Mrh rotayı 2. Ay aşılarıylamı birlikte oldunuz.bide hangi marka aldınız.bi iki doz yapılanı var bi üç doz yapılanı.diğer rota aşınız bi daha ne zaman
Cnm önerdiğin kalsiyum desteği var mı alayım ?Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.
Ya makarnalarda baktım durum irmiği yazıyor hazır satılanlarda. Ben yedim ama eser miktarda var mı bilmiyorum üzerinde uyarı yok. Kızımın ishali hiç geçmedi yoğun şekilde ve kilo alımı da çok kötü. her paketli gıdadan şüphe duyar oldum bu yüzden de
Evet soya da çok çok alerjen
Susam da öyle. Bu süreçte maalesef kendimizi takip edeceğiz hep.
Geçmiş olsun. Süt ürünleri diyeti çok çetrefilli özen istiyor kolay gelsin size de.
Susam alerjik besinlerde başı çekiyor canım. Alerjik olmadığından Emin olamıyorsan yeme.
Tahıl grubuna alerji olabiliyor
Ama pirinç daha bi serbest
Kalsiyum desteği al mutlaka olur mu ?
Kuzu eti ye bol bol tavuk gözlemle sorun olmazsa çorbasını pilavını yap.
Bol sebzeli pilavlar önerebilirim
Ispanak vs
Balık da gözlemle o da alerjendir
Biraz psikolojik olarak başta zorluyor ama zamanla alışıyor insan
Ya insanlar neler yaşanabileceğini farkında değil
Sizde reaksiyonlar ciddi değildi diye hatırlıyorum ama şahsen nurcum diyet yapmama rağmen bizde gelişim geriliğine doğru gidiyor olay.
Bizde de dana eti çok popi maalesef kuzunun kıymasıdır kemiğidir etidir artık alıyoruz mecburen. Protein şart.
Tavukta sorun yoksa onu da ekleyin. Kocan da ısrar edeceğine tantuniyi 2 tavada yapsın bi zahmet ayrı tatları birlikte yiyinbak kakamız da düzeldi diyorsun ne güzel. Keşke bizde de düzelse çok kıymetli bir şey bu söylediğin.
Bu arada denemek için henüz çok erken
Çok geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun ne olmuş böyle
enfeksiyon mu virüs mü nedir
Bizimki de baş parmak tutamadı ama eller hep suratında. Ellerini ayırıp memeyi zor veriyorum ağzına
Ay yeni yeni olduğu yerden düz şekilde ıkınıp kalkmaya çalışıyor. Ayaklar havaya kalkıyordirseklerine güç uygulamayı öğrenmiş. Biz bu bebeleri ne zaman destekli oturtmaya başlıcaz:) babası hafif oturtur gibi tutuyo sürekli, adam elimde kalacak
Acaba kilo sınırı da var mı güneş çok minik kaldı
Doktorundan öneri alman daha iyi olur canımCnm önerdiğin kalsiyum desteği var mı alayım ?
Ya baya minik kemiklere zarar veririm diye korkuyorum aslında. Yeterince hazır değilse.Kiloyla değilde hareketlerle alakalı 4. Ay bitimiyle böyle günde 3-5 dakika denemeler yapıyorlarmıs. Hareketlerde söyle kendini üst gövdeden kaldırmaya calısıyorsa diye biliyorum
Çok teşekkürler canımDoktorundan öneri alman daha iyi olur canım
Gebelik döneminde ocean ve osteocare kullanmıştım şimdi de osteocare aldım.
Alerji doktoru da günlük 800 mcg al dedi.normalde günlük ihtiyacımız zaten bu. 2 tablete karşılık geliyor.
Ben de 2 tablet alıyorum günlük.
Demir ve kalsiyumdan sonra c vitaminli bir şey tüket emilimi artırsın
Canım herşey yolunda ama çok mızmız bir kızım varr. Öyle bir ağlıyor ki istediği olmayınca ortalığı yıkıyor canı acıyor zannedersin . Malesef günüm onu kucakta gezdirmekle geciyor
Aaa çok çok geçmiş olsun nil kuşaKızlar nil covid olmuş
Cnm test yaptılar o sürüntü testinden zaten kan değerlerinden şüphelendiler ateşi çıktı halsizlik öksürük hapşuruk ve yutkunamamaGeçmiş olsun test mi yaptılar birde belirtileri nelerdi
Ekmeklerde yok ama poğaçası vs aynı kazanlarda yoğurulup, aynı fırınlarda pişiyor, aynı tezgahlarda hazırlanıp genelde aynı raflarda satılıyorlar diye dedim canım.
Ya makarnalarda baktım durum irmiği yazıyor hazır satılanlarda. Ben yedim ama eser miktarda var mı bilmiyorum üzerinde uyarı yok. Kızımın ishali hiç geçmedi yoğun şekilde ve kilo alımı da çok kötü. her paketli gıdadan şüphe duyar oldum bu yüzden de
Evet soya da çok çok alerjen
Susam da öyle. Bu süreçte maalesef kendimizi takip edeceğiz hep.
Cnm hiç olmazsa besleniyor bugün ve ağlama krizleri çok azaldı şükürler olsun mahvoldum kahrettim kendimiAaa çok çok geçmiş olsun nil kuşaşimdi nasılsınız peki
Canım bugün kontrol vardı onu konuştuk 3-5-13 önerdi. Hatta rotayı da 3. Ayda yaptırıcaz ilk doz 100 günden önce olmalı 2.si onu takip eden 2.ay dedi oğlumda da bu şekilde olmuştu rota. Ama oğlumda menenjiti hiç hatırlamıyorum yaMenencit aşısı hakkında bilgisi olan var mı. doktora sormayı unuttum cuma günü gittiğimde sorcam da. İnternette 2-4-12 şeklinde yada 3-5-13 şeklinde diyor ama 2. Ay aşıları zaten ağır aşılar 3. Ayda mı başlatmak lazım vurduran var mı?
cok gecmis olsun canimKızlar nil covid olmuş
canim bizim onceligimiz Turkce cunku sonra zaten cocuk parkidir , minik kurslardi derken ingilizceyi kapacak. Turkce yi aksansiz konusabildirirsek cok mutlu oluruz.Spicelover canikom bebişin yanında hangi dil konuşuyorsunuz ben ingilizce eşim türkçe gidicez biz ama erken mi acaba ? Doğal edinim olsun istiyorum
Çok geçmiş olsun kuzuma hemencik iyileşsinCnm test yaptılar o sürüntü testinden zaten kan değerlerinden şüphelendiler ateşi çıktı halsizlik öksürük hapşuruk ve yutkunamama
Emzirmeden değiştirirsen daha iyi olur belki biraz ağlayabilir ama hızlı davranırsan çabucak Değiştirirsin sonra emdirirsin teşekkür ederim benim de ilk çocuğum onunla tecrübeleniyorum ama o kadar da iyi değilim Aslındasadece çocuğumla öğreniyorum çocuğuma göre uygun durumu gözlemliyorum öyle ilerliyor işte çocuk zaten belli ediyor acele etmeye gerek yok ileriyi de hiç düşünmüyorum anı yaşıyorum Sen de öyle yap bence ileriyi düşünürsek Yandık zaten ileriyi düşünürsen Şu an ben bakıcı muhabbeti var şu an Düşünmek bile istemiyorum çocuk şimdi bir düzene alışıyor zaten o o düzeni Hem ona hem bize uygun bir şekilde devam ettirmek Maksat hallolur ben desteksiz Uyutmaya gayret edeceğim ben işe mi koşturacağım eve mi koşturacağım bebeğime koşturacağım o yüzden en azından kestirme Yollar düşünmek gerekiyor desteksiz uykuda bunlardan bir tanesi
Ben aldım bir tane ama kullanmayı beceremedim. Oturur durumda kullanamıyorum zaten ama yatar durumda da beceremedim pek. Halbuki videolarda falan ne guzel kullanıyorlar. O yüzden normal kanguru da aldım benim kız uyanınca hic kucaktan inmek istemiyor bu ara.Ebde veya dışarda easy sling kullanan var mi arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?