- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 303
- 36
Her geçen gün farklılaşıyorlar bugün emzirme odasında 8 günlük bebek vardı resmen oğluşun o zamanki halini özlediğimi hissettim hepi topu 2 ay oldu doğalıYa baya minik kemiklere zarar veririm diye korkuyorum aslında. Yeterince hazır değilse.
Yine doktor değiştireceğim kime gideceğim şaşırdım artık.
3. Ay bitti ama dediğin gibi ayılmış durumdaysa yatmak istemiyor 3-4 dk sürmüyor ama sürekli bi kalkma derdinde.
Kolumda emzireceksem zaten oturmaya çalışıyoryeni geldi bu güncelleme
aa
Çook geçmiş olsun Nil kuzuyaa insallah hemen toparlanırCnm test yaptılar o sürüntü testinden zaten kan değerlerinden şüphelendiler ateşi çıktı halsizlik öksürük hapşuruk ve yutkunamama
3-5 te aşılar yok zaten. Sanırım oda ağır aşıymışş bende cuma konusuyum bi 3. Ayda vurulcaz o zaman bizde. Aşılarınızı vuruldunuz mu iyi misinizCanım bugün kontrol vardı onu konuştuk 3-5-13 önerdi. Hatta rotayı da 3. Ayda yaptırıcaz ilk doz 100 günden önce olmalı 2.si onu takip eden 2.ay dedi oğlumda da bu şekilde olmuştu rota. Ama oğlumda menenjiti hiç hatırlamıyorum ya
Maşallah minik kuzuyaKızlar bugün 2. ay kontrolümüz vardı :)
5260 gr 57cm olmuş benim huysuz prensesim. Kafa çevremiz büyümeye devam ediyor şükürbıngıldağımız küçük malum kafayı bi başka önemsiyorum.
bn oğluşumda 4aylıkken yenı yenı öyle tutuyordm 5te arttrdm 6aylıkken oturuyordu artk. şimdi için daha erken sanki. yazık bzmki işte alcılı ayağını bile kaldırıyor. şu 10gunde bir gecseydi. dr size kan ilacı verdimi kuzum. kusma var mı senin kuzundaBizimki de baş parmak tutamadı ama eller hep suratında. Ellerini ayırıp memeyi zor veriyorum ağzına
Ay yeni yeni olduğu yerden düz şekilde ıkınıp kalkmaya çalışıyor. Ayaklar havaya kalkıyordirseklerine güç uygulamayı öğrenmiş. Biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıcaz:) babası hafif oturtur gibi tutuyo sürekli, adam elimde kalacak
Acaba kilo sınırı da var mı güneş çok minik kaldı
Doktor 4. Ayda çağırdı bizi ama ben 3. Ayda bi giderim mama miktarı kilosu vs içinKızlar her ay mı doktor kontrolüne götürceksiniz 2 ayda 1 mi?
bzm dr. a baksana bir sdece prof. farkı alıyor göztepede bn seviyorum dönüşleri hemn oluyor dikkatlice inceliyor. birde devlete de götürsen orda da cok cocuk gördükleri için ben 2taraflı gdiyorumYa baya minik kemiklere zarar veririm diye korkuyorum aslında. Yeterince hazır değilse.
Yine doktor değiştireceğim kime gideceğim şaşırdım artık.
3. Ay bitti ama dediğin gibi ayılmış durumdaysa yatmak istemiyor 3-4 dk sürmüyor ama sürekli bi kalkma derdinde.
Kolumda emzireceksem zaten oturmaya çalışıyoryeni geldi bu güncelleme
ben ayda 2,3Kızlar her ay mı doktor kontrolüne götürceksiniz 2 ayda 1 mi?
Bende her ay birşey yapayım diyordum bir kadında gördüm her ay aynı kıyafetle çekicem üzerine kartları koyup bu bebeler bitirdi bizibebeginizin 1.-2. ay gbi fotolarini cekebildiniz mi ?
Ben zaten hamileligimi de cekmemistim kafam bozuktun dunde de yeniyil icin agaci kurdum, sirf fotograflarini cekeyim diye ama aglamasi gazi bitmiyor .
butun hevesim kacti
Bende iki taraflı gidiyorum hem devlet hem özelbzm dr. a baksana bir sdece prof. farkı alıyor göztepede bn seviyorum dönüşleri hemn oluyor dikkatlice inceliyor. birde devlete de götürsen orda da cok cocuk gördükleri için ben 2taraflı gdiyorum
anomm yanaklarini sevsinler Mehmet pasaninBende her ay birşey yapayım diyordum bir kadında gördüm her ay aynı kıyafetle çekicem üzerine kartları koyup bu bebeler bitirdi bizi
Ben 1. ayını sonbahar konsepti çektim. Babası yeniyıl tulumları almış, ağacı da kurduk. Ben geçen süslendim püslendim ama gazdan o kadar ağladı ki dediğin gibi çekemedik. O değil tulumlar küçülcekbebeginizin 1.-2. ay gbi fotolarini cekebildiniz mi ?
Ben zaten hamileligimi de cekmemistim kafam bozuktun dunde de yeniyil icin agaci kurdum, sirf fotograflarini cekeyim diye ama aglamasi gazi bitmiyor .
butun hevesim kacti
ay evet bende simdiye gore aldim tulumlari. indirimden aldim , iade de edememBen 1. ayını sonbahar konsepti çektim. Babası yeniyıl tulumları almış, ağacı da kurduk. Ben geçen süslendim püslendim ama gazdan o kadar ağladı ki dediğin gibi çekemedik. O değil tulumlar küçülcek
Kuşum sağlık ocağı perşembe açıyomuş aşıyı ve sadece 1 tane varmış sabah 9da orda olcaz perşembe vurulcak aşıyı korkuyorumHer geçen gün farklılaşıyorlar bugün emzirme odasında 8 günlük bebek vardı resmen oğluşun o zamanki halini özlediğimi hissettim hepi topu 2 ay oldu doğalı
aaLoresima8989 kapatmıs hesabını
Çook geçmiş olsun Nil kuzuyaa insallah hemen toparlanır
3-5 te aşılar yok zaten. Sanırım oda ağır aşıymışş bende cuma konusuyum bi 3. Ayda vurulcaz o zaman bizde. Aşılarınızı vuruldunuz mu iyi misiniz
Maşallah minik kuzuya
Bizi çağırdı önümüzdeki ay tekrar hem göz muayenesi de yapılacak gözden de randevu alın dediKızlar her ay mı doktor kontrolüne götürceksiniz 2 ayda 1 mi?
Yaaaa maşallahBende her ay birşey yapayım diyordum bir kadında gördüm her ay aynı kıyafetle çekicem üzerine kartları koyup bu bebeler bitirdi bizi
Ne hamilelik fotoğrafım var ne cocugun doğru düzgün tek başına yada ailece yok fotoğrafı telefona anlık ne çekiyorsam o yani heves değilde gerçekten kendimizle uğraşmaktan yapamıyorum hiç bir şey. İleride pişman olucam biliyorum keşke anı kalacak şeyler yapsaydım diyebebeginizin 1.-2. ay gbi fotolarini cekebildiniz mi ?
butun hevesim kacti
Bugün aşıda gözleri öyle bir ıslandı ki ilk defa öyle oldu. Bizde açken ıngaa diye ağlıyoruzKızlar benim kızın ağlarken gözleri ıslanıyor artık erken değil dimi. Sizinkiler de var mı. Bir de ağlarken çıkardığı sesler değişti. Aciktiysa nennnnnn diye ağlıyor resmen. Yattığı yerden sıkılıp kucak isteyince anneeeee diye ağladığını anlıyorum
Sen oğluna yaptın mı bilmiyorum ama ben aşıya gitmeden calpol verdim şuanlık ateşimiz en yüksek 37.5 oldu şimdi 36.5 geri düştü. Çok şükür sakin geçiyor gibi arada durup durup iç çekiyor amaKuşum sağlık ocağı perşembe açıyomuş aşıyı ve sadece 1 tane varmış sabah 9da orda olcaz perşembe vurulcak aşıyı korkuyorum
Bizi çağırdı önümüzdeki ay tekrar hem göz muayenesi de yapılacak gözden de randevu alın dedi
Yaaaa maşallahpaşaya
Burda es kisisine cok is dusuyor, hic aklina gelmiyor cekmek. Halbuki ben onu hep cekiyorumNe hamilelik fotoğrafım var ne cocugun doğru düzgün tek başına yada ailece yok fotoğrafı telefona anlık ne çekiyorsam o yani heves değilde gerçekten kendimizle uğraşmaktan yapamıyorum hiç bir şey. İleride pişman olucam biliyorum keşke anı kalacak şeyler yapsaydım diye
Bugün aşıda gözleri öyle bir ıslandı ki ilk defa öyle oldu. Bizde açken ıngaa diye ağlıyoruzyaa o anne olayı bizde de var tabi anne demiyordur da cocuk ona benzee bi sesle ağlıyor oda bizim sıkıldım beni oyalayın ağlaması
Sen oğluna yaptın mı bilmiyorum ama ben aşıya gitmeden calpol verdim şuanlık ateşimiz en yüksek 37.5 oldu şimdi 36.5 geri düştü. Çok şükür sakin geçiyor gibi arada durup durup iç çekiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?