2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktora sordum o beyazları bakmadan pamukçuk değil dedi bi baksaydın be kadın. Yarın 7. doktorumuza gidicez gaz için.

Emzirmeden değiştirirsen daha iyi olur belki biraz ağlayabilir ama hızlı davranırsan çabucak Değiştirirsin sonra emdirirsin teşekkür ederim benim de ilk çocuğum onunla tecrübeleniyorum ama o kadar da iyi değilim Aslında sadece çocuğumla öğreniyorum çocuğuma göre uygun durumu gözlemliyorum öyle ilerliyor işte çocuk zaten belli ediyor acele etmeye gerek yok ileriyi de hiç düşünmüyorum anı yaşıyorum Sen de öyle yap bence ileriyi düşünürsek Yandık zaten ileriyi düşünürsen Şu an ben bakıcı muhabbeti var şu an Düşünmek bile istemiyorum çocuk şimdi bir düzene alışıyor zaten o o düzeni Hem ona hem bize uygun bir şekilde devam ettirmek Maksat hallolur ben desteksiz Uyutmaya gayret edeceğim ben işe mi koşturacağım eve mi koşturacağım bebeğime koşturacağım o yüzden en azından kestirme Yollar düşünmek gerekiyor desteksiz uykuda bunlardan bir tanesi

Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.
Ya makarnalarda baktım durum irmiği yazıyor hazır satılanlarda. Ben yedim ama eser miktarda var mı bilmiyorum üzerinde uyarı yok. Kızımın ishali hiç geçmedi yoğun şekilde ve kilo alımı da çok kötü. her paketli gıdadan şüphe duyar oldum bu yüzden de
Evet soya da çok çok alerjen
Susam da öyle. Bu süreçte maalesef kendimizi takip edeceğiz hep.
Geçmiş olsun. Süt ürünleri diyeti çok çetrefilli özen istiyor kolay gelsin size de.
Susam alerjik besinlerde başı çekiyor canım. Alerjik olmadığından Emin olamıyorsan yeme.
Tahıl grubuna alerji olabiliyor
Ama pirinç daha bi serbest
Kalsiyum desteği al mutlaka olur mu ?
Kuzu eti ye bol bol tavuk gözlemle sorun olmazsa çorbasını pilavını yap.
Bol sebzeli pilavlar önerebilirim
Ispanak vs
Balık da gözlemle o da alerjendir
Biraz psikolojik olarak başta zorluyor ama zamanla alışıyor insan
Ya insanlar neler yaşanabileceğini farkında değil
Sizde reaksiyonlar ciddi değildi diye hatırlıyorum ama şahsen nurcum diyet yapmama rağmen bizde gelişim geriliğine doğru gidiyor olay.
Bizde de dana eti çok popi maalesef kuzunun kıymasıdır kemiğidir etidir artık alıyoruz mecburen. Protein şart.
Tavukta sorun yoksa onu da ekleyin. Kocan da ısrar edeceğine tantuniyi 2 tavada yapsın bi zahmet ayrı tatları birlikte yiyin bak kakamız da düzeldi diyorsun ne güzel. Keşke bizde de düzelse çok kıymetli bir şey bu söylediğin.
Bu arada denemek için henüz çok erken
Çok geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun ne olmuş böyle
enfeksiyon mu virüs mü nedir

Güneş uyku öncesi hırsla kafasını bi sağa bi sola bi sağa bi sola çeviriyordu.
Uyku öncesi yaptığını Anlamam uzun sürdü
İnternette kendilerini yatıştırmak, rahatlatmak için yapıyor yazıyor doktor yorumları da böyle olmuş tabi ben araştırmadan aha kesin bir şey var diyordum bi de o sırada ellerini kavuşturmuş oluyor genelde. Ağzına yüzüne dokunuyor emiyor bazen

ateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.

Yarın çocugun aşısı var bide insallah canı cok acımaz huysuz olmaz ds yoksa fena işimiz benim bel bacak vs cok köğ ağrıyır

Benim de aklıma şu rsv virüs ü var ya o geldi
Nası bi döneme denk geldiysek salgını hastalıkları bitmiyor
Kuzum annen yanında kalıyor değil mi ?
biraz besleme bakımla hemen toplanırsın inşalalh. Hem aşı sonrası bebişle dd ilgilenir
Yeniden çok geçmiş olsun

Benimki de gaz çıkarmadan önce öyle yapıyor, eskiden memeden alırdık doydu herhalde diye, artık ellemiyoruz pırt geliyor

İnfluenza canım domuz gribi de deniyor ya. Oğlum olmuştu 2 sene önce falan o zaman doktor demişti. Çok geçmiş olsun

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ya. Bende bugün yine kendimi kötü hissettim eşimde yok telefonda kızdı en son hemen randevu alıp gidiyorsun dedi kendimi çok savsakladım. Annemler geldi de yarın gidip muayene olacam inşAllah sabaha kadar birşey olmadan atlatırım..
-Sunshine kuzum bebişimiz artık abiyi falan iyice tanıyor abisi de karşısına geçip saçma sapan şarkılar söylüyor arada sesini yükseltiyor. Tepki vermeye başladı ağzının içinde dili dönüyor böyle konuşacak gibi agular vs abisinin de çok hoşuna gidiyor

Çok giremiyorum kendimi iyi hissetmiyorum. Çocuk şimdi uyudu bakayım dedim

kızlar bebekleriniz zeka kartlarına nasıl tepki veriyor? benimkisi bakıyor hareket ettirince gözüyle takip ediyor. ama öyle aman aman bir tepki vermedi.
Çok erken daha tepki vermez canım.. önce sizleri bir tanısın agulama dönemi bitsin zeka kartları sonra..
O emme işi çok fena ya öyle bir somuruyorki şap şap ses çıkıyor buda dönemsel canım geçiyor. Onlar etrafı şuan sadece emerek tanıyabiliyorlar kendini keşfedecek önce eller belli süre sonra ayağını ağzına almaya başlayacak sünnet daha yatırmadım eşim gelince bakacağız ona da

kızlar bebekleriniz zeka kartlarına nasıl tepki veriyor? benimkisi bakıyor hareket ettirince gözüyle takip ediyor. ama öyle aman aman bir tepki vermedi.
Çok erken daha tepki vermez canım.. önce sizleri bir tanısın agulama dönemi bitsin zeka kartları sonra..
O emme işi çok fena ya öyle bir somuruyorki şap şap ses çıkıyor buda dönemsel canım geçiyor. Onlar etrafı şuan sadece emerek tanıyabiliyorlar kendini keşfedecek önce eller belli süre sonra ayağını ağzına almaya başlayacak sünnet daha yatırmadım eşim gelince bakacağız ona da

Öyle bi abiye o kadar ihtiyacım var ki bizim evde de çocukla konuşmaktan boğazım tahriş oluyor lenf bezim şişiyo
Ay bizimki de açıyo ağzını dilini döndürüyor azcık anlasa konuşacak sanki
Ay maşallah onlara öp benim yerime de
Kuzucum sana da geçmiş olsun

A yeni gördüm bunu :) damatlığını da gör inşallah canım hayırlı olsun. Kaç kiloda olmuş oldu sünneti minik kuş? Huzursuzluk var mı?
Biz gastroentroloji doktoruna sorduğumuzda sünnetin gerektiğini söyledi ama 5-6 kilolara gelmemiz gerekliymiş. Bakalım… bekleyeceğiz sanırım uygun şartlar olursa nisan gibi yaptırmak istiyorum ben de.
Kuzum şimdi gördüm çok geçmiş olsun ben de durup durup rahatsızlanıyorum. Sözde dışarı bile çıkmıyorum oysaki. Nereden geliyor bu virüsler bilmem. Minoset de içebilirsin aynı bileşen. Bana o daha iyi geliyor parola nazaran. Bir de limonlu ballı çay. Bu ikisi toparladı beni.
Benimki de gaz çıkarmadan önce öyle yapıyor, eskiden memeden alırdık doydu herhalde diye, artık ellemiyoruz pırt geliyor
İnsan zamanla sanırım yavrusunun huyunu çözüyor. Ben de doyma ve pırt yüz ifadelerini yeni çözdüm 1.5 ay beraberliğin üstüne
Çok geçmiş olsun canım benim

Son düzenleme:

Kesinlikle çok iyi oluyor. Ben ilkini nasıl büyütmüşüm diyorum bazen gerçi onda 3 aylık olana kadar annemlerle beraberdim ben hep öperim koklarım teyzesi seve seve sende güneşimizi öp yerime..

Hayyal canım çok sağol. Bugün daha iyi uyandım öğleden sonra gideceğim bakalım.

Benim gittiğim tüm kadın doğum doktorları devlete geçmiş bide doktor aradım bir sürü hiç bilmediğim gideceğim bakalım nolacak.

Kızlar hasta olan çocuğunuz var mı merak ediyorum biz bir haftadır grip başlangıcı var nezle mi onu da bilmiyorum da burun akıntısı tıkanıklığı bir ara halsizlik olduydu Bebiş dedi Bir ara burun akıntısı oldu kusması var normalinden daha fazla kusuyor Ara ara ama yemeğini yiyor Bir iki gündür 5-6 saat üstüne yemek yiyor geceleri Ateşi yok Çok da doktora götüresim yok çünkü hastalık ilerlemiyor Parol içiyorum işte C vitamini derken geçer diye düşünüyorum ama bir tavsiyeniz var mı

teşekkür ederim kuzum sorma ya evlendik coranadan bişey yapamadık hamilelikti cocuk doğdu bu seferde hastalıktan korkuyoruz. Sağlıklı atlatalımda bu süreçleri insallah
İnfluenza canım domuz gribi de deniyor ya. Oğlum olmuştu 2 sene önce falan o zaman doktor demişti. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimm Çocuğa bulaşır mı benden ya
Sanada geçmiş olsun canım ihmal etmeyelim ya kendimizii bebeklere sağlam lazımız
Sağolasıın canım. Doruk kuş napıyor düzene bindiniz mi biraz daha

Aşılarımızı olduk. rota aşısınıda birlikte yapalım dedi doktor. Eğer bugün yapamazsak 1 ay araya zaman koymamız lazım oda geç oluyor dedi. Onuda aldık yaptırdık. 4.300 olmusuz kilo olarak. Alım iyi olmus bu sefer. Kusmaya bir şey demiyorlar hala insallah biter oda genelde 3. Ay itibariyle bitiyormuş 38. Haftda doğmus 2.700 lere düşmüş bebek bizim için kilo artısı önemli dedi. Alsında düzenli insallah takılmıyorum konusanlarada cevabımı veriyorum artık. Kilodan bahsedenlere diyorum kim böyle kalmısta benim cocugum böyle kalacak diyip konuyu kapatıyorum

D Dilara55333 gece beslenmesine devam et dedi. 2 ay dün doldu bizim. 4-5 saat cok uzun bi süre 3 saate devam et uyanmazsada uyandır dedi. 5-6 aylık bebeklere gece beslenmesinde 5 saat diyoruz biz dedi

Öncelikle maşallah diyim güzel demiş Dr unuz..
Cevap için teşekkür ederim canım 3 saati geçirmemeye caliscam ama bu ara gündz bile doğru düzgün emmiyor meme ile savaşıyor meme reddimi bilmiyorum
Biberon vermiyorum ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…