2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bize de 8. hafta atak güncellemesi geldi galiba. Üç gündür sebepsiz sinirlenip ağlıyor sürekli. Bi sakinleştiremiyoruz. Kucakta yüzü dışa dönük sekilde durmak istiyor hep. Kol, bel hiçbir şey kalmadı.

Her geçen gün farklılaşıyorlar bugün emzirme odasında 8 günlük bebek vardı resmen oğluşun o zamanki halini özlediğimi hissettim hepi topu 2 ay oldu doğalı
@KIR PAPATYASII
Loresima8989
Kızlar nerelerdesiniz her şey yolunda mı
aa Loresima8989 kapatmıs hesabını
Cnm test yaptılar o sürüntü testinden zaten kan değerlerinden şüphelendiler ateşi çıktı halsizlik öksürük hapşuruk ve yutkunamama
Çook geçmiş olsun Nil kuzuyaa insallah hemen toparlanır
3-5 te aşılar yok zaten. Sanırım oda ağır aşıymışş bende cuma konusuyum bi 3. Ayda vurulcaz o zaman bizde. Aşılarınızı vuruldunuz mu iyi misiniz
Kızlar bugün 2. ay kontrolümüz vardı :)
5260 gr 57cm olmuş benim huysuz prensesim. Kafa çevremiz büyümeye devam ediyor şükür bıngıldağımız küçük malum kafayı bi başka önemsiyorum.
Maşallah minik kuzuya

Kızlar sleppy kullananlar extra ile bio natural arasında fark var mıdır ben extra kullanıyorum hepsi buradada 2. 1 tl kampanyasında bio var

bn oğluşumda 4aylıkken yenı yenı öyle tutuyordm 5te arttrdm 6aylıkken oturuyordu artk. şimdi için daha erken sanki. yazık bzmki işte alcılı ayağını bile kaldırıyor. şu 10gunde bir gecseydi. dr size kan ilacı verdimi kuzum. kusma var mı senin kuzunda

bzm dr. a baksana bir sdece prof. farkı alıyor göztepede bn seviyorum dönüşleri hemn oluyor dikkatlice inceliyor. birde devlete de götürsen orda da cok cocuk gördükleri için ben 2taraflı gdiyorum

Kızlar, aguline şurup kullanan var mı? bize doktor vermişti. Çok gazlı diye sab simplex de kullanmaya başladım sabahları ama şimdi baktım ikisi de gaz içinmiş. Doktor şurup için gaza etki etmez de rahatlatır sancılarını demişti. Sab simplex 'i sabah aguline'i akşam kullanıyorum bir sorun olur mu acaba?

bebeginizin 1.-2. ay gbi fotolarini cekebildiniz mi ?
Ben zaten hamileligimi de cekmemistim kafam bozuktun dunde de yeniyil icin agaci kurdum, sirf fotograflarini cekeyim diye ama aglamasi gazi bitmiyor .
butun hevesim kacti
Bende her ay birşey yapayım diyordum bir kadında gördüm her ay aynı kıyafetle çekicem üzerine kartları koyup bu bebeler bitirdi bizi

Eklentiler

• FA3D7A7C-A463-4DD5-A4A2-C3C01AFEC317.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 100
bzm dr. a baksana bir sdece prof. farkı alıyor göztepede bn seviyorum dönüşleri hemn oluyor dikkatlice inceliyor. birde devlete de götürsen orda da cok cocuk gördükleri için ben 2taraflı gdiyorum
Bende iki taraflı gidiyorum hem devlet hem özel

Kızlar benim kızın ağlarken gözleri ıslanıyor artık erken değil dimi. Sizinkiler de var mı. Bir de ağlarken çıkardığı sesler değişti. Aciktiysa nennnnnn diye ağlıyor resmen. Yattığı yerden sıkılıp kucak isteyince anneeeee diye ağladığını anlıyorum

Ben zaten hamileligimi de cekmemistim kafam bozuktun dunde de yeniyil icin agaci kurdum, sirf fotograflarini cekeyim diye ama aglamasi gazi bitmiyor .
butun hevesim kacti
Ben 1. ayını sonbahar konsepti çektim. Babası yeniyıl tulumları almış, ağacı da kurduk. Ben geçen süslendim püslendim ama gazdan o kadar ağladı ki dediğin gibi çekemedik. O değil tulumlar küçülcek

Kuşum sağlık ocağı perşembe açıyomuş aşıyı ve sadece 1 tane varmış sabah 9da orda olcaz perşembe vurulcak aşıyı korkuyorum
Kızlar her ay mı doktor kontrolüne götürceksiniz 2 ayda 1 mi?
Bizi çağırdı önümüzdeki ay tekrar hem göz muayenesi de yapılacak gözden de randevu alın dedi
Bende her ay birşey yapayım diyordum bir kadında gördüm her ay aynı kıyafetle çekicem üzerine kartları koyup bu bebeler bitirdi bizi
Yaaaa maşallah paşaya

butun hevesim kacti
Ne hamilelik fotoğrafım var ne cocugun doğru düzgün tek başına yada ailece yok fotoğrafı telefona anlık ne çekiyorsam o yani heves değilde gerçekten kendimizle uğraşmaktan yapamıyorum hiç bir şey. İleride pişman olucam biliyorum keşke anı kalacak şeyler yapsaydım diye
Bugün aşıda gözleri öyle bir ıslandı ki ilk defa öyle oldu. Bizde açken ıngaa diye ağlıyoruz yaa o anne olayı bizde de var tabi anne demiyordur da cocuk ona benzee bi sesle ağlıyor oda bizim sıkıldım beni oyalayın ağlaması
Sen oğluna yaptın mı bilmiyorum ama ben aşıya gitmeden calpol verdim şuanlık ateşimiz en yüksek 37.5 oldu şimdi 36.5 geri düştü. Çok şükür sakin geçiyor gibi arada durup durup iç çekiyor ama

Burda es kisisine cok is dusuyor, hic aklina gelmiyor cekmek. Halbuki ben onu hep cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…