- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Tam pimpirikliyim ve hep benim başıma gelirbnden dha pimpirikli biriolur mu öyle şey normal tepkiler ayyy walla böle nasıl büyütcez bnde böyleyim
Doktora sordum o beyazları bakmadan pamukçuk değil dediAynı şeyi düşündüm iki gündür, neden dilini çıkarıp duruyor diyebi de benimkinin dilinde beyaz süt kalıntıları da var, acaba pamukçuğa mı çeviriyor, acaba ne olur vs. Evet fazla takıyoruz, doktora ne sorsak normal diyor.
Emzirmeden değiştirirsen daha iyi olur belki biraz ağlayabilir ama hızlı davranırsan çabucak Değiştirirsin sonra emdirirsin teşekkür ederim benim de ilk çocuğum onunla tecrübeleniyorum ama o kadar da iyi değilim AslındaBu akşam tekrar denedik banyoyu. Bu kez iyi olduağlamaya başlamadan yaptırdık, çok yıpranmamış oldu. Şimdi dürtüyor bi şey altını değiştir diye de, neyse uyandığında ayılmış bi şekilde uyanmış olursa o zaman değiştireyim.
Yöntemlerine hayran kaldım ayrıcaBirkaç uyku eğitimi tekniği okumuştum, özellikle Tracy Hogg, ama 4.ayda başlayayım diyorum.
Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.Süt ve dana etine dair ne varsa kestim. Kemik suları, tereyağı ile pişmiş yemekler, beşamel soslu şeylerekmeklerde süt yumurta yoktur sanıyordum. Var mıymış??? Acaba makarnada var mıdır onu bilemedim. İçeriğinde yumurta olabilir diye onu da yemiyorum. Vegan şeylere bakayım dedim ama onlar da soya kullanıyor. Simit yedim geçen gün 37 yaşındayım, susamdan da simitten de tahinden de hayatım boyu hep tiksindim, ama hamilelikte simit ve tahin aşerdim. Şimdi de acaba alerjik besin mi diye düşünüyorum bu bebişler bizle eğlenir.
Geçmiş olsun. Süt ürünleri diyeti çok çetrefilli özen istiyor kolay gelsin size de.Selam cnm benim bebişde geçtiğimiz günlerde kanlı kaka yaptı, anüste çatlak var ondan dedi doktor ama besin alerjiside olabilir dedi. Bende süt,süt ürünlerini ve paketli gıdayı çıkardım hayatımdan bi deniycem bakalım düzelecek mi? Cnm şeyi sorcam bu süreçte ben tahin pekmez yiyodum yiyemiycem galiba alerji mi yapıyor tahin? Bulgur ve pirinç yiyebiliyor muyuz? Bu süreçte ne yiycem kafam karıştı ,
Ya insanlar neler yaşanabileceğini farkında değilÇok zor geçiyor günlerim bu diyet için destek olan kimse yok herkes ye gitsin diyorBugün çikolata yedim sabah dayanamıyorum artık düzeldi kakamız yüzümüz doktor iki ay daha dedi ama et yesem denesem mi bilemiyorum
Kocamda dana tantuni yaptı şimdi yemezsen küserim sabah çikolata yedin boşver diyor
-Sunshine
Çok geçmiş olsunKızlar bütün gün hastanedeydik crp si 25 çıktı gribal enfeksiyon geçiriyormuş antibiotik tedavisine başladılar ateş çıktı dün gece kendi doktorumuza uyuz oldum kalkmış gelmiyor çağırmıyor telefonları açmıyor bide görünce neden antibiotik verdirdiniz diyor hastaneye gidince ne dicez o ilacı bu ilacı veremezsiniz mi bitkisellede her şey çözülmüyorki
Kuzum geçmiş olsun ne olmuş böyleSağolasın kuzum 39.7 derece ateşle acildeyim şuanda. Boğaz ağrısıdw eşlik ediyor. Kolum zaten hiç kalkmıyor bugün cocugu bir kez kucağıma alamadım annemin yardımıyle bi emzirdi geri kalan sağdıgımı verdim
Güneş uyku öncesi hırsla kafasını bi sağa bi sola bi sağa bi sola çeviriyordu.kızlar sünnet yaptıran anneler o verilen kremi kaçgün sürdünz onu sormayı unuttm bgn 5.günü banyoda yaptrdık. birde oğlusum ellerini okdr emmeyı abartıyorki hırsından sağa sola dönüyor yuzunu gözünü kızartmıs diş mi çıkarıyor dicem ama
ateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.
Ya makarnalarda baktım durum irmiği yazıyor hazır satılanlarda. Ben yedim ama eser miktarda var mı bilmiyorum üzerinde uyarı yok. Kızımın ishali hiç geçmedi yoğun şekilde ve kilo alımı da çok kötü. her paketli gıdadan şüphe duyar oldum bu yüzden de
Evet soya da çok çok alerjen
Susam da öyle. Bu süreçte maalesef kendimizi takip edeceğiz hep.
Geçmiş olsun. Süt ürünleri diyeti çok çetrefilli özen istiyor kolay gelsin size de.
Susam alerjik besinlerde başı çekiyor canım. Alerjik olmadığından Emin olamıyorsan yeme.
Tahıl grubuna alerji olabiliyor
Ama pirinç daha bi serbest
Kalsiyum desteği al mutlaka olur mu ?
Kuzu eti ye bol bol tavuk gözlemle sorun olmazsa çorbasını pilavını yap.
Bol sebzeli pilavlar önerebilirim
Ispanak vs
Balık da gözlemle o da alerjendir
Biraz psikolojik olarak başta zorluyor ama zamanla alışıyor insan
Ya insanlar neler yaşanabileceğini farkında değil
Sizde reaksiyonlar ciddi değildi diye hatırlıyorum ama şahsen nurcum diyet yapmama rağmen bizde gelişim geriliğine doğru gidiyor olay.
Bizde de dana eti çok popi maalesef kuzunun kıymasıdır kemiğidir etidir artık alıyoruz mecburen. Protein şart.
Tavukta sorun yoksa onu da ekleyin. Kocan da ısrar edeceğine tantuniyi 2 tavada yapsın bi zahmet ayrı tatları birlikte yiyinbak kakamız da düzeldi diyorsun ne güzel. Keşke bizde de düzelse çok kıymetli bir şey bu söylediğin.
Bu arada denemek için henüz çok erken
Çok geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun ne olmuş böyle
enfeksiyon mu virüs mü nedir
Benim de aklıma şu rsv virüs ü var ya o geldiateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.
Yarın çocugun aşısı var bide insallah canı cok acımaz huysuz olmaz ds yoksa fena işimiz benim bel bacak vs cok köğ ağrıyır
Benimki de gaz çıkarmadan önce öyle yapıyor, eskiden memeden alırdık doydu herhalde diye, artık ellemiyoruz pırt geliyorGüneş uyku öncesi hırsla kafasını bi sağa bi sola bi sağa bi sola çeviriyordu.
Uyku öncesi yaptığını Anlamam uzun sürdü
İnternette kendilerini yatıştırmak, rahatlatmak için yapıyor yazıyor doktor yorumları da böyle olmuştabi ben araştırmadan aha kesin bir şey var diyordum bi de o sırada ellerini kavuşturmuş oluyor genelde. Ağzına yüzüne dokunuyor emiyor bazen
İnfluenza canım domuz gribi de deniyor ya. Oğlum olmuştu 2 sene önce falan o zaman doktor demişti. Çok geçmiş olsunateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.
Yarın çocugun aşısı var bide insallah canı cok acımaz huysuz olmaz ds yoksa fena işimiz benim bel bacak vs cok köğ ağrıyır
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ya. Bende bugün yine kendimi kötü hissettim eşimde yok telefonda kızdı en son hemen randevu alıp gidiyorsun dedi kendimi çok savsakladım. Annemler geldi de yarın gidip muayene olacam inşAllah sabaha kadar birşey olmadan atlatırım..ateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.
Çok erken daha tepki vermez canım.. önce sizleri bir tanısın agulama dönemi bitsin zeka kartları sonra..kızlar bebekleriniz zeka kartlarına nasıl tepki veriyor? benimkisi bakıyor hareket ettirince gözüyle takip ediyor. ama öyle aman aman bir tepki vermedi.
O emme işi çok fena ya öyle bir somuruyorki şap şap ses çıkıyor buda dönemsel canım geçiyor. Onlar etrafı şuan sadece emerek tanıyabiliyorlar kendini keşfedecek önce eller belli süre sonra ayağını ağzına almaya başlayacakkızlar sünnet yaptıran anneler o verilen kremi kaçgün sürdünz onu sormayı unuttm bgn 5.günü banyoda yaptrdık. birde oğlusum ellerini okdr emmeyı abartıyorki hırsından sağa sola dönüyor yuzunu gözünü kızartmıs diş mi çıkarıyor dicem ama
Çok erken daha tepki vermez canım.. önce sizleri bir tanısın agulama dönemi bitsin zeka kartları sonra..kızlar bebekleriniz zeka kartlarına nasıl tepki veriyor? benimkisi bakıyor hareket ettirince gözüyle takip ediyor. ama öyle aman aman bir tepki vermedi.
O emme işi çok fena ya öyle bir somuruyorki şap şap ses çıkıyor buda dönemsel canım geçiyor. Onlar etrafı şuan sadece emerek tanıyabiliyorlar kendini keşfedecek önce eller belli süre sonra ayağını ağzına almaya başlayacakkızlar sünnet yaptıran anneler o verilen kremi kaçgün sürdünz onu sormayı unuttm bgn 5.günü banyoda yaptrdık. birde oğlusum ellerini okdr emmeyı abartıyorki hırsından sağa sola dönüyor yuzunu gözünü kızartmıs diş mi çıkarıyor dicem ama
Öyle bi abiye o kadar ihtiyacım var ki bizim evde deCanım öncelikle çok geçmiş olsun ya. Bende bugün yine kendimi kötü hissettim eşimde yok telefonda kızdı en son hemen randevu alıp gidiyorsun dedi kendimi çok savsakladım. Annemler geldi de yarın gidip muayene olacam inşAllah sabaha kadar birşey olmadan atlatırım..
-Sunshine kuzum bebişimiz artık abiyi falan iyice tanıyor abisi de karşısına geçip saçma sapan şarkılar söylüyor arada sesini yükseltiyor. Tepki vermeye başladı ağzının içinde dili dönüyor böyle konuşacak gibi agular vs abisinin de çok hoşuna gidiyor
Çok giremiyorum kendimi iyi hissetmiyorum. Çocuk şimdi uyudu bakayım dedim
A yeni gördüm bunu :) damatlığını da gör inşallah canımkızlar sünnet yaptıran anneler o verilen kremi kaçgün sürdünz onu sormayı unuttm bgn 5.günü banyoda yaptrdık. birde oğlusum ellerini okdr emmeyı abartıyorki hırsından sağa sola dönüyor yuzunu gözünü kızartmıs diş mi çıkarıyor dicem ama
Kuzum şimdi gördüm çok geçmiş olsunateş ölctü boğazıma baktı ortalıkta bi salgın varmış ya infulenz mi nedir yazamadım ondan olabilirsin dedi parol verdi işte ateşimi düşürmeye çalısıyorum evde. Teşekkür ederiim canım. Kolum içinde kas gevsetici hap verdi insallah işe yarar.
İnsan zamanla sanırım yavrusunun huyunu çözüyor. Ben de doyma ve pırt yüz ifadelerini yeni çözdüm 1.5 ay beraberliğin üstüneBenimki de gaz çıkarmadan önce öyle yapıyor, eskiden memeden alırdık doydu herhalde diye, artık ellemiyoruz pırt geliyor
Çok geçmiş olsun canım benimCanım öncelikle çok geçmiş olsun ya. Bende bugün yine kendimi kötü hissettim eşimde yok telefonda kızdı en son hemen randevu alıp gidiyorsun dedi kendimi çok savsakladım. Annemler geldi de yarın gidip muayene olacam inşAllah sabaha kadar birşey olmadan atlatırım..
-Sunshine kuzum bebişimiz artık abiyi falan iyice tanıyor abisi de karşısına geçip saçma sapan şarkılar söylüyor arada sesini yükseltiyor. Tepki vermeye başladı ağzının içinde dili dönüyor böyle konuşacak gibi agular vs abisinin de çok hoşuna gidiyor
Öyle bi abiye o kadar ihtiyacım var ki bizim evde deçocukla konuşmaktan boğazım tahriş oluyor lenf bezim şişiyo
Ay bizimki de açıyo ağzını dilini döndürüyor azcık anlasa konuşacak sanki
Ay maşallah onlara öp benim yerime de
Kuzucum sana da geçmiş olsun
teşekkür ederim kuzum sorma ya evlendik coranadan bişey yapamadık hamilelikti cocuk doğdu bu seferde hastalıktan korkuyoruz. Sağlıklı atlatalımda bu süreçleri insallahBenim de aklıma şu rsv virüs ü var ya o geldi
Nası bi döneme denk geldiysek salgını hastalıkları bitmiyor
Kuzum annen yanında kalıyor değil mi ?
biraz besleme bakımla hemen toplanırsın inşalalh. Hem aşı sonrası bebişle dd ilgilenir
Yeniden çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimmİnfluenza canım domuz gribi de deniyor ya. Oğlum olmuştu 2 sene önce falan o zaman doktor demişti. Çok geçmiş olsun
Sanada geçmiş olsun canım ihmal etmeyelim ya kendimizii bebeklere sağlam lazımızCanım öncelikle çok geçmiş olsun ya. Bende bugün yine kendimi kötü hissettim eşimde yok telefonda kızdı en son hemen randevu alıp gidiyorsun dedi kendimi çok savsakladım. Annemler geldi de yarın gidip muayene olacam inşAllah sabaha kadar birşey olmadan atlatırım..
Sağolasıın canım. Doruk kuş napıyor düzene bindiniz mi biraz dahaA yeni gördüm bunu :) damatlığını da gör inşallah canımhayırlı olsun. Kaç kiloda olmuş oldu sünneti minik kuş? Huzursuzluk var mı?
Biz gastroentroloji doktoruna sorduğumuzda sünnetin gerektiğini söyledi ama 5-6 kilolara gelmemiz gerekliymiş. Bakalım… bekleyeceğiz sanırım uygun şartlar olursa nisan gibi yaptırmak istiyorum ben de.
Kuzum şimdi gördüm çok geçmiş olsunben de durup durup rahatsızlanıyorum. Sözde dışarı bile çıkmıyorum oysaki. Nereden geliyor bu virüsler bilmem. Minoset de içebilirsin aynı bileşen. Bana o daha iyi geliyor parola nazaran. Bir de limonlu ballı çay. Bu ikisi toparladı beni.
İnsan zamanla sanırım yavrusunun huyunu çözüyor. Ben de doyma ve pırt yüz ifadelerini yeni çözdüm 1.5 ay beraberliğin üstüne
Çok geçmiş olsun canım benim
Aşılarımızı olduk. rota aşısınıda birlikte yapalım dedi doktor. Eğer bugün yapamazsak 1 ay araya zaman koymamız lazım oda geç oluyor dedi. Onuda aldık yaptırdık. 4.300 olmusuz kilo olarak. Alım iyi olmus bu sefer. Kusmaya bir şey demiyorlar hala insallah biter oda genelde 3. Ay itibariyle bitiyormuş38. Haftda doğmus 2.700 lere düşmüş bebek bizim için kilo artısı önemli dedi. Alsında düzenli insallah takılmıyorum konusanlarada cevabımı veriyorum artık. Kilodan bahsedenlere diyorum kim böyle kalmısta benim cocugum böyle kalacak diyip konuyu kapatıyorum
D Dilara55333 gece beslenmesine devam et dedi. 2 ay dün doldu bizim. 4-5 saat cok uzun bi süre 3 saate devam et uyanmazsada uyandır dedi. 5-6 aylık bebeklere gece beslenmesinde 5 saat diyoruz biz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?