet için destek olan kimse yok herkes ye gitsin diyor Bugün çikolata yedim sabah dayanamıyorum artık düzeldi kakamız yüzümüz doktor iki ay daha dedi ama et yesem denesem mi bilemiyorum
Kocamda dana tantuni yaptı şimdi yemezsen küserim sabah çikolata yedin boşver diyor -Sunshine
Sağolasın kuzum 39.7 derece ateşle acildeyim şuanda. Boğaz ağrısıdw eşlik ediyor. Kolum zaten hiç kalkmıyor bugün cocugu bir kez kucağıma alamadım annemin yardımıyle bi emzirdi geri kalan sağdıgımı verdim
Sağolasın kuzum 39.7 derece ateşle acildeyim şuanda. Boğaz ağrısıdw eşlik ediyor. Kolum zaten hiç kalkmıyor bugün cocugu bir kez kucağıma alamadım annemin yardımıyle bi emzirdi geri kalan sağdıgımı verdim
Evet canim aynen oyle, zaten anne bebek arasinda bir iletisim olusuyor anliyorsun bebek gercekten ac icin mi agliyor yoksa oylesine mizirdaniyor mu.
40indan sonra bizimki konusmalari dinleyip ses cikarmaya basladi. O mizlarken konusuyorum dikkatini cekiyor o sirada da 3-4 dk sut sagiyorum daha iyi oluyor. Cunku ozellikle uykudayken sut birikiyor ve uyaninca o tazyik zorluyor bebisi.
Çok geçmiş olsun bu doktorları anlamıyorum ben ihtiyaç olduğunda hiç bakmazlar telefonlarına. Geçen gün acile gittim kulağım ağrıyordu acil doluydu herkes hasta öksürük, grip baya kötüydü. Herkes kendine çok dikkat etsin salgın var. İnşallah kısa zamanda iyileşir bebeğin.
kızlar bebekleriniz zeka kartlarına nasıl tepki veriyor? benimkisi bakıyor hareket ettirince gözüyle takip ediyor. ama öyle aman aman bir tepki vermedi.
Selam cnm benim bebişde geçtiğimiz günlerde kanlı kaka yaptı, anüste çatlak var ondan dedi doktor ama besin alerjiside olabilir dedi. Bende süt,süt ürünlerini ve paketli gıdayı çıkardım hayatımdan bi deniycem bakalım düzelecek mi? Cnm şeyi sorcam bu süreçte ben tahin pekmez yiyodum yiyemiycem galiba alerji mi yapıyor tahin? Bulgur ve pirinç yiyebiliyor muyuz? Bu süreçte ne yiycem kafam karıştı ,
Kızlar kusma durumu var mı sizde ve ne kadar telaşlanıyorum artık benimki Yemekten sonra kusuyor ama fazla kusuyormuş gibi hissediyorum parça parça anlamlandıramıyorum biraz üşütmüştük acaba ondan kaynaklı olabilir mi Yine vaktinde yemek yiyor ama kusması da sanki fazla yedikleri yeter mi bilmiyorum gerçi huysuzlanmıyor ama ateşi de yok
Canım aksam ben uykusu dagilmasjn diye degistirmiyorum. Biz yatarken degistiriyoruz sonra anca sabah. O da emzirmeye baslamadan once değiştiriyorum. Gece pijamasina kacirirsa anca değiştiriyorum. O da nadir oluyor. Banyo gazini alir ama insandan insana degisiyor seninkini de ayiliyor. Sabah yapmaya calis banyo . Eger sorunsuz bir aglayis ise bekle canim biraz onu kendi haline birak. Baktin cok agliyor alirsin ama uyur. Dayanmalisin. Soyle bir yontemde yapabilirsin. Cok aglarsa al kucagina sakinlessin sonra yerine koy oyle oyle uyutmaya calis. Tabi kucagini alip sarmalayacagimiz zaman da olacak tabi. Her agladiginda kucagina alma yani... kimil kimil 15dk yattigi yerde yapti simdi de arada kucuk aglama derken simdi sizdi.... onu kenetledigim zaman da var böyle serbest biraktigimda
Bu akşam tekrar denedik banyoyu. Bu kez iyi oldu ağlamaya başlamadan yaptırdık, çok yıpranmamış oldu. Şimdi dürtüyor bi şey altını değiştir diye de, neyse uyandığında ayılmış bi şekilde uyanmış olursa o zaman değiştireyim.
Yöntemlerine hayran kaldım ayrıca Birkaç uyku eğitimi tekniği okumuştum, özellikle Tracy Hogg, ama 4.ayda başlayayım diyorum.
Aynı şeyi düşündüm iki gündür, neden dilini çıkarıp duruyor diye bi de benimkinin dilinde beyaz süt kalıntıları da var, acaba pamukçuğa mı çeviriyor, acaba ne olur vs. Evet fazla takıyoruz, doktora ne sorsak normal diyor.