2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar gece bebeklerinizi beslemeye kaldırıyor musunuz 2 ayı geçenler? biz 73 günlük olduk ben 40ından beri falan kaldırmıyorum kendi kımıldanmaya başlayınca uyanıyorum zaten doyuruyorum uykusunda geri uyuyor. gece uyanmıyor hiç çok şükür öyle alıştı. bazen 5 6 saat geçiyor öyle kımıldanıyor ama genelde 3 saatte bir yiyor gece. doktor da 2.ay kontrolünde kaldırma dedi. burda baktım 5 saati geçmesin falan diye konuşulmuş da ondan sordum. bizim kilo alımımız normaldi yine de mi 5 saati geçmemeli?

Ben kaldırmıyorum benimde bebegim 70 gunluk gun icinde zaten hic uyumuyor gece 3 e kadar hep uyanik ağlamaklı 3 den sonra uyuyunca bazen 4-5 saat kesintisiz uyuyor kaldırmıyorum zaten sonrasinda sık uyaniyor . Kilo alımi iyi oldugu icinde icim rahat.

Canım benim de doktorum artık kaldırma 5-6 saat blok uyku yapabilir bazı bebekler blok uyku yapar o da onu büyütür dedi. Tabi biz hiç o kadar uzun süre duramıyoruz ama dursa uyandırmıcam :))

Doktorla konuştum ben bana kilosuyla alakalı olmadığını 5-6 aylık bebekler 5-6 saat gece uykusu uyudugunu söyledi. Yoksa bende gece kendi uyanmasını bekliyordum. Çevremde bi 6 aylık bide 7 aylık bebekleri olanlar var onlar mesela saat 9 da gece uykusunu baslatıyorlar 1 de emzirmeye uyandırıyorlar sabah 6.30-7 de cocuklar kendiliğinden uyanıyor doktorun dediği gibi bir olay oluyor aslında

2. Ay aşısını vurulacaklar bezlere çok dikkat edin. Dünden beri çocugun çişi kokuyor. Doğdugundan beri cok sükür yaşamadık kızarıklık popo da dün kakasını yaptı bende 5-10 dk bekletip öyle değiştiriyim dedim hafif kızarmış buldum poposunu. Bepantol sürdüm diğer bezlerinde bugünde aynısı olunca ilaçlardan sanırım öyle oluyor. İdrarıda yakıyor sanırım bacak arası kısmı hafif kızarmış. Aşı zamanı 2-3 gün sanırım bol bol bez değiştirmek lazım

60 günlük kızım. Bende uyandırmıyorum. Zaten geceleri tek uzun uykusu oluyor. 3 saat civarı. Nadiren 5 saati gördük. Uzun uykudan sonra saat başı ayakta olduğumuzdan kaldırmıyorum .
Canım gelmiş geçmiş olsun. Ateş oldu mu yada başka herhangi bir yan etki. Cuma da biz olacağız. Tek gün açılıyormuş aşılar. Çok korkuyorum. Ne zaman rahat bir anne olurum acaba. Bu saatten sonra olmaz gibi sanki

Biz aşıyı saat 11 gibi olduk. Ben öncesinde calpol verdim gece saat 3 e kadar çok rahattıj ateş huzursuzluk yoktu. Gece ateşimiz en yüksek 37.9 oldu onda da daha da yükselmesin diye eklem yerlerne koltuk altlarına ılık bez koydum ve calpol verdim tekrardan. Bugünde gün boyu 37 ile 37.5 arası gidip geliyoruz üzerini pek örtmüyorum. sadece ince müslinlerden var. Biraz da huzursuzluk var tabi o kadarıda olur artık. Bizim çok şükür kolay geçiyor sizde kolayca atlatın insallah Ama iyi diye gece takipsizlik yapmayın o önemli detaymış bizim gece çıktı ateşimiz cünkğ

Ben de ictim parol,biraz daha iyiyim kuzum.
Grip mi bu ne anlamadim,asiri vucut agrisi ve gogsumde arada balgam oluyor.

Aslında haftada 200 gr gibi almış, az mı diyorlarmış?

Eflatun1Kelebek ben demir kullanıyorum sadece canım feramat ismi kalsiyum yazdı doktor diyetten dolayı ama başlamadım ona hope2022 decavit çok mantıklı aslında kompleks bir vitamin
Canım hangi diyetten dolayı kalsiyuma başladın ? Ben Hamilelikte Osterocare kullanmıştım yine kullanabiliri mym acaba.Bide D3K2 olarak Ocaean markasının damlası var sence o nasıl

Canım hangi diyetten dolayı kalsiyuma başladın ? Ben Hamilelikte Osterocare kullanmıştım yine kullanabiliri mym acaba.Bide D3K2 olarak Ocaean markasının damlası var sence o nasıl
Et ve süt diyeti yapıyoruz ya kuzum o yüzden ocean ı bilmiyorum bize dvit verdiler sağlık ocağından onu kullanıyoruz bebişe

kızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama benim bebeğim gece 3-4 saat ya da 5-6 saat uyumuyor. tüm gece uyuyor. uykusunda acıkınca kımıldanmaya başlıyor ben uyanıyorum kımıldanınca besliyorum uyumaya devam ediyor. örneğin gece 1 de 2 de uyudu sabah 9 10 11 de uyanıyor.

Benimki de kusuyor hala cok yan yatirmiyorum ya o kafayı dik tutmuyor genelde yan ceviriyor. Bazen yan yatiriyorum
benimki genelde hep yan yatiyor. kusmadan da degil de seviyor oyle yatmayi sipa
Hemoroid olan oldu mu kizlar . Bende oldu sanirim
benim olmustu canim . Dr krem verdi ama kremi kullanamadan gecti cok sukur . kabiz degildim zorlanmiyordum tuvalete cikarken o yuzden gecmistir dedi dr um ama kabizlik varsa onun icin extra ilac vericekti

Valla canım 54. Gundeyim. 3 gecedir 5 saat 6 saat ve 6bucuk saat araliklarla uyandi 3 gun.. ilk iki gun biraz uykusuz kaldim kaldırmam mi diye ama hic kipirti olmayinca kaldirmadim. Gece de uyanmadi ise uyandirma diyorlar bende uyandirmadim. Hatta şuan ortalama 10 15dk arasi emiyor. Dun gece 12de yedi yarimda uyudu 7ye dogru uyandi. 5 dakika emdi sonra uyudu tekrar. 2saat sonra uyandi emmek istedi 15 dk. Yani benim cocuk kilolu ondan mi bilmem ama ac uyumuyor. Bunu biliyorum. Sabah kalkincada oyle eskisi gibi aglamiyor Duzene giriyor veletler sanirim ama bizimkiler biraz erken sanirim. 3 gündür uyuyorum ya arada uyansam da uykumu aliyorum. O da beni sabah dinc yapiyor. 3 gune kadar sabah uyumadan yapamazdim. Simdi 8 bucuk 9 arasi kalkiyorum bu gidisle de erken saatte de uyanmaya baslarim. Is saatime uygun ayarlicqm saati . Suan rutine ugrasmiyorum. Akisinda. Ama benim cocuk tok onu biliyorum. Ondan rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…