2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Verem aşısında önce mi verdin canım? Calpol şurup değil mi? Ne kadar verdin? Ben de aşıya gitmeden vermek istiyorum

evet brz daha büyüsün bzmki kendini kedi sanıyor resmen mıyavlıyor, almayınca resmen kavga ediyoruz.

Canım herşey yolunda ama çok mızmız bir kızım varr. Öyle bir ağlıyor ki istediği olmayınca ortalığı yıkıyor canı acıyor zannedersin . Malesef günüm onu kucakta gezdirmekle geciyor
Hükümdarlıkları Şimdiden başladı
Bizde de durumlar benzer. Kamburum çıktı
Arada uğra yahu özlettin
Ya evet bi dd pişirirken neye maruz kalıyor bilemeyiz ki. Her şeyden korkar oldum tat versin diye neler neler katıyorlar.
En son tartımda 21 günde 575 gr alabilmişti. 2. Ay aşıları bile çok ağır geçti hem ateş hem de yoğun ishal yaptılar. Sonra dana eti deneme gafletinde bulundum. Kaka aşırı değişti koku eklendi vs. Aldım boyumun ölçüsünü. 5.5 aydan önce daha ağzıma sürmem hiçbir şey tövbe.
Aslında yemesinde sorun yok ama ishal ve emilim bozuklukları boyun büküyor
Doktor alerji maması verdi, iğrenç bir tat koku var. Eds ile veriyordum zaten, onu içmiyor şimdi. Çaresizce bekliyorum yarın tartıma götüreceğim bakalım son durum ne.
Rotayı da yaptırmadım bitirir bu çocuğu.
yaa ben de fotolara baktıkça fena oluyorum. Reflü yatağında kayboluyordu, ilk zamanlar. İçim titriyor düşündükçe
aynen kapamış merak ettim kötü bi şey yoktur inş
Ay ben de oturtmam o zaman daha. Zaten kucakta filan yeterince popo destekleniyor itiyor kakıyor kendini.
En zor dönemleri atlattınız bence az kaldı kuzucum bundsn sonrası daha kolay geçecek inşallah. Bi rahat nefes alamadın sen de
Yavrucum bizim sabit bi doktorumuz olamadı bi türlü. Doğumdaki demir değerleri çok iyi olduğu için su ana kadar kafama takmadım. Ama önceden okuduğum kadarıyla 4-5 aylarda kan testi yapılırsa eksikliğinde başlanıyordu sanki. 6. Ayda da kesin mi başlanıyordu

Kusma normalde ağız kenarından süzülme şeklinde emzirme sonrası alt değiştirirken olurdu.
Geçen hafta dana kıyma yedim. Çocuk her emzirme sonrası aşırı kustu.
3. Gün yattığı yerden fışkırarak kustu. Şok oldum. 2 gündür kusmuyor neyseki. Daha da tövbe, çok net inek sütü proteinine alerjimiz var, dana etinden de etkileniyor..
Çocuğun düzeni de bozuldu omzumda zor uyuttum ancak uyudu..

Sizde durumlar nasıl?
bzm dr. a baksana bir sdece prof. farkı alıyor göztepede bn seviyorum dönüşleri hemn oluyor dikkatlice inceliyor. birde devlete de götürsen orda da cok cocuk gördükleri için ben 2taraflı gdiyorum
kuzum bu ay sonu gibi Bursa’ya taşınma niyetimiz var. O yüzden kalıcı bir doktor bakmıyorum bir de tss kapsasın istiyorum, masraflar boyumuzu aştı

birde sizde antibiotk almıştınız onun bağırsaklardan atılması okdr uzun sürüyorki bzde ameliyattan snr aldık cok iyi olan bağırsaklarımızı bozdu. inşallah hemen toparlanır. en ii dr. a da gitsen inan alerjıde en iyi dr.sensin ucu açık birşey bazı dr. cok önemsiyor bazısı geciştiriyor su 4.ayı atlatın hafifleyecek göreceksin.ahh masrafları hiç deme hiç Allahım yardımcımz olsun

ya banada arkadas snuggle buddy diye gecen bir pelus almis, icinde sicak su torbasi da var. t shirt unun kokusunu ona sindiriyormussun, sonra besikte bebegin yanina koyuyormus .uyku arkadasi da oluyormus bebege .

soyle resimde ki gbi birsey

Eklentiler

• 1DFCC466-F610-46E5-9CC1-07B4D766506E.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 53
Burda es kisisine cok is dusuyor, hic aklina gelmiyor cekmek. Halbuki ben onu hep cekiyorum
Bu süreçlerde eş kişisi ince düşenemiyor
Verem aşısında önce mi verdin canım? Calpol şurup değil mi? Ne kadar verdin? Ben de aşıya gitmeden vermek istiyorum
Aşıdan önce verdim canım çok az ya miktarı kaşığın ucuyla verdim. Bide şimdi verdim 37.8 cıktı ateşimiz
ya banada arkadas snuggle buddy diye gecen bir pelus almis, icinde sicak su torbasi da var. t shirt unun kokusunu ona sindiriyormussun, sonra besikte bebegin yanina koyuyormus .uyku arkadasi da oluyormus bebege .

soyle resimde ki gbi birsey
Sıcak su torbası kısmını kullanma canım ya Allah korusun yetişkinler bile dikkatli kullanması lazım. Korkarım ben sıcak su torbasından. Ama herhangi bir oyuncağı uyku arkadaşı yapacaksanız eğer anne onunla 2-3 gece sarılıp yatsın diyorlar kokusunun sinmesi acısından

paketini bile acmadm daha
ben kendimde kullanamiyorum sicak su torpasi , sanki acilacak da yakacakmis gibi beni bir his oluyor

Kizlar bebeklerinizi kusmaya karsi ne kadar sure yan yatirdiniz?
Biz 2 ay doldu kusmamız var hala yan yatırıyorum
Çıkmadı şaka gibi filmi görünce içim acıdı her yer gaz ve kaka, üstüne emdi bir sürü, sabah napıcaz bilmiyorum. Şimdi yorgunluktan uyudu kucağımda
Allah yardımcınız olsun. Yaparda rahatlar insallah
paketini bile acmadm daha
ben kendimde kullanamiyorum sicak su torpasi , sanki acilacak da yakacakmis gibi beni bir his oluyor
Bende öyleyim sıcak su torbasına karşı

He yaaa zaten kötüydü kaka filan aynı şekilde kaldı düzelmiyor
Şu ishali su gibi kaka atışı düzelse biraz pütürlense kiloyu da düzgün alacak eminim.
Kesinlikle bakıyorum bildiklerimden daha farklı bir şey duymuyorum makale okuyorum yani teorik kısmında bilgileniyorum ancak.
Hafifliyor mu gerçekten, zaten 2 ay olacak antibiyotik kullanalı.
Çok üzülüyorum capcanlı kızım ama kilo alıp serpilemedi bi türlü
Valla benim doktorlardan çok bi beklentim yok şu çocuğu başından aşağıya incelesin beni bilgilendirsin, doğduğu zamana göre gelişimini dikkate alsın yetecek ama. Sağolsunlar muayeneleri uzatmayı pek sevmiyorlar herhalde. Daha bngıldak kontrolü yapanı görmedim
Soyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…