cnm bebişim ayağından ameliyat oldu, o sıra da narkoz ztn yiyecek dr. a sorduk sizi engeller mi diye yok dedi o cıktı cerrah girdi yakısıklı bir pipi yapmış öyle dedi cok hızlı aldık kararıA yeni gördüm bunu :) damatlığını da gör inşallah canımhayırlı olsun. Kaç kiloda olmuş oldu sünneti minik kuş? Huzursuzluk var mı?
Biz gastroentroloji doktoruna sorduğumuzda sünnetin gerektiğini söyledi ama 5-6 kilolara gelmemiz gerekliymiş. Bakalım… bekleyeceğiz sanırım uygun şartlar olursa nisan gibi yaptırmak istiyorum ben de.
Kuzum şimdi gördüm çok geçmiş olsunben de durup durup rahatsızlanıyorum. Sözde dışarı bile çıkmıyorum oysaki. Nereden geliyor bu virüsler bilmem. Minoset de içebilirsin aynı bileşen. Bana o daha iyi geliyor parola nazaran. Bir de limonlu ballı çay. Bu ikisi toparladı beni.
İnsan zamanla sanırım yavrusunun huyunu çözüyor. Ben de doyma ve pırt yüz ifadelerini yeni çözdüm 1.5 ay beraberliğin üstüne
Çok geçmiş olsun canım benim
Canım maske tak sen de ihlamur falan iç sürekli emzirir Allahın izniyle geçmezteşekkür ederim kuzum sorma ya evlendik coranadan bişey yapamadık hamilelikti cocuk doğdu bu seferde hastalıktan korkuyoruz. Sağlıklı atlatalımda bu süreçleri insallah
Teşekkür ederimmÇocuğa bulaşır mı benden ya
Sanada geçmiş olsun canım ihmal etmeyelim ya kendimizii bebeklere sağlam lazımız
Sağolasıın canım. Doruk kuş napıyor düzene bindiniz mi biraz daha
Ya çok geçmiş olsun Nil kuş’aKızlar nil covid olmuş
Çok sevindim canım varsın minyon olsun ne olacak kimseyi dinleme boşverAşılarımızı olduk. rota aşısınıda birlikte yapalım dedi doktor. Eğer bugün yapamazsak 1 ay araya zaman koymamız lazım oda geç oluyor dedi. Onuda aldık yaptırdık. 4.300 olmusuz kilo olarak. Alım iyi olmus bu sefer. Kusmaya bir şey demiyorlar hala insallah biter oda genelde 3. Ay itibariyle bitiyormuş38. Haftda doğmus 2.700 lere düşmüş bebek bizim için kilo artısı önemli dedi. Alsında düzenli insallah takılmıyorum konusanlarada cevabımı veriyorum artık. Kilodan bahsedenlere diyorum kim böyle kalmısta benim cocugum böyle kalacak diyip konuyu kapatıyorum
@Dilara55333 gece beslenmesine devam et dedi. 2 ay dün doldu bizim. 4-5 saat cok uzun bi süre 3 saate devam et uyanmazsada uyandır dedi. 5-6 aylık bebeklere gece beslenmesinde 5 saat diyoruz biz dedi
Geçmiş olsun Nil kuşaKızlar nil covid olmuş
Yavrucum çok geçmişler olsunKızlar nil covid olmuş
bu kız da maşallah ne hızlı cok gecmış olsunKızlar nil covid olmuş
cnm ama bu bebeğin gec konusmasına zemin hazırlayabılır. bize yaptrmadılar ilk oğlumdaSpicelover canikom bebişin yanında hangi dil konuşuyorsunuz ben ingilizce eşim türkçe gidicez biz ama erken mi acaba ? Doğal edinim olsun istiyorum
yok bnm mınık danam uyandığında bile yapıyor alcılı ayağı olmasa tam tur dönecek o hırsla görmen lazım. baş parmağını tutabildımı bzmkinın hırsı brzda ondan sanırm.Güneş uyku öncesi hırsla kafasını bi sağa bi sola bi sağa bi sola çeviriyordu.
Uyku öncesi yaptığını Anlamam uzun sürdü
İnternette kendilerini yatıştırmak, rahatlatmak için yapıyor yazıyor doktor yorumları da böyle olmuştabi ben araştırmadan aha kesin bir şey var diyordum bi de o sırada ellerini kavuşturmuş oluyor genelde. Ağzına yüzüne dokunuyor emiyor bazen
Tam ne kadarlık oldunuz atak haftasındasınızdır belkiÖncelikle maşallah diyim güzel demiş Dr unuz..
Cevap için teşekkür ederim canım 3 saati geçirmemeye caliscam ama bu ara gündz bile doğru düzgün emmiyor meme ile savaşıyor meme reddimi bilmiyorum
Biberon vermiyorum ne olacak bilmiyorum
Ihlamuru iyi hatırlattın içeyim onuCanım maske tak sen de ihlamur falan iç sürekli emzirir Allahın izniyle geçmez
Ya çok geçmiş olsun Nil kuş’a
Bende ateşim düşünce kas ağrılarım azaldı biraz daha iyiyim şükür. Annemlere geldim ama o bakacak bize aşı ateş yaparsa ben bakamam diye geldik burayaÇok sevindim canım varsın minyon olsun ne olacak kimseyi dinleme boşver
Benimkide 5-6 saat uyuyor gece ya ellemiyordum uyandırayım artık
Sen iyi oldun mu biraz daha anneden bebeğe bulaşmaz beslenemesine devam edin diye okumuştum .
Yaaa bende bir bilene danışayım diyorum ama formasyonda hangi dili duyarsa onu konuşur diye öğrendik iki dilde zorlayabilir yada ikisini kolayca edinebilir bilemedimcnm ama bu bebeğin gec konusmasına zemin hazırlayabılır. bize yaptrmadılar ilk oğlumda
Mrh rotayı 2. Ay aşılarıylamı birlikte oldunuz.bide hangi marka aldınız.bi iki doz yapılanı var bi üç doz yapılanı.diğer rota aşınız bi daha ne zamanAşılarımızı olduk. rota aşısınıda birlikte yapalım dedi doktor. Eğer bugün yapamazsak 1 ay araya zaman koymamız lazım oda geç oluyor dedi. Onuda aldık yaptırdık. 4.300 olmusuz kilo olarak. Alım iyi olmus bu sefer. Kusmaya bir şey demiyorlar hala insallah biter oda genelde 3. Ay itibariyle bitiyormuş38. Haftda doğmus 2.700 lere düşmüş bebek bizim için kilo artısı önemli dedi. Alsında düzenli insallah takılmıyorum konusanlarada cevabımı veriyorum artık. Kilodan bahsedenlere diyorum kim böyle kalmısta benim cocugum böyle kalacak diyip konuyu kapatıyorum
@Dilara55333 gece beslenmesine devam et dedi. 2 ay dün doldu bizim. 4-5 saat cok uzun bi süre 3 saate devam et uyanmazsada uyandır dedi. 5-6 aylık bebeklere gece beslenmesinde 5 saat diyoruz biz dedi
şimdi benm oğlusumu dil değerlendırmesine almışlardı bir üniversitenin araştrma programına .orda bir cok kişiyle fikir alışverişi yapmıstk. ya evde anne baba artk kim varsa evde tek dil konusacak ama bu hangi dil olur farketmez dediler dışarda 2.dil öğrensin dediler ya da 2yaşında artk anadilini öğrenecek ondan snr işaret diliyle destekleyip öğretilecek denildi. ama abim kızına öyle yapmadı hep 2dil ilerlediler sizin gbi evet brz gecikti konusması ama şuan İngilizce kelime hazınesi bnden daha başarılıYaaa bende bir bilene danışayım diyorum ama formasyonda hangi dili duyarsa onu konuşur diye öğrendik iki dilde zorlayabilir yada ikisini kolayca edinebilir bilemedim
Bizimki de baş parmak tutamadı ama eller hep suratında. Ellerini ayırıp memeyi zor veriyorum ağzınayok bnm mınık danam uyandığında bile yapıyor alcılı ayağı olmasa tam tur dönecek o hırsla görmen lazım. baş parmağını tutabildımı bzmkinın hırsı brzda ondan sanırm.
Kuzum 5-6 kiloyu Doruk prematüre doğdugu için mi söyledi. arkadaşımın bebeği 3.700-3.800 arası bişey doğmustu doğdu ertesi gün sabah hastaneden cıkmadan sünnet yaptırdılar. Cuma günü kalça ultrasonumuz var onda da inşallah bir sıkıntı cıkmazsa haftaya sünnet için hastane yada klinik araştıracaktımA yeni gördüm bunu :) damatlığını da gör inşallah canımhayırlı olsun. Kaç kiloda olmuş oldu sünneti minik kuş? Huzursuzluk var mı?
Biz gastroentroloji doktoruna sorduğumuzda sünnetin gerektiğini söyledi ama 5-6 kilolara gelmemiz gerekliymiş. Bakalım… bekleyeceğiz sanırım uygun şartlar olursa nisan gibi yaptırmak istiyorum ben de.
Kuzum şimdi gördüm çok geçmiş olsunben de durup durup rahatsızlanıyorum. Sözde dışarı bile çıkmıyorum oysaki. Nereden geliyor bu virüsler bilmem. Minoset de içebilirsin aynı bileşen. Bana o daha iyi geliyor parola nazaran. Bir de limonlu ballı çay. Bu ikisi toparladı beni.
İnsan zamanla sanırım yavrusunun huyunu çözüyor. Ben de doyma ve pırt yüz ifadelerini yeni çözdüm 1.5 ay beraberliğin üstüne
Çok geçmiş olsun canım benim
Çok sağol canımCanım maske tak sen de ihlamur falan iç sürekli emzirir Allahın izniyle geçmez
Ya çok geçmiş olsun Nil kuş’a
Cnm babasından bulaştı dün gece bir ağzı yerde bir ağzı gökteydi bütün gün hastanelerdeydik dün 1 cc yemek yemedi bugün şükür mama yiyor daha canlıGeçmiş olsun Nil kuşabenim arkadaşımın da bebeği tam 2 aylıkken covid oldu çok çabuk çok rahat atlattı canım, Nil de öyle geçirsin inşallah nasıl şimdi peki?
Bizde olduk sanırım geldiler numune aldılarYavrucum çok geçmişler olsun
Nilkuşum Şimdi nasıl ?sizde var mıydı bi şey
O anne karnındada oldu covidbu kız da maşallah ne hızlı cok gecmış olsun
Geçmiş olsun test mi yaptılar birde belirtileri nelerdiKızlar nil covid olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?