2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cnm bebişim ayağından ameliyat oldu, o sıra da narkoz ztn yiyecek dr. a sorduk sizi engeller mi diye yok dedi o cıktı cerrah girdi yakısıklı bir pipi yapmış öyle dedi cok hızlı aldık kararı ama şimdi iyiki diyorum gecti bile sdece o krem kaç gun sürülecek acaba onu sormadım

Canım maske tak sen de ihlamur falan iç sürekli emzirir Allahın izniyle geçmez
Kızlar nil covid olmuş
Ya çok geçmiş olsun Nil kuş’a

Çok sevindim canım varsın minyon olsun ne olacak kimseyi dinleme boşver
Benimkide 5-6 saat uyuyor gece ya ellemiyordum uyandırayım artık
Sen iyi oldun mu biraz daha anneden bebeğe bulaşmaz beslenemesine devam edin diye okumuştum .

Hayyal buarada teşekkür ederim darısı size inşallah. minnoş uyanıkken yarım yarım yazabildm msjı. buarada kan damlası olarak ne kullanıyorsunz.

yok bnm mınık danam uyandığında bile yapıyor alcılı ayağı olmasa tam tur dönecek o hırsla görmen lazım. baş parmağını tutabildımı bzmkinın hırsı brzda ondan sanırm.

Tam ne kadarlık oldunuz atak haftasındasınızdır belki

Ihlamuru iyi hatırlattın içeyim onu
Bende ateşim düşünce kas ağrılarım azaldı biraz daha iyiyim şükür. Annemlere geldim ama o bakacak bize aşı ateş yaparsa ben bakamam diye geldik buraya

cnm ama bu bebeğin gec konusmasına zemin hazırlayabılır. bize yaptrmadılar ilk oğlumda
Yaaa bende bir bilene danışayım diyorum ama formasyonda hangi dili duyarsa onu konuşur diye öğrendik iki dilde zorlayabilir yada ikisini kolayca edinebilir bilemedim

Mrh rotayı 2. Ay aşılarıylamı birlikte oldunuz.bide hangi marka aldınız.bi iki doz yapılanı var bi üç doz yapılanı.diğer rota aşınız bi daha ne zaman

Yaaa bende bir bilene danışayım diyorum ama formasyonda hangi dili duyarsa onu konuşur diye öğrendik iki dilde zorlayabilir yada ikisini kolayca edinebilir bilemedim
şimdi benm oğlusumu dil değerlendırmesine almışlardı bir üniversitenin araştrma programına .orda bir cok kişiyle fikir alışverişi yapmıstk. ya evde anne baba artk kim varsa evde tek dil konusacak ama bu hangi dil olur farketmez dediler dışarda 2.dil öğrensin dediler ya da 2yaşında artk anadilini öğrenecek ondan snr işaret diliyle destekleyip öğretilecek denildi. ama abim kızına öyle yapmadı hep 2dil ilerlediler sizin gbi evet brz gecikti konusması ama şuan İngilizce kelime hazınesi bnden daha başarılı

yok bnm mınık danam uyandığında bile yapıyor alcılı ayağı olmasa tam tur dönecek o hırsla görmen lazım. baş parmağını tutabildımı bzmkinın hırsı brzda ondan sanırm.
Bizimki de baş parmak tutamadı ama eller hep suratında. Ellerini ayırıp memeyi zor veriyorum ağzına
Ay yeni yeni olduğu yerden düz şekilde ıkınıp kalkmaya çalışıyor. Ayaklar havaya kalkıyor dirseklerine güç uygulamayı öğrenmiş. Biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıcaz:) babası hafif oturtur gibi tutuyo sürekli, adam elimde kalacak
Acaba kilo sınırı da var mı güneş çok minik kaldı

Kuzum 5-6 kiloyu Doruk prematüre doğdugu için mi söyledi. arkadaşımın bebeği 3.700-3.800 arası bişey doğmustu doğdu ertesi gün sabah hastaneden cıkmadan sünnet yaptırdılar. Cuma günü kalça ultrasonumuz var onda da inşallah bir sıkıntı cıkmazsa haftaya sünnet için hastane yada klinik araştıracaktım

Çok sağol canım
Geçmiş olsun Nil kuşa benim arkadaşımın da bebeği tam 2 aylıkken covid oldu çok çabuk çok rahat atlattı canım, Nil de öyle geçirsin inşallah nasıl şimdi peki?
Cnm babasından bulaştı dün gece bir ağzı yerde bir ağzı gökteydi bütün gün hastanelerdeydik dün 1 cc yemek yemedi bugün şükür mama yiyor daha canlı
Yavrucum çok geçmişler olsun
Nilkuşum Şimdi nasıl ? sizde var mıydı bi şey
Bizde olduk sanırım geldiler numune aldılar
bu kız da maşallah ne hızlı cok gecmış olsun
O anne karnındada oldu covid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…