2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mrh rotayı 2. Ay aşılarıylamı birlikte oldunuz.bide hangi marka aldınız.bi iki doz yapılanı var bi üç doz yapılanı.diğer rota aşınız bi daha ne zaman

Evet birlikte yaptılar doktor 3. Ay geç oluyor dedi. Ve bu 2. Ay aşısı da canlı aşıymış rota gibi. Eğer ikisini aynı anda yapmazsak diğeriyle arasına 1 ay koymak gerekiyor oda geç oluyor dedi. Biz 2 doz olan ağızdan verileni yaptırdık doktor onu tavsiye etti. Diğerinide 4. Ay aşısıyla birlikte yaptırcaz

Menencit aşısı hakkında bilgisi olan var mı. doktora sormayı unuttum cuma günü gittiğimde sorcam da. İnternette 2-4-12 şeklinde yada 3-5-13 şeklinde diyor ama 2. Ay aşıları zaten ağır aşılar 3. Ayda mı başlatmak lazım vurduran var mı?

Cnm önerdiğin kalsiyum desteği var mı alayım ?

Kiloyla değilde hareketlerle alakalı 4. Ay bitimiyle böyle günde 3-5 dakika denemeler yapıyorlarmıs. Hareketlerde söyle kendini üst gövdeden kaldırmaya calısıyorsa diye biliyorum

Cnm önerdiğin kalsiyum desteği var mı alayım ?
Doktorundan öneri alman daha iyi olur canım
Gebelik döneminde ocean ve osteocare kullanmıştım şimdi de osteocare aldım.
Alerji doktoru da günlük 800 mcg al dedi.normalde günlük ihtiyacımız zaten bu. 2 tablete karşılık geliyor.
Ben de 2 tablet alıyorum günlük.
Demir ve kalsiyumdan sonra c vitaminli bir şey tüket emilimi artırsın

Kiloyla değilde hareketlerle alakalı 4. Ay bitimiyle böyle günde 3-5 dakika denemeler yapıyorlarmıs. Hareketlerde söyle kendini üst gövdeden kaldırmaya calısıyorsa diye biliyorum
Ya baya minik kemiklere zarar veririm diye korkuyorum aslında. Yeterince hazır değilse.
Yine doktor değiştireceğim kime gideceğim şaşırdım artık.
3. Ay bitti ama dediğin gibi ayılmış durumdaysa yatmak istemiyor 3-4 dk sürmüyor ama sürekli bi kalkma derdinde.
Kolumda emzireceksem zaten oturmaya çalışıyor yeni geldi bu güncelleme

Çok teşekkürler canım

Çok doğru diyorsun o ihtimali hiç düşünmedim. Kontaminasyon riski var. Bazen balık yapmak zor gelince dışarıdan söylüyordum. O da aynı ızgaralarda pişiyor, tereyağlı pişirdiği bir ürünle aynı tezgah sonuçta. Çok detay var. Güneş kız kilo almıyor mu? Ya da olmadı gerekenden az mı alıyor?

Canım bugün kontrol vardı onu konuştuk 3-5-13 önerdi. Hatta rotayı da 3. Ayda yaptırıcaz ilk doz 100 günden önce olmalı 2.si onu takip eden 2.ay dedi oğlumda da bu şekilde olmuştu rota. Ama oğlumda menenjiti hiç hatırlamıyorum ya

Kızlar nil covid olmuş
cok gecmis olsun canim
Spicelover canikom bebişin yanında hangi dil konuşuyorsunuz ben ingilizce eşim türkçe gidicez biz ama erken mi acaba ? Doğal edinim olsun istiyorum
canim bizim onceligimiz Turkce cunku sonra zaten cocuk parkidir , minik kurslardi derken ingilizceyi kapacak. Turkce yi aksansiz konusabildirirsek cok mutlu oluruz.

benim arkadas ikisi bir arada gitti ama kizi 4 yasindan sonra konustu , iki dilide tam konusamiyor ki 2 yasindan beri krese fln gidiyor . konusma terapisi fln aliyor suan 5 yasinda. Biraz da cocuktan cocuga degsiiyor bu durum tabi.

Diger bir arkadssim da sadece evde Turkce konusuyorlardi. cocuklae cizgi filmleri ingilizce izliyordu. okula basladiklarinda ingilizce de Turkce de biliyorlardi ama tabi genede Ingilizce konusmayi tercih ediyorlar zorunda kalmadiklari surece.

burada çinliler, iranlılar ve hintlilerden gordugum kardariyla herkes evde ana dilini ogretiyor. Ingilizceyi zaten ogreniyorlar.

Ben de uyku eğitimlerini bakıyorum, 4.ay itibariyle geçerim diyorum. Doğru diyorsun şu an anı yaşamak en iyisi.

Ebde veya dışarda easy sling kullanan var mi arkadaşlar?
Ben aldım bir tane ama kullanmayı beceremedim. Oturur durumda kullanamıyorum zaten ama yatar durumda da beceremedim pek. Halbuki videolarda falan ne guzel kullanıyorlar. O yüzden normal kanguru da aldım benim kız uyanınca hic kucaktan inmek istemiyor bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…