- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Yaa çok geçmiş olsun şimdi nasıl yapabildimi?Acile gittik film çekildi çok gaz ve kaka var dediler, lağman yapıldı ama işe yaramadı hala kıvranıyor yavrumdua edin nolur
Aynen canım ben de oğluma giderken calpol verip gitmiştim kızım da da perşembe sabah aynı şeyi yapacağımNe hamilelik fotoğrafım var ne cocugun doğru düzgün tek başına yada ailece yok fotoğrafı telefona anlık ne çekiyorsam o yani heves değilde gerçekten kendimizle uğraşmaktan yapamıyorum hiç bir şey. İleride pişman olucam biliyorum keşke anı kalacak şeyler yapsaydım diye
Bugün aşıda gözleri öyle bir ıslandı ki ilk defa öyle oldu. Bizde açken ıngaa diye ağlıyoruzyaa o anne olayı bizde de var tabi anne demiyordur da cocuk ona benzee bi sesle ağlıyor oda bizim sıkıldım beni oyalayın ağlaması
Sen oğluna yaptın mı bilmiyorum ama ben aşıya gitmeden calpol verdim şuanlık ateşimiz en yüksek 37.5 oldu şimdi 36.5 geri düştü. Çok şükür sakin geçiyor gibi arada durup durup iç çekiyor ama
cocuk gastrolojisi vardir kesin ona gotur canim.Şimdi yaptı canım çok şükürçocuk gastro dan randevu alsam bebek için yapacak bir şey olur mu acaba
aa soymuyorlar mi hic ?He yaaa zaten kötüydü kaka filan aynı şekilde kaldı düzelmiyor
Şu ishali su gibi kaka atışı düzelse biraz pütürlense kiloyu da düzgün alacak eminim.
Kesinlikle bakıyorum bildiklerimden daha farklı bir şey duymuyorum makale okuyorum yani teorik kısmında bilgileniyorum ancak.
Hafifliyor mu gerçekten, zaten 2 ay olacak antibiyotik kullanalı.
Çok üzülüyorum capcanlı kızım ama kilo alıp serpilemedi bi türlü
Valla benim doktorlardan çok bi beklentim yok şu çocuğu başından aşağıya incelesin beni bilgilendirsin, doğduğu zamana göre gelişimini dikkate alsın yetecek ama. Sağolsunlar muayeneleri uzatmayı pek sevmiyorlar herhalde. Daha bngıldak kontrolü yapanı görmedim
Soyun
He yaaa zaten kötüydü kaka filan aynı şekilde kaldı düzelmiyor
Şu ishali su gibi kaka atışı düzelse biraz pütürlense kiloyu da düzgün alacak eminim.
Kesinlikle bakıyorum bildiklerimden daha farklı bir şey duymuyorum makale okuyorum yani teorik kısmında bilgileniyorum ancak.
Valla benim doktorlardan çok bi beklentim yok şu çocuğu başından aşağıya incelesin beni bilgilendirsin, doğduğu zamana göre gelişimini dikkate alsın yetecek ama. Sağolsunlar muayeneleri uzatmayı pek sevmiyorlar herhalde. Daha bngıldak kontrolü yapanı görmedim
Soyun
işte sana diyorum devlete de bir git inan gittğim dr. medical parktan dönmüştü pipisine kdr böbreklere kadar baktı. çıngırak tuttu takıp ediyormu diye baş kontrolu için kucağına aldı bn 2sinide sevdim. hemde devlette alerjı bölümüne yer açtırırsın birde ordan fıkır alırsn.He yaaa zaten kötüydü kaka filan aynı şekilde kaldı düzelmiyor
Soyun
Canım naptınız?Acile gittik film çekildi çok gaz ve kaka var dediler, lağman yapıldı ama işe yaramadı hala kıvranıyor yavrumdua edin nolur
Cok tatli masallahbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Ben hamilelikte decavit kullanıyordum doktorum doğumdan 3 ay sonraya kadar kullan dedi onu kullanıyorum. Düzenli olmuyor ama balık yağı ve omega 3 hapı içiyorum aradaKızlar kendinize Vitamin olarak neler,hangi marka kullanıyorsunuz ?
Oyy bu nasıl bişey maşallah kuzuyaabir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
Ay 2 gündür beni tarif etmişsin ben gittim acile parol verdiler kuzum ateşimde yüksekti o üşüme ateş yükselmesinden. 3 saatte bir parol içtim 3 kere şimdi daha hafif ağrılarımSelam kizlar belim kolum bacagim basim agriyor usume de geldi bir ara.suan yok gibi
Parol icsem sutten etkiler mi acaba ya
Yaaa çok güzel profil resmini görünce bizimlede paylaş dicektim atmışsın direkbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
tesekkur ederizCok tatli masallah
Oyy bu nasıl bişey maşallah kuzuyaaBirbasak damat nerdesin damat gelin elden gideyahhh
Ay 2 gündür beni tarif etmişsin ben gittim acile parol verdiler kuzum ateşimde yüksekti o üşüme ateş yükselmesinden. 3 saatte bir parol içtim 3 kere şimdi daha hafif ağrılarım
hizli hizli cektim ama guzel oldularYaaa çok güzel profil resmini görünce bizimlede paylaş dicektim atmışsın direk
Hamilelikte de kullanmıstım ben aynen kapsamlı vitaminEflatun1Kelebek ben demir kullanıyorum sadece canım feramat ismi kalsiyum yazdı doktor diyetten dolayı ama başlamadım ona hope2022 decavit çok mantıklı aslında kompleks bir vitamin
Şimdi ki damatlar nazlı ondandırtesekkur ederiz
vall bacagini fln gostermis kiyidan kosedenama bizim damat yok ortalar da
hizli hizli cektim ama guzel oldular
ayyy maşallah cok güzelbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
Sağol canmEflatun1Kelebek ben demir kullanıyorum sadece canım feramat ismi kalsiyum yazdı doktor diyetten dolayı ama başlamadım ona hope2022 decavit çok mantıklı aslında kompleks bir vitamin
Allah bağışlasın bu nasıl bir güzellik böyle yaaabir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?