- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 303
- 36
Aman allahım maşallahbir kac fotograf cektim dun , sizinle de paylasayim
son iki resim arka planda yasananlar
Ben kaldırmıyorum benimde bebegim 70 gunluk gun icinde zaten hic uyumuyor gece 3 e kadar hep uyanik ağlamaklı 3 den sonra uyuyunca bazen 4-5 saat kesintisiz uyuyor kaldırmıyorum zaten sonrasinda sık uyaniyor . Kilo alımi iyi oldugu icinde icim rahat.kızlar gece bebeklerinizi beslemeye kaldırıyor musunuz 2 ayı geçenler? biz 73 günlük olduk ben 40ından beri falan kaldırmıyorum kendi kımıldanmaya başlayınca uyanıyorum zaten doyuruyorum uykusunda geri uyuyor. gece uyanmıyor hiç çok şükür öyle alıştı. bazen 5 6 saat geçiyor öyle kımıldanıyor ama genelde 3 saatte bir yiyor gece. doktor da 2.ay kontrolünde kaldırma dedi. burda baktım 5 saati geçmesin falan diye konuşulmuş da ondan sordum. bizim kilo alımımız normaldi yine de mi 5 saati geçmemeli?
Canım benim de doktorum artık kaldırma 5-6 saat blok uyku yapabilir bazı bebekler blok uyku yapar o da onu büyütür dedi. Tabi biz hiç o kadar uzun süre duramıyoruz ama dursa uyandırmıcam :))kızlar gece bebeklerinizi beslemeye kaldırıyor musunuz 2 ayı geçenler? biz 73 günlük olduk ben 40ından beri falan kaldırmıyorum kendi kımıldanmaya başlayınca uyanıyorum zaten doyuruyorum uykusunda geri uyuyor. gece uyanmıyor hiç çok şükür öyle alıştı. bazen 5 6 saat geçiyor öyle kımıldanıyor ama genelde 3 saatte bir yiyor gece. doktor da 2.ay kontrolünde kaldırma dedi. burda baktım 5 saati geçmesin falan diye konuşulmuş da ondan sordum. bizim kilo alımımız normaldi yine de mi 5 saati geçmemeli?
Doktorla konuştum ben bana kilosuyla alakalı olmadığını 5-6 aylık bebekler 5-6 saat gece uykusu uyudugunu söyledi. Yoksa bende gece kendi uyanmasını bekliyordum. Çevremde bi 6 aylık bide 7 aylık bebekleri olanlar var onlar mesela saat 9 da gece uykusunu baslatıyorlar 1 de emzirmeye uyandırıyorlar sabah 6.30-7 de cocuklar kendiliğinden uyanıyor doktorun dediği gibi bir olay oluyor aslındakızlar gece bebeklerinizi beslemeye kaldırıyor musunuz 2 ayı geçenler? biz 73 günlük olduk ben 40ından beri falan kaldırmıyorum kendi kımıldanmaya başlayınca uyanıyorum zaten doyuruyorum uykusunda geri uyuyor. gece uyanmıyor hiç çok şükür öyle alıştı. bazen 5 6 saat geçiyor öyle kımıldanıyor ama genelde 3 saatte bir yiyor gece. doktor da 2.ay kontrolünde kaldırma dedi. burda baktım 5 saati geçmesin falan diye konuşulmuş da ondan sordum. bizim kilo alımımız normaldi yine de mi 5 saati geçmemeli?
60 günlük kızım. Bende uyandırmıyorum. Zaten geceleri tek uzun uykusu oluyor. 3 saat civarı. Nadiren 5 saati gördük. Uzun uykudan sonra saat başı ayakta olduğumuzdan kaldırmıyorum .kızlar gece bebeklerinizi beslemeye kaldırıyor musunuz 2 ayı geçenler? biz 73 günlük olduk ben 40ından beri falan kaldırmıyorum kendi kımıldanmaya başlayınca uyanıyorum zaten doyuruyorum uykusunda geri uyuyor. gece uyanmıyor hiç çok şükür öyle alıştı. bazen 5 6 saat geçiyor öyle kımıldanıyor ama genelde 3 saatte bir yiyor gece. doktor da 2.ay kontrolünde kaldırma dedi. burda baktım 5 saati geçmesin falan diye konuşulmuş da ondan sordum. bizim kilo alımımız normaldi yine de mi 5 saati geçmemeli?
Canım gelmiş geçmiş olsun. Ateş oldu mu yada başka herhangi bir yan etki. Cuma da biz olacağız. Tek gün açılıyormuş aşılar. Çok korkuyorum. Ne zaman rahat bir anne olurum acaba. Bu saatten sonra olmaz gibi sanki2. Ay aşısını vurulacaklar bezlere çok dikkat edin. Dünden beri çocugun çişi kokuyor. Doğdugundan beri cok sükür yaşamadık kızarıklık popo da dün kakasını yaptı bende 5-10 dk bekletip öyle değiştiriyim dedim hafif kızarmış buldum poposunu. Bepantol sürdüm diğer bezlerinde bugünde aynısı olunca ilaçlardan sanırım öyle oluyor. İdrarıda yakıyor sanırım bacak arası kısmı hafif kızarmış. Aşı zamanı 2-3 gün sanırım bol bol bez değiştirmek lazım
60 günlük kızım. Bende uyandırmıyorum. Zaten geceleri tek uzun uykusu oluyor. 3 saat civarı. Nadiren 5 saati gördük. Uzun uykudan sonra saat başı ayakta olduğumuzdan kaldırmıyorum .
Canım gelmiş geçmiş olsun. Ateş oldu mu yada başka herhangi bir yan etki. Cuma da biz olacağız. Tek gün açılıyormuş aşılar. Çok korkuyorum. Ne zaman rahat bir anne olurum acaba. Bu saatten sonra olmaz gibi sanki
ayyy maşallah cok güzel
Allah bağışlasın bu nasıl bir güzellik böyle yaaa
tesekkur ederiz teyzeleriAman allahım maşallahçok çok güzellll
Oyy bu nasıl bişey maşallah kuzuyaa@Birbasak damat nerdesin damat gelin elden gideyahhh
Ay 2 gündür beni tarif etmişsin ben gittim acile parol verdiler kuzum ateşimde yüksekti o üşüme ateş yükselmesinden. 3 saatte bir parol içtim 3 kere şimdi daha hafif ağrılarım
Hükümdarlıkları Şimdiden başladı
Bizde de durumlar benzer. Kamburum çıktı
Arada uğra yahu özlettin
Ya evet bi dd pişirirken neye maruz kalıyor bilemeyiz ki. Her şeyden korkar oldum tat versin diye neler neler katıyorlar.
En son tartımda 21 günde 575 gr alabilmişti. 2. Ay aşıları bile çok ağır geçti hem ateş hem de yoğun ishal yaptılar. Sonra dana eti deneme gafletinde bulundum. Kaka aşırı değişti koku eklendi vs. Aldım boyumun ölçüsünü. 5.5 aydan önce daha ağzıma sürmem hiçbir şey tövbe.
Aslında yemesinde sorun yok ama ishal ve emilim bozuklukları boyun büküyor
Doktor alerji maması verdi, iğrenç bir tat koku var. Eds ile veriyordum zaten, onu içmiyor şimdi. Çaresizce bekliyorum yarın tartıma götüreceğim bakalım son durum ne.
Rotayı da yaptırmadım bitirir bu çocuğu.
yaa ben de fotolara baktıkça fena oluyorum. Reflü yatağında kayboluyordu, ilk zamanlar. İçim titriyor düşündükçe
aynen kapamış merak ettim kötü bi şey yoktur inş
Ay ben de oturtmam o zaman daha. Zaten kucakta filan yeterince popo destekleniyor itiyor kakıyor kendini.
En zor dönemleri atlattınız bence az kaldı kuzucum bundsn sonrası daha kolay geçecek inşallah. Bi rahat nefes alamadın sen de
Yavrucum bizim sabit bi doktorumuz olamadı bi türlü. Doğumdaki demir değerleri çok iyi olduğu için su ana kadar kafama takmadım. Ama önceden okuduğum kadarıyla 4-5 aylarda kan testi yapılırsa eksikliğinde başlanıyordu sanki. 6. Ayda da kesin mi başlanıyordu
Kusma normalde ağız kenarından süzülme şeklinde emzirme sonrası alt değiştirirken olurdu.
Geçen hafta dana kıyma yedim. Çocuk her emzirme sonrası aşırı kustu.
3. Gün yattığı yerden fışkırarak kustu. Şok oldum. 2 gündür kusmuyor neyseki. Daha da tövbe, çok net inek sütü proteinine alerjimiz var, dana etinden de etkileniyor..
Çocuğun düzeni de bozuldu omzumda zor uyuttum ancak uyudu..
Sizde durumlar nasıl?
kuzum bu ay sonu gibi Bursa’ya taşınma niyetimiz var. O yüzden kalıcı bir doktor bakmıyorum bir de tss kapsasın istiyorum, masraflar boyumuzu aştı
Canım hangi diyetten dolayı kalsiyuma başladın ? Ben Hamilelikte Osterocare kullanmıştım yine kullanabiliri mym acaba.Bide D3K2 olarak Ocaean markasının damlası var sence o nasılEflatun1Kelebek ben demir kullanıyorum sadece canım feramat ismi kalsiyum yazdı doktor diyetten dolayı ama başlamadım ona hope2022 decavit çok mantıklı aslında kompleks bir vitamin
Et ve süt diyeti yapıyoruz ya kuzum o yüzden ocean ı bilmiyorum bize dvit verdiler sağlık ocağından onu kullanıyoruz bebişeCanım hangi diyetten dolayı kalsiyuma başladın ? Ben Hamilelikte Osterocare kullanmıştım yine kullanabiliri mym acaba.Bide D3K2 olarak Ocaean markasının damlası var sence o nasıl
Bende başladım o diyete canım.Bebişimde alerji çıktı. Kalsiyum içemez miyim ozman ?Et ve süt diyeti yapıyoruz ya kuzum o yüzden ocean ı bilmiyorum bize dvit verdiler sağlık ocağından onu kullanıyoruz bebişe
Benimki de kusuyor hala cok yan yatirmiyorum ya o kafayı dik tutmuyor genelde yan ceviriyor. Bazen yan yatiriyorumKizlar bebeklerinizi kusmaya karsi ne kadar sure yan yatirdiniz?
benimki genelde hep yan yatiyor. kusmadan da degil de seviyor oyle yatmayi sipaBenimki de kusuyor hala cok yan yatirmiyorum ya o kafayı dik tutmuyor genelde yan ceviriyor. Bazen yan yatiriyorum
benim olmustu canim . Dr krem verdi ama kremi kullanamadan gecti cok sukur . kabiz degildim zorlanmiyordum tuvalete cikarken o yuzden gecmistir dedi dr um ama kabizlik varsa onun icin extra ilac vericektiHemoroid olan oldu mu kizlar . Bende oldu sanirim
Valla canım 54. Gundeyim. 3 gecedir 5 saat 6 saat ve 6bucuk saat araliklarla uyandi 3 gun.. ilk iki gun biraz uykusuz kaldim kaldırmam mi diye ama hic kipirti olmayinca kaldirmadim. Gece de uyanmadi ise uyandirma diyorlar bende uyandirmadim. Hatta şuan ortalama 10 15dk arasi emiyor. Dun gece 12de yedi yarimda uyudu 7ye dogru uyandi. 5 dakika emdi sonra uyudu tekrar. 2saat sonra uyandi emmek istedi 15 dk. Yani benim cocuk kilolu ondan mi bilmem ama ac uyumuyor. Bunu biliyorum. Sabah kalkincada oyle eskisi gibi aglamiyor Duzene giriyor veletler sanirim ama bizimkiler biraz erken sanirim. 3 gündür uyuyorum ya arada uyansam da uykumu aliyorum. O da beni sabah dinc yapiyor. 3 gune kadar sabah uyumadan yapamazdim. Simdi 8 bucuk 9 arasi kalkiyorum bu gidisle de erken saatte de uyanmaya baslarim. Is saatime uygun ayarlicqm saati . Suan rutine ugrasmiyorum. Akisinda. Ama benim cocuk tok onu biliyorum. Ondan rahatimkızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama benim bebeğim gece 3-4 saat ya da 5-6 saat uyumuyor. tüm gece uyuyor.uykusunda acıkınca kımıldanmaya başlıyor ben uyanıyorum kımıldanınca besliyorum uyumaya devam ediyor. örneğin gece 1 de 2 de uyudu sabah 9 10 11 de uyanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?